Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Nomad Barbarzynca 13-02-2006 14:18

Lagi Lagi i jeszcze raz Lagi.

Pozdrawiam Miki ®

Guard Delook 13-02-2006 14:39

Nooby i tylko nooby.

Najbardziej wkurzają mnie nooby.kiedy brałem ślub weszły na ołtarz i zaczeli sie gapić.Po chwili wbiegło też kilku innych gosci z ulicy i zaczeli sie bic. W ten sposub zepsuli mi ślub.
A jeszcze na rooku jeden noob nie dawał mi spokoju tylko wyklinał na mnie bo nie umiał wejść na drabinke i dednął na ratach i spiderach.:D :D

Milczaski of solera 14-02-2006 12:23

Różne strony Kickow i laagow

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ceviz
Mnie najbardziej wkurzają kicki. To jest chamskie jak się walczy z potworem którego łatwo sie pokonuje a tu nagle kick i masz deada.

A czy nie cieszysz sie gdy widzisz zalozmy 25 level na pada przy powrocie na Desert Questa bo ma lagi i rozłączylo mu neta :). Denerwuje mnie oczywiscie kiedy neta rozłacza! Ale trzeba na to spojrzec tez z dobrej stronyX( X( X( X(

Skahtul 15-02-2006 20:03

Mnie wkurzają najbardziej...

Wkurzają mnie LAGI X( Kicki X( Nooby które wybijają potwory do treningu ;( Ale... Uwielbiam jak ktos sie wlogowuje przy mnie na expowisku i jest afk :evul: hehe bo czesto cos im lurne albo wepchne na expa :) :p (ale tylko robie tak z Swe and Br) :cup:

Ellenmat 15-02-2006 20:08

lol

Mnie najbardziej w****ia taki zasrany 9 druid co expi z zalozmy macy podchodzi wybija ci dwarfy :/

jaruczek 15-02-2006 22:30

mnie najbardziej wkurza jak mi ktoś zabija stworki na których expie bądź skilluje (bardziej gdy skilluje)X( X( X( X( X( X(

Xetasi 15-02-2006 22:53

nie NooBY tylko pkerzy rzebraki i mendy

thrall 17-02-2006 19:02

co mnie wkurza??

najbardziej wkurzaja mnie:
-pk,
-thify,
-pacc,
-mozliwosc posiadania pacc-ow,
-domki tylko dla pacc-ow itp. dla pacc-ow,
-oszusci,
-hight lvl-owcy,
-kolesie ktorych nie znam i mowia mi "hi",
-hackerzy,
-nooby,
-moj brat :P,
-gupie imiona np:mini pici malutki fiucik serio,
to chyba koniec

PS:zamkniete drzwi.
PS2:fajny ten temat.
PS3: kontynujcie go!
PS4:pomurzcie kruliczkom opanowac swiat.
PS5:sorry za bledy ale sie do tibii przyzwyczjilem.

Isecross 21-02-2006 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czkowron
A mnie wkurza to że 99.9% grających w tibie na jakimś serwerze to :

-dauny
-n000by
-n00bery
-lamerzy
-cioty
-pedałki
-kretyni
-lolki
-thiefy
-pk
-cheaterzy(ale tylko ci z MC , bo zapychają serw.do GG nic nie mam ;] )
-kupy
-palanty
-debil

Edit :

-brauny
-breile

Wszystkie te okreslenia tycza sie ciebie :)

Edit: Czego wam te pacce tak niepasuja?

adica 23-02-2006 09:12

Adica

Mnie najbardziej wkurzają takie noobki , ktore sie włóczą po kopalniach itp. i wybijaja potworki na ,których ja skiluje mimo ,żepisze im "MINE PLXXXX I TRAIN ":(

Krus Toth 23-02-2006 09:37

Ja mam problem

Na fibuli dałem Simon the Beggar 100 gp i nie wiem jak odzyskać X( jak by ktoświedział to piszcie na gg badź na tibii nr.gg 9664567 nick w tibii Krus Toth

Ten tego teges 24-02-2006 15:23

Co mnie najbardziej wkurza w Tibi?
hmm...
Tibia
nienawidze tej gry to jest nałogowe gówno które (zrzera j<ak to się piszę) nas od środkaX(
niewidzicie tego?
Niektórzy potrawią się opanować, ale są takie przypadki w których nawet jak by się paliło i waliło to nieodeszli by od tibi.
Niektórzy jak padają to ro*******ają kompa albo szafkę.
Jak rodzice dają im kary na kompa, chcą ich zabić.
Słyszeliście ten przypadek(podobno ale dla mnie 70% to bzdura)jak jakiś tam ziomek wsadził swojemu koledze nóż w głowę czy tam w plecy?
Pomyślcie o tym
Wiem że zaraz pojawią się komenty typu
sam jesteś gównem
albo
to poco siedzisz na tym forum?

Siedzę bo mi się podoba
lubie patrzeć na filmiki z pk i wogóle

Dobra to wszystko

Pozdro 4all

Piotrek Marycha 24-02-2006 20:09

mnie najbardziej wkurzaja po prostu debile, nawet nie nooby - z tego sie wyrasta a z debilizmu nigdy, na niskich lvl taki debil żebrzy, zabija ci potworki na ktorych skiluje , kradnie lootbagi, potem nabija wiekszy lvl i zaczyna pkowac.... potem jak juz nabije naprawde porzadny lvl to staje sie typowym pa co mu sie poprzewracalo we łbie i mysli ze wszytslko mu wolno. A co do glupich ksywek to mi nie przeszkadza :P jak ktos chce zeby pierwsza mysla czlowieka ktory go zobaczyl jest "ale debilna ksywa" no to juz jego wybor BTW sam mam ksywe Piotrek Wojownik Marychy ( N/C plz) i na poczatku sie z niej smialem ale juz mi sie znudzila , dlatego lepiej normalnego nikca miec BTW2 nigdy nikt nie smial sie z mojej ksywy, wiecej! nawet kilka ludzi pochwalilo mnie:) :P nawet nie wiem czemu :P

Bobofructo 24-02-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Main Vegeta
Mnie najbardzoej wkurzaja nOOby. Nie Newbie a nOOby :P Takie to denerwujace... grrrr

Wiesz, kiedy Ty zaczynałeś z Tibią, ktoś inny mógł powiedzieć, że to ty jesteś noobem... :p

Mnie osobiście nooby nie wkurzają, tylko ich ODZYWKI! :cygaro: No to jest po prostu niemożliwe! Po pierwsze primo: spamują od... DUŻO spamują!! :D Po drugie primo: textu w stylu "plax fray itamz!"! A po trzecie primo - ale to już nie z odzywek: wybijanie respów, na których ktoś w danej chwili expi. To jest chamstwo po prostu - taki ktos powinien zapoznać się z zasadami qltury! X(

Mar Cin 24-02-2006 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bobofructo
taki ktos powinien zapoznać się z zasadami qltury! X(

Po to są serwery pvp - ja często jestem zmuszony zapoznać wielu ludzi, mozę nie z zasadami kulury ale z moją różdżką :D (mówcie co chcecie, ale nic tak nie uczy kultury i szacunku do innych graczy jak zjechanie do żółtego hp i puszczenie miedzy potwory :evul: ) Ale tak w ogóle to nie posądzajcie mnie o bycie wrednym, okrutnym i nieżyczliwym. Gdy ktoś mi się wpycha na resp to ja grzecznie mu go oddaję i odchodzę. To, że kolesia wcześniej odpowiednio poturbuję, by mógł się pożądnie nacieszyć nowo zdobytym respem, to już jest nieistotny szczegół :evul:

Rajczumen 25-02-2006 09:39

Hmmm...

