![]() |
Ja znalazłem
-War Hammera -400gp -Silver Brooch -Ankh (PACC niszczył swoją postać :P) |
Przeszukiwanie wszystkich ciał potworów to dobry obyczaj, w ten sposób znalazłem w ghulu life ring (sprzedany później za 1k).
|
Ja znlazlem przed depo guardian shielda bo jakis mag puscil ue i po 300 cos zabieralo. Zdazylem tylko do jednego i tam byl guardian.A tak to jeszce przy slimie w ghostlandzie tez trupa pol bp uh pol bp hmm pare viking 200 kasy line lopate :] Aha zapomnialem jeszce ze raz w depo znalazlem birght swords bo akurat jakas ziomowa przestawiala chara na innego i ja przez przypadek potrzedslem do tego parcela i patrze b sword. Jak sie ucieszylem :D od razu chcialem pojsc i go wytestowac. ale potem gosciowa mnie dorwala i akurat mi on wypadl...... :(
|
Ja mialem szczescie .(I nie mowcie ze sciemnam bo tak bylo)
jestem sobie w depo na antice obok stoi bubble i wywala parcele na srodek otwieram jedno i tam pelny parcel plate armorow :D :D :D :D :D na ziemi: bag wypchany halabardami na mont stermun(czy jakos tak) :D |
na mainie: trupa z 3 bp of uh :D bohy i e-plate (e-plate niestety na test servie :p)
na rooku: backpack z 2 chain armorami, 4 legion helmetami, studded legami ,cooper shieldem ,katana i silver amuletem. do tego jakies 1,7k :cup: |
Ja na rooku to znalazlem jakies duperele ale na mainie najceniejsze znalazlem (a moze i nie znalazlem tylko wywalczylem :P) koles kumplowi za***al uhmakera wiec ja z kumplem poszlme go za***ac patrzymy on 15 lvl red skul weic muwimy ee .. to mzoe ajkis locik sie trafi za***alismy patrzymy a tu.... c.armor crus.helmet k.legsy tower shield f.s i 2 bp uh :D ;)
|
Brass aromr w parcel
Ja swoim knightem przeszukiwałem w depo wszystkie parcele, i znalazłem w środku Brass armor i szybko do plecaka(ktos chcial go wyslac, ale zle wpisal nazwe miasta)
|
Cytuj:
To jak nie dostepnym dla ludzi to jak go zdobyłeś????? OMG co za nOOb.... @Topic JA znalazłem na ziemi na pohu dragon hammera :) mała rzecz a cieszy. |
Ja znalazlem w ab w abmasadzie(czyt. poczcie) w szufladzie Giant Smithhammera i bp uh.Tak to na ziemi gosciu wyrzucal w depo w carlin przedmioty jakies-zdobylem plate legsy,serpent sword i prawie dragon shielda :)
|
ja nie mialem takiego farta jak niektórzy.
ziomek niszczył swoją postać :D (ja stałem obok niego w depo). żucił mi na depo serpent sworda, a pod nogi: 4 bp blankow (to byl druid), 80 miesa, chyba 35 jakichs roslinek, mind stone, 4 club ringi i cos jeszcze (nie pamietam co). te 2 ostatnie rzeczy ukradl mi jeden knight na 10 lvl, bał się z depo wyjść, a jak wyszedł to nie odszedł od niego (gdybym go zaatakowal, zabili by mnie). trochę sie spóźniłem, bo wcześniej wywalał dobre rzeczy (ja widziałem tylko pełno steel i dark helmetów na ziemi). |
Najcenniejsze co ja znalazłem to... ksziążka, ale nie byle jaka . Wymieni łem na Short sworda i go opchnąłem jakiemuś frajerowi za 50 gp :).
|
Najlepsza rzecz jaką znalazłem to golden armor... leżał on w parcelu w depo, nie było nikogo to wziąłem :confused:
I od tego czasu zacząłem zbierać kasę, uzbierałem 200k ale później straciłem, opuściłem Titanię i zacząłem grę na Galanie, super server :-) |
A ja znalazłem cialo w ktorym było: NOble armor P legsy i 70gp :p :cup:
|
;]
ja znalazlem golden armor na ziemi na darashi ide patrze a tu lezy g armor to szybko haste wlaczylem i zabralem jak najszybciej :]
|
Cytuj:
|
Ja nic nie znalazlem ;( Ale za to dostalem 80k od goscia ktury mie shakowal bo go postraszylem ;)
|
:d
Ja na rooku znalazłem ciałko jakiegoś playera, w nim bylo 600 gp, sierp, kosa, bp, troche miesa i viking helmet
nie wiem w jaki sposób znaleźliście golden armor na ziemi, coś mi się zdaje, że to niemożliwe, coś tu zalatuje ;] |
lol to moj kumpel bije was wsyztskich na głowy:
idzie sobei do darshi patrzy a tu naziemi GOLDEN ARMOR co za fart. Ja znalazłem noble armor dak helmet two handed sword plate legs behloder shield itp rzeczy |
Cytuj:
|
Żeby sie pochwalic to powiedzial bym że MLS, ale tak naserio to BP Sd i twohandet sworda
|
Ja kiedyś na rooku znalazłem bag z 4 plate shield i 4 viking helmet
|
ja tam w domku u kolegi znalazlem bohy 300 k c set i takie tam ogolna wartosc to chyba okolo 500-700k na Galanie ale to bylo dawno
|
Ja znalazlem dragon hammera ktory lezal przy sklepie w venore za slupem.
|
a ja znalaslem MPA i DSL lerzaly ma roku w kanalah w szczoze, widzialem jak jakic pacc na 180 lwl wyzocil bo on jest merzem bubble i od niej dsotal jeszcze lebsze itansy za fri :D:D:D:D:D zprzedalem je puzniej jakiemos nubowi za 500gp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i puzniej wszyscy kolecy z poctawuwki mi zazdroscili ze jestem bogaty taki :D:D:D:D:D:D:D
no co.... trzeba sie dostosowac do poziomu tematu i wypowiadajacych sie w nim ludzi ;) a tak na serio to najcenniejsze co znalazlem to chyba fire sword i guardian shield w ciele goscia ktory sie z nasza gildia wybral na fire elementale na folde ;) sam wtedy ledwo z zyciem uszedlem :P kiedys znalazlem tez bp uhow i bp hmmow, na poludnie od kopalni, tam gdzie jest resp hunterow ;) |
Ja jak z Thais szedłem do Ab znalazłem po drodze morning stara od razu sprzedałem i zarobiłem 100 gp.
|
Cytuj:
@Topic Znalazłem 2 fajne rzeczy, jak zaczynałem grać rycem na Hibernie zabrałem gościowi fs'a (robił free item party), a potem w venore po wyjściu nad depo ujrzałem pod sobą bag, otworzyłem i c-armor... Ale nie zgarnąśłem, wcześniej mi zniknął sprzed kursora... A tak na serio, najcenniejsze co znalazłem to rupa, bo życie jest bezcenne nie? |
A ja znalazlem...
A ja znalazłem cialo kolesia który wracał własnie z desert questa :D
żem se kupil czarów ze sie runki kużyły Ota Ten co nie zawsze ma takie szczęście... |
ja najcenniejsze co znalazlem to na r00ku 1,8 K w jakims ciele :D
najsmieszniejsze jest to ze bylo to na ratach niedaleko sklepu Al'dee musialem wywalic chain armor zeby podniesc ta kase :D |
Ja gdy byłem koło carlin na goblinach znalazłem lezącego bronze amuleta xD
|
Dwarfen shield
Czasami przechodząc przez dwarfen bridge wybieram losowe ciała soldkow i patrze co mają:) ku memu zdziwieniu jeden z nich był nietknięty i zawierał chain arm i dwarfen shield :D co śmieszniejsze byłem po wycieczce z kolega w poszukiwaniu tej tarczy:) dopiero po 20 minutach wypadł z slodka:P
|
Ja miałem duzego farta
Znalazłem w trupie na minosach na foldzie: K-arm, FS, W-helmet, P-legs 5 UH :] |
Cytuj:
|
Hmmm.... steel helmet, plate armor, plate legs... co tam jeszce.... Longsword...
A z tych cenniejszych to knight set, giant sword i crown helmet... sam wyrzuciłem jak końfzyłem gre na pewnym noobskim servie :D |
hhmmmmmmmmmmm sacale armor
no i z trupa za***alem jakiemus hlvl bp hmmkow :P tyle... |
Jaki przedmiot? Trza by trochę pomyśleć...
Już wiem! Kiedyś szłem koło kopalni dwarfów i znalazłem scale armora. Potem brass armora i brass legsy razem. I jeszcze ... BP of HMMs. |
Ja z trupa skull staffa, Bp sd prawie pełny, platinium amilet i 4 BP hmmuw (trup)
A tak an ziemi to chyba Bp boltuw przy deppo :D |
Ja znalazlem w trupie dragon shield. Ale to byl trup kumpla, to oddalem za drobne wynagrodzenie xD
|
Ja znalazłem knight arm tower shielda i bohy na azurze:P, kogoś zabił zerk i dead;p fajny loot;p
|
:] :]
Cytuj:
No wiesz, kończyłem z tą postacią i chciałem dać szansę jakimś innym osobom :d a żeby nie bylo offtopic to ja znalazlem : -dwarwen shield -scale armor -morning star -666 rybek (jakiś satanista wyrzucil :] ) -3 wędki Dostałem od pewnego gościa crown shild i fire axe bo mial ,,hunted" od high- lvli ale przyszedł inną postacia i mu oddałem (choć szkoda było oddać) |
w trupie znalazłem ostatnio tower shiedl, warior helmet, k-legi i bp hmm razem jakieś 20k(ANTICA). kiedys jak grałem na libernie jeszcze to 4k, war hamera w kopalniach w trupie. po zabiciu pennego pk na 12levelu :baby: tam wypadł z nigo gs ale nie zdążyłem zabrac bo zaraz trupem jakies noby zaczły żucać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |