![]() |
A ja dopiero zaczynam gre na Galanie zobaczymy jak się mi powiedzie :p
|
Cya Galana :|
heh ... a to moja historia ... po ktorej podjolem decyzje ze dalsza gra tutaj stracila dla mnie sens ...
Czekalem sobie spokojnie az sie zwolni kopalnia (w wiadomym celu) i nagle podbil do mnie "Mirzo" druid + 28 chyba nie pamietam ... i zaczol mnie ciskac z sd ... stracilem kilka uh , sie w****ilem i go za***alem , robil to oczywiscie bez powodu ... nagle napisal do mnie Van Hellsinghs ze wlasnie idzie po mnie bo za***alem mu kumpla ... to ja sobie polecialem na poh zeby byc blisko temple ale i tak mialem pz ... czekam przy temple (pz jeszcze z 10 min) a tu nagle Van ~~ i zaczyna mnie bic ... heh zaczolem uciekac hrhrhr i tak mnie gonil z 15 minut ciagle mnie bijac ... wkoncu ubralem t ringa + utani i udalo mi sie uciec ... ale sporo uh stracilem i tak no i teraz jestem hunted za to ze nie dalem sie zabic bez powodu przez jakiegos 28 druida i ze go zabilem w obronie wlasnej ... Placic nei mam zamiaru za nic (bo nic nie zrobilem) a mojej dalszej gry na galanie nie widze przy aktualnych ukladach na tym swiecie ... wiec postanowilem zakonczyc gre ... :( Macie tu link do posta na tibia.com (jesli ktos chce luknac) http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1115439 @ Szkodi ~~ Dzieki za Twojego posta na tibia.com ... heh chociaz Ty mnie rozumiesz z tych Patriots ;| @ ALL co byście zrobili na normalnym servie bez takich tam ("br PA") jak np. byscie mieli tam np. 60 ms a bil by was za nic np. 30 ms ? ~~~ja tu dylematu bym nie mial ... za***al bym go i nie bylo by konsekwencji ... :( |
No masz racje Galanus
Patrioci to ****y ktorzy probuja przejac dyspotyczna wladze nad serwerem robic co chca naliczac za nic itp. Typowe PA wdg mnie to sa s****ysyny ;]
|
NO wlasnie. Ale co ja mam robic, za glupiego f-axe nie zamierzam placic 3x tyle ile kosztuje. Sorry no Coment.
|
Noście BP UH ze sobą Amulet of Life albo Amulet of Loss.Tibia jest ogromna i nie trudno się schować. A ty Galanusie graj nadal, on cię 15 minuy walił i jakos uciekłeś:evul:
|
Cytuj:
(br robi swoje) |
Jestem pewnien ze jak bys mial Hunta od jakiegos 100+ lvl to bys sral po gaciach. A nie mam takiego Eq zeby Aol-a nosic. afff;(
|
Galanus,Pats już nie potrzebują powodu do huncenia ludzi;p Ja mam nadal hunta za to samo co ty,Xulorin i Lamacz Kregoslupa mieliscie,czyli planowanie wojny na tym forum(co nie Szkodi?:p).Mimo,że tego znaleźć nie moge tak samo jak Corlic i Styp to nadal mam hunta bez możliwości płacenia;] Więc albo walcz z nimi albo czekaj jak się pats rozpadnie i wtedy wróć,Ja już wole sobie popracować niż grać na Galanie.
|
Cytuj:
heh Demi pewnie masz racje ... tym razem powodem dla ktorego jestem hunted przez Vana ~~ jest fakt ze bronilem sie i nie dalem sie za***al przez 28 druta ... ale Van w sumie tak powodu nei musi podac bo on jest w pats ... :baby: Zobaczymy jak dlugo to bedzie trwalo az komus sie to nie spodoba z pats ... i gildia sie rozpadnie ... Na dzien dzisiejszy koncze grac ... pora zajac sie panienkami 8o @ Golberg Do kogo ten post ze niby ja sie boje bo mnie hunci 100lvl + ? strasznie sie boje buhuhahaha ... niech sobie hunci ja tylko chce jakis powod znac ... :baby: Pozdrawiam was ... papa |
Cytuj:
;| pa..... |
Cytuj:
Żegnaj, nie będzie nam Ciebie brakować. |
@ Galanus
Zle mnie zrozumiales chodzilo mi o Barzyk de'Costa. i z tym jego Cytuj:
|
Cytuj:
z tibarem calkiem inna sprawa byla ... heh a Ty jak masz jakis problem do mnie to powiedz , zawsze mozemy sie pozegnac jakos lekko czulej 8o @ Golberg ok juz czaje xD |
Hehe, dobrze powiedziane:)
|
Name: Febb, will be deleted at Apr 07 2006, 19:53:56 CET
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 100 World: Galana Name: Xisso Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 116 World: Galana Banished: until Feb 13 2006, 19:59:25 CET because of excessive unjustified player killing Tak dalej patrioci;p Raa i Rivenn jeszcze mają swoje bany;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
16:25 Van Hellsinghs: GALANUS HUNTED FOR EVER HUAHUAUHA
@ Szkodi ~~
rozumiem gdybym mial hunta za zabicie tego kolesia za nic ... ale czekalem tylko na kopalnie a to on zaczol mnie bic za nic ... a z Vanem nie da sie zalatwic nic tak sadze ... Lady Jah z nim gadala , bronila mnie ale on tak ***a sobie z tego robi <PA i tyle> ...B) 16:38 Lady Jah: 16:38 Van Hellsinghs: he hunted for my i dont say more :o Wczoraj lognolem na chwile ... poczekalem 3 minuty i Van pod domem 8o hehh ... a jego powod jaki podal Lady Jah to : 16:14 Van Hellsinghs: kill my friend 16:14 Van Hellsinghs: :P 16:39 Van Hellsinghs: galanus kill friend of corlic and corlic hunted he galanus kill friend of kardear and kardear hunted he 16:47 Van Hellsinghs: pay my or hunted for ever 16:47 Van Hellsinghs: huauhauha 16:47 Galanus: galanus never pay without reason Za***iscie zabilem chyba polowe galany z tego wynika ... ;( a ze Corlic mnie hunci to nic nie wiem ... Pozyjemy zobaczymy ... ale niech on nie oczekuje ze zaplace bo nic nie zrobilem ... ;) |
Cytuj:
"najz inglisz" to tylko 3 bledy ale jakie.... jeszcze jest kilka-,- przykro mi galanus... DEMI oni nie potrzebuja wojny, sami sie niszcza ;) |
jest jak jest. Van Hellsinga pamietam jak jeszcze biegal jako 50 lvl i uciekal z podwinietym ogonem przed Jejihevem ;) Wrocilem po ponad roku i widze ze wielu gosciom odbilo na czache i to dosyc ostro. Van jest jednym z nich, a co do hunta od Corlica... Mmmm. Ode mnie tez masz hunta bo zabiles mojego kumpla a poza tym zabiles kumpla Sugusita 13 miesiecy temu i masz za to tez hunta od wszystkich kolegow Sugusita ;)))
|
Ale ja nikogo nie zabilem z kumpli Patsow i mam hunta za to ze f-axe nie chcialem kupic ;/
|
Niom mówiłem,żeby coś robić ale jak chcesz zapytaj się Yahela i Rainfangera jaka była ostatnia decyzja;]Może i straciłem wiele w oczach wielu ale wielu straciło w moich oczach też,a co do tego "fighter" to dodaj jeszcze "stupid" i wtedy zobaczysz 114 RP kontra 160 MS -,-
Xisso również dała delete;p Co powiecie na mały zakład kiedy sobie to cofną??;p |
Demi ok jestem tego samego zdania daje im czas do konca tego tygodnia i ta notka z ich accountow zniknie... Takie zagrywki dla mne opcja usunicia 100lvl moglabys ise wiazac jedynie z rozkazem laski albo uff sam nie wiem rzeczy nieprzewidzianych....
|
Cytuj:
Ja daje max 2 tyg. Muszą conieco przemyslec moim zdaniem. A co powiecie na obstawianie kto jeszcze da delete? |
Cytuj:
hehe zwala xD Br jednak maja fantazje ;) |
Cytuj:
|
Ostatnią wersją jaką ustaliliśmy było zrobienie nowej gildi (czytaj Appendix),powstała ona z "rozkazu" Yahela i zaproponowaniu jakiejś ugody z PAts.Niestety 4 goodziny po tym Patrioci zaczeli nas lać-,-
|
Xisso kilka dni po banie skasuje delete, a Febb napewno nie usunie ale cofnie później :).
|
wiecie co, ogolnie nie uzywam tego forum, bo uwazam ze jak ktos ma cos waznego do powiedzenia i zna sie na rzeczy to od tego jest tibia.com forum.
no ale znajac znajomosc polakow jezyka ang wszsytko jest jasne :( no odbra do rzeczy~ ci co tu pisza ze maja hunta od corlica za nic itp, bzdury, znam go dosc dobrze i on nie huntuje za nic, to ze wam jakis noob tak powiedzial, albo ze ma napisane "friends - corlic" nei znaczy ze corlic was huntuje. ilu z was co niby maja u niego hunta napisalo do niego albo kogos z patsow zeby to wyjasnic? zaloze sie ze nikt, a robicie tylko zamieszanie i narzekacie. szkodi~ mirzo, marzoo, marzuo itp juz sam nie pamietam wszystkich tych ich charow, kazdy z nich ma protecta od van hellsinga. masz zamiar huntowac? super, ale uwierze jak zobacze. galanus~ to ze van~ to venezuela i do tego noob to swoja droga, ale to ze cie nie ubil o niczym nie swiadczy, bo palek nie jest w stanie zadawac duzych obrazen, majac uhy zawsze sie ucieknie. w walce pvp tylko sorc z duza przewaga levela 1 vs 1 jest niebezpieczny ze wzgledu na to ze moze zaszkoczyc przeciwniaka ue + sd combo. apropo wojny: demi to ze np 3vs 3 nie walcza to o niczym nie swiadczy, slyszales kiedys o mass logu? dzis np w venore dp byl icarus, rain i paru innych, ogolnie 5 was na 3 patswo z mojego vipa, i co i nic? po czym po jakis 10 min bylo juz prawie caly sklad patsow - to sie nazywa komunikacja, telefon, msn itp, to ze nie ma ich on line albo daja loga nie znaczy ze nie ma ich w tibii i nie patrza. jestem ogolnie wrogiem patsow mimo ze mam tam pare znajomych, a grudging to najwiekszy zart wszechczasow, a jakbyscie wiedziele jakie ona ma mniemanie to osbie to byscie spadli z krzeselek ;D asslicerstwa to w sumie nie bede chyba komentowal bo nie musze. pelno tego niestety, ale smiejcie sie z br, smiejcie, prawda jest taka ze w nooberstwie to polakow niewielu przewyzsza. sad to be true :( ahh i jeszcze prosta sprawa: respect to be respected, stare powiedzenie, wieskzosc z was co tu pisze nie raz miala chamskie zagrywk itp, nie macie dobbrej reputacji i w ogole, dlatego spotyka was to co was spotyka. nie jeden z was z wladza patsow robilby tak samo albo co niektorzy jeszcze gorzej. da sie tego uniknac, przyklad? Catrishia, Tharrin, PN - jako gildia - to tyle jesli chodzi o polakow chyba, jeszcze czesciowo CoO, grajcie fair a bedzie wam sie gralo latwiej, a czasem trzeba poprostu zagryzc zeby i isc dalej. PS: wpadne moze jutro zobacze czy sa jakies reply ;) |
Raa odbanowany xD
pats troche uspokoili sie z pa.... |
Cześć ALL!
