Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Morgana wojna Tengu vs Fire. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63187)

spec4rever 14-02-2006 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez janou
jaki daln xd vaikor pisal ze to byl trap na nizahe, planowali wiecej osob z tengu, ale nie wszyscy sie logneli..xd inaczej by to wygladalo gdyby sie wszyscy logneli i zabili nizahe xd

btw, dzisiaj byl kolejny zamach na biednego Crissbiego xd przybiegl dany darko, kobyl knight i ktos jeszcze+ z sd walil mnie jakis 52master.. i co?? i ucieklem im xD zero pvp, tylko 2 m walle zalecialy i ten sorc mnie 2 z sd walnal xd zenujace xd nie moge sie doczekac otwaqrtej walki, wiem ze napewno sie przydam xd

hail tengu
kiss dla ukochanego Getura:** i love ya biatch

Jak Niemasz Informacji to nic niegadaj z tego co ja wiem niz wlasnie tam dal sie trapnac tengu ...

spec4rever 14-02-2006 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tirensa
Hmmm...O ile się nie myle to Trepik są tylko 2 porządne osoby(ja i Trepik;p) na Morganie które kibicują Realowi Madryt:).Aaaaa...i dziśiaj Real Madryt:Real Saragossa 5:0:P

To Ja Dlaciebie Nie Porządna Osoba ??:( Czuje sie urazony
WSzystkeigo najlepszego z okazji walentynek :* xD

Tirensa 14-02-2006 17:27

Rozparywałem to pod względem poglądów piłkarskich xP.A tengu przegra dlatego bo ja i klaymos jesteśmy z fire:).

Aonik 14-02-2006 17:34

Eh ludzie rzady Nizahe~ musza sie skonczyc - zobaczcie jaka morgana jest zacofana przez niego - best lvl na servie 140 jakos. Furora jest mlodsza pare miechow i jush biega 180 lvl - zenujace - 140 lvl to za 2 miechy bedzie na ocerze lub kyrze, plakac sie chce jak sie widzi tak zacofany server. Gralem na morganie od 1 dnia jej istnienia i widzialem co sie dzialo po kolei z przykroscia musze stwierdzic ze Nizahe to ****** tyran :]

Hail Tengu Good Luck :]

spec4rever 14-02-2006 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aonik
Eh ludzie rzady Nizahe~ musza sie skonczyc - zobaczcie jaka morgana jest zacofana przez niego - best lvl na servie 140 jakos. Furora jest mlodsza pare miechow i jush biega 180 lvl - zenujace - 140 lvl to za 2 miechy bedzie na ocerze lub kyrze, plakac sie chce jak sie widzi tak zacofany server. Gralem na morganie od 1 dnia jej istnienia i widzialem co sie dzialo po kolei z przykroscia musze stwierdzic ze Nizahe to ****** tyran :]

wiesz co ? odkad gram na morganie 1 osoba jaka mi pomogla z Hglv to Nizh tak sam z siebie pomogl z leviathorem napsilem mu all przyszedl i pomogl mialem 28 lv wtedy a on 100+ wiec??
niewim jak bylo kiedys ja mma luzz u niego a tengu mnie leje chcailem byc neutral ale sie nieda a pozatym lloooknij kto to tengu najwieksi ludzie ktorzy popierali niz za czasow avis ?? moze nie ^^?? a pozatym fire wygra bo cora wiecej ludzi do nich dochodzi jak dalej tak pojdzie to tengu bedzie walczyc z 100 vs 28 czy 30 niepamietam ilu ich tam jest:)

ale Tirensa za to co ci solle zrobil trzeba go za***ac :D
a poglady pilkarskie sa niewazne ja Lubie Arsenal i Lyon wiec :) do realu nic niemam xD

Tirensa 14-02-2006 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spec4rever
niech wygraja Trzeba dzis tengu zabic :D
wkoncu walentynki a ja kocham swe w tengu ^^ xD

No przydale by sie jakas akcja od rana skilluje na knighcie;p.

Naharth 14-02-2006 18:52

@spec4rever - spodziewalem sie konfrontacji z tak silnym graczem jak Ty, ktory nawet nie czyta moich postow zbyt dokladnie, tak samo jak swoje pisze w nader chaotyczny sposob.

Crissbi wcale nie stwierdzil, ze Nizahe nie dal sie trapnac. Nie udawaj zbyt dobrze poinformowanego, bo nic to nie da.

Co do bitwy... napisalem juz kilka razy, ale napisze ZNOWU dla Ciebie i tylko dla Ciebie. Tengu nie mialo sie jak bronic, to nie byla bitwa Tengu vs Fire (tak jak dwie poprzednie, w ktorych Fire zostalo pokonane), ale trap Fire na Tengu. Rozumiesz? :) (jesli nie rozumiesz, to w nastepnym poscie wytlumacze to w bardziej przystepny sposob)

Co do Anana - czy ja go obrazalem, czy Twoje oczy znowu nie potrafily przeczytac JEDNEGO posta? Powiedzialem, ze jest nic nie wartym fragiem i podalem powody. Sadze, ze zadowolenie psychiczne z powodu zabicia 130 knighta odpada.

@Glin - Tengu siedzieli w pz nieporownywalnie mniej, przynajmniej wczesniej, jesli teraz tez to zachowaja, to Fire bedzie gnusniec sobie w depo.

Nie wiem czemu Tengu nie uciekalo, albo nie probowalo zmienic miejsca walki na ciekawsze dla nich. Popelnili blad i juz za niego zaplacili, teraz beda walczyc dalej, ale juz ostrozniejsi.

Tirensa 14-02-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naharth
@spec4rever - spodziewalem sie konfrontacji z tak silnym graczem jak Ty, ktory nawet nie czyta moich postow zbyt dokladnie, tak samo jak swoje pisze w nader chaotyczny sposob.

Crissbi wcale nie stwierdzil, ze Nizahe nie dal sie trapnac. Nie udawaj zbyt dobrze poinformowanego, bo nic to nie da.

Co do bitwy... napisalem juz kilka razy, ale napisze ZNOWU dla Ciebie i tylko dla Ciebie. Tengu nie mialo sie jak bronic, to nie byla bitwa Tengu vs Fire (tak jak dwie poprzednie, w ktorych Fire zostalo pokonane), ale trap Fire na Tengu. Rozumiesz? :) (jesli nie rozumiesz, to w nastepnym poscie wytlumacze to w bardziej przystepny sposob)

Co do Anana - czy ja go obrazalem, czy Twoje oczy znowu nie potrafily przeczytac JEDNEGO posta? Powiedzialem, ze jest nic nie wartym fragiem i podalem powody. Sadze, ze zadowolenie psychiczne z powodu zabicia 130 knighta odpada.

@Glin - Tengu siedzieli w pz nieporownywalnie mniej, przynajmniej wczesniej, jesli teraz tez to zachowaja, to Fire bedzie gnusniec sobie w depo.

Nie wiem czemu Tengu nie uciekalo, albo nie probowalo zmienic miejsca walki na ciekawsze dla nich. Popelnili blad i juz za niego zaplacili, teraz beda walczyc dalej, ale juz ostrozniejsi.

Uwierz mi Klaymos jest lepiej poinformowany od ciebie:).A i oczywiście Fire wygra to to paskudny trap a jak Tengu wygra to to genialne arcydzieło techniki wojennej...heh szkoda gadać...

IceMaster :) 14-02-2006 19:06

Przykro mi ale Fire rozpier~ tengu i Ci co byli z tengu będą musieli płacić tyle wam z tego....

spec4rever 14-02-2006 19:18

Cytuj:

Jak ja jestem niepoinformownay to fajnie masz ^^ the ebst lv jaki kolwiek miales to 32 lv i uczysz innych grac.... poprostu trap w veno to byla rzez Tengu a tengu nic zrobic niemoglo bo za malo tych tengusow jest ;] i do okulisty to mozesz isc ty ^^

Tirensa 14-02-2006 19:24

Cytuj:

Jak ja jestem niepoinformownay to fajnie masz ^^ the ebst lv jaki kolwiek miales to 32 lv i uczysz innych grac.... poprostu trap w veno to byla rzez Tengu a tengu nic zrobic niemoglo bo za malo ich poprostu jest to jest prawda ;] i do okulisty to mozesz isc ty ^^

Powiem tylko tyle:Racja.;]

Gothican 14-02-2006 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IceMaster :)
Przykro mi ale Fire rozpier~ tengu i Ci co byli z tengu będą musieli płacić tyle wam z tego....

czy rozwali tenq to sie zobaczy .. ale ... OBY
2xup
zabijcie Tengu skopcie im te tluste du*y nie miejcie dla nich litosci -.-
_/Fire
zniszcie smieci z Tengu ktorzy walcza pod imieniem "walki z PA" "PK" etc. a wciagaja w ta wojne pol serva maja w swoich szeregach najeiwkszego PA (cosantrosa noob) tak wiec zabijcie tych marnych oszustow -.-

Aonik 14-02-2006 19:51

Ja nie gram na moragie jush dosc dlugo ale gralem od poczatku serva wiem do czeog jest zdolny Nizahe .... dla mnie to po prostu frajer... kiedys bylo zabijanie za to ze wyprzedziles nizahe... Jak bylo Avis i Zaznos odszedl od Avis ( nie chcial wojny ) to co zrobil Nizahe? Wpadl ze swoimi psami na spawn demona jak Zaznos Druugan i reszta ekipy czekali na resp demo~, zabili Druugana i kogos jeszcze Zaznosa i i pare innych osob wzieli w trapa, a za co? bo Zaznos odszedl z Avis... Potem jak Nemesis i Sunblade mialo wielkie szanse na zwyciestwo to hack Zaznosa i oczywiscie kto? ziomale Nizahe go hackli i zrookowali ... Bo nizahe nie potrafil zabic Zaznosa w open battle .... n/c. Bo wygranej wojnie Nizahe mial comment ze wszystkie ceny narzuca avis i nie poszluszenstwo bedzie karane... outfity tesh niektore sa zakazane i za ubieranie sie nie tak bedzie kara... kur** n/c po prostu z Bogiem ze tak powiem.. Mam nadzieje ze Nihaze ze swoimi murzynami przerznie wojne ... i nawet jesli Tengu bedzie Paowalo to przynajmniej serv ruszy a nie 140 lvl best lol a na nowszych servach 160+ ... szkoda gadac ...

Hail Tengu!! ;]

spec4rever 14-02-2006 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
2xup
_/Fire
zniszcie smieci z Tengu ktorzy walcza pod imieniem "walki z PA" "PK" etc. a wciagaja w ta wojne pol serva maja w swoich szeregach najeiwkszego PA (cosantrosa noob) tak wiec zabijcie tych marnych oszustow -.-

A jak ;d
pojedziemy swe;]

Aonik 14-02-2006 20:11

Cytuj:

A jak ;d
pojedziemy swe;]

Obys sie nie zdziwil jak oni pojada z toba ...

Tirensa 14-02-2006 20:21

Masz racje za czasów Avis Nizahe to był idealny przykład PA,ale ludzie sie zmieniają i trzeba dać im szanse.ja taką szansę dałem Nizahe i sie nie zawiodłem.

IceMaster :) 14-02-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican
2xup
_/Fire

Tu masz racje a tak aprops cosa za wyjśćie z wojny musi zaplacić 500k czyli ponad 5k za lvl normalna stawka jest 1,5 za lvl, a Latco musi zapłacić 50k więcej za to że mnie męczył <jupi>

Naharth 14-02-2006 20:30

spec4rever - Czemu nie zmierzysz sie z argumentami? I czemuz to ja mialbym isc do okulisty? Nie potrzeba mi mocniejszych okularow, ani nic. Zreszta kto Ci powiedzial, ze probuje Cie pouczyc, jak masz grac... ? Moze znowu nie przeczytales mojego postu? :(

Zreszta 'zgrywasz' nie poinformowanego, wiec coz ja biedny zuczek mam zrobic? Czy ja mowilem, ze jestes zle poinformowany, albo ja dobrze? Nie? Oh.

Zreszta jesli moge Ci przypomniec Ty tez nie masz jakos najwyzszego levelu.

janou 14-02-2006 20:32

Cytuj:

dokladnie to mailem na mysli xd przez kogo?? przez Fire xd przez nizahe xd morgana jest zaacofana od czasow kiedy nemesis i sublade zostalo wyrzucone z serva i wyslane na furore xd jak patrze na lvle na furorze smiac mi sie chce..xd kolega ktory na morganie zdobyl marny 55lvl, na furorze ma jsuh ponad 110 xd zenujace

Aonik 14-02-2006 20:32

Cytuj:

Masz racje za czasów Avis Nizahe to był idealny przykład PA,ale ludzie sie zmieniają i trzeba dać im szanse.ja taką szansę dałem Nizahe i sie nie zawiodłem.

No wiesz mi za czasow wojny Avis vs. Nemesis nie przeszkadzal Nizahe do dnia w ktorym stwierdzil ze mos skile sa za dobre (70/70) a to byl poczatek serva najwiekszy lvl biegal 80... podjechal do mnie podczas treningu 60 ms i 35 rp z avis - panowie ci stwierdzili ze skoro jestem polakiem to sie dolacze do nemsis niedlugo ... a z moimi skilami mialem byc niebezpieczny ( ie obchodzilo i ch to ze mowilem ze jestem neutralny ... ) wiec wybacz zdania o nim nie moge zmienic bo zepsul mi cala gre na hibernie choc miala byc taka wspaniala :( dlatego zdrowia nie bede mu zyczyc bo kiedys zepsul gre wielu ludziom a tego nie naprawi nawet jakby chcial wiec z bogiem ....

janou 14-02-2006 20:36

Cytuj:

wiesz co ? odkad gram na morganie 1 osoba jaka mi pomogla z Hglv to Nizh tak sam z siebie pomogl z leviathorem napsilem mu all przyszedl i pomogl mialem 28 lv wtedy a on 100+ wiec??
niewim jak bylo kiedys ja mma luzz u niego a tengu mnie leje chcailem byc neutral ale sie nieda a pozatym lloooknij kto to tengu najwieksi ludzie ktorzy popierali niz za czasow avis ?? moze nie ^^?? a pozatym fire wygra bo cora wiecej ludzi do nich dochodzi jak dalej tak pojdzie to tengu bedzie walczyc z 100 vs 28 czy 30 niepamietam ilu ich tam jest:) [..]

.. masz racje, ale to nie ci co sa w tengu sa problemem serva.. jak co niektorzy co znaja serv odd poczatku wiedza ze to Nizahe byl najwiekrzym PA.. co niektorzy mowia ze zaznos, ale zaznos byl polakiem i chcial uwolnic serva o takich jak nizahe.. to NIZAHE i jego "malpy" sa problemem serva.. jak wojna sie skonczy i tengu wygra jestem prawie na 100% pewien ze Nizahe, Craxim, Dany Darko, Ahazin najwiekrzi PA na servie nie pograja jsuh sobie.. nie beda mogli placic.. Oni sa najwiekrzym problemem..

Salzar Exonios Salvator 14-02-2006 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse
Haha człowieku Fire niedorównuje tej umiejętności. Gruuubbboooo. Poczytajcie stare artykuły o Avis, poczytajcie dlaczego Nizahe zabijał POLAKÓW ze swojej gildi bo go doganiali z lvl albo przekraczali 100 lvl(paranoja, za ich czasów to nawet w ich gildi nie mozna bylo sie czuc bezpiecznie bo cie lider mogl up######ć). Omg ludzie:O

Jak bys idioto czytal ze zrozumieniem to z tektstu bys sie dowiedzal ze uwazam ze to Fire jest wieksze PA od tenegu ale widze ze jezyk polski niejest zabardzo Ci znany. Wiem co sie dzialo za czasów Avis i to dlatego do tej pory nienawidze nizahego.

janou 14-02-2006 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IceMaster :)

sry wiekrzosc osob nie zaplaci xd ja tym bardziej..xd jak fire wygra server cofnie sie w rozwoju xd nie bedzie lepiej bo okolo +100 osob odejdzie xd mowicie ze szkoda im charow.. pamietacie wojne vandeta vs fire?? Steph Spectre wisi to czy ma 100lvl czy nie.. uniusl sie honorem i nie zaplacic wraz z kumplami zmienili serva.. mysle ze tengu tesh tak postapi.. wiec jesli fire wygra tengu i ich wszyscy koledzy odejda z srva i server znowu bedzie zacofanyxd

Aonik 14-02-2006 20:42

Cytuj:

.. masz racje, ale to nie ci co sa w tengu sa problemem serva.. jak co niektorzy co znaja serv odd poczatku wiedza ze to Nizahe byl najwiekrzym PA.. co niektorzy mowia ze zaznos, ale zaznos byl polakiem i chcial uwolnic serva o takich jak nizahe.. to NIZAHE i jego "malpy" sa problemem serva.. jak wojna sie skonczy i tengu wygra jestem prawie na 100% pewien ze Nizahe, Craxim, Dany Darko, Ahazin najwiekrzi PA na servie nie pograja jsuh sobie.. nie beda mogli placic.. Oni sa najwiekrzym problemem..

Z toba sie zgadzam Lukasz... w koncu kto jak kto ale to mysmy napierdzielali Avis ostatnim razem ^^ Bez Szczypania :] powtrzyl bym to ale nie ma jak ;(

janou 14-02-2006 20:43

Cytuj:

Jak ja jestem niepoinformownay to fajnie masz ^^ the ebst lv jaki kolwiek miales to 32 lv i uczysz innych grac.... poprostu trap w veno to byla rzez Tengu a tengu nic zrobic niemoglo bo za malo tych tengusow jest ;] i do okulisty to mozesz isc ty ^^

Klaymos, nie moge sie doczekac az popelnisz blad i dorwe cie jak bedziesz sam na tibi xD

spec4rever 14-02-2006 20:45

Cytuj:

spec4rever - Czemu nie zmierzysz sie z argumentami? I czemuz to ja mialbym isc do okulisty? Nie potrzeba mi mocniejszych okularow, ani nic. Zreszta kto Ci powiedzial, ze probuje Cie pouczyc, jak masz grac... ? Moze znowu nie przeczytales mojego postu? :(

Zreszta 'zgrywasz' nie poinformowanego, wiec coz ja biedny zuczek mam zrobic? Czy ja mowilem, ze jestes zle poinformowany, albo ja dobrze? Nie? Oh.

Zreszta jesli moge Ci przypomniec Ty tez nie masz jakos najwyzszego levelu.

eeheh to niebylo do ciebie tylko do Na~
^^

janou 14-02-2006 20:46

Cytuj:

Ja nie gram na moragie jush dosc dlugo ale gralem od poczatku serva wiem do czeog jest zdolny Nizahe .... dla mnie to po prostu frajer... kiedys bylo zabijanie za to ze wyprzedziles nizahe... Jak bylo Avis i Zaznos odszedl od Avis ( nie chcial wojny ) to co zrobil Nizahe? Wpadl ze swoimi psami na spawn demona jak Zaznos Druugan i reszta ekipy czekali na resp demo~, zabili Druugana i kogos jeszcze Zaznosa i i pare innych osob wzieli w trapa, a za co? bo Zaznos odszedl z Avis... Potem jak Nemesis i Sunblade mialo wielkie szanse na zwyciestwo to hack Zaznosa i oczywiscie kto? ziomale Nizahe go hackli i zrookowali ... Bo nizahe nie potrafil zabic Zaznosa w open battle .... n/c. Bo wygranej wojnie Nizahe mial comment ze wszystkie ceny narzuca avis i nie poszluszenstwo bedzie karane... outfity tesh niektore sa zakazane i za ubieranie sie nie tak bedzie kara... kur** n/c po prostu z Bogiem ze tak powiem.. Mam nadzieje ze Nihaze ze swoimi murzynami przerznie wojne ... i nawet jesli Tengu bedzie Paowalo to przynajmniej serv ruszy a nie 140 lvl best lol a na nowszych servach 160+ ... szkoda gadac ...

Hail Tengu!! ;]

pamietam te czasy;/ pamietam ze avis na czele z nizahe nie lubili rozowego outfituxD nastepny co ma racje, na tym forum glos powinni miec chyba tylko Ci co znaja serv od poczatku xD

Aonik 14-02-2006 20:49

Cytuj:

pamietam te czasy;/ pamietam ze avis na czele z nizahe nie lubili rozowego outfituxD nastepny co ma racje, na tym forum glos powinni miec chyba tylko Ci co znaja serv od poczatku xD

Ba pewnie ze ma racje - Vorqes ma, mial i bedzie miec racje ... :]

janou 14-02-2006 20:49

Cytuj:

Z toba sie zgadzam Lukasz... w koncu kto jak kto ale to mysmy napierdzielali Avis ostatnim razem ^^ Bez Szczypania :] powtrzyl bym to ale nie ma jak ;(

znamy sie wogole??:p kim byles za czasow zaznosa??:P

Aonik 14-02-2006 20:51

Cytuj:

znamy sie wogole??:p kim byles za czasow zaznosa??:P

Przeczytaj se ostatnie stronki tego tematu :]

janou 14-02-2006 21:00

Cytuj:

Przeczytaj se ostatnie stronki tego tematu :]

jajaj, nie zauwazylem xD zalatw sobie chara i lecimy znowu skopac im dupe xD

Salzar Exonios Salvator 14-02-2006 21:09

Po ostatnich wydazeniach musze uznac z w tej chwili wole poprzec fire, choc dalej bede pamiental o tym co robil Nizahe ze swoim Avis i dalej bede go nienawidzil.

janou 14-02-2006 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salzar Exonios Salvator
Po ostatnich wydazeniach musze uznac z w tej chwili wole poprzec fire, choc dalej bede pamiental o tym co robil Nizahe ze swoim Avis i dalej bede go nienawidzil.

widze ze jestes s sunblade, wiec pewnie tu grales.. jak mozesz popierac ciagle fire..??:o skoro to nizahe i jego podwladni typu ahazin, dany darko, craxim i inni wykopali was z serva..:O

Naharth 14-02-2006 21:12

21:00 Vaikor: Cosanostra nie w Tengu
21:00 Vaikor: Zacytuj moje slowa :p
21:01 Naharth: why nie jest w tengu? ;p
21:01 Vaikor: Przesadzil chyba
21:01 Vaikor: 20:50 Cosanostra Pyros: GL In war
21:01 Vaikor: 20:52 Vaikor: :o20:52 Vaikor: Are you leaving or something?20:52 Cosanostra Pyros: Yej20:52 Vaikor: :o20:52 Vaikor:Why?!20:53 Cosanostra Pyros: Ask Latco
21:01 Vaikor: Mozesz to all zacytowac

Czyzby >>>najwiekszy<<< waszym zdaniem PA zostal wyrzucony z Tengu, albo je opuscil?

spec4revah - jak to moglo nie byc do mnie skoro cytowales mojego posta? Chyba, ze cos nie tak jest. ~

Storiel 14-02-2006 21:17

: )

A ja od dluzszego czasu sie nie wypowiadam bo to chat a nie Forum jest...
Z tego co widze tu jest identycznie jak na isarze ale na isarze wieksze lvle...tez jak Light Wygrywalo bylo "To ty musisz placic 100k,a ty 200 bo cie nie lubie" a teraz jest kolo 40~ - 8 dla Przeciwnikow polakow,wiecie na czym polega blad polakow?Za szybko uwazaja wojne za Wygrana...

janou 14-02-2006 21:17

Cytuj:

btw pozdrow modora xD przydalby sie na tej wojnie:P i przydalby sie podobny trap jak w walce z avis xd

Salzar Exonios Salvator 14-02-2006 21:25

Cytuj:

widze ze jestes s sunblade, wiec pewnie tu grales.. jak mozesz popierac ciagle fire..??:o skoro to nizahe i jego podwladni typu ahazin, dany darko, craxim i inni wykopali was z serva..:O

jak juz napisalem niepopieram nizahego ahazina itd. lecz gildie fire niewiem czy wiesz ale dany w wojnie pomagal Sunblade i Nemesis.[chyba, przynajmniej tak mnie sie zdaje to bylo dawno i troche juz sie zapomnialo] nigdy niezapomne co oni zrobili ale Tenegu niejest lepsze i czesc mebersów w tenegu takze byla w Avis i takze pomagal wybijach moich pobratecznych ziomów na tibi. Niedlugo po tym jak powstalo Tenegu zostalem zabity przez ich mebersów za to ze niechcialem wpuscic ztyxa na exp. Solle wybil duzo moich kumpli a takze cosa próbwal mnie ubic. mam wiele powodów by nienawidzic Fire a takze by nienawidzic Tenegu która od utwozenia tej gildi daje mnie ich wiecej od fire.

Tirensa 14-02-2006 21:25

Cytuj:

Troche za duże słowa to tylko gra.Nienawidzić?Solle zabil mnie 2x i może uznam go za *******************<<<(sam sobie wyobraź co tam pisze) ale nigdy nie bede przez głupią gre go nienawidził.Aaaa...HALA MADRID!!!Cicinho - 1,Robinho - 5,Ronaldo - 10!!!TO JEST TEN STARY GALAKTYCZNY REAL CZEKAMY DALEJ JESZCZE 2 PLX I TO CO MÓWILI ŻE CUDEM MA BYĆ STANIE SIE PRAWDĄ!!!

Salzar Exonios Salvator 14-02-2006 21:28

Cytuj:

Troche za duże słowa to tylko gra.Nienawidzić?Solle zabil mnie 2x i może uznam go za *******************<<<(sam sobie wyobraź co tam pisze) ale nigdy nie bede przez głupią gre go nienawidził.Aaaa...HALA MADRID!!!Cicinho - 1,Robinho - 5,Ronaldo - 10!!!TO JEST TEN STARY GALAKTYCZNY REAL CZEKAMY DALEJ JESZCZE 2 PLX I TO CO MÓWILI ŻE CUDEM MA BYĆ STANIE SIE PRAWDĄ!!!

Masz racje to tylko gra. Ale te slowa pasuja do nizahego. Nienawidze go za to wszystko co zrobil nienawidze wiele graczy bo niepotrzebnie cisnienie mnie podnosza. Pamientaj ze to nie gra mnie i innych graczy ubija.

Tirensa 14-02-2006 22:58

Co ty nazywasz zabijaniem to że pare cyferek sie zmniejszy za to nienawidzisz Nizahe?A co do meczu Real dostarczył mi 90 minut takich emocji i takiego podniecenia jakiego nie da sie opisać wygral 4:0 nie wystarczy to do awansu ale dzięki temu wiem że stary dobry Real wrócił HALA MADRID!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32.