![]() |
działa
Ej ludziska niewiem jak wam ale mi chodzi.............jest noc :P
|
lol zara sie pozabijamy o to czy dzialala czy nie, wazne jest ze teraz NIE DZIALA !!!
|
ludziska sprobujcie tera moze zaskoczy jak na tej zasranej stronie dodac sreena by pokazac wszystkim ze dziala??
|
pomylka juz mi dziala:D:DD::D
|
ANGI ty glupi lamusie!!! CZYTAJ K**** : Każdy otrzyma e-mail z nowym hasłem na adres, na który jest zarejestrowane konto. Je¶li nie masz dostępu do tego adresu, obecnie nie będziesz mógł się zarejestrować. CIPowie będ± pracować nad rozwi±zaniem tego problemu i poinforumj± nas w najbliższym czasie.
|
dziala tibiaaaaa serio :DD::D:D:DD
13:58 Your last visit in Tibia: 16. Sep 2003 22:56:24 CEST. 13:58 Mini Mistrz: wowowow 13:58 Pyrox Silverspear: fuckit 13:58 Sloppi: utevo res "demon hehe demona chcial :DDD lol |
U mnie nic tylko stary napis ze serwer niedziala chociaz te nowe haslo wpisalem...
ale co jest jak wykasowalem tego e maila bez spisania hasla?? (bo mi tak sie niechcacy zawieruszylo ze smieciami kture tlenek.pl przysyla) pomocy |
Znowu mi sie postać pojawia ale dalej nie wchodzi Ja gram na Eterni
|
Odpowiedziecie mi na pytanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alez ta tibia mnie w*****a (moze jest ktos zainteresowany kupnem knighta na 44 lvlu? ) PIERDOLE TA TIBIE JEST NAPISANE ZE UNCORECT PASSWORD!!!!!!!!! POMOCY KURWA!!!!!!!! CO MAM ROBIC !!!!!!!!!!!!!!:((((((((( KONCZE GRAC :( |
no cuz
fakt dziala |
udalo mi sie ponownie zalogowac na wybor postac - moja postac na Eterni nie che zalogowac jednak wbilem sie na Isare :)
13:57 Your last visit in Tibia: 09. Sep 2003 16:56:07 CEST. 13:59 New record: 40 players are logged in. |
Widzisz denerwuja mnie ludzie ktorzy mowia od rzeczy. W latwy spodob moge ci udowodnisz ze klamiesz. Wszycy ludzie siedzacy na forum na sto procent sprawdzaja co jais czas czy dzilaal. I jakim sposobem nikt sie nie podlaczyl poza toba i jakims innym szczesliwcem?? NIe wierze ci i tyle.
narka... |
zalogowalem sie na isare i stoje w swiatyni :P
|
First musisz czekac az stronke zrobia...
|
Weszłem do meni wyboru postaci ale potem pisałe ze niema serva :/
|
nioooo... jak milo
Cya in Tibia 8) |
Fakt ze teraz pokazuje sie postac. Jednak nadal serwer nie rusza.
|
mojemu kumplowi też sie pokazuje postać ale dalej ni h****
|
sam nie wiezylem tym ludziskom ktozy gadali ze dziala ale do qrwy nedzy jestem zalogowany na isarze :)
|
KUrwa wyskoczylo mi ze 5 min mam poczekac bo teraz niemoge sie poloczyc
czy cos takiego moze to jest poczatek wlaczania :) (chcial bym) |
KONIEC KLUTNI!!!! TIBIA DZIALA JUZ PELNA PARA! KILKA RAZY SIE ZALOGOWALEM I WYLOGOWALEM!
|
NOOO qur... srry za pzreklenstwo ale isara dziala. Eternia nie :(
|
Eternia nie działa ale postacie już s±
|
No widzisz a teraz nie oczerniaj innych graczy :D
|
Gram na eterni i mam to samo co KONAN
|
POSTACIE COFNIETE O JAKIS DZIEN DO TYLU :((((( STRACILEM 3k gp :(((((
|
o !@$@%#% ... zalogowałem się (wreszcie) i co??? Całe skille mi zjechały na dno ! (co prawda byłem tylko na 4lv ale...)... Jest co¶ też złego i to bardziej... akurat wy¶wietlił mi się napis: rekord, 45 userów.... a serwer się haczył!! Mam nadzieję, że to tylko teraz...
|
Chyba serwy wlaczaja pojedynczo na Premie moge wejsc na Eterni nie.
|
panowie isara mi weszla a eternia niechce buntuje sie huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Wiecie może którym serwerem z kolei jest eternia
|
Z tego co widac chba ostatnia :P ide cos w TV obejrzec jestem w*****on specjanie na blałe dzsiaj szedłem :P :D:D:D:D
|
Piszcie kurwa czy działa bo zaraz mi żyłka pęknie
|
CO MAM ZROBIC JAK NIE MOGE WESC PO NOWE HASLO LOL
HELP ME ! KURWA |
No wkońcu tibia hura :)
|
A mi Isara cały czas nie chodzi ;(
|
Danubia dziala i tyle, niech nikt nie gada, ze nie.
|
dziala ameraaaaaaaaaaa
|
POMOZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KURWAAA!!!!!!!!!!!! sie czescie ze wam dziala!!!!!!!!!
|
Angi na emailu jest hasło
|
Pomocy - wchodze w tibie wpisuje nowe haslo i login wybieram postac i wyskakuje mi nadal ten sam error
?( X( POMOCY PLIZZZ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |