![]() |
Dziękuje za komentarze :cup: , mam złą wiadomość wyjeżdżam ;( prawdopodobnie wróce pod koniec wakacji ;( ;(
|
Nie tylko ty wyjezdzasz bo i ja tez na dwa tygodnie ;)
|
NO to jest najlepszy fake jaki widzialem GRATZ :cup: , ale cos dawno nie było nowej czesci ;/
|
@Up: sorka ale umiesz edytować posty?
@Topic: no prawda dawno go nie bylo.. |
Spox
Zajefajne nie ma co !!
Czekam na dalszą część! |
Wielkie Gratz Rob Dalej Podoba Mi Sie :)
|
Historyjka fajna tylko to ciało jego ojca który był warlordem jest od zdechłego leadera. ;)
|
zaje fajne czekam na czesc 2
|
Cytuj:
|
Fajne fajne, szkoda tylko ze nastepna czesc bedzie dopiero pod koniec wakacji :(
Fabuła 7/10 Wykonanie 10/10 |
Żeby tak dalej.
;) Bardzo fajny fak i bardzo mi sie podobał.Czekamy na dalszą część aż do Orca Warlorda. B)
|
Extra Fake najlepszy jaki widzialem czekam na dalsze czesci 8o
|
MEGA FAKE 500000000000000000/10 najlepszy na świecie
|
Dawaj wiecej,nie ogladalem lepszego ale szkoda ze tak malo
|
fajny fake rób jak najwięcej części (lepszego fake nie widziałem) B)
|
nie no gratz Vethi wymiata :D rob dalsze czesci
|
2 słowa:
MORE PLX!!! |
fajna fabuła, ciekawe, ladnie wyglada jedwabiste ogólnie ;)
|
Jejejje. Od poczatku mowilem, ze to jest the best fake story pod wzgledem fabuly (lepszy byl humans doom ale tylko jesli chodzi o wykonanie) jaki kiedykolwiek widzialem (jest pare na podobnym poziomie, ale chyba zaden nie jest porownywalny do tego)
|
Świetne ! wykonanie i fabuła oby tak dalej ( i jak najszybciej)
|
Rub tak dalej
Dobrze wykonane fake wszystko jest tak jak powinno.Jak dlamnie to jest najlebsze fake :cup:
|
DObrze wykonany fake'i, fabuła fajna weź sie za robienie anstepnych czesci!:P powodzenia
|
xtra fake rób dalej wdg mnie to najlepszy fake na tym forum xtra i super
|
Super
Super wyczesane fake. :) Według mnie jest najlepsze na forum. Widac masz głowe do wymyslania i robienia ciekawych fake'ów. Rób dalej bo naprawde Ci to dobrze wychodzi ;)
|
Dawno nie widziałem tak zajefajnego fake story
|
Good, Good i jeszcze raz good...
hehe bardzo zajeciekawa opowiasta mowionca o eee ... od worka do orka:D
fake zrobiony jak nalezy ale jak juz bym sie mial czegos czepiac to bicie skieetow 6 na raz:] |
Bardzo ładnie.
Wielkie gratulacje dla ciebie.
Dawno niewidziałam takiego fake. :p |
Moje Ulubione
Fake o Orcu Viethim jest moim ulubionym.Bardzo bym chciał aby to fake sie rozwijało bo myślę że Demongo ma jeszcze dużo pomysłów na dalsze przygody Viethiego.Pozdro
|
Bardzo fajne fake Punkty:10/10 ;]
|
My favourite :]
Moj ulubiony fake'i :] oby tak dalej i czekamy na next czesci rob szybko nastepne
Nagrode nobla mu :cup: moje fake sa :baby: |
Spox
:evul: Spox Fejki ale zaraz zaraz dlaczego na kilku stronach jest to samo dorob cos nowego ipokarz nie pkazuj tego samego..Ale poa ztym wielkei gratz tylko ja to jush chyba widzilem gdzies.. :evul:
|
git
W sumie bardzo fajny fake ,żeby niepowiedzieć jeden z lepszych jakie widziałem(a niewidziałem zbyt wiele ;p) Ale i tak wielkie gratki i powodzenia w następnych.
|
Wyje....sty fak'e !!!!!!!!!!!!
Rob takich fake więcej ten jest najlepszy jaki oglądalem plz zrób następną częśc
|
czekamy na nastepne czesci chyba ze wyjechales gdzies odpoczywac od nas:P
|
hey hey? jestem w normie:
zaczepisty fake, rób więcej, ale gdzie sie podziałeś? |
Hmm...
Kilka razy oceniałem twój fake, tak tak! Bardzo dobry, ale mam teraz inną sprawę. Od kiedy zginął Tata Vethiego, to Vethiemu się już szczęśliwie żyło. Jedynie raz się spóźnił na bitwe. Ale tak to mu świetnie idzie. Proponuje abyś dokończył wątek "Życie nie rozpieszczało malca od najmłodszych lat", proponuje jakiś smutny wątek, np: Morderstwo dziadka, albo porwanie wujka... Ale to twój fake,ty decydujesz. Mam tylko nadzieję że pomyślisz o tym w kolejnych częściach...
|
Jeszcze,Jeszcze,.....
|
Demongo chyba zgnial w akcji ;)
Tak jak kazdy inny fejkowiec. Z KAZDYM fake story sie tak stalo ( z kazdym dobrym oczywiscie) np. Humans Doom? Tajemnice Przyszlosci? Gdy ktos robi dobre fejki to zawsze po jakims czasie przestaje, a ci ktorzy wycinaja kwadratowego ludzika w paincie, robia wiecej :s |
SPoko, a będzie orc shaman i nowa częśc?xD
Ps:Jets bład, jak jest berserkerem i są w jego domu orc killerzy to 2 orc kilelrzy to baby, a póżniej dałeś męskie zwłoki tych dziewczyn... |
Czlowieku ty to masz talent Moja
Moja Ocena to 6+ :cup: :cup: :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |