Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Podejrzane, dziwne rzeczy lub miejsca na Rooku byc moze zwiazane z Questami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60175)

Tocallo 09-07-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oridrix (Post 1540136)
Spike sword zdobyty wiadomo przez kogo: [CHAR]Shadow rex[/CHAR]
Zrobiłe nawet filmik :p

Zaraz ja cię zdobędę, ale jak wpadniesz w moje ręce to zatłukę -.-
weź idź stąd alfonsie, błagam

ludzie sorry, ale poniosły mnie nerwy.
ILE RAZY JESZCZE BĘDZIEMY POWTARZAĆ, ŻE TAMTEN FILMIK TO Z OTS'a?

Cytuj:

Nie każdy to może wiedziec..
To tak dla przypomnienia
NIE KAŻDY KTO OD RAZU PO WEJŚCIU NA FORUM NIE CZYTA TEMATÓW/POSTÓW W TEMACIE, W KTÓRYM MA ZAMIAR SIĘ WYPOWIEDZIEĆ, TYLKO PISZE KOLEJNY DURNY/IDIOTYCZNY/ŻAŁOSNY POST DENERWUJĄC INNYCH UŻYTKOWNIKÓW!

<wściekły>

Oridrix 09-07-2007 21:52

Zamknij się!
Nie każdy to może wiedziec..
To tak dla przypomnienia

Ujo 09-07-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tocallo (Post 1540143)
Zaraz ja cię zdobędę, ale jak wpadniesz w moje ręce to zatłukę -.-
weź idź stąd alfonsie, błagam
<wściekły>

Zgadzam sie z tobą jakiś noobek zrobił se filmik na otesie z spike sword a jest taka postac w TEJ tibi i gadają aaaaaa! on zdobył spike sword!!

Grzesiek.92 10-07-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez First Doom (Post 648091)
Wymiencie jakies dziwne rzeczy lub miejsca a nawet sytuacje ktore wydaja wam sie podejrzane a byc moze zwiazane z jakiemis questami. Ja na przyklad sie dziwie do czego sluza wszystkie ksiazki u seymua w bibliotece albo dlaczego na paac area w jaskini z pajakami sa ciala ratów (?) skoro ich tam nie ma nigdy zywych (?)albo co robi cialo humana w jaskini prowadzacej z mista do lasu tam gdzie sa trole... (?)

a ja slyszalem ze na rooku jest cialo smoko:) moze faktycznie po to by dodalo klimatu albo przestraszylo graczy ale mimo wszystko mi sie wydaje ze cialo tak silnego potwora na rooku cos jednak oznacza:)

Michoss 10-07-2007 21:18

@UP
Bo jest. To jest część questa.
Jest ono częściowo powiązane z tajemnicami, bo jeden z bohaterów w Trzech Grobach, właśnie tego smoka zabił, ale to raczej nie ma znaczenia.

rakso96 10-07-2007 22:31

Hmm

qwertyuiop

Corniszonek 11-07-2007 09:56

Przecież pająki muszą co jeść [ale żeby szczury?]

Mnie zastanawiają tylko: Wilk w Kręgu, Płonące Ciało na pacc area dzwignia u toma, i oczywiście Ghul MM

Freyu 12-07-2007 12:23

@up
Wilk po srodku okregu:
Widac ze orki oddawali go w ofierze swoimu bozkowi.

A mnie ciekawi dziura przykryta stalagmitami po drodze do Mino Hell
Gdyby nie bylo tam tych stalagmitow dziura prowadzila by prosto do Mino Mage'a 8o

D@ni3l 12-07-2007 12:30

Sword of Fury Quest

Ludzie wy nei widzieliscie Sword of fury quest latwo zdobyc spike sword ja go naprzyklad mam :cup: Nick "Shadow Rex" jesli nie wierzycie wejdzcie na www.youtube.com i wpiszcie Sword of Fury Quest mozna go zdobyc [w filmiku jest przyspieszona walka z mino magiem, naprawde walczylem 30min.]
:):p

D@ni3l 12-07-2007 12:34

Ten Filmik Nie Z Otsa

Ten filmik nie jest z Ots'a X( X( :evul: Nie Rozumiecie Tego !!! Poprostu Przyspieszylem Walke z Mino Magiem Wejdz Na Tibia.com i Zobacz Ze Jest Shadow Rex a tak wogole to na otsie nie ma tych nowych outfiutów .. !!
a tak wogole to ja mam !!SPOLSZCZENIE DO TIBII!! i dlatego niektóre zeczy sa po polsku ! X( X( X( X( X(

Drangir 12-07-2007 14:14

@up
Gratuluję inteligencji. Po pierwsze nie jesteś owym rexem (rex, do nogi) ponieważ on podobno wyrzucił go do wody (-.-) przez takich ludzi którzy prosili go o pokazanie -.-

ops, karmienie trolla :confused:

Marcin24 13-07-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D@ni3l (Post 1545060)
a tak wogole to ja mam !!SPOLSZCZENIE DO TIBII!!

Spokojnie, policz do dziesięciu, nie rób gwałtownych ruchów...
P.S. Daj linka do tego spolszczenia ,bo by mi się przydało <Coś czuje, że tego linka, to on zgubił lub zapomniał>

Scobel 14-07-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1547963)
Spokojnie, policz do dziesięciu, nie rób gwałtownych ruchów...
P.S. Daj linka do tego spolszczenia ,bo by mi się przydało <Coś czuje, że tego linka, to on zgubił lub zapomniał>

Idz na www.tibia.org.pl

potem szukaj:
Klient Tibia 8.0 TORG Edition
i sciagaj :)

Oto jakies tam funkcje(nie legalne wszystkie, lacznie ze spolszczeniem, gdyz nie wolno nic zmieniac w kliencie tibi gdyz jest to wlasnosc Cipp :P).

"Modyfikacje:
- Klient jest po polsku (by Areczek & Kubik)
- MC (by bikstopa)
- Light Hack (by bikstopa)
- Wykrywacz Rybek (by Gniew Mroku)
- Przezroczyste Drzewka (by miro369)

Klient instaluje sie identycznie jak zwykla Tibia (instalator jest po polsku).

Przypominam tez‚ ze wszyscy‚ ktorzy z jakich powodow nie chca sciagac calego klienta a wola pojedyncze modyfikacje znajda je w naszym Downloadzie."

Flaorath 14-07-2007 01:38

Każdy kto publikuje film o tym że zdobył spike sworda lub zabił Mino maga wiadomo że mija się z prawdą. Myślę że prawdziwy gracz który by tego dokonał - możliwe - pochwalił by się tym ale wątpię że publikował by film na którym krok po kroku pokazane jest jak tego dokonać i tym samym jego wyczyn stał by się NICZYM.

mamut200 14-07-2007 09:29

Niemozliwe

Nie mozliwe zeby w tibi istniał jakis wybraniec moim zdaniem ten MM spike sword ghoul zamknięte pokoje itd. są po prostu dla upiększenia rookaX(

Kshaq 14-07-2007 10:13

Scobel bez reklam proszę tym bardziej o nielegalnym podrobieniu tibii, która jak sam mówiłeś jest własnością Cip xD

Pokelance 14-07-2007 12:37

Bramka lvl

Mam pewne przypuszczenia na temat SoF
Mianowicie kiedy znika jest przenoszony do pokoju z mino magiem do skrzynki questowej a przy drzwiach do których wszyscy mówią o kluczu może tak naprawdę jest bramka lvl ?? bo w książce pisze ze mm zamkną sie w swojej komnacie i kazał nikomu nie przeszakadzac oraz ze żaden klucz nie może otworzyć tego pokoju

YOziom123 14-07-2007 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D@ni3l (Post 1545055)
Ludzie wy nei widzieliscie Sword of fury quest latwo zdobyc spike sword ja go naprzyklad mam :cup: Nick "Shadow Rex" jesli nie wierzycie wejdzcie na www.youtube.com i wpiszcie Sword of Fury Quest mozna go zdobyc [w filmiku jest przyspieszona walka z mino magiem, naprawde walczylem 30min.]
:):p

TaaaaaaaaaaX(X(X(
To jest OTS( Open Tibia Serwer).
Dowód :
1.Gdy ten ,,twój'' shadow rex cokolwiek mówi zamiast ,,Shadow rex says'' jest
,,Shadow res mowi''.
2. Od kiedy na minohell jest wilk??X(X(

Tocallo 14-07-2007 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YOziom123 (Post 1548852)
TaaaaaaaaaaX(X(X(
To jest OTS( Open Tibia Serwer).
Dowód :
1.Gdy ten ,,twój'' shadow rex cokolwiek mówi zamiast ,,Shadow rex says'' jest
,,Shadow res mowi''.
2. Od kiedy na minohell jest wilk??X(X(

Wilk na minohell jest od zawsze... :baby:

Frogger 14-07-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pokelance
Mam pewne przypuszczenia na temat SoF
Mianowicie kiedy znika jest przenoszony do pokoju z mino magiem do skrzynki questowej a przy drzwiach do których wszyscy mówią o kluczu może tak naprawdę jest bramka lvl ??

bramka lvlowa wyglada inaczej:/
a poza tym jaki lvl miałby tam być???
największy na roku to 100, a jeszcze nikomu nie udało się tam wejść

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pokelance
bo w książce pisze ze mm zamkną sie w swojej komnacie i kazał nikomu nie przeszakadzac oraz ze żaden klucz nie może otworzyć tego pokoju

gdzieś jeszcze (tak mi sie wydaje) pisało, że te drzwi zostały zamknięte za pomocą magii i tylko magia może je otworzyć, więc to raczej odpada:/

pozdro :]

Vakama 14-07-2007 22:33

Spike Sword

mhm a moze wam podpowie ten filmik http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=4......zastanawiam sie czy to nie ots ale postac jest na rl i ma comenta ze wykonał spike sword quest...czyzby prawda:confused:

Marcin24 14-07-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vakama (Post 1549816)
mhm a moze wam podpowie ten filmik http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=4 ......zastanawiam sie czy to nie ots ale postac jest na rl i ma comenta ze wykonał spike sword quest...czyzby prawda:confused:

Jak to przeczytałem to dosłownie je**** głową o ścianę. Przez ciebie mam wakacje z głowy... dosłownie.

Gofin 14-07-2007 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vakama (Post 1549816)
mhm a moze wam podpowie ten filmik http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=4......zastanawiam sie czy to nie ots ale postac jest na rl i ma comenta ze wykonał spike sword quest...czyzby prawda:confused:

No ja pier****. Ludzie mówią, że to zwierzęta są głupie. Spójrzcie tylko na Vakama. Przecież i przysłowiowy "Burek" by się zakopał po zobaczeniu czegoś takiego.

Agrael 15-07-2007 13:06

Co do filmiku o Shadow Rexie i Spike Swordzie...

Co do Shadow Rexa. Jakoś nigdy nie widziałem, żeby się wlogował nigdy z nim nie gadałem... Podobno jak wykonać tego "questa" powiedział mu Shadow Tix (chyba tak się nazywał), a jego SoF leży w wodzie obok wysepki z mieczem.

To co jest napisane powyżej wygląda mi na niezłą bajeczkę i nie chce mi się w nie wierzyć.

Film na bank jest OTSem. Tu nie ma żadnych wątpliwości.

Nie będę już więcej pisał na ten temat.

:)

Dark_Chomikos 15-07-2007 14:13

NIe wiem

Nie wiem HUAUHAHUUHA
bo na rooku od poczatku do konca expilem na Skele HAUHAHUHUHUAHUA
I mam roook w d**ie (**=up):D:D

Pokelance 15-07-2007 14:58

Ehh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frogger (Post 1549167)
bramka lvlowa wyglada inaczej:/
a poza tym jaki lvl miałby tam być???
największy na roku to 100, a jeszcze nikomu nie udało się tam wejść

gdzieś jeszcze (tak mi sie wydaje) pisało, że te drzwi zostały zamknięte za pomocą magii i tylko magia może je otworzyć, więc to raczej odpada:/

pozdro :]

Wiec tak nie chodzilo mi o to ze to na 100 % bramka lvl i wiem jak wyglada bramka lvl nei raz przez nia przechodzilem a z kad wiesz e sunrise nei ma SoF'a??
a o tej ksiazce tez chodzilo mi ze tylko magia mozna otworzyc i dlatego wpadlem na pomysl brami lvl widocznie zle przytoczylem teks ale chodzilo mi o ta sama ksiazke a na temat filmiku ktory robil shadow rex a wiec robilem wszystko tak jak pokazywal wszystko bylo ok oprucz ostatniej czesci a mianowicie "golden Key" mialem ciala z pacc areny i z facc tak samo zgnite uzywalem blood i life fluida i dupa na 100000 % ots w rl mapka po 7.8 albo nowsza wiec ten filmik to jeden jebany fake Noob

Michoss 15-07-2007 15:19

Look:
http://pl.youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078
Myślicie że prawda? :confused::confused::confused:

LOL! Jestem ciekaw jak mnie zjadą xD.
@up
na 100% ots, o tym już wiemy. od kiedy w last minohell room jest orc, a MM summonuje snake'i?
@down down
Nie fake, tylko OTS

Pokelance 15-07-2007 16:00

Czytaj

Czytaj uwazniej posty Michoss a ja wyzje napislaem ze filmik shadow rexta to fake doslownie post wyzej -.-

LomilThol 15-07-2007 17:14

Przecież on dobrze wie że to fake, tylko se jaja robi

Marcin24 15-07-2007 20:49

http://pl.youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078 A mOsHe To PrAhWdA Co MyShLiCiE???1111oneoneone
Dużo jeszcze ludzi wrzuci ten filmik? To już jest nudne.
P.S. Ale mnie głowa boli...

Michoss 15-07-2007 21:44

Osiągnąłem swój cel, MaRcInEq :*:* mnie zjechał.
A teraz przeczytajcie biały tekst.

PS. A może napiszemy na Hunted, newsa "Film na <link> okazał się OTSem, proszę go nie umieszczać na forum!"?

Fylslenyox 16-07-2007 21:30

Nowe Miejsca

Mam takie pytanie! Czy ktos zna miejsce do ktorego bardzo trudno dotrzec(nie chodzi mi tu np o drugi koniec mino hellu), o ktorym wie bardzo malo ludzi bo jest ono bardzo dobrze ukryte. Wiecie o co mi chodzi.

Triplonq 16-07-2007 22:10

Tajemny tunel na rooku

ja nie jestem doswiadczonym rookstareyem czy jak wy to mowicie gram w tibie od czasow 7.92 i slyszalem ze koles znalazl ksiazke jakas i tam bylo cos napisane i powiedzial ze znalazl na mapie kolo spiderow tam gdzie sa na tych tam mowil ze odkopal dziure wziol ksiazke ale tam tunel dalej prowadzil niestety tej ksiarzki chyba juz niema nie wytlumaczyl gdzie ja znalazl ale wiem ze gdzies tam kolo spiderow i pisalo cos takie ORCK BUTA BANA i puzniej po angieslku i zas jakies buta bana i jakies dziadostwo i tylko to sie od tamtego kolesia dowiedzialem ale puzniej ksiarzke chcial pokazac i jakis n00b wrzucil do smietnika i tak moze bysmy poznali dalsze tajeminice tego tunelu ktury mozliwe juz nie istnieje moze? moze jescze tam nikt nie byl? moze to jakas droga ktura prowadzi na maina lub na jakas wyspe ktura cipsoft trzyma zeby ktos ja odkryl posluchajcie...
Ksiazka byla odnaleziona tylko potrzebny by byl slownik orkow i jakis polak ktury zna angielski ale juz bylo tak blisko moglismy chyba wszysdko o tym tunelu wiedziec ale moze nawet tibia.pl nie wie o tym miejscu? kazdy chyba chcialby zobaczyc to mjejsce ale kto wie moze to nie byl tunel pod mozem ktury prowadzi na majna lub wyspe moze to byla tylko historyjka a tam mogom byc szczury i trolle ale nie wiadomo tibia ma duzo zagadek.
Sam to widzialem na saphirze nazywam sie Desan of spahira...
A moze wlasnie to byly jakies podziemia kto wie radzil bym wszysdkim zobaczyc moze pokopac traficie moze na to miejsce albo teraz moze juz go niema. Moze to nie jest stworzone przec cipsofta moze to jescze jest za czaow tibi 3.0? musicie w wkikipedi zobaczyc ze tibia zoztala stworzona przez niemieckich chyba studentow moze to jest miejsce nawet nie odkryte przez gm moze sa ine gatunki potworow! i nigdy tam nie bylo upadate... czyli nigdy nie zmieiali na niej grafiki bo nie mieli jak bo o niej nie wiedzieli. Moze jest tam jescze 3.0 grafika ale moze ja nie wiem bo ja sie nie znam czy jak robia upadate to wyszdko sie zmienia czy tylko oni na gardzej wyspie musza zrobic czyli moze nawet gm o tym nie wiedza. Akurat nie wiem jak sie nazywal tamten koles bo po tym jak pokazal ksiazke wszyscy o nim mowili ja mialem 1 lvl a on poszedl daleko tam gdzie sie wychodzi z miasta i wszyscy byli zajeci zeby go nie gonic ja sie tylko kaplem i szkoda ze nie mialem 2 levelu :(. Chyba to byl ostatni upadate i zapomnieli o przejsciu.
Czy przejscie jescze jest?
Czy zasypane?
TO NIE BAJKA! TO PRAWDZIWE!
Desan of saphira Swiat : saphira
To moj nick ;p oczywiscie moj nowy cipcio jescz byl
-----
http://pl.youtube.com/watch?v=gP2FWJ...elated&search=
polecam filmik

Michoss 16-07-2007 22:15

Nie każę ci sie nawet uczyć, brać słownika, myśleć.
Po prostu umrzyj.

Pokelance 16-07-2007 23:23

nie wiem czy jesteś taki doświadczony jakbyś grał o 7.6 ja gram od niedawna i znalazłem sporo ciekawych rzeczy lecz tak naprawdę było one odkryte już dawno temu P.S. nie korzystam z żadnych spolitow itp do wszystkiego dochodzę sam:cup:

LomilThol 17-07-2007 20:54

L O L
Ta książka jest to lista z zaopatrzeniem
Z twojej wypowiedzi wnioskuje że sądzisz że to GM robią update
I to cię zaskoczę robią to ci niemieccy studenci którzy stworzyli tibię !!!!1111oneoneone a nazywają się cipsoft !!!!!!!!11111111oneoneone
Update dotyczy każdej części mapy.
Nie możliwe żeby tam gdzie to sobie ubzdurałeś była grafa z tibii 3.00
Update grafy polega na tym że gdy zmieniasz jakąś część mapy np. drzewo to nie zmienia się tylko jedno tylko wszystkie
( jest tak gorąco że nie dam rady wytłumaczyć tego bardziej zrozumiale :p )
Sorki jak coś przekręciłem

Pokelance 17-07-2007 23:26

....

@Triplonq Widac ze jestes nie doswiadczony to tylko zaopatrzenie jak sie nie myle respi sie na mino hel przynajmiej na 7.8 czesto tam byla ;]

Ujo 18-07-2007 22:50

ile razy macie jeszcze zamiar powtarzac o filmiki z shadow rexem który zrobił questa na na spikesword i walczył z mino magiem który bije z explo i summunuje 2 snake??

Kiepa 18-07-2007 22:55

Hm ja proponuje szukac kluczy równiez w kamieniach lub drzewah jak np w blood herb quest albo na pustyni w kamieniu tez jest klucz :)

ulwi aladim 18-07-2007 23:44

ten filmik jak shadow rex zdobywa Spike Sworda to jest OTS ;p przeczytajcie komenty nizej

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:11.