![]() |
@up
ja po polrocznej przerwie;pp edit: 05:09 You advanced from Level 25 to Level 26. |
@2up
a ja mam ten problem o którym mówisz......jak niejeden człowiek....spróbuj sie wylogować w nocy obojętnieo której godzinie.....200 osób w kolejce...mniej ale jest ;/ |
no tak ale charakterow na poziomie 1 jest okolo 6000 na serverze i to tylko pacc i tylko ci ktorzy jeszcze nie wbili na server...
|
Qrcze, też bym se pgrał, mam nawet qmpla który już tam gra, ale on ma PACCA. Lae za pare dni będzie spoxsik oni tak zawsze po tygodniu dają FACCowi grać ;( .
|
No chlopaki jeszcze troche mi brakuje :)
[IMG]http://img461.imageshack.us/img461/9...treoche3sc.jpg[/IMG] Juz wchodze 13 h :( |
Ja 30 w kolejce...
@up jaki masz name moze sie spotkamy i na jakies questy pojdziemy? :) @down Ufff to sie pomecze ze zrobieniem 8 lvla... :( |
@Kamlot De'Kapy
a co za problem isc samemu ? Wszedzie wszystko wybite....bedziesz mial farta jak cos spoykasz na questach bo teraz hunca wszedzie teraz nawet typy kupuja poison arrows i luk zeby exp za gobliny byl w goblin hell....takiego kombinowania to ja na roku niewizialem jeszcze @kolejka jestem 91 w kolejce.....tak więc niegrajcie za wiele dziś tylko idzicie spać.. :D |
Nareszcie wyszlo mi :D, wbilem po restarcie i jestem 37 ^^. Wreszcie zrobie ten 8 lv :evul:
|
He jeszcze 12% do 8lvl i jestem 68 w kolejce rekord po restarcie bylem 108.. :)
|
ja 98 i wchodzi juz prawie 1 h i ejstem 55
|
dzisiaj bylem niezly :D 56 w kolejce po save B)
|
Ten cały login system to jedna wielka profanacja dobrej zabawy. Co za idiota to wymyślił że muszę czekać 15h aby wbić do tibii na jakieś 5h i jeszcze nie wyjść z tego rooka. Z tego co zauważyłem GMowie tylko straszą banami, na razie nikogo poważnego nei zbanowali, a szczerze wątpię że osoby z top 25 to soliści - na pewno grają w co najmniej 2 osoby. Mam nadzieję że uda mi się dzisiaj wbić i może nawet przejść rooka.
|
Uhhh... 390 w kolejce :( trudno ale za to nie jest tak zle jak wczoraj
|
Ja po save bylem 105 i teraz jak narazie mam 55 :(
i 12 % do lvl 8 :):):):) |
podziwiam tych co mają po 4 dniach 35 lvl :D ... e tam... ja nie ide na ta kyre wole sie bawić dalej na harmonii..., :evul:
|
Nie rozumiem was... skoro mieliscie maksymalnie jakies level-e 30- to dlaczego próbujecie szczescia na nowym.. Na starym postarajcie sie zrobic chociaz 50 level i wtedy mozecie pomyslec o nowym serverze, zeby nad nim zapanowac.
@all from Furora Dlaczego opuszczacie ten server? skoro trzymacie wladze i jest to polski serv. plx answer |
juz 1 godzine jestem 3
|
@up2
dlaczego to glupie pytanie. Draverik i artisto pewnie dlatego że taifun ich zabil bez powaznego powodu l (bal sie konkurencji) .Pozatym szerzy sie pa, jest duzo noobow, dusski sie rzadza Edit. Polacy sie kłoca o byle co i zabijaja swoich :D |
Smiać mi się chce jak widzie takich noobów którzy siedzą i piszą któzy są w kolejce. Ja już mam 25 lev 4 magic i skille 60/60 a wam życze abyście zostali na rooku jak najdłużej. Może tam dorośniecie -.-
|
Raimel takie pytanko.. jak tak szybko udalo ci sie wyjsc z rooka?? czy wbiles zaraz jak servy sie pojawily czy moze w dzien po??
pozdroo |
Cytuj:
HAHAAHAHAHAH chyba jak sobie narysujesz misiu , podaj mi nick to pogadamy.. |
15:05 You advanced from Level 7 to Level 8.
15:12 You see yourself. You are a sorcerer. WKONCU ?!?!?!? Wiem wiem.. To wlasnie JA RoX xD! Pzdr! xD! |
a ja se na guardach siedze z monkami ;) pozniej nocka na dragach;p
|
Ja tam sobie czekam jestem 130 w kolejce , na Kyaze Pogram raczej for fun.
Szkoda Mi opuszczac Muj stary World .. jak mam taka postać. Wbiijalem juz I pg na 4 ruznych swiatach i zawsze swe z Palcem w du*ie rozwalali Polaków w wojnach , no nie wiem moze sie myle i tym razem bedzie inaczej ale nie sądze .. Moja rada dla was? Nie przyznajcie sie do tego ze jesescie pl ... bo takto gra na marne i tyle . Pozdrawiam all Ambitnych z Kyary Załuje jedynie ze muj world jest non - pvp :( :( :( :( :( :( |
@Dulib
Evul PG :D @Bonifacy Bardzo ladna ortografia :D |
To jest Kyra nie jakaś Kyaza
Ps.Wiem wiem czepiam sie gówien ^^ |
Ja wczoraj o 09.34 wbilem a 8 lvl zrobilem o 03.34 :P jestem boski
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Serio? bez kolejek? hmmm , ale jak... przeciez i tak jest ograniczenie na rooka 150 osob , no to wtedy bedzie jeszcze gorzej cos upolowac na tym ''zasranym'' rook'u ://// |
Kurcze troche przerypane bo ludzie juz maja po lvl 30++ a ja dopiero 4 i nadodatego deda zaliczylem i jeszcze sie nie moge na server dobic :/
|
Serwer dla FACC
To dla tych wszystkich, którzy mają FACC i z niecierpliwością czekają na udustępnienie serwera i dla nich, o to informacje jakie udało mi się wygrzebać:
W Lutym wystartowały 3 serwery: Danera, Iridia i Elera, które zostały udostępnione dla FACC po 6 dniach. Natomiast w maju wystartowały 4 nowe światy : Berylia, Grimera, Guardia oraz Honera, na których gracze FACC mogli grać po upływie 11 dni. Hmm można przypuszczać, że będziemy musieli czekać od 6-11 dni, aż serwer zostanie udostępniony dla FACC ;) P.S.To tylko moje przypuszczenia B) |
To dla tych wszystkich, którzy mają FACC i z niecierpliwością czekają na udustępnienie serwera i dla nich, o to informacje jakie udało mi się wygrzebać:
W Lutym wystartowały 3 serwery: Danera, Iridia i Elera, które zostały udostępnione dla FACC po 6 dniach. Natomiast w maju wystartowały 4 nowe światy : Berylia, Grimera, Guardia oraz Honera, na których gracze FACC mogli grać po upływie 11 dni. Hmm można przypuszczać, że będziemy musieli czekać od 6-11 dni, aż serwer zostanie udostępniony dla FACC ;) P.S.To tylko moje przypuszczenia B) |
-.-
nie no lol, o ile mi sie wydaje to ZAWSZE jak wchodzily nowe swiaty byly tylko przez jakies tam 1,5 - 2 tygodnie tylko dla PACC, a initialy=poczatkowo, wiec initialy premium=[poczatkowo dla klientow premium co nei oznacza na zawsze :]
|
???
:) Jaki Polak ma najwyższy lvl? :)
czekam... No to... Skoro +40lvl... Całkiem nieźle się zapowiada... Bo jak patrze na erig.net to są dwie postacie na +40lvl :) I jeden z nich polak ;) Ma 42lvl B) Niech trzyma tak dalej... |
40level i rosnie a co do nicku to niech bedzie tajemnica ;)
|
You pay, You play. X( Niestety tak to działa
|
Cytuj:
|
Nowwe światy
Chenie looknął bym na nowe światy ale jak to PACC to zrezygnuje i tak zostane na Galanie
|
czy Wie KtoŚ O KtÓrej Jest Save Serv Na Kyrze??
|
Jezeli sie nie myle to save Kyrii jest o 8.00 ale na wszelki wypadek sprawdz na www.erig.net ;)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |