Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Komentarze do zdjec Tibia in real. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41932)

Pramus 31-07-2005 20:50

Hmmmm. Dlaczego temat do zglaszania prac jest otwarty skoro termin zglaszania prac mial minac 30 lipca? ;/

@EDIT
Przepraszam, ze tak napisalem, ale termin uplywa dzisiaj ;] Kolega wprowadzil mnie w blad wiec mozna skasowac moj post :D

AibiT 31-07-2005 21:54

31 lipca do 24:00. O 24 zamykają temat.

Iron Reni 31-07-2005 22:00

Szkoda że nie można mieć więcej zdjęć :confused:

Lyssy 31-07-2005 23:15

Eee tam ja mysle ze lepiej zrobic 1 porzadna prace niz 10 byle jakich... dobrze ze mozna zglosic tylko 1 zdjecie.

Taz Sho 01-08-2005 00:00

Hmm

no Wybila 24.00 :) niecierpliwie czekam na werdykty i ciekawe kiedy sie wszystko roztrzygnie :) powodzenia wszystkim zycze :P

Lyssy 01-08-2005 00:07

Juz caale 10 po 24! :P a temat otwaarty :) moze modki zaspaly?

jk ;)

Taz Sho 01-08-2005 00:08

hehe

Mozliwe widze ze tez czekasz na to kiedy powiedza o werdyktach :) bo ja juz szczeze doczekac sie nie moge :P

AibiT 01-08-2005 09:57

Zdjecie powinno być takie, żeby każdy mogł je bez problemu obejzec, a jezeli Twoj aparat robi takie duze zdjecia to w paincie mogles je bez problemu zmniejszyc.

Wodkos-wodman 01-08-2005 10:11

Tak ?! Ciekawe skad moglem wiedziec ze modki sie uczepia MINIMALNIE wiekszego obrazka ......... to nic nie przeszkadzalo a zdjecie mozna bylo spokojnie obejrzec.... teraz to juz po ptakach bo END of KONKURS ... -.-

AibiT 01-08-2005 10:14

Nie widzialem Twojego zdjecia wiec trudno mi cos wiecej powiedziec.

Wodkos-wodman 01-08-2005 10:18

Przeciez ja Cie nie winie tylko troche tak glupio wyszlo :(

matecki 01-08-2005 10:21

"Ogłoszenie wyników nastąpi dnia 08.08.2005. Tibia.pl zastrzega sobie jednak, że termin ten może zostać przesunięty bez wcześniejszego informowania użytkowników serwisu. Zastrzegamy sobie też prawo do nie wyłonienia zwyciezcy jeśli nadesłane prace będa na niskim poziomie."

Panowie czytajcie regulamin, werdykty będą 8 sierpnia.

eltharion 01-08-2005 11:20

A jak oceniacie moje zdjęcie?

Malix brin 01-08-2005 19:54

niektore pomysly sa nawet niezle dopracowane ;) ;)
ale niektore sa poprostu beznadziejne!! nie dosc ze pomysl jest glupi to jeszcze ekwipunek nie przypomina tego z tibii.
niektorzy nie potrafia dokonac samo krytyki :p :p

eltharion 01-08-2005 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malix brin
niektore pomysly sa nawet niezle dopracowane ;) ;)
ale niektore sa poprostu beznadziejne!! nie dosc ze pomysl jest glupi to jeszcze ekwipunek nie przypomina tego z tibii.
niektorzy nie potrafia dokonac samo krytyki :p :p

ekhym.. czy to odnośnie mojej pracy?

Kacziv 02-08-2005 09:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eltharion
ekhym.. czy to odnośnie mojej pracy?

Twojej w szczególności.

Venderer 02-08-2005 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marek Tibioman
ale ten afker druid ( :p ) nie ma urody tej.....no, takiej.... Ee, brazylijskiej(?) No nie wiem to zdjecie tak jakos POLSKO ( :p ) mi wyglada

LoL :P Ten AFKer Druid to ja X_X Ale dzięki za komplement :P

Dla tych co dalej nie wieżą, że to moja fota zamieszczam moje zdjęcie RL, możecie porównać z tym AFK-rem (jeśli nie będzie widać podobieństwa O,O to postaram się znaleźć inną fote)

http://i5.photobucket.com/albums/y17...ndmyburger.jpg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marek Tibioman
zupelnie nie mam pojecia, co ono robi na stronie jakiegos brazyla..... :evul:

Ja też nie bardzo >,> :confused: .... Widać jest to tak świetnie foto że brazole mi zazdroszczą i je sobie przypisują :D :D <joke> Ale gdybym dorwał tego kolesia to bym mu gębe zmatatował...

zimne_piwo 02-08-2005 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer
Ale gdybym dorwał tego kolesia to bym mu gębe zmatatował...

lol .... mógłbyś mu co najwyżej piwo potrzymać hahahaha :p

p.s nie masz 18 lat więc z tą fotką mogę zaskarżyć sprzedawce, za sprzedarz alkoholu nieletnim <muahahaha><joke> ;)

Koyla87 02-08-2005 18:00

Co sie stalo z moim zdjeciem :|

Dodalam je 31.07.05 , a teraz go niema ;/ nie mialam przez 3 dni neta i nie wiem co sie z nim stalo.
Panie moderatorze prosze o wyjasnienie :( na PW prosila bym

Juz wiem o co chodzi , nie spodobal wam sie link... Spojrzcie na Misiarz111 Tez podal linka a nie zostal usuniety.

Abagdon 02-08-2005 18:10

Zenada

Większość tych zdjęć jest śmieszna, oglądam je żeby poprawić sobie humor patrząc, czego to ludzie nie wymyślą...

Nie znam się na tym, dlatego bardzo chętnie wyrażę moja opinie na ten temat. Nie wydaje mi się żeby przebranie się w jakieś śmieszne kartonowe rzeczy imitujące te z tibii było czymś ciekawym. Niestety na większość tych zdjęć właśnie o to chodzi... ok jest to przeniesienie w pewnym sęsie tibii do realnego świata, ale chyba nie o to chodzić... Denne są zdjęcia pokazujące "pojedynek knight vs ktoś" , "my na huncie, mam na sobie...", czy nikt nie może znaleźć czegoś, co jest na co dzień w jego otoczeniu a jednocześnie nawiązuje do tibii ??...

Zdjęcia, które mogę pochwalić to: Kawiarenka internetowa "Kazordoon", statek "Tibia" i makieta rynku na rooku... Tylko one wyłamują się ze schematu przebierania...

Venderer 02-08-2005 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
lol .... mógłbyś mu co najwyżej piwo potrzymać hahahaha :p

HeHeHe skąd wiesz... Skoro koleś dla szpanu chwali się czyimiś zdjęciami to pewnie ma z 10 lat...Znasz go?:P... Chyba że to ty! ;) <hmmmmm>.... <joke>

Taz Sho 02-08-2005 19:18

^^

Hmm widze że Poziom konkursu jest dośc wysoki mi się osobiście podoba zdjęcie Venderera pomyslowe bo w tibi szczeże nie widać zbroi tylko same outfidy :P ale ja się wysiliłem i zrobiłem mpa itp.... ale zobaczymy jakie bedzie roztrzygnięcie :) pozdro

p.l 02-08-2005 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koyla87
Co sie stalo z moim zdjeciem :|

Dodalam je 31.07.05 , a teraz go niema ;/ nie mialam przez 3 dni neta i nie wiem co sie z nim stalo.
Panie moderatorze prosze o wyjasnienie :( na PW prosila bym

Juz wiem o co chodzi , nie spodobal wam sie link... Spojrzcie na Misiarz111 Tez podal linka a nie zostal usuniety.

Prawdopodobnie zgłoszenie nie spełniało regulaminu konkursu, jak możesz to podaj link do zdjęcia to się może wyjaśni.

zimne_piwo 02-08-2005 19:52

Cytuj:

HeHeHe skąd wiesz... Skoro koleś dla szpanu chwali się czyimiś zdjęciami to pewnie ma z 10 lat...Znasz go?:P... Chyba że to ty! ;) <hmmmmm>.... <joke>

offtopic....lol rozbawiasz mnie .... nie mów, że Ty nigdy nie wysłałeś jakiejś fotki koledze bo Ci się podobała...może w br nie ma tak pięknych młodych chłopców <joke> ....a szczerze to pewnie mu się spodobał komputer dlatego dał by inni też mogli popatrzec xD

@topic ... heh trudno rostrzyga się taki konkurs...dlatego lepiej robić konkurs "z punktami" lub coś w tym stylu, np: quiz tibi czy konkurs z udziałem "widzów" (pozwolić by każdy mógł ocenić) ...

w tym przypadku cięzko ocenić zdjęcia, ponieważ jeden woli lego i mu się podobają pracę z lego a inny uważa, że to za łatwe...ale czy zdjęcie łódki "tibia" to duży wysiłek? zmienić nazwę statku to chwila...

Venderer 02-08-2005 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
offtopic....lol rozbawiasz mnie .... nie mów, że Ty nigdy nie wysłałeś jakiejś fotki koledze bo Ci się podobała...może w br nie ma tak pięknych młodych chłopców <joke> ....a szczerze to pewnie mu się spodobał komputer dlatego dał by inni też mogli popatrzec xD

No nie wiesz nie wiem co to za strona, ale w komentarzach pod zdjęciem niektórze lduzie wyzwali go od n00bów i wypomnieli, że to NIE jego zdjęcie, skoro się żucają oznacza to, że autor przypisał je sobie ;) a ja takich rzeczy nie robiłem...

A co do pięknych, młodych chłopców to weź mnie nie starsz bo czuje się jak pedał przez takie gadki a po drugie obawiam ze strony pedofili... =,= <lol2>

Cya

zimne_piwo 02-08-2005 20:04

Cytuj:

No nie wiesz nie wiem co to za strona, ale w komentarzach pod zdjęciem niektórze lduzie wyzwali go od n00bów i wypomnieli, że to NIE jego zdjęcie, skoro się żucają oznacza to, że autor przypisał je sobie ;) a ja takich rzeczy nie robiłem...

A co do pięknych, młodych chłopców to weź mnie nie starsz bo czuje się jak pedał przez takie gadki a po drugie obawiam ze strony pedofili... =,= <lol2>

Cya

lol sorrki, że Cię przestraszyłem, ale jakoś mnie naszło, bo dziś mi ktoś wmawiał, że jest moim chłopakiem...na początku było zabawnie ... ale potem sam się bałem tego "chłopaka" ... a wiadomo kto tam siedzi przed komputerem.... =\

Iron Reni 03-08-2005 11:48

A będą podane wyniki konkursu???Kto wygral? :confused:

AibiT 03-08-2005 12:04

Pewnie że bedą.

Dark Deviil 03-08-2005 16:45

Venderer po co sie tak żucasz. Juz i tak modki Ci zdjęcia nie usuną to mogbyś sie przyznac ze to nie twoje zdjecie, bo ten lump na zdjeciu nie podobny :p , nie no zartuje.
Ale wedlug mnie :
1 miejsce-Siujek
2 miejsce-Venderer (jesli to jego zdjecie)

Venderer 03-08-2005 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Deviil
mogbyś sie przyznac ze to nie twoje zdjecie
(...)
(jesli to jego zdjecie)

HeHe, to się nigdy nie skończy :D:D:D:D:D:D No ale dobra, koniec już o tym :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron Reni
A będą podane wyniki konkursu???Kto wygral?

No chyba poto są konkursy, żeby wybierać zwycięzców :P

zimne_piwo 03-08-2005 20:04

Cytuj:

No chyba poto są konkursy, żeby wybierać zwycięzców :P

hmm akurat w tym konkursie, a dokładniej w regulaminie jest zapis, że nie muszą być zwycięzcy....gdyż organizatorzy moga nie wyłonić zwycięzcy...

szkoda, że nie ma zapisy, że organizatorzy z dobrego serca dają nagrodę dla wszystkich uczestników <joke> :p

Eth Etherius 04-08-2005 18:20

[quote=Yong]
Z czystej ciekawości; Z czego ten smok? Bo wydaje mi się dziwnie znajomy...
QUOTE]

z rune scape :}

Piotro1990 05-08-2005 23:13

Sorka że tak puzno ale niebyło mnie w mieście co myślicie o mojej focie? 8o

Opuszczony 06-08-2005 23:07

:d

Kolo z posta numer 130 ma piękne czarne tramposze :D zawsz eo takich marzyłem :D Ale ja mam postrzępione :D :p

Taz Sho 07-08-2005 19:35

:)

Hmm to już Jutro roztrzygnięcie konkursu :) niemoge się doczekać :)

Dr. Omader 07-08-2005 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taz Sho
Hmm to już Jutro roztrzygnięcie konkursu :) niemoge się doczekać :)

Niestety przez zadyme z test serverem i update glosowanie moze sie przedluzyc o 2-3 dni :(

Taz Sho 07-08-2005 20:05

Hmm

Może ale niemusi ^^ ;)

Morfeusz 08-08-2005 11:35

Pytanko

O której godzinie moze byc rostrzygniecie? Juz nie moge sie doczekac !
8o
Prosze o wmiare szybka odpowiedz xD

P.S dzisiaj juz jest 8 :D

Taz Sho 08-08-2005 18:07

Właśnie

Tez się doczekać niemoge roztrzygnięcia:) ale coś słyszałem że może to się przedłużyć o 2-3 dni a tak pozatym to czekam na pw :D: hehe Pozdro ;)

P.S Jedno pytanko czy o roztrzygnięciach konkursu będzie ogłoszenie na forum ??

:/ Myślałem że dzisiaj będzie roztrzygnięcie ale chyba na to się nie zapowiada :( ale może bo ja się doczekać nie moge Pozdro :)

Zaba14 09-08-2005 09:13

To kiedy te wyniki ???

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09.