Mnie wqrzali pkerzy na forterze. Sobie spokojnie skilluje a tu mi wyskakuje koles 22 knight jakis noob i ja go zabijam. Bez komentarza
A wczoraj to było totalne przegięcie. Zabił mnie pk i wypadł cały eq!
No to przenosze sie na non-pvp i tam nie ma n00bow! Tam jak ktos komus cos kradnie to nikt temu kiolesiowi ani nie pomaga ani nie psrzedaje.
?Albo na forterce... Ja sobie 5 godzin lootowałem oki wszytko gotowe 40K okolo lootu mysle no mi sie udalo wracam i noob rzuca moim lootbagiem i wrzucil do wody a potem dam ci za to 100gp! ja sie zabije to bylo warte z 18K
No to asie wqrzylem i zrobilem postac na Asterze

Lorelei 25-02-2006 18:28

nOOb z Rooka wyjdzie ale Rook z nOOba nigdy...

W sumie jestem bardzo początkującym Tibijczykiem (14 lvl na nPVP), ale juz widzę: głupoty nie da się wyplenić, ani w realu ani na tibii. Jezeli wchodziłem pierwszy raz do sklepu na Rooku stawałem grzecznie z boku i po chwili juz wiedziałem na jakiej zasadzie działa handel. Bez tekstów do NPC'a typu " Kup to ty *, ** , ***" Ludzie... jest taki fajny portalik+forum... Tibia.pl :] wystarczy wejśc poczytać. I zrozumieć.

Co wkurza ? PK... problem dla llvl'a co sobie pierwszy raz wysuwa nos ze swiątyni i... pada od jakiegoś buraczka co ma 13 lvl...
Ten problem ominąłem juz tworząc kolejna postac na nonPvP... Spooookój. :D

inny motyw:
- Stoi sobie uoś w trolowni na pd od Venore i miauczy Food PLX !! No rozumu albo dobrych butów zycze bo w trollach az od ryb chlupało...
- Pełza 24 palek po depo i do kazdego o TP plixa... a jak nie było chętnych to nawtykał tak ze Linda w Psach by sie zarumienił...

reasumując przy okazji posty poprzedników i własne doswiadczenia z Venore i okolic:

Największe nOObostwo, chamstwo i buractwo tworzymy MY POLACY...

PS: Aby było totalnie na temat: lagi lagi kicki lagi... chyba na chello przejdę.

=^.^=

J. W. - Najlepszy Knight spośród druidów w gildii magów.

Lemanoz 03-04-2006 01:20

A mnie...

A mnie wrukwia ogolny brak kultury i chciwosc oraz chamstwo...
Wkurza mnie,sytuacja,ze jak widze Polaka, i mowie mu siema, bo fajnie sie przywitac z rodakiem, ten od razu zaprasza mnie na party,a jak odrzuce, to i tak atakuje ;/ sic! Moze to i gownazeria,nie wiem,moze z tego sie wyrasta,kiedys beda milsi i kulturalniejsi oraz zmienia im sie priorytety, ale mnie to wrukwia...

Przemcio Zencio 03-04-2006 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rajczumen
Mnie wqrzali pkerzy na forterze. Sobie spokojnie skilluje a tu mi wyskakuje koles 22 knight jakis noob i ja go zabijam. Bez komentarza
A wczoraj to było totalne przegięcie. Zabił mnie pk i wypadł cały eq!
No to przenosze sie na non-pvp i tam nie ma n00bow! Tam jak ktos komus cos kradnie to nikt temu kiolesiowi ani nie pomaga ani nie psrzedaje.
?Albo na forterce... Ja sobie 5 godzin lootowałem oki wszytko gotowe 40K okolo lootu mysle no mi sie udalo wracam i noob rzuca moim lootbagiem i wrzucil do wody a potem dam ci za to 100gp! ja sie zabije to bylo warte z 18K
No to asie wqrzylem i zrobilem postac na Asterze

@Offtopic
Ciebie zabijaja i nikt Ci niepomaga dlatego ze Ciebie prawie nikt nielubi ;) chyba ja jestem jedynym twoim kumplem bo reszta Cie nielubi, masz mase huntow i wogule... I nieczaje Ce raz piszesz ze bylo warte 40k a potem 18k O.o?
@Topic
Mnie wkurzaja jak jakis kolo pisze do mnie czesc daj jakies intemy nie no poprostu wtedy bierze mnie k****ca

Grzello Masterro 03-04-2006 17:28

..

Prosta odpowiedź .. NOOBY X( Chwile tylko kradną lota piszą :"Freiii itanz plzz !#$#@!!11!" Suxowate to jest ;/

Nert 03-04-2006 17:41

Mnie barczo wkurza to

Mnie wkurza to że jest troche zjechana grafika w tibi oraz to jak masz czaszke bialą pod iminiem to cie wszyscy gonią żeby zabić o i to ze niekturzy chwala się swoim paccem

Duch Guardi 04-04-2006 17:00

nOOby, złodzieje,Br Swe ,

TaJemniczy 04-04-2006 17:20

:cygaro:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nert
Mnie wkurza to że jest troche zjechana grafika w tibi oraz to jak masz czaszke bialą pod iminiem to cie wszyscy gonią żeby zabić o i to ze niekturzy chwala się swoim paccem

Brawo dla tego pana<--;)
rozumiem----newbie
Lecz od czego są poradniki

Moddox 04-04-2006 17:41

Rookgard to najgorsza rzecz jaka w Tibii istneje. Wyspa noobów i złodziei. O dziwo widziałem tam narazie tylko 1 newbie (gram w Tibie około 2 lata), reszta to zwykłe nooby. Po co on wogóle jest? Odpowiedź jest bardzo prosta - żeby ludziom ta gra zbrzydła. Chciałem wyjść z rooka na Xerenie. W pierwszych dniach of course kolejka 300 osób. Próbowałem wczoraj i dzisiaj. Łącznie przez 4h wbiłem 1800 expa -.- To jest najgorsza rzecz w Tibii. Wolę już lagi i kicki niż tą p********ą wyspę!!! Mam nadzieję, że zlikwidują go w którymś z update, żeby przestał psuć zabawę.

Venderer 04-04-2006 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi
nOOby, złodzieje,Br Swe ,

Oj z tym się nie zgodze... W tej grze 60% Polaków których poznałem było zwykłymi n00bami, a ani jeden Szwed nie był codo mnie chamski -.^.
Teraz znam ich ok.5 i jesteśmy jednymi z najlepszych qmpli (Troche już ze sobą gramy)

A w grze najbardziej denerwują mnie lagi i cheaterzy.

Sagim 08-04-2006 13:40

Wiecie co dziwne dalem trade bo chcialem crown armora sellnac nie dawalem
akcept a w pewnym momencie nie mam nic na sobie o co chodzi??

Vrael 08-04-2006 17:19

Takie tematy jak ten.

joke xD

Najbardziej mnie wkurzaja noobki i pa'erzy

Magik van Kamikadze 08-04-2006 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moddox
Rookgard to najgorsza rzecz jaka w Tibii istneje. Wyspa noobów i złodziei. O dziwo widziałem tam narazie tylko 1 newbie (gram w Tibie około 2 lata), reszta to zwykłe nooby. Po co on wogóle jest? Odpowiedź jest bardzo prosta - żeby ludziom ta gra zbrzydła. Chciałem wyjść z rooka na Xerenie. W pierwszych dniach of course kolejka 300 osób. Próbowałem wczoraj i dzisiaj. Łącznie przez 4h wbiłem 1800 expa -.- To jest najgorsza rzecz w Tibii. Wolę już lagi i kicki niż tą p********ą wyspę!!! Mam nadzieję, że zlikwidują go w którymś z update, żeby przestał psuć zabawę.

Bez przesady rook jest po to zeby newbie, nooby itp. nauczyly sie GRAC , niektorzy sie nie naucza :P (nie mowie tu o np 2 charze albo o innych wypadkach jak np; przenoszenie sie na inny serv...)
A pamietaj ty tez byles newbiem ja tez , kazdy byl i nie ma sie co klucic...;)

pszkitus 09-04-2006 20:37

Może dałem posta do złego tematu, bo mnie w tibii nic nie wkurza.. Zato wkur***ja mnie prawdziwe n00by na wysokich levelach ( szpanuja, potrafia huntowac za nic,chamsko potrafia ekspic na najnizszych levelach cave'ow [ np. larwy czy -1 na tombach ] uniemozliwiajac gre slabszym, zawyzaja ceny niekiedy o ponad 200% [ w stosunku do normalnych graczy ], a ostatnio to i lootbaga mi zaj***li z szitami wartymi moze 500 gp..X( ).
Wszystko to oczywiscie bylo napisane o n00bach od 50lvl w gore, ktorych zdarza mi sie coraz czesciej spotykac..

P.S. Tekst ocenzurowalem ja.

szymon287 09-04-2006 20:56

gralem se dzis druidkiem i chcialme sie pobawic dsami na dragu :S zajolem 1resp co sie na 5 or more respi drag dalme 2dsy i pare osob przyszlo, napisalem zajete i wszyscy poszli ale jakis ****as br przyszedl bez niczego zrobil 2dsy i kradl loot -.- suka jedna :[

Pavelwizle 09-04-2006 21:34

a Mnie

Nie ma nic wkurzajacego bardziej jak keyloger....
Noob Zawsze padnie na UE albo SD jak juz bardzo denerwuje ... i sa <ignore> ktore dzialaja. Ale nie ma nic gorszego od ... logujesz sie i nie masz na sobie itemow albo pare leveli w dol.

Mac Artur 09-04-2006 23:14

Widzac ze kazdego irytuje PK zastanawia mnie jedno. K**** grajcie na serverach non_pvp i nie jęczcie :/ Nie rozumiem was
Mnie irytuja tylko noby. Wybic wszystkie :evul:

Stefan Wichura 13-04-2006 07:54

a mnie najbardziej wkurza ze w niektorych tombach nie ma fooda ;D hehe

Buntowniczka 13-04-2006 13:31

Mnie Najbardziej Denerwują Kozacy -.- i Wysokie Lvl Które myślą ,że są Panami i władcami >.< . No i Oczywiscie Tacy co myślą ,że się podszywam Pod dziewczyne ,pff ,dziewczyny tezw to grają ;] ,powaznie .

Trza Pamietac ,ze nie jeden taki Kozak był co pozniiej glebe gryzł B) .

Liwinech 13-04-2006 19:19

mnie najbardziej wkurzajom ci kturzy zabijajom ci wilki i summony podczas skillowania szkoda że w tibi nie wprowadzili takiego bajeru ze jak atakuje sie summona bez Party z druidem lub magiem to ma sie status PK :(

Pomocny Murzyn 13-04-2006 20:34

Mnie najbardziej wkurza jak ktoś cie bloknie. Stoje sobie na ghhostlandzie ide na ghoule i blokneli mnie gdyby nie uhy już bym wąchał kwiatki :( i ostatnio takie, że kupuje bright sword a on kilka razy daje BS a ja już nie patrze na obrazek tylko acept i daje carlin sword i straciłem forse wkurzyłem sie i w tibie 3 dni nie grałemX(

Smokik 13-04-2006 20:44

najbardziej wkurza mnie 1.Keyllogery czyli też hackerzy 2.Expie na czymś byłem tam pierwszy i przychodzi wysoki level i leave or die 3.Kradniecię lootbagow 4.Koledzy którzy co chwile porzycz bohy, porzycz 5 k porzycz coś tam

Thorin-Debowa Tarcza 13-04-2006 22:46

Zdaje mi sie, ze pisalem w tym temacie ale nie zaszkodzi napisac jeszcze raz:
Ludzie wierzacy w piekno tibii ;)

Sowa 14-04-2006 10:56

Najbardziej wkurzają mnie nooby ( mam nadzieje ze znacie definicje tego otóż słowa ) , kradniecie lootbagow , SPAMOWANIA.

Pozdrawiam
Sowa.

Chemik50 16-04-2006 21:08

Dajcie warnned post -.- Te forum chyba sie j***e...Pisze cos innego i wyswietla mi sie cos innego...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23.