Ehh... Mam male pytanko odnośnie Anni , podobno jak sie weżnie tego miśka to można z nim wypelnić qesta to prawda ? Jak tak jaka jest wygroda A tak wogule to bym bral SoV's :P |
@pawlon
mowisz Catrishia i Tharrin, tak? Myslisz ze jezeli na Galanie ownowalby Jejihev i jego BM ciagle jeszcze by tu grali? Zreszta Kuba juz z reszta ponad rok temu wchodzil w tylek Corentiros w wygrywaniu wojny przeciwko Patriots.... Udalo mu sie po czym 90% polskich hlvli opuscilo galane... Nie powiesz mi ze nie - wrocili jak Jejiheva juz nie bylo a Patriots walczylo z BM.... Wiec nie mow bo to co sie stalo to poprostu dobry przypadek.. Bardzo wielki fart i tyle. |
@Szkodi
Po pierwsze widze ze jezyk ci sie wyostrzyl strasznie. Po drugie nikomu w tylek nie wlazilem, dolączylem poprostu do jednej strony na wojnie. Po trzecie po tej wojnie Core vs Patriots polacy wlasnie zostali na galanie a twoji koledzy z gildi poszli na nebule... Po czwarte nie chodzi tutaj o to kto z kim trzymal i dlaczego teraz ma jak ma tylko o to, ze np. ja okazuje szacunek innym graczą od zawsze, pamietam jak nawet na wymienionej wyzej wojnie, polacy bluzgai sie z patriots, a domnie przybiegal Konda, Oen i paru jeszcze i gadalismy normalnie bo bylismy znajomymi i tylko walczylismy po przeciwnych stronach. Konsekwencje zreszta rozne byle bo tych wojen bylo troche na Galanie. Podsumowujac to chodzi o to ze gram w spokoju bo mam szacunek do wszystkich graczy i do Patrits i do App~ i do calej reszty i dzieki temu oni odnosza sie z szacunkem do mnie... P.S. Zacznij wkoncu grac :P Pozdrawiam Łobuzie ;) |
Szkodi sprzedaje postac na allegro oto dowód:
http://img130.imageshack.us/img130/2386/uo00053wt.jpg http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86622396 niech ktoś zareportuje do GM'a |
Cytuj:
przeczytaj moj post again: respect to be respected. |
nie pisze ze tharrin jest asslickerem ;) imho to czlowiek z jednym z lepszych opinii na galanie. zreszta cat tez ;)
stare czasy jednak lepiej pogrzebac. co do aukcji to sie posmialem ;) nie dosc ze fake nicka to mam za wysokie skille i za maly domek ;) nie mowie juz nic o eqbo zostalo spisane to co lezy w domku ktore ma 42 kratki a nie 26 ;] w sumie dobry pomysl za zepsucie komus opinii ;) |
<cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenz ura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura>< cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzu ra><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><c enzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzur a><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><ce nzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura ><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cen zura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura> <cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenz ura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura>< cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzu ra><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><c enzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzur a><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><ce nzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura ><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cen zura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura> <cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenz ura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura>< cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzura><cenzu ra><cenzura>
|
...
Dawno nie gadalam z demim. więc czy ktoś by mi mógł powiedzieć, dlaczego go takl dlugo nie ma ... nie będzie grał?? ... mam nadzieje że ma chwilowe problemy z netem. Co się z nim dzieje. Prosze o odp.
|
Miał virusa i stracił acc i pass oraz rec-keya które miał zapisane w pliku >.<
Tzn. acc pewno zna na pamięć ale hasło zapomniał :p, już wysłał maila po nowego reca :). |
Kunkers'Thor
Zaczołem sobie grać na Galanie bo chciałem pograć z dobrym kolegą.
Nigdy nie spotkałem się z taką mentalnością "Polaków" na żadnym ze światów, a przez 4 lata już troche się nagrałem... Przykra rzeczywistość... Kto z was (chodzi mi np. o Catrishie i innych dobrych graczy) będzie szedł na nowe światy (jak powstaną...) w wakacje? Ta gildia co powstanie na nowym będzie wystarczyła nam do opanowania serwa, jednak wolał bym zbierać lojalnych graczy... Jak chcecie to piszcze do mnie na Tibi "Kunkers on Galana" Potępienie dla zdrajców... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40. |