![]() |
Na nebuli Olecko nie istnieje!
Hespios to PA i PK i smierdzi kutasem! |
@Maksim
to wymien ta 6 jeszcze ;] @August zle sie czujesz ? moze cos zgubiles ? xD |
Jesli ta wiadomosc do was nie dotarla to chce wam przekazac ze wczoraj okolo 12 w nocy padl wizz lowe ;)
Wszystko wydarzylo sie na hydrach, ja i job'ol bylismy przynetami poszlismy zabic kilka hydr wiedzac ze szwedzi sie tam wylogowali, na miejscu spotkalismy Bronico (noob char Gau~), udawalismy ze nie wiemy ze to gau~, probowalismy go wypedzic, job'ol nawet go atakowal, ale Bronico stal afk :p po zabicu kilku hydr zaczal z nami gadac, powiedzial ze jestsmy pa poniewaz chcemy go wyrzucic a on poprostu pilnuje komus respu ;] zabilismy jeszcze 4 hydry i po chwili zalogowal sie wizz lowe ;D Dostalem z sd za 280 +, w tym czasie Job'ol zszedl na dol i zablokowal jedyna droge ucieczki i w tym momencie juz wiedzialem ze wizz nie ma szans :) wlaczylem mana shield i zaczalem sie z nim bic. W tym czasie napisalem do masy, shargasa i reszty ze moga juz wpadac, shargas przybiegl pierwszy, zjechalismy wizzowi cala mane, wpadl masa~, wizz wiedzac ze jest w potrzasku zaczal chodzic po schodach, w gore i w dol, nie mial juz many. Masa i shargas stali na gorze, ja na dole, nagle Masa~ zaj*bal sd w wizza za 330 :D Wizz w panice zszedl na dol a ja tylko czekalem na taki moment i wcisnalem F3 ;] (to chyba oczywiste ze pod f3 mam ue ;) i po chwili na ziemi zobaczylem : 00:07 You see a dead human (Vol:10).You recognize Wizz Lowe. He was killed by Pyrokar Aldix. Sadze ze to nie byla ostatnia proba nocnego ataku ze strony phy~ ale teraz beda sie miec na bacznosci ;] |
jakies screeny ? :D ? brawo !
|
Cytuj:
@marttin89 mimo ze za toba nie przepadam to wielkie GZ dla ciebie bo odwaliles dobra robote ;] |
Cytuj:
Dra'kon Mevres Celandia Mengirt Encorus Nevir i Vukios sa tez z Olecka , ale sie nie znamy. |
Cytuj:
O jej że dużo noobów to nie twoja wina a że sie kłucą o mięso to ich problem :D aaa co ja miałem?? aaa WiTaM WaS WłAśNiE ZrObIłEm KoNtO :]:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
no to ja cie musze zmartwic :D bo konto to ci zrobili cip`y :D a ty to mogles zroci sobie postac :D na nebuli nic wiecej ;P sry ze sie czepiam :D ale tak juz mam :P |
Ale mi chodziło o to na forum :baby:
|
Widze wiele postów z prośba o ssy czy filmiki z wojny, więc zrobiłem filmik wmv:
http://rapidshare.de/files/18602993/...nsion*****.html waży tylko 5.05 mb. enjoy. |
@up
film jest dobry ;) |
o Encorus to nie wspominaj lepiej. Szkoda gadać, za dużo nie chce, bo po co chłopak ma mieć problemy i stracić swojego ukochanego, "ciężko" zapracowanego chara? -.-
|
Djmtv no zgubilem plecak : ( smutny banan kurna nie wiem co robic a nebula to kupa gowna
Lapka of fetor, Friida, Vura Sót, Silver Cham, Hespios, Kokó i Łikanina to PA!! HAIL LUDZIE LASU OF THE PHYREXIAN! /Castor :D |
@August
ty masz jakiegos hunta czy se jaja poprostu robisz :>? |
Ja jestem hantan by Vóra kisi ogóra : (
|
Price List
Armors:
-Knight armor 7k -Crown armor 20k -Blue robe 30k -Golden armor 70k -Dragon scale mail 140k Helmets: -Warrior helmet 7k -Crusader helmet 8k -Royal helmet 45k -Demon helmet 500k Legs: -Knight legs 15k -Crown legs 35k -Golden legs 220k Shields: -Tower shield 8k -Crown shield 10k -Medusa shield 13k -Vampire shield 25k -Demon shield 60k -Mastermind shield 220k Boots: -Boots of haste 55k -Steel boots 120k Greetings, Swords: -Fire Sword 7k -Bright sword 15k -Giant sword 45k Axes: -Knight axr 5k -Fire axe 25k -Guardian halberd 20k -Dragon lance 35k Amulets: -Platinum amulet 6k Backpacks with rings: -BP of Club rings 4k -BP of Axe rings 2,5k -BP of Sword rings 8k -Bp of bolts 5k -Bp of burst arrows 25k -Bp of Heavy magic missile runes 1.5k -Bp of Sudden death runes 5k -Bp of Ultimate healing runes 2.5k -Bp of Explosion runes 4k Ok a teraz dobra?? |
Ja zaczynam na Nebuli, mam pacca i zrobie nice pg :~~) GL Dla Rebirth a tymczasem : Kto przyjmie do gildii ? :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ceny sa za niskie... ciezko jest sprzedac takie itemki jak fire axe czy dragon lance bo teraz kazdy sie nauczyl ze duzo latwiej jest cos zlootowac niz kupic... szczegolnie nie podoba mi sie to ze royal helmet stal sie tak bardzo dostepny... ogolnie rzecz biorac i tak juz tutaj nie gram wiec mnie to rybka.
mam jeszcze kilku typow do ubicia za zrobienie PA w dzien gdy zrobilem solo Amazon quest... Ci ktorzy padna o tym wiedza... |
nvm, juz znalazlem to co chcialem ;)
|
Jezuuss to nie mój wymysł to jest Price List z Tibia.com :]
|
Do Thorusa Nebusa
Przeciez kazdy wie, ze to price list z Tibia.com, ty bys jej nie wymyslil, za dlugo cie znam. Nawet nie rozumiem po co ją tu wklejales, nikt nie jest glupi i moze sobie zobaczyc na Tibia.com price list, sa nawet 3 price list, wiec skad wiesz ktora jest aktualna?
|
moze cos wazniejszego xD niz price list
nowie zaczne od :D Sqeensy Apr 30 2006, 15:06:27 CET Killed at Level 104 by Masakratus Hands of Pain Apr 30 2006, 10:50:12 CET Killed at Level 86 by Wickanina and by Masakratus Gohoode Apr 30 2006, 11:39:42 CET Killed at Level 104 by Masakratus and by Shaelion mamy nowa gildie Phyrexian Reloaded i chyba nowa wojne xD a teraz kto mi powie za co zginol Gohoode ? i za co Lubaczów ma hunta ? dziekuje xD |
Wlasnie czytam se forum i mysle jak zwykle nic ciekawego nie bedzie na nebuli patrze a tu wkoncu cos ciekawego
Hands of Pain z tego co sie orientuje kiedys byl polakiem( tak mi sie wydaje nie bluzgajcie, jezeli jest nadal polakiem to za co padl? ) Gohoode zapewne dojdzie do phy za to jesli bedzie wojna to zostane bezstronny bo nie wiem co jest lepsze ;] Julera RoX, Brutality SuX next server gdzie hunted :( |
Cytuj:
|
Nie byłem na akcji zabicia Gohoodego więc nie wiem o co poszło, a że ekipa z Lubaczowa dołączyła do Phyrexian to automatycznie stali się moim wrogiem.
Fragów też jest kilka: Sqeensy Apr 30 2006, 15:06:27 CET Killed at Level 104 by Masakratus Hands of Pain Apr 30 2006, 10:50:12 CET Killed at Level 86 by Wickanina and by Masakratus Gohoode Apr 30 2006, 11:39:42 CET Killed at Level 104 by Masakratus and by Shaelion Vopek Apr 30 2006, 12:36:39 CET Killed at Level 57 by Wickanina and by Amfqu Kizoridom Tequila May 01 2006, 08:31:33 CET Killed at Level 51 by Friida Narazie 5:0 jakby liczyć wszystkie deady. |
goho~ i hands~ padli jeszcze przed utworzeniem phyrexian reloaded... wiec raczej nie powinienes tego liczyc
|
Darujcie sobie lieczenie fragow, zawsze jedna polowa chce fraga uznac druga nie a koniec koncow wynik we fragach ma zerowe znaczenie co opkazala ostatnia wojna ( przegralismy we fragach a to jednak phyrexian wylecialo)
|
Wiem, że jestem noob, nie musicie mi tego wypominać, ale moze mi ktoś w skrócie opisac cala historie Nebuli?:D Bo sie nie bardzo orientuje w sytuacji :baby: .
|
spoko opisze to jednym slowem, "wojny"
|
Cytuj:
jednym slowem to tego sie nie da opisac bo tusie duzo za duzo dzialo @elmer a wiez za co gohoode dostal hunta ? bo ja sie dowiedzialem tyle: "za caloksztalt" |
Ehhh...
"spoko opisze to jednym slowem, "wojny"" To prawda na nebuli nic sie niedzieje tylko wojny wojny i wojny :P może by tak wojna miast :P |
Cytuj:
Name: Sqeensy Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 99 World: Nebula Residence: Edron House: Wood Avenue 5 (Edron) is paid until Apr 26 2006 Guild membership: Yawgmoth of the Phyrexian Reloaded May 01 2006, 20:06:48 CET Killed at Level 101 by Cybe Anth and by Xendosa Apr 30 2006, 15:06:27 CET Killed at Level 104 by Masakratus zal ;] kiedys mial 109 lvl a teraz nawet 100 nie ma i co on teraz pocznie ja jestem za tym zeby wojne wygralo Phy ale wiem ze nie maja szans wiec co poczac, dalsze zady vadum jestesmy na to skazani ;] (ciekawe keidy pomiedzy soba bedziecie sie pizgac) @down lol ;] jak wiem za co padl tylko kiedys mial 109 lvl a teraz ma 99 to chcialem podkreslic |
@up
lol, jak padli to na pewno byl powod. nie sadze zeby vanum/divonium chcieli sobie ot tak wiecej wrogow robic... a co do sqeensego - bez blessow byl widac :p, pewnie nawet kasy na nie nie ma, a co mowiac na runy itd ;) raczej phyrexians sa bez szans. |
Cytuj:
2 z rebirth/vanum/divonium nikt mi nic zlego nie zrobil a od phy dostalem za free wiec nie wiem cos sie tak uparl :P |
Cytuj:
tobie nikt nic zlego nie zrobi a ja z tamtad nikogo nie znam a jak znam to slabo. Jak serwerem zadzilo phy to bylem tak jak by nietykalny :P a pozatym jak by to powiedziec ludzie z phy sa mili i odpowiadaja niewazne jaki mialem lvl nikt mnie niezignorowal a pamietam sytulacje z Apo~ jak powiedial zebym nie pisal kur.... bo mnie zapier.... a spytalem kiedy przyjdzie po uh bo mam dlaniego 5 bp a malo kto z vadum czy divionium mi odpisuje jak juz pisze ... jak ktos ma cos do tego co napisalem bo jest nielogiczne to niech patrzy pod podpis ;] |
@up
jesli tylko o to chodzi to podaj na priv name :P zawsze sie mozna przedstawic :D z divonium nie znam nikogo ale hespios zawsze odpisuje nussy tez a vanum nie znam nikogo obecnie ale i tak mnie nie rusza :`) bo oni nie ruszaja za nic :P a jesli szukasz protektora zebys sobie mogl pk`owac to mysle tak :D zapomnij xD |
Niesamowite ale na Nebuli sie cos cieakawego dzialo (poza wojna), a mianowicie stara wdowa nas odwiedzila. NIe mam ani ss ani filmu bo nie zdazylem dosc, tak szybko ja zatlukli. Jak juz to z Old Widow bywa loot conajmniej nieoplacalny :P
Btw. Lapka bloknal. |
jak mi sie bedzie nudzic to ci wrzuce filmik jak xakan dazor (juz dawno temu)
zabil ja solo xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08. |