![]() |
Cytuj:
topic@ zaczepisty fake, po prostu szkoda słów :) rób dalej, z niecierpliwością czekam na nowe odcinki! |
A mi się podoba :) Dzięki temu znalazłem dwa odcinki których nie zobaczyłem ;)
|
heh nowy odcinek CooL:D rób dalej
|
Pomysł może i dobry, ale nie powinien tego robić zwykły user (w dodatku bez wiedzy autora) tylko sam autor. A jeśli autor tego nie zrobił to znaczy że nie chce, ludzie powinni uszanować jego decyzje i jeśli chccą obejżeć jakiś odcinke to niech sie bawią. Szczerze mówiąc jestem przeciwko.
|
Cytuj:
Odcinek #7 i #10 woli ścisłości. Trochę ci demon nie wyszedł, ma jeszcze jakieś małe skrzydełka, a noga jakaś taka brzydko wypełniona. |
Bez wiedzy autora nie powinno się tak robić... -.- chyba, że ci pozwolił na PW.
@top Koacki odcinek, jak zwykle :D Fru? |
Zuo RoXxX Z niecierpliwością czekam na nexT Odcinek! xD
|
Facet dobry jesteś czekam na nowe odciknki :D masz do tego głowe :) pozdr
|
Koniec. Nie będę numerował pasków. Czemu? Nie są powiązane fabułą, może je czytać nie po kolei, a będę je cyfrował w pierwszym poście.
P.S Są nowe grafiki. Widzę, że temat ma 40k+ odwiedzin. Dzięki. ^^ #24 http://img20.imageshack.us/img20/421...arnyhhioy8.png |
heh nowy outfit :D
ale mogłeś mu dać tą tiare ze skrszydełkami na głowe ^^ by wyglądał jak aniołek |
hehe... rombnął sie młotkiem w głowe i zeswirował... lol! dawaj więcej odcinków ze świrami, uwielbiamy je!!!!!!11111
|
MUHAHAHAHAHAHA! NARESZCIE FAKE O TROLLACH Z FORUM!
Dzięki, Nadrill. Wielkie dzięki. |
Cytuj:
8o dla szatana takie fake'i są lepsze to niż wojny z orcami oczywiście |
fake jest super przy kazdym odcinku tarzam sie ze śmiechu wielkie gratzy że chcialo ci sie to robic i drugie gratzy za talent do rozsmieszania ludzi Piekelna historia o szatanie rządzi!! :cup: :cup: Zuo rulez!!
|
Świetne fake ale niech stiw się pojawi
|
Fajny ten ostatni :D
Jak zawsze 10/10 xD |
Gz
GRATZ!!!
Moj ulubiony fake!:) Jestes najlepszy Nadrill!!! Tylko czemu tak dlugo robisz te faki :p [/b] Nie moge sie doczekac nastepnego Jestes BEST!!! I pyton tesz :D Mam link do strony z fakiem na pulpicie B) Oi? |
Superowe powiem tylko tyle najlepszy fejk jaki widzialem 10/10 !!! 8o 8o
|
Zuo tego fake'a przeraża :D
Czekam na kolejne odcinki ;) 10.666/10 |
jeden z moich ulubionych fake xD summony sa fajne 8o oby Cci tak dalej szlo ;)
|
lool
cool fake extra ocena 666/0,666 :D
|
|
Niee... To juz nie to. Na poczatku bylo niezle i wogole. Teraz jak to czytam to juz nudne i wcale nie smieszne. Ludzie troche sie podniecaja nie wiem po co. Fake wykonany poprawnie, bez bledow. To dobrze, rob dalej.
|
Odcinek 25. Trochę większy niż zwykle...
http://img109.imageshack.us/img109/3377/komiksbb8.png |
hehe bajer ostatni odcinek Ci sie udal :)
|
Ten odcinek jest taki.... zuy ;p
(znaczy sie dobry... good... spoko noo qtwa 10/10 ;p) ps masz nie uaktualniony podpis |
Mhihihi
wiedziałęm że wybierze pierwszą fertę, ale bywały śmeiszniejsze odcinki. ten z desintegrate jest najlepszy! motywacja nie podziałała :< |
Gut jak zawsze, chociaż dość przewidywalne ;)
O, i Celoz ma rację. Desintegrate rox ^^ |
hehe xP ale to bylo do przewidzenia ze wybierze 1 propozycje ;)
|
@ Celoz
Mogłeś zrobić "Zuo, 666, średni, dobry, Anielski :PP" |
oh stary jetes zaje***y ;) fake ci wychodza zajeb***e ;p czekam na next;] zuoo;D
|
Jak zwykle świetny ;) nic cię nie przebije :) [szkoda starałem się ;< ]
|
HE HE HE!!!
To jest świetne!!!:p Czekam na nastempne odcinki!!!:cup: :cup: :cup: |
Dawaj Negzd Bardy!!!111oneoneonerazrazrazjedenjedenjedenwykrzy knikwykrzyknikwykrzyknik
|
Mam tylko jedno zastrzeżenie otóż skoro ten demon jest brazylijski to nie mówi po brazylijsku tylko po portugalsku :P ot sie czepiam :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up a wiesz co to ironia ....
|
@up czytaj ze zrozumieniem i gdzie w tym ironia ??? <btw a o co biega? :P >
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |