Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37872)

hell fire 27-06-2005 09:31

Ja to jzu tu nie czaje czy moze ktos wie kiedy moze byc ten upd.... ??

Shein Silvershadow 27-06-2005 12:22

Ja pacca będę miał na grudniowy update:P

bartollo 27-06-2005 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hell fire
Ja to jzu tu nie czaje czy moze ktos wie kiedy moze byc ten upd.... ??

Dokladnie tez czekam z niecierpliwoscia na ten update a w szczegolnosci na servery bo ide na nowy z moimi kolesiami z bylej szkoly ! Mam nadzieje ze najpozniej beda one do 30 czerwca bo potem wyjezdzam, a chce sobie z 2 tyg. pograc. Of corz czkeam tez na konkurs ;)

P.S. Tylko jak mina 3 dni od powstania servow odrazu wbijam sie o 24.01 i gram do rana ;) ... xD

Boximus 27-06-2005 21:47

Ja sie ciesze :D

Ja to sie nawet ciesze z tej dżungli bo niedługo kupuje se PACCa :D Jak na razie to czekam tylko na Upd i na opinie innych... :D
Jeszcze czekam kiedy znowu będzie można brać PACCa przez Tibia.pl

bartollo 29-06-2005 18:11

servy

jest co raz blizej 19 ... a new servy wychodza z reguly pomiedzy 18:30-19:30, problem w tym czy wogole wyjda te servy. Jak nie to sie zalamie ;/ ... ale trza byc dobrej mysli :P

3majcie sie!

Raul 29-06-2005 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartollo
jest co raz blizej 19 ... a new servy wychodza z reguly pomiedzy 18:30-19:30, problem w tym czy wogole wyjda te servy. Jak nie to sie zalamie ;/ ... ale trza byc dobrej mysli :P

3majcie sie!

Serwery wychodzą między 17:00, a 20:30. Przynajmniej tak było zawsze odkąd pamiętam.

Nawi 29-06-2005 18:19

@Raul no obys miał racje 8o

bartollo 29-06-2005 18:37

ja pamietam ze nowe servery (gdy wychodzila Morgana) weszly o 19:10 ;) oby ty razem bylo tak samo ... jak ich dzis nie bedzie to chyba bedzie trz dac sobie spokoj z tibia pewnie az do wrzesnia bo watpie aby pod koniec lipca wyszly servy ... choc of corz chcialbym ;p

Pozdro

MuChaCz 30-06-2005 10:42

Update ;/

Kiedy ma być ten update ??
Ile mozna już czekac na tę dżunglę ??!!
Już nie mogę sie doczekac, a jest juz przecież 30 czerwca.
;(

Raul 30-06-2005 10:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MuChaCz
Kiedy ma być ten update ??
Ile mozna już czekac na tę dżunglę ??!!
Już nie mogę sie doczekac, a jest juz przecież 30 czerwca.
;(

To Ty już chcesz? Prawdopodobnie będzie na przełomie lipiec/sierpień.

Osess 30-06-2005 11:37

Jezu już się nie moge doczekać

Nie wiem ktoś kidy może wyjdzie dokładnie ten update Jestem strasznie ciekawy :p

bartollo 30-06-2005 16:00

"Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej"

"Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej" nietsety CipSoft narobil nam wiele smaku zwiazanego z nowym Update ! Wszysyc od miesiaca juz o nim rozmawiaja, wiele ludzi chce poznac w tibi cos nowego, egzotycznego czyli dżungle ! Niestety Cipowie wedlug za wczesnie dali nam poczuć nowej atmosfery zwiazanej z update a co do tego z nowymi serverami =/. Pozostaje nam czekać .. tylko ile bo w czerwcu już napewno nie wyjdzie ... prawdopodbnie bedzie to pod koniec sierpnia jak rok temu ...

roXen 30-06-2005 16:11

test plx xd

szocha 01-07-2005 17:14

kiedy bedzie test serwer?? szkoda ze pacca nie mam bo bym chetnie gral tam ale tera nie kuje pacc bo po wakacjach bede mial jeszcze troche ale ide do gmnazjum:):) :cup:
co to znaczy \/ \/ \/ \/

De las glorias deportivas que campean por Espańa,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre tus laureles con respeto y emoción.

Urie-L 02-07-2005 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartollo
"Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej" nietsety CipSoft narobil nam wiele smaku zwiazanego z nowym Update ! Wszysyc od miesiaca juz o nim rozmawiaja, wiele ludzi chce poznac w tibi cos nowego, egzotycznego czyli dżungle ! Niestety Cipowie wedlug za wczesnie dali nam poczuć nowej atmosfery zwiazanej z update a co do tego z nowymi serverami =/. Pozostaje nam czekać .. tylko ile bo w czerwcu już napewno nie wyjdzie ... prawdopodbnie bedzie to pod koniec sierpnia jak rok temu ...

To bardzo mądry pomysł wypóścić new serwy na początek roku szkolnego. Trzeba pogratulować Cip-om pomysłowości :confused:

bartollo 02-07-2005 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urie-L
To bardzo mądry pomysł wypóścić new serwy na początek roku szkolnego. Trzeba pogratulować Cip-om pomysłowości :confused:

Tak trzebaby pogratulowac gdyby robili polski serv...dla twojej wiadomosci bo widze ze ich nie masz na calym swiecie roznie sie konczy szkola i zaczyna ... np. nasi sasiedzi Niemcy wakacje letnie maja podzielone tak jak my ferie zimowe, niektorzy zapychaja do sql jeszcze w lipcu ! Przemysl, badz dowiec sie zanim cos napisze ...

Celeba 10-07-2005 12:18

Wszystko jest pieknie!!SS'y mi sie bardzo podobaja!!:) Ale kiedy bedzie ten update??:(

jordan 10-07-2005 13:16

Moim zdaniem Update powinien być gdy Facce będą mogli wchodzić na nowe servery. To by przyśpieszyło wychodzenie z Rooka ;)

adriancb23 13-07-2005 14:21

ehhhh... ja jush chce tego update!!
Zbieram jush uhy i bolty nawet X(

Czy ktoś wie może kiedy mniejwięcej bedzie ten update?? ;(

Evil Maul 13-07-2005 19:09

Test server za 2-3 dni !!!

Parapsyhol 13-07-2005 21:30

Co ty gadasz? A niby skąd to wiesz? Plotka? Wiesz, że ludzie lubią plotkować, chyba że ci jakiś CIP powiedział albo na forum tibia.com przeczytałeś, napisz dokładnie skąd masz takie info.

Premm 13-07-2005 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul
Test server za 2-3 dni !!!

Skad masz pewnosc ze za 2 do 3 cdni bedzie?
Kto ci udzielil takich informacji...?

Niesadze zeby sie Cip'owie pofatygowali i specjalnie do ciebie wysali prywatna wiadomosc z trescia podana wyzej.

Jakniewiesz to najlepiej zamilknij -.-"

Evil Maul 14-07-2005 13:02

Nie dostalem zadnej wiadomosci od cipow bo nie mam do tego uprawnien na tibinews natknolem sie na ciekawego newsa wiec moze byc to plotka albo prawda niewiem ale jezeli byla to prawda to test server bedzie 15-16 lipca max do 18 lipca . Moge sie mylic !!!

k_Tm 17-07-2005 23:58

nie wiem czy to fake czy nie ale znalazlem cos takiego..
comment plz
http://i4.photobucket.com/albums/y11...ticheating.jpg

Gobol 18-07-2005 07:22

Update -->> 8o 1 SIERPNIA !!!!! 8o :evul:

Suner 18-07-2005 07:46

Hehe Ta Dzungla zacheca mnie do ponownego wpadu na servery tibi, aby ustawic se PACC :D Zrobie wszystko, aby przebic sie przez ***ane zabezpieczenia :D :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40.