![]() |
Ja najczę¶ciej expiłem na:
D-Lair,czasami się na behemothy z kolegami poszło,sporo czasu też expiłem na Necro,dragach,dl'ach,hmmz,co tam jeszcze było,a no tak,GS'y i inne badziewia... |
Guardy, Necro, czasami Demony z blokerem :)
|
Dragi,Guardy,GS ( z blokerem :p ),DS - NAJCZESCIEJ
|
JA lubie Gaurdy ;)
Mam 26 Rycka który expi tak:
1.Kazordoon - tam z uhami robie około 4k SAMEJ KASY + 6k za loot bag w 3h 2.Katedra - super expowisko tylko troche niebiezpieczne :p 3.Cycki w thais - Super exp , ¶redni loot ale za to małe straty w uhach ;) 4.Ghostland - Expie tylko na -2 w kit ghouli itp. 5.Zamek w AB - kiedy¶ tam expiłem teraz tylko zabijam wieżyczki i draga :baby: :D Hail Celesta :D |
najczesciej expie w katedrze... loot nie jest genialny ale exp tak :) pozniej kopalnia minotaurow w kazordoon... tam odwrotnie, exp nie jest genialny ale loot calkiem calkiem :p czasami na dragi sie przejde... na vampa... banshee heheh B)
|
Amazon camp. Ew. obrzeża zamku. Z mniejszym levelem chodziłem na swamp trolle i roty na południe od Venore.
|
Hmm gdy zrobilem skille 70/70 na 19 lvlu expilem na soldkach i bardzo szybko tam napukalem 11 lvli (chcialem nabic 30) Tak na 28-29 lvlu skaklem sobie na guardy, nie expilem tam ale chodzilem sobie na 2-3 guardy. Więc moja odpowiedż brzmi - Dwarfy Soldier, loot baaardzo oplacaly. teraz mam 31 lvl ale trenuje skille, więc narazie nie expie.
|
Ja zarówno palem jak i drutem, kopalnie dwarfów+rotki , w miare dobry exp, a skle dosyc dobrze ida
|
Ja expie na Dwarf Guardach :p
|
Ale solo to sam.
Czyli bez armoru ,shieldu ani niczego !! :) |
JA moim drutem expie na amazonkach na północ od carlin (drugie miejsce to ode tej wieży nad carlin na wschód).
Knightem expie na ghulach poziomy -2 (ghule, skeletony, scopry , czasami ds), a jak skiluje na dwarfach to jak wbije cos ładnego to ide na soldki albo na 1-2 guardy +soldki. OD 11 do 15leva chodziłem na Zamek ale tam jest za dużo osób chyba że sie idzie na draga albo orc berserka. |
Samemu expie na dragach czasami na guardach a jak mam i¶ć z ekip± to ide na dragon lordy necro Darc Catedre Poh ;) teraz wybieramy się na Behemontha z nadziej± że wypadnie choć jedna para steel bootsów :]
@edit może wybiore się znowu na Serpent Spawn ;) @up to że idziesz solo to znaczy że : Cytuj:
|
Eh co tu dodać kiedy wszystko już wymienili... Orshabaal? ;P
A tak serio musze się powtórzyć: -Dwarfy: Soldy i zwykłe -Minosy: Zwykłe, archery i czasem z runami Guardy -Orci: Zwykłe, spearmany, warriory (do bersekera sie nawet nie przymierzam) -Inne: Roty, Smugglery, Bandity i Wild Warriory. Mógłbym jeszcze wspomnieć o tych co w grupie ale to już inna para kaloszy... |
Cytuj:
A tak serio do chwalenia się w grupie s± inne tematy :] |
do 27 lvlu roty roty i czasami roty teraz OF...... (bez wchodzenia do ¶rodka)
|
Zazwyczaj:
cyklopy, mino, mino guardy, bugi, waspy, snake'i, wolf'y, swamp trolle, trolle, orki(spearman'y, zwykłe i warriory), beholdery, ghule, dwarfy czasem, rotworm'y, paj±ki(+ poison), raty, skorpiony, bear'y i.. to chyba tyle:] PS. Napisałem chyba wszystko, na czym zdobywam do¶wiadczenie;P Troche tego jest^^. |
Siedze na cycach
|
Moje Solo:
Ja expie na: (20 lvl sorcer)
-cyce -mino guardy -beholdery (rzadziej) -dwarf soldiery - czasem z nudow ide na folda, fibule B) Może Komus sie to przyda ! |
no ja knightem expie na soldach :> od czasu do czasu guardy :]
|
scaraby albo guardy i soldy pod kazo tam gdzie slimy s±
|
GHOSTLAND RULZ!!!
Expilem wszystkimi voc. tam: Pallek latwy exp Knight jak wyzej (wiecej capa-wiecej kasy) Druti/Sorci malo capa, wielkie lootbagi (3k oz.) |
Pall (34lvl) chodze na Guardy, Soldy , Czasem Dragi, czasami poh,
Z teamem gsy |
JA expie na guardach (durzo expa i loot fajny) ale ostatnio znalazłem fajne miejsce z gsem siedze tam troche luruje go pod dziure i schodze hit z hmma i wychodze i tak w kółko :D
lvl 30 mlvl 40 profesja druid best solo dragon and giant spider |
-.-
Solo jak narazie to dwarf Guardy.
|
gdy mam czas to dwarf soldiery,bandity,wildy ,ale ogolnie siedze na swampach
blizej sa |
Na czym najczę¶ciej expisz (solo)
Ja najczę¶iej expie na dragach, oczywiscie po drodze zabijam badziewia typu roty,beho,ghoule,fd i orki. ;)
|
Ja się ostatnio bawiłem na ghoulach w ghostlandzie.
|
głównie to poh, ale gsy z team, czasami jeszcze dragi
|
Ja zwykle ide se na cyclopy;]
|
Ciekawe proporyzcje
Ja radzę:
Palladyn - 15lvl, 4mlvl+, skile 50/50, Hell Gate or skile 40/40 Soldy Knight - skile 60/60, 4mlvl+, miejscówa pod AB albo Soldy *****- skile 70+/70+, 4mlvl+, to juz gdzie chcecie (bez przesady ofkors) ale polecam guardy i cyclopolis Sorcerer, Druid - dwarfy(do 15-20lvl), soldy(15-30lvl), guardy(30lvl+), mino hell, dragi z summonem. @btw. Ja osobi¶cie (narazie nie expie bo trenuje) ale jak skończę to na soldach/puzniej będ± guardy |
ja expie na larwach / rotowrmach / ghule / skelety/crypt shamblery/mumie /beho /ww/bandity :)
|
lol
Ja roznie najczesciej cyce i demon skielet, czasem dark cathedra i beho , raz bylem na guradach wybiegl na mnie 1 z soldierem sa dosc szybkie ale zbilem go;]
|
Mino guardy, cyclopy, slimy, croco, centipede, terror birdy...
|
:}
Ja palkiem solo dragi,poh ekipa....hmmmmmmmmm zadkoz ekipo chodze xD
|
;)
ja cyce,jak mam uhy to guardki niedlugo kupuje pacc a wiec cyclopis albo larvy itp. :)
|
exp
ja najczesciej expie na cyklopach. Super loot :cyclops: :cyclops:
|
ja Tam dragi, guardy(dwarfy) i roty. Czasem (ale to czasem)
dark Catedra |
A ja solo style wale na larvach bo nawet na scaraby nie zejde ze wzgledu na moja superostrade 128 kb/s siec okregowa i fryzusa raz na godzine gry a tibia dziala 1/4 dnia i lol plax fajnie trace pacca
|
Ja siedzę na soldkach, gutkach, czasami cycach albo na amazon camp wst±pię jak już wszystko jest zajęte :)
|
Ja swoim palkiem na pohu siedze i dlugo nie zamierzam sie stad ruszac:p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |