![]() |
Lagi Lagi i jeszcze raz Lagi.
Pozdrawiam Miki ® |
Nooby i tylko nooby.
Najbardziej wkurzają mnie nooby.kiedy brałem ślub weszły na ołtarz i zaczeli sie gapić.Po chwili wbiegło też kilku innych gosci z ulicy i zaczeli sie bic. W ten sposub zepsuli mi ślub.
A jeszcze na rooku jeden noob nie dawał mi spokoju tylko wyklinał na mnie bo nie umiał wejść na drabinke i dednął na ratach i spiderach.:D :D |
Różne strony Kickow i laagow
Cytuj:
|
Mnie wkurzają najbardziej...
Wkurzają mnie LAGI X( Kicki X( Nooby które wybijają potwory do treningu ;( Ale... Uwielbiam jak ktos sie wlogowuje przy mnie na expowisku i jest afk :evul: hehe bo czesto cos im lurne albo wepchne na expa :) :p (ale tylko robie tak z Swe and Br) :cup:
|
lol
Mnie najbardziej w****ia taki zasrany 9 druid co expi z zalozmy macy podchodzi wybija ci dwarfy :/
|
mnie najbardziej wkurza jak mi ktoś zabija stworki na których expie bądź skilluje (bardziej gdy skilluje)X( X( X( X( X( X(
|
nie NooBY tylko pkerzy rzebraki i mendy
|
co mnie wkurza??
najbardziej wkurzaja mnie:
-pk, -thify, -pacc, -mozliwosc posiadania pacc-ow, -domki tylko dla pacc-ow itp. dla pacc-ow, -oszusci, -hight lvl-owcy, -kolesie ktorych nie znam i mowia mi "hi", -hackerzy, -nooby, -moj brat :P, -gupie imiona np:mini pici malutki fiucik serio, to chyba koniec PS:zamkniete drzwi. PS2:fajny ten temat. PS3: kontynujcie go! PS4:pomurzcie kruliczkom opanowac swiat. PS5:sorry za bledy ale sie do tibii przyzwyczjilem. |
Cytuj:
Wszystkie te okreslenia tycza sie ciebie :) Edit: Czego wam te pacce tak niepasuja? |
Adica
Mnie najbardziej wkurzają takie noobki , ktore sie włóczą po kopalniach itp. i wybijaja potworki na ,których ja skiluje mimo ,żepisze im "MINE PLXXXX I TRAIN ":(
|
Ja mam problem
Na fibuli dałem Simon the Beggar 100 gp i nie wiem jak odzyskać X( jak by ktoświedział to piszcie na gg badź na tibii nr.gg 9664567 nick w tibii Krus Toth
|
Co mnie najbardziej wkurza w Tibi?
hmm... Tibia nienawidze tej gry to jest nałogowe gówno które (zrzera j<ak to się piszę) nas od środkaX( niewidzicie tego? Niektórzy potrawią się opanować, ale są takie przypadki w których nawet jak by się paliło i waliło to nieodeszli by od tibi. Niektórzy jak padają to ro*******ają kompa albo szafkę. Jak rodzice dają im kary na kompa, chcą ich zabić. Słyszeliście ten przypadek(podobno ale dla mnie 70% to bzdura)jak jakiś tam ziomek wsadził swojemu koledze nóż w głowę czy tam w plecy? Pomyślcie o tym Wiem że zaraz pojawią się komenty typu sam jesteś gównem albo to poco siedzisz na tym forum? Siedzę bo mi się podoba lubie patrzeć na filmiki z pk i wogóle Dobra to wszystko Pozdro 4all |
mnie najbardziej wkurzaja po prostu debile, nawet nie nooby - z tego sie wyrasta a z debilizmu nigdy, na niskich lvl taki debil żebrzy, zabija ci potworki na ktorych skiluje , kradnie lootbagi, potem nabija wiekszy lvl i zaczyna pkowac.... potem jak juz nabije naprawde porzadny lvl to staje sie typowym pa co mu sie poprzewracalo we łbie i mysli ze wszytslko mu wolno. A co do glupich ksywek to mi nie przeszkadza :P jak ktos chce zeby pierwsza mysla czlowieka ktory go zobaczyl jest "ale debilna ksywa" no to juz jego wybor BTW sam mam ksywe Piotrek Wojownik Marychy ( N/C plz) i na poczatku sie z niej smialem ale juz mi sie znudzila , dlatego lepiej normalnego nikca miec BTW2 nigdy nikt nie smial sie z mojej ksywy, wiecej! nawet kilka ludzi pochwalilo mnie:) :P nawet nie wiem czemu :P
|
Cytuj:
Mnie osobiście nooby nie wkurzają, tylko ich ODZYWKI! :cygaro: No to jest po prostu niemożliwe! Po pierwsze primo: spamują od... DUŻO spamują!! :D Po drugie primo: textu w stylu "plax fray itamz!"! A po trzecie primo - ale to już nie z odzywek: wybijanie respów, na których ktoś w danej chwili expi. To jest chamstwo po prostu - taki ktos powinien zapoznać się z zasadami qltury! X( |
Cytuj:
|
Hmmm...
Mnie wqrzali pkerzy na forterze. Sobie spokojnie skilluje a tu mi wyskakuje koles 22 knight jakis noob i ja go zabijam. Bez komentarza
A wczoraj to było totalne przegięcie. Zabił mnie pk i wypadł cały eq! No to przenosze sie na non-pvp i tam nie ma n00bow! Tam jak ktos komus cos kradnie to nikt temu kiolesiowi ani nie pomaga ani nie psrzedaje. ?Albo na forterce... Ja sobie 5 godzin lootowałem oki wszytko gotowe 40K okolo lootu mysle no mi sie udalo wracam i noob rzuca moim lootbagiem i wrzucil do wody a potem dam ci za to 100gp! ja sie zabije to bylo warte z 18K No to asie wqrzylem i zrobilem postac na Asterze |
nOOb z Rooka wyjdzie ale Rook z nOOba nigdy...
W sumie jestem bardzo początkującym Tibijczykiem (14 lvl na nPVP), ale juz widzę: głupoty nie da się wyplenić, ani w realu ani na tibii. Jezeli wchodziłem pierwszy raz do sklepu na Rooku stawałem grzecznie z boku i po chwili juz wiedziałem na jakiej zasadzie działa handel. Bez tekstów do NPC'a typu " Kup to ty *, ** , ***" Ludzie... jest taki fajny portalik+forum... Tibia.pl :] wystarczy wejśc poczytać. I zrozumieć. Co wkurza ? PK... problem dla llvl'a co sobie pierwszy raz wysuwa nos ze swiątyni i... pada od jakiegoś buraczka co ma 13 lvl... Ten problem ominąłem juz tworząc kolejna postac na nonPvP... Spooookój. :D inny motyw: - Stoi sobie uoś w trolowni na pd od Venore i miauczy Food PLX !! No rozumu albo dobrych butów zycze bo w trollach az od ryb chlupało... - Pełza 24 palek po depo i do kazdego o TP plixa... a jak nie było chętnych to nawtykał tak ze Linda w Psach by sie zarumienił... reasumując przy okazji posty poprzedników i własne doswiadczenia z Venore i okolic: Największe nOObostwo, chamstwo i buractwo tworzymy MY POLACY... PS: Aby było totalnie na temat: lagi lagi kicki lagi... chyba na chello przejdę. =^.^= J. W. - Najlepszy Knight spośród druidów w gildii magów. |
A mnie...
A mnie wrukwia ogolny brak kultury i chciwosc oraz chamstwo...
Wkurza mnie,sytuacja,ze jak widze Polaka, i mowie mu siema, bo fajnie sie przywitac z rodakiem, ten od razu zaprasza mnie na party,a jak odrzuce, to i tak atakuje ;/ sic! Moze to i gownazeria,nie wiem,moze z tego sie wyrasta,kiedys beda milsi i kulturalniejsi oraz zmienia im sie priorytety, ale mnie to wrukwia... |
Cytuj:
Ciebie zabijaja i nikt Ci niepomaga dlatego ze Ciebie prawie nikt nielubi ;) chyba ja jestem jedynym twoim kumplem bo reszta Cie nielubi, masz mase huntow i wogule... I nieczaje Ce raz piszesz ze bylo warte 40k a potem 18k O.o? @Topic Mnie wkurzaja jak jakis kolo pisze do mnie czesc daj jakies intemy nie no poprostu wtedy bierze mnie k****ca |
..
Prosta odpowiedź .. NOOBY X( Chwile tylko kradną lota piszą :"Freiii itanz plzz !#$#@!!11!" Suxowate to jest ;/
|
Mnie barczo wkurza to
Mnie wkurza to że jest troche zjechana grafika w tibi oraz to jak masz czaszke bialą pod iminiem to cie wszyscy gonią żeby zabić o i to ze niekturzy chwala się swoim paccem
|
nOOby, złodzieje,Br Swe ,
|
:cygaro:
Cytuj:
rozumiem----newbie Lecz od czego są poradniki |
Rookgard to najgorsza rzecz jaka w Tibii istneje. Wyspa noobów i złodziei. O dziwo widziałem tam narazie tylko 1 newbie (gram w Tibie około 2 lata), reszta to zwykłe nooby. Po co on wogóle jest? Odpowiedź jest bardzo prosta - żeby ludziom ta gra zbrzydła. Chciałem wyjść z rooka na Xerenie. W pierwszych dniach of course kolejka 300 osób. Próbowałem wczoraj i dzisiaj. Łącznie przez 4h wbiłem 1800 expa -.- To jest najgorsza rzecz w Tibii. Wolę już lagi i kicki niż tą p********ą wyspę!!! Mam nadzieję, że zlikwidują go w którymś z update, żeby przestał psuć zabawę.
