Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Po prostu CALMERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=22539)

Saviol007 22-02-2005 16:13

niewkuzysz mnie takimi slowami ja mam na tyle kultury ze postrafie podejsc do wszystkiego w miare normalnie wiec jak taki cwany to przyjezdza do mnie Walbrzych ulica wroclawska dalej moze mnie znajdziesz, czlowieku jestes prawdziwy pajac masz bardzo pospolity slownik i niewazaj sie za takiego twardziela bo to sie moze odbic na twoim zyciu w puzniejszych latach idz dzieciaku poczytaj kasiazki, bardzo dobre w trenowaniu opanowania swoich slow i wzbogaca slownik.

mats 22-02-2005 16:15

o.O niewiedzialem ze forum tibi.pl jest wasszego autorstwa. TO zem sie zdziwil.
OHOHO GROZISZ MI? Zabijesz mnie? hm......... wiesz ja mam tez kulture ale niepozwole sobie zeby ktos pomnie jechal bo napisalem post zebyscie wklejali i komentowali sski.
MoF test IQ? prosze bardzo wprzeciewienstwie do Ciebie mam czym siem pochwalic.
Chrodi prosze bardzo zobaczymy kto jest gowniazem ;o Gdzie sie spotkamy i kiedy?

moF 22-02-2005 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyr Szeryf
co za pop*****eni ludzie X( wezcie skasujcie ten temat albo nie wiem co bo tego nie idzie czytac X(
czysta dzieciarnia,przedszkole i same korkince :baby: narqa

I po co tak niekulturalnie ... Wez sie wyneis i sam sie skasuj , skasowac mozna co najwyzej twoj durny post .

Edit@: Gdyby bylo mojego autorstwa przed stworzeniem konta na tym forum trzeba by bylo rozwiazac test IQ ... Wierz mi raczej nie bylo by cie tu teraz z nami :]

Kayek 22-02-2005 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviol007
Kayek a widziales Otsa na tibie 7,4 ? i od kiedy na Otsie jest Omruc -.- nowe runki itp -.- Ots jest na tibie 7.1 nie 7,4
P.s
Ja musze isc na zafajdanego Bsa ale niemam klucza -.- i niewiem jak go wykonac lord wie ale jakos niegdy niemamy czasu :P
aha Nane oto moj komentaz: hahahahahahahahahahah haahahh ah ahhrhrhrhrhhehehehehehehe powiedz doci ze niech lepiej gra w tibie ale dobre Gratz hehehe

1) Na 100% nie jest to Tibia zwykła, na OTS może byc wszystko niezaleznie od jego wersji a wersja 7.1 jest tylko potrzebna do wchodzenia.... pozatym niemasz PACC'a :} , a Sol ma inny OUTF. a runki jzu byly dawno ; )
2)Kurna ty kupo ;d msgujesz do mnei ja znam droge do wszystkich kluczy na pamięc :D

Chrodi 22-02-2005 16:18

Tak sie sklada ze ja jestem z krakowa chcesz moze pogadac w cztery oczy gowniazu !! X(

Saviol007 22-02-2005 16:21

aha pajacyku kozystamy z tego forum do innych teatow poniwaz 1 wszyscy sie tutaj znamy i zalozylismy ten temat poto aby kmentowac swoje sski oraz rozmawiac na tematy jesli ci sie to niepodoba to wyjdz i nietrzaskaj dzwiami
i zekam az wpadniesz z klegami tylko wiesz wypozycz samochud albo pozbieraj pod tesko na autobus lub pociag i ja czekam na ciebie i niestrasz mnie ze masz kolegow bo jak sie chwali ze sie ma to znaczy ze sie niema -.- wiec wystartuj zemnom z normalnymi slowami i wtedy bede sie czul urazony jesli znajdziesz na moj temat chociaz jeden argument.

moF 22-02-2005 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mats
o.O niewiedzialem ze forum tibi.pl jest wasszego autorstwa. TO zem sie zdziwil.
OHOHO GROZISZ MI? Zabijesz mnie? hm......... wiesz ja mam tez kulture ale niepozwole sobie zeby ktos pomnie jechal bo napisalem post zebyscie wklejali i komentowali sski.
MoF test IQ? prosze bardzo wprzeciewienstwie do Ciebie mam czym siem pochwalic.
Chrodi prosze bardzo zobaczymy kto jest gowniazem ;o Gdzie sie spotkamy i kiedy?

chwal sie ;) ale prosze o nie podawanie wynikow miedzy 1-3 ... Takie sa malo satysfakcjonujace ... co ty sobei wyobrazasz niecale 20 postow wbijasz na forum nie znasz Qriego wszystkich wyklinasz i operujesz tak rozwinietym slownictwem ktorego powstydzil by sie zerowkowicz .

Edit@: Eh saviol ... Jak ten koles taki madry to i bez kolegow pewnie da rade xD

Cyr Szeryf 22-02-2005 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez moF
I po co tak niekulturalnie ... Wez sie wyneis i sam sie skasuj , skasowac mozna co najwyzej twoj durny post .

Edit@: Gdyby bylo mojego autorstwa przed stworzeniem konta na tym forum trzeba by bylo rozwiazac test IQ ... Wierz mi raczej nie bylo by cie tu teraz z nami :]

co za koles no nie mozliwe.stary masz mistrza :cup: <lol290293039>
powoli cale forum przemienia sie w jeden wielki syfffffffff wlasnie przez takich ludzi @up

mats 22-02-2005 16:25

POsluguje sie takim slownictwem? pysznie. Ja sie chwale kolegami kto napisal ze przyjedzie z lordami czy tam jakimis innymi ziomami? A ty MoF czy jak ty sie tam zwiesz w podpisie masz 13 lat hm... niewydaje mi sie na tyle wiesz choziaz co to znaczy IQ?

Tasiorstrasz 22-02-2005 16:28

No Comment a jednak.

Nie Pieprzcie tu tyle glupot i pierdół, ale ten post z Kocham was itd. byl rzeczywiscie nie bardzo pasuajcy do tematu i jego zastosowania jednym słowem bardziej gejowski ^^ :P, takie rozmowy prowadzcie na Tibii -.-

@ Kayek, Zul nie zapomnijcie o mnie na BS'a :)

PS. Czy Polacy Nie Moga Obejsc Sie Bez Ciaglego Wrzucania?!...

Nanerenderiel 22-02-2005 16:28

co dzieje sie?

to ze temat zszedl na psy to juz wiem od dawna, od czasu jak zaczely pojawiac sie sski z awansami i posty bez sskow.
MATS mial racje ze zwrocil uwage na to ze robicie ten temat swoim prywatnym tematem. ja juz od dawna swoich ssow nie daje bo to juz nie ma sensu.
o porzadek w tym temacie juz prosilam dawno i anor tez prosil, ale nic nie poskutkowalo dlatego nie dziwcie sie ze ktos was jedzie za to ze robicie sobie z tego CHAT a nie forum w kategorii ssy.
wiem tylko jedno ze ktos kto wchodzi na ten temat to tylko marnuje czas bo krotko mowiac to dobrych sskow jest tu 1% (moze).
a co do tego czy ktos odchodzi czy nie to juz jego prywatna sprawa

odpowiedzcie sobie teraz wszyscy na pytanie: CZY GDYBYSCIE NIE BYLI Z CALMERY (TAK JAK WIEKSZOSC ODWIEDZAJACYCH TEN TEMAT) TO CZY NIE WZIELA BY WAS ****....CA CZYTAJAC TE KILKADZIESIAT STRON.

i nie chodzi o to czy ktos was obrazil tylko pokazujecie teraz na co was stac.

a na koniec to PA ANOR, QRZY i inni ktorzy odeszli, milo bylo ale sie skonczylo. PRZYJDA NOWI

p.s. pozdrawiam wszystkich, ktorzy robia z mojego tematu jedno wielkie gnojowisko

Lord of Destracktion 22-02-2005 16:29

Sorry Nane ze tak wyszlo ale jakis pajac sie odezwal itd sorry !

moF 22-02-2005 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mats
POsluguje sie takim slownictwem? pysznie. Ja sie chwale kolegami kto napisal ze przyjedzie z lordami czy tam jakimis innymi ziomami? A ty MoF czy jak ty sie tam zwiesz w podpisie masz 13 lat hm... niewydaje mi sie na tyle wiesz choziaz co to znaczy IQ?

1) Ile ty masz 10 ?

2)Wiesz co czyni cie prostakiem ?! To ze oceniasz ludzi po wieku mam 13 lat i nie wstydze sie tego bo mam wiecej do powiedzenia niz taki (za przeproszeniem) nic niewarty smiec jak ty ... Obrazaj mnie dalej juz mi na ciebei klawiatury szkoda :] Tylko zauwaz ze ja sie pod avatarem do wieku sie przyznalem ... A ty nie

Petozu2 22-02-2005 16:29

hmm powiem tak : Modku skasuj te bezsenswone posty :] plx i jescze jedno: jak macie obrazac siebie to nie na forum -.- i nie obrazajcie swoich rodzicow
-.- bo co oni maja do tego :/? ludzie lolx< to wlasnie jest nasza dobra polska :)> a zdjecia ladne paps :] aa i jeszcze jedno :D jak czytalem ten "madre" posty to tylko widzielm **** :] wiec prawie nie przeczytalem :] hmm przydalo by sie jakies wypady ;/ a nie tylko skile :/ bo to do ciekawych nie nalezy <balwanek>

mats 22-02-2005 16:32

Thx za przyznanie racji Nanerenderiel moze opuszcze ten temat bo to niema sensu tylko wkolko jechanie. Glupszym sie ustepuje. I wogle niewjechal bym na nich jakby niezaczeli ze TWOJ STARY ZDECHl itd ;)

Chrodi 22-02-2005 16:33

:( Koledzy nam odchodza z tibi chca sie pozegnac ze wszystkimi a wiadomo ze tu wszyscy z Calmery sa i odwiedzaja to forum a tu jakis noob przychodzi i sie doczepia, a niech sie postawi w naszej sytuaci, no chyba ze qmpli na tibi nie ma

mats 22-02-2005 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord of Destracktion
Sorry Nane ze tak wyszlo ale jakis pajac sie odezwal itd sorry !

Jescze 1 post ostatni w tym temacie pajac? ja wam zwrocilem uwage bo chcialem se poogladac spokojnie sski ze swiatow teraz z calmery a wy namnie najechaliscie?
Chrodi PLAX ostatnia prosba wyjasnij mi znaczenie slowa "noob" bo niesadze czy aj nim wlasnie jestem.

Lord of Destracktion 22-02-2005 16:36

Masz racje mozesz skasowac ten post i wszystko co chcesz
Ja zrobie wlasnego posta gdzie kazdy bedzie mogl sie wyzalic itd a nie zakazywac komus gadac.Aha i masz racje to nasz blad bo to temat tylko o ss przepraszam za wszystko i wszystkich ktorych obrazilem moj blad nara i jeszcze raz sorry papa juz tu nie bede zagladal nara i aha nie proscie mnie o zadne itemki bo juz nikomu nic nie dam ...

Saviol007 22-02-2005 16:39

Ok nane wiecej nieodzywam sie na ten temat i kasuje all moje posty moze i dobrze zaloze sobie wlasny temat na ktorym bede sobie gadal z przyjacilmi wstawiaml sski z advenced i gadal na tematy cya po prostu calmera i proslilbym zeby takie pajace nieodwiedzaly naszego nowego tematu cya!

mats 22-02-2005 16:41

Zmienilem zdanie niecofam nic tylko to co do Lorda powiedzialem bo zachowal sie fer a ty up dalej mnie obrazasz jak zalozysz swoj temat i bedzie napisane ze nie tylko ssy to sie niebede odzywac.
Chrodi- Niemial bym nic przeciwko jezli temat by byl ogolnie o tym co sie dzieje na calmerze a akurat takim niejest ;P

Chrodi 22-02-2005 16:42

Lord i Zul maja racje najlepiej by bylo zeby na forum mogl kazdy dac swojego posta niezalerznie czy to ss czy nie BO WIADOMO ZE TU KAZDY ZAGLONDNIE,
i narqa bo dobra admosfera sie tu psuje juz :(

lavox0l 22-02-2005 16:53

BOZE WY TY MACIE SSY DAWAC A NIE KLUCIC SIE Z NOOBSTWEM KTOREMY COS NIE PODOBA SIE itd..... JEZELI KTOS CHCE UMIESCIC TU POSTA W KTORYM MAJA BYC SAME *******Y NIECH WOGOLE NIE PISZE ( kieruje to szczegolnie do osob ktore chca oceniac ssy!).

Lord of Destracktion 22-02-2005 16:58

Omg przestan juz widzisz chyba ze wszyscy przestali -.- a ty dalej uspokuj sie bys cos wrzucil a nie,a teraz pare slow do nane :
ok nane widze ze nawet czlowiekowi nie dasz sie wyzalic itd piszesz zeby zamieszczaac tylko ss a sama teego nie robisz wiec lepiej byloby sie nieodzywac jak juz nie odwiedzasz tego tematu prawda ????

Tasiorstrasz 22-02-2005 17:39

:)

Ok, mysle ze wszystko zostalo wyjasnione , mozna wrocic do starych dobrych postow , mats zachowal sie tak jak sie zachowal (jak rodzice go wychowali). Duzo kumpli odchodzi z Tibii ale przeciez nie trzeba odchodzic , mozna zawsze wpasc na godzinke , pogadac , pozartowac , wiadomo jak w normalnym swiecie, nie ma sie co obrazac nawzajem ,szczegolnie wrzucac rodzine itp.
Mam nadzieje ze temat odzyje tak jak to bylo na pierwszych 3-4 stronach.
Pozdro dla wszystkich rozumnych !
<Lord,Zul,Kayek - dzis sie nie udalo Bs'a wykonac , oby jutro wszystko sie udalo>
no i beda screeny oczywiscie :P cYa

SheN228 22-02-2005 20:10

Sski sa extra !!@!! Gratz lvl lotu i wogole

Ps: I co to ma byc?;
http://img.photobucket.com/albums/v6...228/dziwne.jpg
Nie wierze ze bana dostal..
Dziwne

Tychanowicz 22-02-2005 20:52

Hrhr
http://img.photobucket.com/albums/v1...zekf/77001.jpg

@Cachero : gz

Saviol007 23-02-2005 02:39

Niechce mi sie juz mowic na ten temat o cachero ale szkoda mi go naparwde sie naparacowal i przyszedl Gm i do niego:
15:57 Guido on Calmera: hmmm
15:57 Guido on Calmera: bad news
15:57 Cachero: ?
15:58 Guido on Calmera: you get banished for sharing account with people from mexico!
15:58 Cachero: who?
15:58 Xamun: o_O
15:58 Cachero: 0.o
15:58 Avrill: O.o
15:58 Guido on Calmera: bye
15:58 You see Guido on Calmera (Level 3). He has no vocation.
15:58 Cachero: ?
15:58 Avrill: wtf Cachero banished.......... ;/;/
15:59 Xamun: OMg
15:59 Hegexom: wow
15:59 Guido on Calmera: be warned, we will check many other accounts in the next time and all will be punished if they cheat
Tak o ze spokojem. Z innych zrudel przeczytalem ze Gm wylapl ze u Cachero za kazde zalogowaniem zmienia sie ip numer, moim zdaniem to bzdura ja mam neostrade i tez co kazde wlaczenie neta mam zmienione ip.
Te slowa Ga to moim zdaniem wymowka poprostu Cachero niemoze byc leprzy od bubble

Created: 16.03.2003 20:30:12 CET -Cachero
Created: 21.07.2001 02:23:56 CET -bubble
To ich drazni ze cachero gra o 2 lata mniej a dogonil by jom z pluszkiem gdyby nie te mass kiki niby nie z ich winy.
Trzeba cos zrobic w tej sprawie tylko co ????

Mruga'cz 23-02-2005 02:51

Spoko Ss Tylko Tak Dalej>

mats 23-02-2005 09:42

Zgadzam sie z Saviolem. Cachero dostal bana dlatego iz niemoze byc lepszy niz bubble. Bubble to przydupas gm'ow i tym bardziej ze Cachero gra 2 lata krocej i nie jak Bubble w niektorych momentach po 5 osob 1 postacia :< Poprostu musieli cos wymyslic a zmieniajace sie ip dokladnie im dodalo pomysl.

Kepiwi 23-02-2005 10:13

Gówno prawda że 2 lata dziel± stworzenie cachera od bubble bubble została stworzona w 1998 roku -.-. Szkoda mi cachera chciał bym żeby on na te¶cie bubble solo zatłukł...

Crooser 23-02-2005 10:42

Tak wygl±da banowanie Cachero z mojej perspektywy:

http://www.members.lycos.co.uk/crooser/bancachero.jpg

Nanerenderiel 23-02-2005 12:05

CROOSER to jest sliczne:)

Blind Guardian 23-02-2005 14:44

~

Dla tych kilku osob ktorym na mnie zalezy ... dzieki za gre ... czasami bylo h#$%&* czasami szczyt na maxa. Dziwne ... 3 osoby beda tesknic z tego co wiem ... innym jakos sie nie palilo zeby mnie zatrzymac ale mnijsza o to. Stalo sie i juz. Wiecej na tibia.com comment znajdziecie.
http://img203.exs.cx/img203/5272/beztytuu0hv.jpg
ostani pomnik gowna i beznadziejstwa... jak ktos chce kupic tego chara prosze o kontakt <gg - 3597418 @ - [email protected]> test na tutora nie robiony wiec jak ktos jest ambitny moze sie potrudzic ;)
bana mozecie mi dac i tak juz tu nie bede zagladal ... bo po co ?

lavox0l 23-02-2005 14:48

Omg Piekne.. Ukazuje prawde ze w Tibi tez sa oszustwa na wysoka Skale.Masz racje Czarek ja tez mam DLS-a od Tp i zmieniam sobie ip przy kazdym wlaczeniu. Moze Bubble prosila zeby Cachero zbanowalizcy cos. Na Mysl ze mzoe ja wyscignac od***alo im w glowach. POZDRO

Anor 23-02-2005 14:58

SheN228 tibia n-gage? harhrhr

Songo gohan 23-02-2005 15:09

Spoko

NO ZASKOCZYLES MNI SSAMI (oczywiscie zul uliczny :D )

CZY TO BYL LURNIETY DEMON CZY ATAK??CZY TAK CZY NIE SS ZAJ*****E :] :] :] :]

najbardziej mi sie podobal ten devill helmet quest chociaz nie ujales akcji ;)

A TE 5 NOOBKÓW CHCIALO CIE ZABIC ??? 8o ALE N00000000BY :p

:mag: SORCERER :mag:
:wiking: lvl 27 (train mode) :kat:
magic lvl:37 -||- :mag:
EQ: Crown Set ,tower shield,botki zwykle :(,crusader helmet,skull staff a tak ogólnie to -------> :crusader: :P

Saviol007 23-02-2005 20:31

Tak te noobki mialy 100 lvle i uwziely sie namnie bo zabilem 2 palladynow i 2 sorcow razem z kolegom i niestety bylem hunted trzymalem sie 20 min poszly all uh ale niedalem im ich proste a ten demon to test server tak jak i te 5 noobkow
Dzieki za komentaz Pozdro :P

--------------------------------------------------------------------------

Aha sol niemysl ze niechcialem zebys wrucil bo chcialem ale co by mi to dalo jak sam sie zabiles i tym bardziej niezalogowales sie juz, chcialbym bardzo zebys wrucil bo ciebie z lordem poznalem jako 1 w tej gzre
teraz niemam juz z kim chodzic na hunty a przeciez poto kazales nabijac mi lvle sry za wszystko co bylo nie tak ale nerwy czasami tez byly np odejscie twoje z naszej gildi i skasowanie mnie i lorda z vip list szkoda ze w tamten dzien nieposzedles zemnom na Dle bo teraz juz nigdy z tobom niepujde ani napewno z nowym ownerem ktory kupi zniszczy i odejdzie skasuj to ze sprzedajesz bo dostaniesz bana za handlowanie acc moze to jest pedalskie i ten kolo sie docepi ale kocham cie sol :* byles na dobrych poczatkach dlamnie jak brat niestety musze powiedziec cya
Sry nane wiem ze to temat nie na tematy osobiste ale niemam mu gdzie tego powiedziec sry.

DR.UTi 23-02-2005 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blind Guardian
Dla tych kilku osob ktorym na mnie zalezy ... dzieki za gre ... czasami bylo h#$%&* czasami szczyt na maxa. Dziwne ... 3 osoby beda tesknic z tego co wiem ... innym jakos sie nie palilo zeby mnie zatrzymac ale mnijsza o to. Stalo sie i juz. Wiecej na tibia.com comment znajdziecie.
http://img203.exs.cx/img203/5272/beztytuu0hv.jpg
ostani pomnik gowna i beznadziejstwa... jak ktos chce kupic tego chara prosze o kontakt <gg - 3597418 @ - [email protected]> test na tutora nie robiony wiec jak ktos jest ambitny moze sie potrudzic ;)
bana mozecie mi dac i tak juz tu nie bede zagladal ... bo po co ?

Viruss.......nie rób sobie jaj nawet.....byłe¶ moim najlepszym kumplem jak grałem na Calmie:(....Zawsze z tob± rywalizowałem w Mlvl.....z nikim sie tak dobrze nie hunci jak z tob±.....Co ta calmera zrobi beztakiej siły rażenia......

qri 23-02-2005 21:11

Bb

Łukasz to niezla lipa ze dedles ale ja tez swego czasu dedlem 2x ale to byl maly lvl (24) ja tam nie wiem jak ciebie ale mnie wciaz neci Tibiasz i nie koncze z nia na zawsze i pewnie kiedys jeszcze ponaginam jakie monsterki :P

Kamil Magus <zbanowany z forum>: szkoda sol ze odszedles z Tibii, sam to chyba zrobie a ty czarek zawsze mogles chodzic na hunty ze mna, a tak mnie kochales ze bylismy na jednym tylko huncie a dzisiaj powiedziales ze szkoda ci na mnie UH <ja: stracilem szacunek do ciebie zul :/>. Pozdro Lord, Chrodi, Naro, Sauronos, Czarek <i calej reszty> nie wiem z kim bedziesz chodzil na hunty bo z tego co wiem to tylko dla sola nie szkoda ci bylo UH a jak ja i Qrzy skonczylismy to nie masz sorcow na hunta ale mimo wszystko :* dla zula i calej reszty bo sie do was przywiazalem

przez wzglad na dawne czasy Czarek milo cie wspominam ale dales planma jen nic tym textem :/ strasznie sie zgorszylem czyzby kamil bym takim lochem ze trzeba go uhac non stop... jakbys nie pamietal jak przyjalem gsa na klate z dsem :P buzka mam nadzieje ze zmienisz podejscie.....

no i SS na odwalke :P moja morda RL
http://img229.exs.cx/img229/9186/image13hp.th.jpg

Sorcerer The Pucek 23-02-2005 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviol007
Niechce mi sie juz mowic na ten temat o cachero ale szkoda mi go naparwde sie naparacowal i przyszedl Gm i do niego:
15:57 Guido on Calmera: hmmm
15:57 Guido on Calmera: bad news
15:57 Cachero: ?
15:58 Guido on Calmera: you get banished for sharing account with people from mexico!
15:58 Cachero: who?
15:58 Xamun: o_O
15:58 Cachero: 0.o
15:58 Avrill: O.o
15:58 Guido on Calmera: bye
15:58 You see Guido on Calmera (Level 3). He has no vocation.
15:58 Cachero: ?
15:58 Avrill: wtf Cachero banished.......... ;/;/
15:59 Xamun: OMg
15:59 Hegexom: wow
15:59 Guido on Calmera: be warned, we will check many other accounts in the next time and all will be punished if they cheat
Tak o ze spokojem. Z innych zrudel przeczytalem ze Gm wylapl ze u Cachero za kazde zalogowaniem zmienia sie ip numer, moim zdaniem to bzdura ja mam neostrade i tez co kazde wlaczenie neta mam zmienione ip.
Te slowa Ga to moim zdaniem wymowka poprostu Cachero niemoze byc leprzy od bubble

Created: 16.03.2003 20:30:12 CET -Cachero
Created: 21.07.2001 02:23:56 CET -bubble
To ich drazni ze cachero gra o 2 lata mniej a dogonil by jom z pluszkiem gdyby nie te mass kiki niby nie z ich winy.
Trzeba cos zrobic w tej sprawie tylko co ????

boshe -.-
a bubble nie ma accoubnt sharringu ?
gra nia 10 osob i nie ma bana co to za sprawiedliwosc?!

o boshe ludzie na jednej stornie wyliczylem 23- 26 tematow skasowanych o chamstwie i przeklenstawach i obrazaniu.... dajcie se jzu siana

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58.