Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Kim jesteś (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64)

Heros 10-04-2005 17:11

Gram sorcem jest cool ;];];];]

Moder 14-04-2005 09:19

Master Sorcerer

TiTuS 14-04-2005 15:09

kiedyś grałem druidem,ale teraz gram knightem :P

Zebiak 15-04-2005 20:44

Mam 3 postacie rycerza maga i paladyna ale akurat teraz gram palem i tego własnie wybrałem

Ojczul 15-04-2005 21:08

gralem wszystkimi profesjami ale knight wedlug mnie najlepszy i knightem gram nieldugo pacc i bedzie elite

master wojtaszek 15-04-2005 21:56

druidek;D :D B) :D

Ardi 15-04-2005 22:30

Sorc&Knight xD

t0mecki 15-04-2005 22:52

Gram Druidem, bo tak mi kumpel doradził

Rysa Zapomnienia 15-04-2005 23:00

Kiedys Knight.
Teraz Pall.

Pall rox!:P
*szybko sie expi
*zawsze ktos do traina
*15mlvl i jestes kozak x)
*szybko skile rosna, przynajmiej do 80 ;>

Tomaszu 15-04-2005 23:08

Ja gram Paladynem, ale robie uh makera teraz... B)

Jakub Biały Mag 16-04-2005 21:23

knight jest dość głupi, dobry jest tylko dla tych nowych co chcą się nauczyć grać według mnie. ja gram sorcem

Korek 17-04-2005 09:50

Knight

Ja aktualnie gram Knightem bo hakli moje konto:(:(:(:(:(:(
Na tamtym koncie miałem sorca na 17 lvl i dobry EQ
a teraz gram Knightem i będe bronił swojego konta!!

Gunir 17-04-2005 10:08

Krótko i zwięźle: paladin.

small 19-04-2005 21:51

Ja reprezentuje wg mnie najlepsza profesje :). You see yourself. You are a master sorcerer. (45/53)
Wsumie to dopiero rozwijam ta postac, ale mysle ze w wakacje troche przytne ]:->

Artezz 20-04-2005 08:00

Ja zaznaczyłem Master sorca.Bo nim gram i według mnie sorcerer jest najlepszy :] Grałem jeszcze Knightem ale sorcerer jest lepszy :)

rockman 20-04-2005 08:23

Ja tez gram sorcem. Moge powiedziec ze gra sie nim najlepiej chciaz poczatki moga byc trudne

Miłosz 21-04-2005 06:58

Ja gram paladynem :lucznik:

PaLkI rUlEs!

Falcon Wings 21-04-2005 07:18

Proze państwa Knight vs Pall , ale knight troche lepiej...no ale zobaczymy co z tego wyjdzie xPOddałem głos na Knighta.Mimo iż robisz skille , to jak naprzykład cwiczysz cluby , i będźiesz miał z 40/40 , to bijesz o wiele mocniejszych od siebie ([41/~] ma war hammer)łatwo kupić a dosyć mocne..(teraz używam swordów na Iridii) No ale cuż...Pozdro
KniGhts rOx

orgizz 21-04-2005 15:20

Mastah sorc oczywiscie ^^
pozdro dla wszystkich M Sorcow z Polski^^
i w sumie dla innych tez wogóle dla ludzi z tibii pozdro ^^

Cyber Demon 21-04-2005 15:53

ja gram mastersorciem :mag:

Abmis 23-04-2005 17:02

Druidos:P

Ja gram druidem...
Tylko mie nie denerwować że druid jes cienki ponieważ każda profesja jest dobra... i można zarabiać uhami na sdki sprzedawając bpki uh po 2,5k :P

paw3 25-04-2005 20:01

Ja gram najlepszą profesją jaką jest Knight. Dlaczego to jest najlepsza profesja nie pytajcie, poczytajcie trochę, porównajcie możliwości poszczególnych profesji, obejżcie kilka filmów z highlevelowymi knightami i w końcu pograjcie knajtem a szybko tą oczywistą prawdę zrozumiecie. Odnośnie jeszcze do wyników walk pvp miedzy profesjami ( oczywiście chodzi mi o postacie na wyższych levelach, a zarazem na tym samym lvl):
knight vs paladyn - wynik takiej walki może być tylko jeden palek ginie ;)
knight vs sorcer - sorcer ginie albo ucieka
Knight vs druit - jak wyżej

Mati z Ohio.. 27-04-2005 22:54

a ja gram Knightem level18 :wiking: (dzisiaj zaliczylem deda) ;(
sorcer level:9(obecnie postać mojego 6 letniego brata) :baby:
paladyn:9 level (nic fajnego) :elf:
Druid:13 level (według mnie druid jest leprzy od sorcera) :mag:

Czijok 28-04-2005 08:32

Druid, 12 level

Wybrałam, bo ich mało jest, i całkiem przyjemnie mi się, jak na razie, gra

Gorzej, że utknęłam wczoraj w wastedump bez liny :D

Ati 28-04-2005 16:10

Kim jestem....

Ja obecnie jestem druidem na 12lvl może nie jest ti imponujący lvl ale niedawno zaczołem grać!! :p

Oto moje krótkie wyznaczniki profesji:

Rycerz: walka bronią, walka z potworami (prawie zero czarów) :(
Palladyn: walka (przeważnie łukiem), trochę czarów
Mag: walka z potworami za pomocą czarów (czary ofensywne)
Druid: walka z potworami za pomocą czarów (czary bardziej obronne) ;)

sceptile 28-04-2005 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paw3
Ja gram najlepszą profesją jaką jest Knight. Dlaczego to jest najlepsza profesja nie pytajcie, poczytajcie trochę, porównajcie możliwości poszczególnych profesji, obejżcie kilka filmów z highlevelowymi knightami i w końcu pograjcie knajtem a szybko tą oczywistą prawdę zrozumiecie. Odnośnie jeszcze do wyników walk pvp miedzy profesjami ( oczywiście chodzi mi o postacie na wyższych levelach, a zarazem na tym samym lvl):
knight vs paladyn - wynik takiej walki może być tylko jeden palek ginie ;)
knight vs sorcer - sorcer ginie albo ucieka
Knight vs druit - jak wyżej

A według mnie wyniki są inne:
knajt vs pal - Pal jak nie chce mu się bełtów/strzał marnować to zwiewa, a jak nie to trzyma knajta na dystans i nawala z luku/kuszy i z runów
knajt vs sorcer - knajt + wrogi sork + eSDeki sorka = żal że się zapomniało AoL'a/straciło skille
Knajt vs drut - J/W

Gram sorkiem i jestem z tego zadowolony

Deythwen 02-05-2005 00:53

Znowu...

@off topic
No i kolejny temat zmienia się w "kto kogo i jak łatwo"!! LUDZIE! :D Przecierz to nie zależy od profesji... Każda profesja ma plusy i minusy. Wykozystanie plusów przeciwko minusą przeciwnika + dobre PvP to jest zwycięstwo... Widywałem (mimo niskiego lvl) palla na 49lvl zabijającego rycka na 80+lvl, i rycka na 10lvl siekającego czarodzieja na 23lvl... TO ZALEŻY OD GRACZA!!

@on topic
Ja osobiście gram czarodziejem (18lvl 22mlvl) ale tak na lewo trenuje palladyna - pewnie na niego sie potem przerzuce, narazie sorcem dobrze kase się robi :]

naimadpl 07-05-2005 18:10

Ja zagłosowałem na druida bo najlepiej mi się nim gra

czaro_16 08-05-2005 12:24

ja aktualnie gram druidem, ale mam lepsze postacie :p

Elesear 10-05-2005 21:18

Dalem glos na knighta, teraz jest juz to EK ;]

Master Yedi 11-05-2005 16:03

Jestem palkiem.Lubie tą profesje,bo dobrze wycina i jest lepszy niż knight w magi.Więc jest dobry w walce na dystans i nawet niezle wali z czarów. :]

kani_mani 13-05-2005 15:39

Grałem prze pewien czas druidem, ale wielu PK lubi darmowe UHy:P, więc przesiadłem się na knighta. Moim zdaniem to najtrudniejsza postać do ubicia. Mając 40lvl, byłem wielokrotnie atakowany przez pałków na levelach 50-80 (raz nawet 100:P) i zawsze zdołałem uciec :cup:. Nieraz ucieczka trwała i pół godziny, ale ten kto mnie gonil zmarnował z 3bp sd, a ja 1,5bp Uh. I kto tu jest stratny?