|
Cytuj:
Teraz znam ich ok.5 i jesteśmy jednymi z najlepszych qmpli (Troche już ze sobą gramy) A w grze najbardziej denerwują mnie lagi i cheaterzy. |
Wiecie co dziwne dalem trade bo chcialem crown armora sellnac nie dawalem
akcept a w pewnym momencie nie mam nic na sobie o co chodzi?? |
Takie tematy jak ten.
joke xD Najbardziej mnie wkurzaja noobki i pa'erzy |
Cytuj:
Bez przesady rook jest po to zeby newbie, nooby itp. nauczyly sie GRAC , niektorzy sie nie naucza :P (nie mowie tu o np 2 charze albo o innych wypadkach jak np; przenoszenie sie na inny serv...) A pamietaj ty tez byles newbiem ja tez , kazdy byl i nie ma sie co klucic...;) |
Może dałem posta do złego tematu, bo mnie w tibii nic nie wkurza.. Zato wkur***ja mnie prawdziwe n00by na wysokich levelach ( szpanuja, potrafia huntowac za nic,chamsko potrafia ekspic na najnizszych levelach cave'ow [ np. larwy czy -1 na tombach ] uniemozliwiajac gre slabszym, zawyzaja ceny niekiedy o ponad 200% [ w stosunku do normalnych graczy ], a ostatnio to i lootbaga mi zaj***li z szitami wartymi moze 500 gp..X( ).
Wszystko to oczywiscie bylo napisane o n00bach od 50lvl w gore, ktorych zdarza mi sie coraz czesciej spotykac.. P.S. Tekst ocenzurowalem ja. |
gralem se dzis druidkiem i chcialme sie pobawic dsami na dragu :S zajolem 1resp co sie na 5 or more respi drag dalme 2dsy i pare osob przyszlo, napisalem zajete i wszyscy poszli ale jakis ****as br przyszedl bez niczego zrobil 2dsy i kradl loot -.- suka jedna :[
|
a Mnie
Nie ma nic wkurzajacego bardziej jak keyloger....
Noob Zawsze padnie na UE albo SD jak juz bardzo denerwuje ... i sa <ignore> ktore dzialaja. Ale nie ma nic gorszego od ... logujesz sie i nie masz na sobie itemow albo pare leveli w dol. |
Widzac ze kazdego irytuje PK zastanawia mnie jedno. K**** grajcie na serverach non_pvp i nie jęczcie :/ Nie rozumiem was
Mnie irytuja tylko noby. Wybic wszystkie :evul: |
a mnie najbardziej wkurza ze w niektorych tombach nie ma fooda ;D hehe
|
Mnie Najbardziej Denerwują Kozacy -.- i Wysokie Lvl Które myślą ,że są Panami i władcami >.< . No i Oczywiscie Tacy co myślą ,że się podszywam Pod dziewczyne ,pff ,dziewczyny tezw to grają ;] ,powaznie .
Trza Pamietac ,ze nie jeden taki Kozak był co pozniiej glebe gryzł B) . |
mnie najbardziej wkurzajom ci kturzy zabijajom ci wilki i summony podczas skillowania szkoda że w tibi nie wprowadzili takiego bajeru ze jak atakuje sie summona bez Party z druidem lub magiem to ma sie status PK :(
|
Mnie najbardziej wkurza jak ktoś cie bloknie. Stoje sobie na ghhostlandzie ide na ghoule i blokneli mnie gdyby nie uhy już bym wąchał kwiatki :( i ostatnio takie, że kupuje bright sword a on kilka razy daje BS a ja już nie patrze na obrazek tylko acept i daje carlin sword i straciłem forse wkurzyłem sie i w tibie 3 dni nie grałemX(
|
najbardziej wkurza mnie 1.Keyllogery czyli też hackerzy 2.Expie na czymś byłem tam pierwszy i przychodzi wysoki level i leave or die 3.Kradniecię lootbagow 4.Koledzy którzy co chwile porzycz bohy, porzycz 5 k porzycz coś tam
|
Zdaje mi sie, ze pisalem w tym temacie ale nie zaszkodzi napisac jeszcze raz:
Ludzie wierzacy w piekno tibii ;) |
Najbardziej wkurzają mnie nooby ( mam nadzieje ze znacie definicje tego otóż słowa ) , kradniecie lootbagow , SPAMOWANIA.
Pozdrawiam Sowa. |
Dajcie warnned post -.- Te forum chyba sie j***e...Pisze cos innego i wyswietla mi sie cos innego...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |