![]() |
Cytuj:
|
Matura w 3, egzaminy techniczne, czy jak to się nazywa, w 4. Chiba.
|
Cytuj:
@down, no bez przesady. Ja rozumiem, że czasem trzeba ostro przykuć i posiedzieć te 2-3 godziny nad książkami, ale żeby codziennie? Tyle to kuje taki true kujon z średnią 5.5+ ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale masz racje to typowa meska rozrywka (przynaimniej u nas) zawsze jak sie spotykajka to jakies piwko , a ze my pijemy co innego to bez roznicy. @ uczyc sie 2-3 h dziennie??? LOL ja szczerze uczylem sie 2 razy w zyciu. i to dopiero w 3 gim jak przyszly zagrozenia i pisalem jakies testy. Uczylem sie wtedy z CHemi 30 min i z Matmy z 2/3 h. owszem sa ludzie co sie tyle ucza ale napewno maja srednia powyzej 5.0+ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a co do imprez bez alkoholu, to ja jednak wole te 'z' |
Cytuj:
Osobiście mało się uczę <liceum teraz zaczyna się 3 klasa ,koniec laby> ale wszystkie osoby które znam i mają dobre oceny uczą się sporo przynajmniej własnie te 2-3h dziennie chyba ,bo tak naprawdę zawsze znajdzie się cos do zrobienia ;]. |
no ja bym nie umial CODZIENNIE sie uczyc po 2/3 h , to chyba od czlowieka zalezy , moze niektorym to sprawia przyjemnosc.
|
Zobaczycie na studiach (na jakims ciezszym kierunku) :P
2-3h dziennie to dopiero rozgrzewka :D |
A tam na studiach to czym się rozgrzewacie? :D jak rozgrzewka to raczej coś lżejszego... piwo? :>
|
/up ; d
Cytuj:
oglądało sie american pie to sie wie co sie tam dzieje siee (lol xdd) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
...tussipect. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja mysle ze studia se kiedys kupie , ale do tego najpierw bedzie trzeba zarobic gdzies ;D w sumie i tak nie planuje pracy w biurach ani rzeczach tym podobnych ale papier mozna miec:D |
Cytuj:
|
Właśnie przez takich ludzi jak Albertus Polska jest zrujnowana... Kupujesz sobie pracę, studnia... To może w końcu Kup.Se.Musk.
|
Cytuj:
Nie popieram sposobu Albertusa, ale tak jak on chce tez sie da :< |
Cytuj:
|
Do dzisiejszych prac, nawet takich w biurze nie jest potrzebna wiedza, lecz papierek, który zaświadcza, że ową wiedzę się posiada ;s
|
Cytuj:
@Albertus Mozna wiedziec jaka prace chcesz wykonywac? I jaki dyplom bys chcial miec. |
Ja kiedy grałem w Tibię, miałem całkiem dobre oceny. 2 lata temu przestałem grać i średnia spadła o około 0.70 xD
Widocznie Tibia ma na mnie dobry wpływ ;D |
Cytuj:
a papier to sie zobaczy ;D |
Cytuj:
po 2 jesli chcialbys jednak pracowac jako ktos inny niz piekarz to musisz sie wykazac na praktykach, miec odpowiednie CV, ja od 1 roku dbam o to, zebym mial je czym wypelnic, dzialanosc pozauczelniana, samorzad studentow itp. bez tego dzis cie z zadnym dyplomem nie wezma do pracy (przynajmniej na stanowiska na ktore ja aspiruje i w takim miescie jakim jest Krakow) |
Cytuj:
bo np. moja mama ma jedyna wyksztalcenie na pewien zawod (skonczyla stydia jakies czy cos) a do pracy na jej stanowisko juz od paru lat biora dziewczyny po technikum/liceum ktora byly przepychane z klasy do klasy po znajomosci. |
Cytuj:
|
Noo, zbaczamy z tematu, ale ja jednak wolałbym być szczęśliwym piekarzem niż znudzonym życiem dyrektorem w wielkiej korporacji-bo to jest mierzenie wysoko, tak?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Mi sie wydaje, ze jednak nie mozna kupic dyplomu DOBREJ uczelni, a na pewno nie kupi go szary czlowiek z ulicy. Polska to w końcu nie taki kraj 3ciego swiata..
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak tam czerwiec tuż tuż , temat już ma 5 lat napiszcie jak w tym roku wam udało się połączyć grę z nauką hehe,,
|
Problem w tym, że większość z nas po tych 5ciu latach już przestała chodzić do szkoły :P
(o tym, że prawie nikt nie gra w tibię to już nie będę wspominał) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |