![]() |
Niezłe robisz te filmiki;]
Odkryję całą mapę o_O xD |
Dark cathedral, elder beholdery, tomby, to wszystko bylo! Nie proście o nowe filmy zanim nie przejrzycie jakie już zostaly nakręcone... Ja teraz bardzo bym prosil o isle of king w końcu masz ten 60lvl ;)
ps: co do questu na dark cathedral to on nie może pokazać takowego bo to bylby qs -.- |
Jakie filmiki sa z tombami?
|
Które to filmiki z tombami?
|
Lolq!
Grobowiec ... (jest ich 8), poszukaj... a tak wogule to chyba ktos juz pisal ze tomby = grobowce |
wiem ze to moze troche nie na twoje ambicje ale jak juz wroci Ci chec do krecenia filmikow to mozesz nakrecic trole i gobliny na edron :P bo jeszcze szczerze mowiac nigdy nie widzialem żadnego filmiku stamtad.
|
No wiesz tamte miejsca to ja sam moge ci sfilmować jak będę mial czas... Na serio tam nie ma nic ciekawego tylko trolle i gobliny... Przy trollach są też misie a frosty i swampy są tylko w jednym pomieszczeniu... Natomiast gobliny to straszna nuda :/ Na piętrze są 2 gobliny na powierzchni może z 5-10. Gdy schodzi się jest coś podobnego do areny na której jest krąg z kamieni i kilka(nascie) goblinów. Na lewo jest ciąg labiryntów i poziom niżej kolejny labirynt. Jeszcze niżej są 4 male jaskinie a w każdej :
-w pierwszej są fire fieldy i same gobliny chyba najmniejszy spawn -w drugiej są gobliny i bugi średni spawn -w trzeciej same gobliny w takich malych przegródkach średni spawn -w czawrtej jest sporo goblinów i 2-3 waspy duży spawn goblinów Jeżeli potrzeba ci kamyczków dla pallka do treningu to możesz tam chodzić z powodzeniem ale większość graczy których tam da się spotkaćto magowie (soul pointsy...) Na prawdę nic ciekawego... |
Niedawno skończyłem oglądać filmik Ancient Temple. Jest niezły. =]
|
Po prostu Cichy Mac jest wielki i dobrze ze wreszcie powrocisz :]
Choc i tak jeszcze trzeba troche poczekac... |
cichy ...cichy powiedz gdzie jestes mi :(??
|
Ej, cichy, co tak ostatnio cicho? Chcemy filmików nowych! Nie ma czego oglądać! Cichy kręć! Naród cie prosi!
|
Ale jak oglądać te filmiki. Ja nie umiem ;( ;( ;(
|
Odsyłam do mojego posta na poprzedniej stronie. Pozostał jeszcze tydzień.
W przyklejonych tematach jest obsługa programu TibiCam. Nim się otwiera te filmy. |
Jak te filmiki sie odtwarza ??
|
Cytuj:
A jeśli nie wiesz jak go obsługiwać, poczytaj ten temat: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3116 |
Help!
Banda noobow atakuje to forum spamujac go kolejnymi tysiacami pytan "a jak sie otwiera te filmiki ??????? pomozcie mi plx!!!!!!!!!!!!!11111" Czy jakis dobroduszny modek uratuje nas przed zaglada? |
@ Hory portier
Tu Ci racje przyznam n()()bków tu jest dużo!! @ n()()bs UWAGA!! JAK NIE UMIECIE ODTWARZAĆ TYCH FILMIKÓW TO SIĘ SZUKA NA FORUM ,A NIE SPAMUJE TEMAT -,^ |
Mam prosbe o rehost tego wszystkiego na tibicams.com bo mi sie rapidshare *******i :P
|
No CIchy, juz chyba 2 tyg minęły, kiedy filmik bedzie?
|
No i powoli wracam do grania. Właśnie się zastanawiam nad nowym filmem, powoli zaczynam zbierać runy, i ekpie... daty nie podam.. ale w każdej chwili. Jednak na początek, to raczej nie bedzie nic wielkiego...
|
Moge tylko powiedzieć a raczej krzyknąć:
HAIL CICHY MAC stary rządzisz :) życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia :) HAIL CICHY MAC |
Ponawiam prośbe..
J/w chciałbym cie prosić o dokładne zwiedzenie Ankrahmun i Port Hope :) Wiesz, same miasto :) Z góry dziękuję... HAIL CICHY!! xD
|
Dark cathedral
Zrob filmik z dark cathedral!!!!! Chcialbym zobaczyc co jest za teleportem!!!! :)
|
A nie!! sorry nie zauwazylem ze jest juz filmik z cathedry
|
@ up
naucz się edytować posty!!!! |
No i nareszcie dodałem nowy film. Pokazuje on jaskinie scrabów na których poprzednio padłem.
|
nie no gratz filmiki rox tylko nagraj taki filmik ze chodzisz tam gdzie sa hydru po tym całym terenie bo zawsze jak sa filmiko o hydrach to pokazuja tylko wejscie :/ jeszcze raz gratz cichy rox :D
|
Nareszcie kolejny filmik!!
A tak w ogóle to gratuluję pomysłu na tą serię i samozaparcia... Dla takich graczy jak ja (z free accountem) jest to jedyna możliwość zobaczenia jak wyglądają tereny "zamorskie"... :] Cichy Mac i jego pomagierzy są wielcy !! |
Upload-limit: Unlimited! (Max. 50 MB per file! Split-archives allowed!)
Download-limit: Unlimited! (Some files have more than 100.000 downloads!) RapidShare, the world's biggest (5.000.000 files online!) and fastest (7100 MBit/s up/down!) 1-click file-hoster. Burning the net with 65,5 Terabytes of hard-drive capacity right now and growing! Millions of users just can't be wrong. Get your own PREMIUM-ACCOUNT to use ALL advantages of RapidShare pozwole sobie to pokazac i czy moze mi ktos wyjasnc oco tu chodzi zamiast otwierac link to to jest co sie dzieje ? |
gdzieś tam masz temat jak ściągac pliki z rapida. Ale podpowiem.. kliknij na przycisk "free".
|
juz wszystko w ;orzadku ale filmiki jak maja ikonke niby kartki to mi nie chcą pujść bo pokazuje sie czarny obraz jak uruchamiam za pomoca best playera (mialem kompa formatowanego) i nic sie nie dzieje może musze mieć tibia cam?
@edit to chodzi o te pliki realmediafile |
Nie mam jeszcze odkrytego miejsca za małpami.
Miasto MAŁP ---> |
juz wszystko w porzadku pobralem tibia cam
|
Cytuj:
Małpy przecież są -.- X( |
jeszcze raz gz ale nakręc ajk mozesz przejscie z goust landu na wyspe królów lub te tereny cale z hydrami pokarz
|
Ja mam jeszcze taką prośbę - pokazałbyś kiedyś jakbyś trafił przypadkiem Ghostship. Bo juz kilka razy na nim byłem, lecz mówiono mi zebym nie schodzil na dol bo vampy są, chciałbym to zobaczyc.
Super filmy :) gz |
Aaaa Cichy widziałem już filmik 57. na tibia.gamigo.de :PP Ale ciii.... czekamy na nowe i wsadz te zaległe :))
|
Filmik
Cichy mam proźbę. Jak możesz nakręć szczegółowy filmik z Port Hope ( czy jakos tak - miasta na Tiqandzie ). Z góry dziękuje.
|
Obejrzałem pierwsze 10 filmów... cóż są extra niektóre nie dociągnięte ale ogółem jest spoks ;) bigi GZ :)
Na niektórych filmach natknąłem się na ciekawe miejsca wyglądające jakby questy, których nie ma na tibia.xx.pl czy innych witrynach ;) Jeszcze raz pozdro, a ja zabieram się za oglądanie następnych 10 filmów :D |
Część filmów jest celowo niedociągnięta. Czasami pomijam miejsca nudne, questowe, lub niewidoczne od razu - trzeba mieć jakieś swoje tajemnice ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |