![]() |
Cytuj:
Cytuj:
bullshiat. |
@up
To nie sa pogloski, tylko jakies brednie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To czy myślicie, że to pogłoski, brednie itp. to mnie akurat mało obchodzi. Możecie mówić, że jestem idiotą i wogóle mam wracać do Disneyland'u, ale to dzięki takim osobom jak ja, Tibia ma ten charakter. Zaczna się od plotki, która w bardzo szybkim tempie rozbiega się po całej Tibii. Wszyscy kombinują, aż wkońcu w update dochodzi nam ten quest. Cipsofty są inspirowani naszymi pomysłami, bo to MY tworzymy Tibię. Oni tylko dają nam możliwość współpracy. Pozdrawiam Nosek ;] @edit http://www.tibia-alumni-society.net/.../cycsword2.jpg |
Cytuj:
|
Ludzie nie piszcie postów typu: "Ja mam Excalibuga i można go zdobyć ale nie powiem jak" Jeśli jesteście czegoś pewni to dajcie DOWODY
|
To zdjecie wyglada mi na tibie na komorke ale pominmy to, wedlug mnie warlock sword zostanie niedlugo znowu wprowadzony, poniewarz jest teraz duzo silnych graczy, a tibia sie rozwija i mysle ze na to czekal cipsoft co zreszta pokazuje ich zapowiedziec zimowego uptade.Rzeczy które obróciły się w legendy znów staną się rzeczywistością.
Cytuj:
|
@Up
Ta, to ma jakis sens ;p http://www.tibia-alumni-society.net/...193619-86).jpg Durin? (to jest test serv starej Tibii) |
Cytuj:
Cytajcie newsy na Tibia.com/tibia.pl ... Cytuj:
|
Sprytni i odwazni - w tej grze pozostala garstka osob, ktore chca cokolwiek odkryc, a 90+% nie wiedza nawet, gdzie jest KWT, co to jest jezyk beholderow, PoI, przykladow moge wymienic bez liku.
Teraz liczy sie tylko exp i zeby miec jak najwyzsze skille i eq - 140lvle w 4 miesiace...Niewiele osob patrzy na ta gre jak na RPG, tylko na jakis wyscig szczurow, zeby zrobic 100lvl w 30 dni. |
@up
Niestety to prawda..."Za***ać DLa, zabrać loota, sprzedać, kupić eq, iść na DL'e, Za***ać je, wziąć loota, sprzedać..." Nasza rasa wymiera...Ludzie, nie pamiętają już naszej historii...Zbliża się koniec... Nawiasem, nie znam całej historii Pits of Inferno mógłby ktoś zapodać link? @Down thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
To z tego, ze przez takich noobow ta gra traci sens. |
Cytuj:
chce zwrócić uwagę na jedną rzecz jak jakiś gracz się zasłuży to czemu cipsoft ma mu dawać takie dragon scale legsy? albo Magiclong sworda? Toć oni mogą specjalnie dla owego gracza dodać coś lepszego, jakiegoś magic giant sworda albo dragon lord scale legsy z 11arma :D przecież jak nawet dla pierwszych gildii zrobili tarcze, a dla kolesia co odkrył buga na darmowy pacc to zrobili złote buty to równie dobrze mogą stworzyć coś czego jeszcze nie ma i dać to zasłużonym graczom. I tu mi przychodzi na myśl planytowy secik... 8o |
aa moze jak sie zdobedzie śrubokręt to trzeba nim rozkręcić zamek w dzrwiach i je przepchnąć cialem
8o 8o 8o 8o 8o 8o |
-.-
Ku*wa nawet jakby, TO ZA DRZWIAMI SĄ KAMIENIE, A DOIERO NA NICH FIELDY, LOOK NA MINIMAPE! Jak już coś to, tak jak mówiłem, za zrobienie questa trudnego na 17/5 zostajemy teleportowani do skarbca a po resecie logujemy sie przed drzwiami. |
@up
Teleport nie moze zadzialac, bo caly skarbiec jest obladowany itemami. Teleport nie moze pojawic sie na zadnym z przedmiotow. Drzwi -nie. Teleport - nie. Sa inne sposoby? |
zrobić kamikadze :D
ale serio: na pewno da się tam dostać... wszystko jest do czegoś potrzebne:p na pewno |
@up
Prawie jak nabijanie postów. |
skarbiec ma tej grze nadac smaku gry rpg, dlatego moim zdaniem jest mala szansa ze sie tam dostaniemy, za to w to ze magic longsword istnieje lub niedlugo bedzie dodany, wierze jak najbardziej popatrzcie na to z orshabaala wypadl thunder hammer, to co moze wypasc z Morgoratha ktory jest tez tylko jednym z 7 jezeli cipsoft bedzie co uptade dodawal jednego z nich i gdy dojdzie do 7 moge sie zalozyc ze ktos wylotuje magic long sworda, jezeli nie stanie sie to teraz z Morgorathisem
|
@up : ...
@topic : ...... |
Cytuj:
|
@up
Osoba, ktora zacytowales, nie ma pojecia, co to Ruthless Seven :D |
Aa......Marzenia scietej glowy !
Nawet jeszeli mozna by bylo dostac Magic Longsworda itp. to pewno trzeba by bylo mniec jakis 150 lvl :P . Ciekawe ile osób na tej stonce taki ma :P Ale fajnie pomarzyc ... :D |
@up
Czy takie posty wnosza cokolwiek do tematu? |
Cytuj:
Wykonujesz quest Imperator/inna osoba teleportuje Cie do skarbca Pojawiasz się w którymś miejscu w skarbcu CHOĆBY I NA PRZEDMIOCIE Zabierasz itemy Jest reset/wylogowujesz się (po prostu wychodzisz z gry) Logujesz się, i pojawiasz się przed drzwiami/w świątyni (efekt jak przy teleport bug) NIC NIE MÓWIĘ O TYM ŻE W SKARBCU POJAWIA SIĘ TELEPORT. |
Według mnie tibia.com powinna zrobic tam questa na przykład:
3 Orshabbale i 20 demonów :p ale nagroda byla by tego warta |
@up
Za dużo ots. Facet, a może raczej powinienem powiedzieć, dziecko, Orshabaal to boss, nie zwykły potwór, poza tym, ty sam nigdy nie walczyłeś z demonem więc nie wiesz, że coś takiego (3orsh i 20dem) to by była masakra. Poza tym nie "tibia.com" tylko "cipsoft" |
__
edited due to foul language |
No tak ... Rośnie nam pokolenie ... jak nie potrafisz się wypowiedzieć na forum, to wracaj do bajeczek ...
____ po co go cytujesz ? ____ |
~moje zdanie~
moim zdaniem te basilski i wszystkie inne beda odblokowane na kolejnych updatach lub wogole...
To tylko moja opinia :D |
@up
Znajac CipSoft, to tylko zacheta, zeby wiecej ludzi kupilo PACC. |
PRAWDA
TRZA LUDZIE EKIPE ZEBRAĆ A NIE TYLKO GADAĆ RUSZYĆ DUPY. OBSZUKAĆ CAŁE KAZZO.:cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
|
|
przeciez do bez sensu , nawet jesli to jakis quest albo zagadka to przeciez jednorazowa bo itemy nie beda sie w jais sposob respic czy cos ;f wiec nawet jakby kogos olsnilo i wpadl na pomysl jak sie tam dostac to nie napisalby tego na forum zeby sie podzielic nagroda ;p smieszne troche~~
|
Cytuj:
Ja widzialem orsha. ;] @TOPIC Moze byc tez tak, ze Imperator cie tam tp, a jak wezmiesz 1 item to wyzuca cie za drzwi tak jak "Alana Sio" ;p I juz nie mozesz tam wrocic. |
@up
Kilkadziesiat osob w tym temacie wspomniala o tej teorii x razy. Przeciez ten skarbiec jest dla podtrzymania klimatu RPG, nic wiecej... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:25. |