![]() |
Plagiat ?
Praca Wojtqa12 jest calkiem podobna do mojej (pomysl) ale ja jeszcze jej nie skonczylem i nie wyslalem. Czy jak ja wysle to bedzie plagiat ?? :(
Answer pls |
To zależy jak bardzo są do siebie podobne.
|
Cytuj:
<Edit> Zbyt pochopnie wyciagniete wnioski ... Przepraszam. @Meriadok Moze dodasz oryginalnie na rysunku napis : For tibia.pl Meriadok i zeskanujesz, a nie na skanie napis w programie graficznym ... @Gadziu Podoba mi sie pomysl i "swojskie" wykonanie. @.::Arbuz::. Ten obrazek gdzies widzialem - przynajmniej tak mi sie wydaje. Poza tym tego cycka wkleiles z Tibii , pozniej machnales jakims prostym filtrem np. w photoshopie ... @Pani lemur Podoba mi sie , duzo wlozonej pracy, dobrze dopracowane szczegoly. @Dark Templar Fajnie zrobione , nie wiem czy Ci zalicza bo uzyles oryginalnej mapy Tibii. @Sir Azazel Mam watpliwosci czy to Twoja praca , jesli tak masz talent ... Poza tym troche naciagany zwiazek z tibia i widac ze praca byla robiona na inny temat. @Arielos Rysunek tego smoka widzialem na 100% na necie, dodales tylko napisy i wyciete obrazki z Tibii - jak dla mnie propozycja do kasacji. @Silo Dodanie : "by Silo" tak zwykla czcionka do tak fajnego dziela jest co najmniej podejrzana ... @MaxJack Taaaa Twoj skorpionek Data dołączenia: 26 09 2005 Poza tym moim zdaniem powinno sie rozdzielic prace wykonane na komputerze i recznie. Re: down Aver~ fajnie Ci to wyszlo, moim zdaniem jedna z lepszych prac. |
Czemu nikt nic nie powie o mojej pracy ? Jak się podoba ?
Link do niej znajdziecie tutaj > link < |
Cytuj:
Tylko czcionka troszke mi nie pasuje (ale to żecz gustu) |
Cytuj:
|
Rey ? o co ci chodzi czlowieku ? ... Kto tu mówi o gumkowaniu rapidografów ? ołówki so do szkicu zazwyczaj i to je sie gumkuje... A dlaczego sie tłumacze ? hmm.. ty bys się nie tłumaczył gdyby ci zarzucali plagiat ? podkulił bys ogon i sobie poszedł ?... bo widzisz ja nie, wole walczyć o swoje ... Pozatym nienawidze jak ktos zarzuca mi ze kłamie, oszukuje etc. etc... ja ci mówie ze jak cos, mody mówią i wysyłam priorytetem swoją prace.. to dla mnie żaden problem...
Ano wałśnie wracając jeszcze do podpisu.. to co ma piernik do wiatraka ? jak bys miał ksywke Zenon to co, na forum zrobiłbyś sobie nick Protazy? zmienił bys ją ? chore rozumowanie człowieku... |
niezle prace :) ale mam pytanie jak wklejc zdjecie :( ??????
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tyrandee OMG... ze niby na komputerze jest latwiej? O_o zapewniam cie- nie jest. Bawie sie zarowno w rysowanie na papierze jak i w programy typu photoshop i 1000 razy latwiej jest zrobic kolory i cienie kredkami (a juz 1000000000 razy prosciej olowkiem pocieniowac rysunek).. nalezy tu jednak nadmienic iz istnieje prawdopodobienstwo, ze jest ze mna cos nie tak i tylko mi trudniej pracowac myszka :P |
Dlaczegi nikt nie komentuje mojej pracy jest na stronie 17!!!! ;( ;(
|
A podoba sie chociaz 1 osobie moj rysunek?;]
|
plagiat
z przejzanych rysónków uwazam że 3/4 to zasrane plagiaty a 1/4 to jakies gówna. tylko kilka prac mi sie podoba ale nie będe pisał jakich. w kazdym razie takie które widac ze sa wykonane własnorecznie. złodzieje predzej czy później zostana ukarani wygra najlepsza praca B)
|
Co sadzicie o moejej pracy? jest pierwsza na 20 stronie
|
Praca jest świetna.. ale strasznie mi kociaka przypomina.. wogóle styl cholernie podobny do stylu autora kokoartu ...no i te palce u reki też w jego stylu...
|
pytanie
czy podoba sie komukolwiek moja praca ??? (20 strona)
odpowiedzcie plx a jak ktos mi powie ze plagiat to niech sie dobrze przyjzy ze jest kilka napisow tibia.pl :P |
Cytuj:
Ja się przyjrzałem dobrze a nawet i bardzo ( zapisałem na dysk i obejrzałem) i nie zauwazyłem nigdzie napisu tibia.pl moim zdaniem to jest PLAGIAT a jeszcze jedno widziałem już na tej stronie rysunki wykonane podobną techniką co te i to też były plagiaty ale cóż widocznie ja jestem ślepy B) :p ;) :) |
Ja się zgadzam z Cenars Druid ja również zapisałam na dysk prace i nie umiałam się dopatrzyć napisau tibia.pl --> B) :) ;) :p PLAGIAT
Cenars druid --> podoba mi się twoja praca ;* ;) |
Cytuj:
|
Jak inni mogą to i ja poprosze :P Oceńcie moją prace :P str.9
|
|
Ja pracy Cenars Druid'a nie widze, w ogóle strona 20 się chyba zmaterializowała w innym wymiarze bo u mnie jej nie ma :S
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hm...... co ona przedstawia??? :confused: może i praca twoja ale czy na temat?? czy to jest związane z tiba lub tibia.pl ? |
ocencie plx :P
http://img173.imageshack.us/my.php?image=rysunek9vy.jpg |
@Rey
Z przyjemnością, w razie czego wyślę papierową wersję mojego elfa :) Thx za komplement (chyba, że to była ironia :P ) @Rafals from hell -.^ gdybyś czytał posty, to byś wiedział, że to moja wcześniejsza praca, ale widocznie to za trudne dla ciebie... kulturą też nie grzeszysz -.- Jak już mnie o coś oskarżasz (choć bezpodstawnie, co moge udowodnić) to bierz przykład z Rey'a, który potrafi to normalnie powiedzieć... |
Cytuj:
Praca Cram~ jest wg mnie troche zbyt prosta w formie (można by ją przybajerować żeby robiła większe wrażenie). A co do pracy Centus Druida to nadal jej nie znalazłem i nie zapowiada się na to w najbliższym czasie -.-' |
poprawilem prace
oceniajcie :p :cup: |
Co to ??
Cytuj:
|
Po co wy podajecie numer strony na której jest praca ? W ustawieniach konta jest takie coś jak ilość postów wyswietlanych na stronie .. to że ty widzisz swoją pracę na 10 stronie nie oznacza, że wszyscy ją tam znajdą .. jedni moga mieć ją na 20 stronie a inni na 5 .. Lepiej podawajcie bezpośrednie linki do pracy.
|
Oto moja praca.. podaje link : http://photobucket.com/albums/a109/...a_wlasciwa1.jpg
prosze o komentarze. |
Skończylem nareszcie :D włozyłem wiele pracy w to :
http://img165.imageshack.us/my.php?image=ootak3gd.jpg plx koment :):):) |
Cytuj:
..... ale skoro wymodelowałeś swój miecz to pewnie zrobienie napisu 3d (np. twoj nick) i oparcie o niego miecza to pestka ? |
Problem!
Mam wielki problem z tym rysunkiem otoz nie moge go wrzucic na imageshack na photobuckecie widac jego czesc zajmuje on ~6mb jak go wkleic ???! :baby:
|
Cytuj:
Szczerze mówiąc gdy zobaczyłam ten miecz zaczęlam się zastanawiać co to jest za miecz a gdy przeczytałam opis że to longsword odrazu mi się chciało śmiać zgadzam się dokładnie z twoimi słowami to nie jest ani troche podobne do longsworda i chciałabym zauważyć jeszcze,że nie widnieja tu rzaden napis hm... czyżby kolejny Plagiat??? B) ;) |
Ej pomoze ktos ?? Jak to wkleic ....nie da sie?
|
wydaje mi sie ze to jest plagiat :/
praca abstrakcji jest fajna ale nie chce mi sie wierzyc zeby ktos zrobil ta prace sam. Oczywiscie moge sie mylic. Ale zeby udowodnic ze to jest jego praca moglby dodac jakis fajowy podpis w 3d :/
|
mam pomysl :p
Cytuj:
tam powinno pójsc ;p |
Coś idzie , ale czy modkom bedzie sie chcialo scigac??Heh raz kozie smierc :D
btw wielkie thx a poza tym ten long sword.....to mial byc chyba rysunek a nie tworzenie w photoshopie czy jakis innych programach 3d =P |
Cytuj:
@Roan Eternal "(...)Narysuj, zaprojektuj jakąkolwiek metodą (namalowane, naszkicowane, grafika komputerowa itp.)(...)" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |