![]() |
Cytuj:
Zle ci z tym - nie graj, rerolluj sorca albo cokolwiek, jesli dalej bedziesz floodowac zacznie sie deleting. |
Na forum mam tylko jedno konto a mowienie prawdy to chyba nic zlego. (a jak inni pisza glupoty w stylu knight wali po 200 to dobrze?)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
prawda w oczy kole... |
A może po prostu "shut the ~~~~ up!", w każdym temacie o knighcie jest conajmniej 5 jego postów o tym jakie gówno z knighta, bla bla bla, jakies średnie i inne bzdety, więc serdecznie cię proszę, przestań. A jeśli nie umiesz ubić dla to na nim ~~~~~ nie expij czy co tym tam na nim robisz. -.-"
|
Cytuj:
|
Wg mnie Knight jest dobrą profesją- koledzy mi zazdroszczą skili, potrzebują mnie do questu, dostaje darmowe itemy...
:crusader: = :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
:miecz: |
Czy ja wiem... Jeżeli ktoś lub być chwalony, że ma wysokie skille, to i będzie mu dobrze jak będą go dowartościowywać bo ma "duzy mlvl". Wię ckażda profesja by tam pasowała...
|
Cytuj:
Co do knighta bardzo fajna profesja narzekacie jakie to sorc pro i wogule a kiedys wszyscy knightami grali bo bylo najlatwiej teraz na odwrot,ale jestem pewny ze przyjdą czasy kiedy znowu knight bedzie latwijeszy niz sorc(i przy okazji troche mocniejszy/hit etc/) |
Gdyby ktoś zaczynal grac w tibie to po waszych postach mozna by stwierdzic ze sa tylko 2 profesje knight i sorc
@topic wedlug mnie knight jest dosc dobry, ale na wyzszym lvl jest zjebany |
:spam:
Moim zdaniem Kinight nigdy nie był i nie bedzie nudną profesją.Zresztą jak każda inna. |
Jeśli jesteś początkujący i grasz knightem zaliczysz dużoooo dead'ów...
Niestety... No, chyba że na non-pvp grasz ;] |
Wątpie żeby początkujący gracz zaliczał dużo dedów.:]
|
@UP
Jeśli ktoś nie ma za grosz rozumu i swoim 13-16 sorkiem/druidem hunci mniejsze lvl'e i to w szczególności knightów, to ten newbie grając knightem może zaliczyć parę dead'ów. :( |
Hmm.. Prawda jest taka że nie ma lepszej i gorszej profesji ponieważ każdy voc ma swoje plusy i minusy...
|
@up
Prawda jest taka, że tak było 3 update temu... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a te 15-20k/h dla kazdego sorca/druta to naprawde zarabisty exp :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja gram knightem i bardzo mi się to podoba. Lecz każdy chwali się tym co ma:)
|
Cytuj:
te twoje potezne skille....ogromny lvl....i powahowy magic lvl....yea! ps. nie ma sensu grac knightem/palkiem...zakladajcie maga/druta....byle z pacc:P radze wam.... |
Cytuj:
NIE MA LEPSZEJ ANI GORSZEJ PROFESJI - TYLKO OD GRACZA TO ZALEŻY KIM CHCE GRAĆ!! CZY MA CZAS NA SKILLOWANIE CZY WOLI EXPIĆ A POTEM ROBIĆ MLVL?? I JESLI MAJA BYĆ DURNE ODP. TYPU GRAJ SORCEM, BO PALEK MI SIE NIE PODOBA LUB NIE GRAJ KNIGHTEM BO NIE BIJE Z SD TO... |
@up
Całkowicie sie z tobą zgadzam.. Wszyscy tu sie mało nie pozabijali która profesja najlepsza.. A prawda jest taka ze niema gorszej i lepszej profesji.. :) Ja gram kina bo lubie nim expic i jak bije skille to sie poucze..pooglądam tv i zawsze jakies zajęcie mam |
A takim knajem nie pójdziesz na 10lvl na cyklopa.A takim sorcek druidem i palek spokojnie.W zwarciu knajta i pala to jak pal jest daleko i go wali z luku to chyba knajtowi zostaje ucieczka.
|
Cytuj:
Jesli palek wali knighta z luku to knight moze rownie dobrze stanac w miejscu, wrzucic full def i smiac sie z hitow palka. |
ja powiem tak. Knight jest fajny. duzo zarabia, mocno wali. ale moglby miec wiecej czarow ( np. exura gran)
|
Cytuj:
|
Knight to jest chyba jedna z najwszechstronniejszych profesji, fakt niema ue, e-visow itp... ale moze sam wszedzie lazic. Na h levie expic moze na of, dle. Co prawda, to prawda sorc expi szybciej i ciekawiej ale wydaje mi sie, ze knightem gra jet ciekawsza.
|
Cytuj:
|
Brojek tylko wydaje ci sie xd
i jedna prosba do tych pajacow@ piszcie najt albo knight ~~` |
Moim zdaniem Knight to bardzo ciekawa i wszechstronna postać !! Szkoda tylko ze nie ma lepszych czarów jak np. e-gran itp. ;)
|
Cytuj:
|
KNIGHT ROX jak masz Paca, z 45 lvl skile min 70/70 chodzisz se z kumplem (dobrze bylo jak by to byl druid xD) na hydry :P. Ja tak robilem jak pacc byl dziennie z ziomkeim z hydr wynosilismy 3 x boh~ Rh~ i jeszcze jakies itemki. Sam teraz trenuje i znowu myslę nad kupnem paca :D
|
Cytuj:
Wiec sluchaj....skille chyba mam dobre<83/82>-500godzin skillowania, eq mam drogie...ponad 1kk warte,lvl 67 jakos 28ms expi tak samo,jak ja...I UWAGA: ZWRACA MU SIE jakos nie stal w miejscu 500godzin patrzac sie na pierdolone slimy, jakos nie ma zajebistego eq tylko warte parenbascie k a expie niewiele gorzej... Nie ma lepszych profesji?Gowno prawda...moze do 50lvl nie ma....ewentualnie to 60, ale pozniej, im wiekszy lvl, tym druid/sorcerer jest lepszy od knighta. Nie rozumiecie, ze z broni miedzy 50lvl-em knightem a 100lvl-em knightem jest roznica ogromna....normalnie ok. 15% a miedzy 50ms-em a 100ms-em? Bije zdecydowanie mocniej!!Im wiekszy lvl,tym mocniej bije...a skille juz potem nie leca praktycznie....i tak szczerze mowiac to te 2 awansy w skillach gowno daja. Jakby ktos nie wiedzial: Magom/Druidom: sila wzrasta o 2% z lvl-em i o 3% z magic lvl-em Knightom/Palkom: sila wzrasta tylko dzieki skillom ^^ powodzenia ;) Porzucilem mojego knighta, zalozylem maga, wam radze to samo. Pozdro |
Cytuj:
co moze jeszcze solo ?:D chyba pomyliłeś potwory.. bo solo to sie na nie nie chodzi.. po drugie jezeli bys juz tam wszedl sorem to by cie zdmuchnela na raza ;]przypomne ci ze to knight na huncie staje ramie w ramie z tym potworem i go bloczy.. =] |
knight to najgorsza profesja w tibii polecam omijac z daleka tak stanie i skilowanie to pierdzielony waste tajmu z ktorego nic nie ma poza obecnoscia w top 300 serva lol
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |