Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Rekin Master 19-02-2006 10:53

Kurde dostal hunta od krystalana, bo on sie nudzi...
sewery/straznik gaju
pogadaj z nim blagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Filpex 19-02-2006 11:00

rekin ty walisz swordem czy axe?? potrzebne mi to do fake

Rekin Master 19-02-2006 11:01

axe ale chyba przestane :(

poreda 19-02-2006 11:02

Rekin nie rob lipy, kto dostal hunta od Krystalana, i za co? Mozesz jasniej bo mnie pecyn troszke boli i myslec nie moge...

Btw, ladny mam podpis co??:p

Rekin Master 19-02-2006 11:10

poprostu
zalogowalem sie,wyszedlem z dp
podszedlem do niego,przywitalem sie,podszedlem do innych przywitalem sie.
on mnie zawolal i napisal:rekin hunted
zaczol nawalac
spytalem sie dlaczego-odpowiedzial, ze sie nudzi
(rekin~:why hunted? Krystt~:bored)

Taube 19-02-2006 11:19

i tutaj mamy najczęstszy przypadek znudzonych hlvl'i?
tylko zdawało mi się, że w takim razie, powinien urządzić rzeź 'niewiniątek' na obcych zawodnikach, którzy w jakiś sposób mu podpadli O.o
no.. ale z drugiej strony - wszak wspólni znajomi, to są mniejsze szanse, że ktoś potem będzie mu podskakiwał XD
ale nie wróżę dobrze takim znajomościom, w ten sposób traci się często przyjaciół :]

d.Taube

poreda 19-02-2006 11:21

Kur... To byl jedyny porzadny h-lev z ktorym mozna pogadac itd... Mozliwe ze tak jak zenho ma paru own3row i tyle..

Narkoman 19-02-2006 14:09

lol kolejny znudzony, ciekawe czemu watpie by odechcialo mu sie expic :/
:)

hehehhee poreda fajny podpis

Everlasting Mercy 19-02-2006 14:28

Rekin mnie bez powodu zaczoł huntować Fred Weasley(nie wiem czy dobrze napisalem). Ale zagadałem do Aikauzenho opowiedziałem mu sytuacje i pozbyłem sie hunta . Sprubój zrobic to samo może w twoim przypadku też podziała.

Filpex 19-02-2006 16:26

uwaga uwaga sa juz nowe czesci mojego fake'a komment plix

Taube 19-02-2006 17:54

@Everlasting Mercy
tylko, że Fred Weasley to trochę inna historia - bo on od zawsze był 'dziki' i niezbyt lubiany z powodu swoich PK ;)

d.Taube

Narkoman 19-02-2006 17:57

lol :) oka ide juz zobaczyc

ps kiedy mi oddasz moje 1 k?

Everlasting Mercy 19-02-2006 18:25

@Taube

Bądź nie bądź jest on w blood bringers tak jak fred a aikau jest ich liderem :) więc może go przekonać, że bicie pierwszego lepszego zioma z nudów jest gupim pomysłem (tak samo może olać to całkowicie). Tak czy siak myśle ,że warto spróbować :)

Filpex 19-02-2006 18:44

@narkoman

hmmm tka za niedlugo :) rekin a tobie kiedy mam oddac?? aa i kometujcie mojego fake'a

Narkoman 19-02-2006 18:54

ehehehe spoko :) czekam z niecierpliwoscia. moze jakis bonus za to ze pozyczylem?

Rekin Master 19-02-2006 22:53

ehhh chyba sie rozwiaze moj problem z krystalanem:p
rishoo i inni beda z nim gadac:confused:
@filipex
rob caly fake w 1 poscie plx

Markizek666 19-02-2006 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master
ehhh chyba sie rozwiaze moj problem z krystalanem:p
rishoo i inni beda z nim gadac:confused:
@filipex
rob caly fake w 1 poscie plx

Mi sie wydaje ze juz zalatwione masz bo gadalem z nim, ej nie dawaj loga w takich momentach bo cos napisales "Rekin Lord Vader: ehh rish [pgada" i dales loga :>

Dolor 20-02-2006 07:22

Ehhhhh jak ja dlugo nie zagladalem do tego tematu.
Widze ze nic sie nie zmienilo / nudy i jeszcze raz nudy
Zbieram ekipe na GS hunta za jakis tydzien albo 2 tygodnie :) zglaszac sie do mnie w tibi jak ktos chetny

Filpex 20-02-2006 07:59

kto nie widzal moich fake'ow prosze do dzalu z fakeami :) juz nasttepne odcinki w drodze :):)

Narkoman 20-02-2006 08:56

rob odstepy miedzy postaciami aby bylo widac to co piszesz to bedzie dobrze :)

ech ciezkie jest zycie staruszka :PP

edit. looooooooooll

ide se pozbierac miesko a tu nagle sami zobaczcie. ledwo zdazaylem skillse rozwinac :P. ps jakby co to gralem na kompie w swym pokoju taki gruchot to dlatego ta slabo widac. :(

http://i41.photobucket.com/albums/e2...n/22shield.jpg

Rekin Master 20-02-2006 13:09

dzis ide na black knight quest wiec bede miec na sell crown arm i crown shielda
ktos cos chce kupic? ;>

Narkoman 20-02-2006 13:39

ile za c shield?

Markizek666 20-02-2006 14:08

KUPUJE C-SHIELDA.
Widze ze nic ciekawego sie niedzieje na silverce ;)

Michałeq 20-02-2006 14:10

Najbardziej denerwujące jest to, że non stop gadamy o gildii nowej, a nikt nic nie robi! Ludzie! Wóz albo przewóz! Nie należy czekać, bo teraz jest dobry moment, tylko trzeba namówić Leo, Rekina i całą polską kolonię z ID i bedzie gitB) Przyjmować od 35 lvlu, wyznaczyć inne normy, jako taki regulamin:p i już nie bedzie rozbicia na kilka gildii :). Tylko najpierw trzeba coś zrobić.....

Filpex 20-02-2006 14:54

uwagaaaaaaaaaa juz sa nowe i ostatnie czesci mojego pieknego fake juz juz szybko ogladac :):)

Rekin Master 20-02-2006 17:03

yeah nie mam hunta
@straznik gaju
cena do uzgodnienia-ja proponuje 12k:p
ps.
15:48 You advanced from Level 49 to Level 50.

Markizek666 20-02-2006 17:29

Hmmm, ja proponuje 11k, a kto pomogl z huntem;)
Ale jesli sie niezgodzisz to pomyslimy.......:D :D
Leo watpie zeby odszedl od Immortalsow, sam planuje do nich dojsc, a Leo nie zrezygnoje z bycia vice liderem w niej:]

poreda 20-02-2006 17:43

Mozliwe ze bede mial chara, 26 lev i 77 Distance, wiec jak ktos chce mi bloczyc DL-e Msg:D

Narkoman 20-02-2006 18:45

lol grtz rekin

a co do wypowiedzi michala

zgadzam sie w 100 % tylko ze nie podnoscie lvl bo kurde nigdy nie dojde

a troche mi brakowalo rozmow na guild chacie itd i tego napisu za lvlem i profesja wiec doszdloem do jakiejs nOObowatej gildi ( figther of honor) czy jakos tak :baby: :baby: :(

ps na tym screenie to moj adv in shield 22, wiec poreda moge ci pobloczy dl bo bloker ze mnie wyśmienity :) ktos w to wątpi ?? :P

Szczesliwy 20-02-2006 18:53

YEah sprzedaje edzia i cygiego z lunery :D i kupuje se pacc pewnie moj brat tesh tak robi :P pozdro ziomy ja cisne lvl 30 bo mam dopiero 22 lvl ;( . Ale wszystko jest mozliwe w tym ktory mnie umacnia :D

Markizek666 20-02-2006 19:12

No ja mam 23 shield ;)
Szczesliwy ile ty obleciales juz charow??
A co do twojwgo brata to hmm.... ciekawe co on sprzeda hyhyhy ;)
Pozdro

Szczesliwy 20-02-2006 19:41

Ja mam juz duzo charow tyle ile chcialem :D i bede mial jesczez wiecej jak bede chcia ale pewnie bede mial tak jak ty ....

Zabije mnie znow jakis LoL czyli :swe: i tesh dedne i znow zrobie nowego chara albo kupie gdzies indzej postac moze sie tak zastanowie i zrobie 1 pozadna postac ... :mag: i bede wymiatal :P

Michałeq 20-02-2006 21:23

No srry Szcześliwy, ale podpis perfidnie zerżnąłeś z matiego :evul:
@Filipex - fake jak na pierwszy raz niezły, ale może zawsze być lepiej ^^

Ile kosztuje aol? xD;)

Rekin Master 20-02-2006 21:59

@michałeq
aol kosztuje 50k, sam taki posiadam i zaraz ide kupic potusowi
daj kaske to ci tez kupie;)

Markizek666 20-02-2006 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczesliwy
Ja mam juz duzo charow tyle ile chcialem :D i bede mial jesczez wiecej jak bede chcia ale pewnie bede mial tak jak ty ....

Zabije mnie znow jakis LoL czyli :swe: i tesh dedne i znow zrobie nowego chara albo kupie gdzies indzej postac moze sie tak zastanowie i zrobie 1 pozadna postac ... :mag: i bede wymiatal :P

Taak wiesz co niesciagaj ze mnie podpisu, nie mam vatara bo jakbym mial fajny:p by mi go za***ali ;( ;(
No coz widze ze nie wiesz co to podpis bo dales to do posta, ale z czasem sie nauczysz ;)
Pozdro

Filpex 21-02-2006 07:31

te mu to mowilem jak pisal posta zeby odciebie nie sciagal bylem wtedy u niego :)

Markizek666 21-02-2006 08:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filpex
te mu to mowilem jak pisal posta zeby odciebie nie sciagal bylem wtedy u niego :)

Fakt, masz sie czym chwalic :p :p
Czy idzie ktos na hunta na OF :] :>

Michałeq 21-02-2006 12:38

@Rekin
Uzbieram jeszcze 35k, to pogadamy :D
I jeszcze jedno dręczące mnie pytanko; czy druid może naraz walic z tempest roda, hmm i exori vis? Bo potrzebne mi, a nie wiem:confused: .

poreda 21-02-2006 12:38

A wiec mialem duzooo charow, jak chcecie moge opowiedziec moja historie z Silvera...
Na poczatku byl Ruthless Sniper, to byl char aby uzbierac pieniadze na eq knajta, wiec gdy juz uzbieralem ztworzylem knighta-Neoxera.
A wiec, zaczolem Neoxerem, skillowalem skillowalem i az na 15 levelu z 50/50, wstapilem do Red Warriors, najlepszej gildi polskiej jakiej bylem kiedykolwiek! To byly piekne chwile, kazdy sie lubil i bylo massowe skillowanie pod gh, tego sie nie zapomina. Kiedys kolo 20 levelu zabilem red skulla razem z Mati Bestia (Loot: K Arm-Bs-Drag Shield-Crus Helmet-P Legs), skonczylo sie wtedy zycie nooba, zrobilem 60/60 i expilem na soldierach a czasami bloczylem dragi lub gsy. Pewnego razu na 28 levelu poszedlem na EF, najpierw padl Dawergo, gdy probowalem odzyskac cialo tez padlem, wrocilem po swoje cialo, i znowu padlem przez laga, to na co ciezko pracowalem (C arm, Vamp Shield), wylecialo skonczyly sie moje marzenia, zaczolem pekowac, zabilem pare osob i spadlem na 26 lev. Nastepnie byl hak i rookowane postaci do 15 levelu...
Kupilem Sorcusia jedusinskiego, ( onim nie bede opowiadal), i przez nerwice 62 RP, (Ktory mnie huntowal za niby thief), zAbil mnie i tak skonczylo sie na sorcusiu (bylo to na 28 lev, tak jak neo)....

Narkoman 21-02-2006 13:00

lol grtz 23 shieldu markiz :) niestety lepszy bloker z ciebie :P

eh poreda wzrusyla mnie woja opowiesc :P ehehehehe

zabil cie w koncu ten 42 ludek sorcusa?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53.