Jonis ramitemus 15-05-2005 13:41

yo

Jestem Palladynem skille mi szybko leca ale troszke trudno sie expi ale da sie grac dla mnie on jest najlepszy...... B) :)

Pramus 15-05-2005 13:47

Aktualnie gram sorcererem, ale gralem juz kazda profesja. Lubie wszystko profesje oprocz knighta. Knight SUX X( Pally, Sorc and Drut Rulezz :cup:

Lady Aneczka 15-05-2005 15:50

Sorcerer :)

Niektórych zniechęca gra Sorcem, ponieważ na początku mało many a tym bardziej Hp. Z kolejnymi lvlami przybywa many, co daje nam większe bezpieczeństwo. Jak już dotrzemy do porządnego lvlu i mlv wtedy zaczyna się jazda ^^. Co raz większe hity z runek i czarów spontanicznych. Dlatego moją pierwsza postacią jaką gram jest właśnie sorc i nie zamierzam z niej zrezygnować. Przykładowo:

Sorc vs. Knight - Sorc daje magic shield i jedzie z Sd na odległość, a knight Uha sie i próbuje dobiec do sorca, żeby mu cokolwiek zrobić.

Sorc vs. Pall - Tutaj jest trudniej, bo wiadomo że Pall strzela równiez na odległość i nieźle wali z Hmm; ma mniej Hp niz knight, co może sorc: Up

Sorc vs. Druid - Tu można się nieźle zabawić. Ale jedno niewinne Ue i nie daje szansy Druidowi urzyć Uh.

-->Więcej magów w grze!:mag:<--

chesek 15-05-2005 17:33

Tak, owszem Sorc jest bardzo dobrą postacią na wyższym lvl'u.
Ale wg. mnie Kinght (na wysokim lvl'u i dobrymi skillami), powinnien się czuć bezpieczniej na potworach, które idzie.
Bo jak Sorc popełni jakiś błąd i powtór do niego podejdzie (a jest on dobry, i nie mówię tutaj o szczurach ;)) to praktycznie nie ma szans. A kinght może się jeszcze jakąś oboronić dzięki shielding.

Aczkolwiek, mogę nie lubić jakiś profesji, jednak je szansuje i osoby, które właśnie takie wybrały.

A wiadomość pozostawioną 2 posty wyżej najlepiej będzie jak pozostawie ją bez komentarza. :|

Royal Paladin 20-05-2005 21:20

Royal Paladin.

Jak sam mojnick wskazuje gram Royal Paladinem tak tez odpowiedzialem w sondzie :) .

Jasin_Alkaida 28-05-2005 00:50

Royal Pall

ehehehe :baby:

Xan450pl 28-05-2005 11:53

pała

gram pałą fajna postać choć mnie zabił ds w czasie polowania i straciłem dobre eq to gram dalej :evul: X(

Dym 28-05-2005 14:56

Pall

Cóż... już od pewnego czasu nie gram, tylko czasem się pojawiam pogadać ze znajomymi. Dla mnie pall jest najprzyjemniejszy. Przyznam- na początku idzie się zaje*** podnosząc ciągle 5 spearów na trollach by wypracować sobie jakieś skille (bez treningu z innym charem to niestety konieczność).
Mimo to pallek później jest na tyle dobry że warty gry :)

Do innych profesji nic nie mam każda ma coś ciekawego
Knight- można poczuć co to walka oko w oko z przeciwnikiem
Sorc- naprawdę niezłe czarki ofensywne
Duid- prócz uh, świetny towarzysz na hunty- leczenie przyjaciół itd :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48.