![]() |
Hmmmm. Dlaczego temat do zglaszania prac jest otwarty skoro termin zglaszania prac mial minac 30 lipca? ;/
@EDIT Przepraszam, ze tak napisalem, ale termin uplywa dzisiaj ;] Kolega wprowadzil mnie w blad wiec mozna skasowac moj post :D |
31 lipca do 24:00. O 24 zamykają temat.
|
Szkoda że nie można mieć więcej zdjęć :confused:
|
Eee tam ja mysle ze lepiej zrobic 1 porzadna prace niz 10 byle jakich... dobrze ze mozna zglosic tylko 1 zdjecie.
|
Hmm
no Wybila 24.00 :) niecierpliwie czekam na werdykty i ciekawe kiedy sie wszystko roztrzygnie :) powodzenia wszystkim zycze :P
|
Juz caale 10 po 24! :P a temat otwaarty :) moze modki zaspaly?
jk ;) |
hehe
Mozliwe widze ze tez czekasz na to kiedy powiedza o werdyktach :) bo ja juz szczeze doczekac sie nie moge :P
|
Zdjecie powinno być takie, żeby każdy mogł je bez problemu obejzec, a jezeli Twoj aparat robi takie duze zdjecia to w paincie mogles je bez problemu zmniejszyc.
|
Tak ?! Ciekawe skad moglem wiedziec ze modki sie uczepia MINIMALNIE wiekszego obrazka ......... to nic nie przeszkadzalo a zdjecie mozna bylo spokojnie obejrzec.... teraz to juz po ptakach bo END of KONKURS ... -.-
|
Nie widzialem Twojego zdjecia wiec trudno mi cos wiecej powiedziec.
|
Przeciez ja Cie nie winie tylko troche tak glupio wyszlo :(
|
"Ogłoszenie wyników nastąpi dnia 08.08.2005. Tibia.pl zastrzega sobie jednak, że termin ten może zostać przesunięty bez wcześniejszego informowania użytkowników serwisu. Zastrzegamy sobie też prawo do nie wyłonienia zwyciezcy jeśli nadesłane prace będa na niskim poziomie."
Panowie czytajcie regulamin, werdykty będą 8 sierpnia. |
A jak oceniacie moje zdjęcie?
|
niektore pomysly sa nawet niezle dopracowane ;) ;)
ale niektore sa poprostu beznadziejne!! nie dosc ze pomysl jest glupi to jeszcze ekwipunek nie przypomina tego z tibii. niektorzy nie potrafia dokonac samo krytyki :p :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla tych co dalej nie wieżą, że to moja fota zamieszczam moje zdjęcie RL, możecie porównać z tym AFK-rem (jeśli nie będzie widać podobieństwa O,O to postaram się znaleźć inną fote) http://i5.photobucket.com/albums/y17...ndmyburger.jpg Cytuj:
|
Cytuj:
p.s nie masz 18 lat więc z tą fotką mogę zaskarżyć sprzedawce, za sprzedarz alkoholu nieletnim <muahahaha><joke> ;) |
Co sie stalo z moim zdjeciem :|
Dodalam je 31.07.05 , a teraz go niema ;/ nie mialam przez 3 dni neta i nie wiem co sie z nim stalo. Panie moderatorze prosze o wyjasnienie :( na PW prosila bym Juz wiem o co chodzi , nie spodobal wam sie link... Spojrzcie na Misiarz111 Tez podal linka a nie zostal usuniety. |
Zenada
Większość tych zdjęć jest śmieszna, oglądam je żeby poprawić sobie humor patrząc, czego to ludzie nie wymyślą...
Nie znam się na tym, dlatego bardzo chętnie wyrażę moja opinie na ten temat. Nie wydaje mi się żeby przebranie się w jakieś śmieszne kartonowe rzeczy imitujące te z tibii było czymś ciekawym. Niestety na większość tych zdjęć właśnie o to chodzi... ok jest to przeniesienie w pewnym sęsie tibii do realnego świata, ale chyba nie o to chodzić... Denne są zdjęcia pokazujące "pojedynek knight vs ktoś" , "my na huncie, mam na sobie...", czy nikt nie może znaleźć czegoś, co jest na co dzień w jego otoczeniu a jednocześnie nawiązuje do tibii ??... Zdjęcia, które mogę pochwalić to: Kawiarenka internetowa "Kazordoon", statek "Tibia" i makieta rynku na rooku... Tylko one wyłamują się ze schematu przebierania... |
Cytuj:
|
^^
Hmm widze że Poziom konkursu jest dośc wysoki mi się osobiście podoba zdjęcie Venderera pomyslowe bo w tibi szczeże nie widać zbroi tylko same outfidy :P ale ja się wysiliłem i zrobiłem mpa itp.... ale zobaczymy jakie bedzie roztrzygnięcie :) pozdro
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic ... heh trudno rostrzyga się taki konkurs...dlatego lepiej robić konkurs "z punktami" lub coś w tym stylu, np: quiz tibi czy konkurs z udziałem "widzów" (pozwolić by każdy mógł ocenić) ... w tym przypadku cięzko ocenić zdjęcia, ponieważ jeden woli lego i mu się podobają pracę z lego a inny uważa, że to za łatwe...ale czy zdjęcie łódki "tibia" to duży wysiłek? zmienić nazwę statku to chwila... |
Cytuj:
A co do pięknych, młodych chłopców to weź mnie nie starsz bo czuje się jak pedał przez takie gadki a po drugie obawiam ze strony pedofili... =,= <lol2> Cya |
Cytuj:
|
A będą podane wyniki konkursu???Kto wygral? :confused:
|
Pewnie że bedą.
|
Venderer po co sie tak żucasz. Juz i tak modki Ci zdjęcia nie usuną to mogbyś sie przyznac ze to nie twoje zdjecie, bo ten lump na zdjeciu nie podobny :p , nie no zartuje.
Ale wedlug mnie : 1 miejsce-Siujek 2 miejsce-Venderer (jesli to jego zdjecie) |
Cytuj:
HeHe, to się nigdy nie skończy :D:D:D:D:D:D No ale dobra, koniec już o tym :P Cytuj:
|
Cytuj:
szkoda, że nie ma zapisy, że organizatorzy z dobrego serca dają nagrodę dla wszystkich uczestników <joke> :p |
[quote=Yong]
Z czystej ciekawości; Z czego ten smok? Bo wydaje mi się dziwnie znajomy... QUOTE] z rune scape :} |
Sorka że tak puzno ale niebyło mnie w mieście co myślicie o mojej focie? 8o
|
:d
Kolo z posta numer 130 ma piękne czarne tramposze :D zawsz eo takich marzyłem :D Ale ja mam postrzępione :D :p
|
:)
Hmm to już Jutro roztrzygnięcie konkursu :) niemoge się doczekać :)
|
Cytuj:
|
Hmm
Może ale niemusi ^^ ;)
|
Pytanko
O której godzinie moze byc rostrzygniecie? Juz nie moge sie doczekac !
8o Prosze o wmiare szybka odpowiedz xD P.S dzisiaj juz jest 8 :D |
Właśnie
Tez się doczekać niemoge roztrzygnięcia:) ale coś słyszałem że może to się przedłużyć o 2-3 dni a tak pozatym to czekam na pw :D: hehe Pozdro ;)
P.S Jedno pytanko czy o roztrzygnięciach konkursu będzie ogłoszenie na forum ?? :/ Myślałem że dzisiaj będzie roztrzygnięcie ale chyba na to się nie zapowiada :( ale może bo ja się doczekać nie moge Pozdro :) |
To kiedy te wyniki ???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |