Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje o nowym update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71194)

Virius the Master 01-04-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Oj, tam czepiacie się. Pewnie pacce będą miały zwiększony limit czasu.(...)

Nie wpuszczaj dzieci w BaMbOoKo ;p to jest JOKE!

@up:

Eee Tibia to tylko gra. Polecam wizyte u psychiatry...

Qrazy Hunter 01-04-2006 16:32

@UP

Dobrze gadasz TYLKO gra ale bardzo wciągająca :faceoff:

Seth Di'vinci 01-04-2006 16:34

to musi byc ten walony zart. Wiekszosc tibijczykow mieszka w europie i ameryce a nie w azji po co nam te utrudnienie zycia styknie tego zlego moze cos dobrego wkoncu zobacze jezeli to nie jest zart to mysle ze z 50% graczy skonczy grac z totalna uraza nazawsze... beda chodzili jak zoombie i wolac Tibia To Shit !!!

Xawieri 01-04-2006 16:37

Hahahahahaha

Dobra to nie śmieszne.
Foty probably z OTSa.

Chociaz z tym statkiem piratów który napada na inne to niezły idea! : P

Rudy of Furora 01-04-2006 16:41

No i co wy na to ??

Ten update budzi wiele kontrowersji.....Właściwie czemu tak radykalne zmiany.
No cuż, pomysł męczenia się postaci nie jest najgorszy, ale czemu odrazu ma tracić połowę expa :( . Ciekawie zapowiadają sie karaiby :dance:.
Mam nadzieje że to Spvp okarze cie czymś zajefajnym a nie kolejnym utrudnieniem.X(

Qba =] 01-04-2006 16:43

Logika panowie, logika...

Ograniczając liczbę godzin, które gracze mogą spędzić przed kompem ciskając w tibię ograniczyłaby się liczba graczy na serwie, tym samym respawn. O godzinie 4 nad ranem mielibyśmy (przykładowo) hero co 20 minut 0.o.
Gilidie prowadzące wojnę miałyby tylko kilka godzin, żeby złapać swoich enemy huntujących, bo później trzeba by było dać loga.
Pomijając wiele szczegółów, które kategorycznie wykluczają prawdziwość tego posta najważniejszy jest jeden: Kasa...
Myślicie, ze Cipsoft pozwoliłby sobie na stratę klientów ( czyt. "pienionsów") wprowadzając takie ogranieczenia ? Aj dont fink soł... :)

Aczkolwiek wszystko bardzo ładnie zrobione, gz doktorku, dobra robota :)

Prima Aprilis, prima aprilis- nie patrz, nie słuchaj, bo się pomylisz :]

Sir Deziom 01-04-2006 16:44

Może niektore, informacje są prawdziwe, ale pg to prima aprilis na 100% ^.-

edit:

Zmieniam zdanie tu nic nie jest prawdziwe ;p

korkass 01-04-2006 16:54

jesli sa to jaja to dobrze ale jak nie to polowa osob nie bedzie grac :/ bo po 2 godzinach nie bedzie mialo sensu B)

roXen 01-04-2006 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Technika gry zostanie znacząco zmieniona.
Aby wyrównać szanse wszystkich graczy i rozprawić się z problemem dzielenia kont, wprowadzony zostanie system anty-PG. Po trzech godzinach gry, postać zacznie zdobywać tylko połowe doświadczenia. Po następnych dwóch, postać będzie tak wyczerpana fizycznie, że otrzymywane ciosy będą odbierać znacznie więcej punktów życia. Po siedmiu godzinach gry, gracz przestanie otrzymywać punkty doświadczenia a wszystkie jego ataki będą o polowe słabsze. Aby cofnąć skutki tych restrykcji trzeba będzie się wylogować na dwa razy krótszy czas, niż było się online, czyli za każdą godzinę online, trzeba odczekać 30 minut. Jeśli gracz położy postać do łóżka, to czas ten zostanie skrócony do 15 minut za każda godzinę.

Prima aprilis.

go-fan 01-04-2006 17:01

Gdyby nie post Shinjixa to bym uwierzyl , a tak to wiadomo ze joke...
P.S Podoba mi sie cenzura do słowa "Kurwa" (KVRWA)

Impalex 01-04-2006 17:08

"Technika gry zostanie znacząco zmieniona.
Aby wyrównać szanse wszystkich graczy i rozprawić się z problemem dzielenia kont, wprowadzony zostanie system anty-PG. Po trzech godzinach gry, postać zacznie zdobywać tylko połowe doświadczenia. Po następnych dwóch, postać będzie tak wyczerpana fizycznie, że otrzymywane ciosy będą odbierać znacznie więcej punktów życia. Po siedmiu godzinach gry, gracz przestanie otrzymywać punkty doświadczenia a wszystkie jego ataki będą o polowe słabsze. Aby cofnąć skutki tych restrykcji trzeba będzie się wylogować na dwa razy krótszy czas, niż było się online, czyli za każdą godzinę online, trzeba odczekać 30 minut. Jeśli gracz położy postać do łóżka, to czas ten zostanie skrócony do 15 minut za każda godzinę."

Ja pierdole jeśli to jes prawda to na tibi chyba wystarcza juz 2 servy i to na każdym po 200 osób chyba będzie grać...TO JEST ŻAŁOSNE !!! Po 2 latach moze ktos zrobi 100 lvl :/:/:/

Lepiej żeby to było tylko prima aprilis ....X(

jokeUsa 01-04-2006 17:10

Ciekaw bylem czy ktos zauwazy, ale chyba nikt na tyle spostrzegawczy.
Pamietacie poprzednie update teasers?
Gdzie o nich pisalo NAJPIERW?
www.tibia.com
....
Zawsze o nowym teaserze informowali osobiscie, i dorzucali bla bla bla supported fansites bla bla bla.
Ehh smiac mi sie tylko chce z idiotow ktorzy wpadli na pomysl takiej akurat sciemy.
Dajecie ludziom nadzieje na cos fajnego, potem wyjdzie ze pusciliscie fejka.
Kto bedzie winny?
Trzeba bylo wymyslic cos mniej realistycznego, bardziej niedorzecznego..Cos z czego ludzie potem by sie smiali, a nie kleli na was...
(obadajcie sobie newsy na tibianews.net i org.pl - Ta ostatnia - Official fansite xD )

lizak007 01-04-2006 17:10

re

Napewno prima~

Dlaczego?
Podam jeden najważniejszy powód! :D

Dlaczego na mapie nie ma ani jednej nowej grafiki? ^^

Sashion 01-04-2006 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lizak007
Napewno prima~

Dlaczego?
Podam jeden najważniejszy powód! :D

Dlaczego na mapie nie ma ani jednej nowej grafiki? ^^

Nie w kazdym updacie muszą byc nowe grafy to po piersze
Po drugie:
Ludzie opanujcie się -.-' Zachowujecie się jak banda 10 latków ktorzy się podniecają i wypisują: FAKE!!111 OTS!!111 TEN NEWS TO KŁAMSTWO DROM ZROBIŁ JOKE!!!!1111 Ludzie wy naprawde nie macie nic lepszego do roboty tylko sie plujecie ze drom zrobił sobie zart? PRZESTAŃCIE SPAMOWAC!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelotti
Jeśli to ma być żart to :dance:
A jeśli nie to stracą wielu graczy w ten sposób bo gra stanie się szczerze mówiąc beznadziejna.

Moim zdaniem powinni się pytać wszystkich graczy w ankietach na stronce co mają dodać w update:x:

Tzn. Moj post to jak rzucac grochem o sciane -.-

pawelotti 01-04-2006 17:20

Jeśli to ma być żart to :dance:
A jeśli nie to stracą wielu graczy w ten sposób bo gra stanie się szczerze mówiąc beznadziejna.

Moim zdaniem powinni się pytać wszystkich graczy w ankietach na stronce co mają dodać w update:x:

SKAJMA 01-04-2006 17:25

hmmm

Ludzie prosze powiedzcie ze to tylko Prima Aprilis pls.
a tak w ogole to by zmniejszylo ilosc ludzi w jednej chwili na servach lub ludzie grali by kilkoma charami. Według mnie zdjecia mogą być prawdziwe ale ale chyba częsc informacji to zarcik taki :D .
A co do tego pomieszczenia to moze istnieć w końcu Gamemasterzy mogą wejść wszędzie.

Magic Knight Krzysiek 01-04-2006 17:29

hmm wg mnie to primaaprilisowy zart, lecz troche sie nabralem, juz zaczalem sie bac, poza tym te screeny jakos nie wygladaja przejmujaco ;) drom, nie myslales o tym zeby bajki pisac? masz ciekawy jezyk :P

gald rhian 01-04-2006 17:29

Te zdanie "W nastepnych tygodniach nowe informacje znajdziecie na pozostalych stronach fanowskich." utwierdza mnie w tym, ze to prima aprilis :-D. Lol... Ale żeście wymyślili... Podróż własnymi statkami, heh...

Wufei 01-04-2006 17:31

a jakiś drom se teraz siedzi przed kompem i zalewa z was wszystkich, że w to wierzycie -.- , rok temu był news z paccem =.= połowa forum gotowa była się powiesić

Virus6666 01-04-2006 17:34

Ale bezsens z tym wylogowywaniem sie na polowe czasu X( X(
Dla mnie to nic zlego bo ja i tak tyle nie gram,
ale moi koledzy graja po 12 godzin!!
:faceoff: :faceoff:

Thero Dark Hunter 01-04-2006 17:34

Troche to dziwne, że Cip soft cały czas chce utrudniać graczom granie, no ale cóż zamiast tego pg mogli by np. zająć się czarami nowymi, np. ja gram druidem i mam kilka pomysłów, aby ta psotać przestała być tylko "medykiem", np. albo zmienić PS (poison storm jakby ktoś nie wiedział), żeby walił normalne hity nie trute albo dodać takei jakby ue tylko że waliło by jak exori mort i powiedzmy nazwać to Force Explosion i tak samo przerobić E-wave dla drutów na force.:cygaro:

Miltoner 01-04-2006 17:37

Z tym systemem Anty-PG to jedna wielka lipa... coraz mniej ludzi zacznie grac w tibie...

A tak wogole to na 100% walek jest z tym IP by nie mogli raczej zrobic bo jak ziom gra na cafe to co ma zrobic :p albo jak kupi nowa karte sieciowa to zaraz bedzie ze sharuje bezsens....

Gimli From Kazz 01-04-2006 17:40

Heh zmusiliście mnie do napisania...

hehe nie wiem jak można podejżewać, że to może być prawda??

Jest tyle niedożeczności w tym co piszą modkowie, że ciężko mi uwieżyć, że niektórzy z Was w to uwierzyli.

Pomyślcie, mamy 1 kwietnia, i co? To chyba oczywiste, że będą chciali was wkręcić. :faceoff: . Osobiście byłem ciekawy co moderatorzy wymyślą w tym roku. Okazało się ,że wymyślili totalną bzdurę. A najlepsze jest to że niektórzy dali temu wiarę. ehhhh

Acha no i w brew pozorom C(i)PY nie są kretynami...

Ale zawsze moge się mylić.

:D

Nuper 01-04-2006 17:41

Post nosi wyrazne znamiona zartu.Kiedy czytalem o systemie anty pg,to jeszcze nie zorientowalem sie,ale kiedy doszedlem do tej listy ip-ow to sprawdzilem od razu kalendarz.Przeciez wiekszosc POlakow ma zmienny ip chyba,tak jak wiekszosc ludzi wogole.Pewne liczby sa tam chyba w miare stale,ale nie jest mozliwe dojsc czy sie logujesz od siebie czy z miasta obok(tak mi sie wydaje).System anty pg nie bylby zly,ale poniewaz na tibia.com nic o tym nie pisza,mysle(to pewne w sumie) ze to zart.

play4fun 01-04-2006 17:43

:faceoff: to nie moze byc prawda :) i Miltoner dobrze mowi:"Z tym systemem Anty-PG to jedna wielka lipa... coraz mniej ludzi zacznie grac w tibie... ", a Cipy 8o tego napewno nie beda chcialy. poza tym w wywiadzie z Chayenne :baby: (CipSoft´s Head of Game Content Department) nie ma o tym nawet zdania :D . przeczytajcie sobie:http://www.tibianews.net/article.asp?Id=385

NA 100% to zart.:dance:

Costu 01-04-2006 17:55

Dobra o tym ze ten joke is stupid to juz ladne pare(naście) stron jest teraz proponuje napisać o byście chcieli zobaczyc w nowym update...ja osobicie chcial bym zeby bylo widac co kto nosi...jak w grach mmorpg ktore sa juz w 3d widac co kto nosi dajmy na to Silkroad czy Kal Online (zrobiłem reklame na gry B) ).

Zaheed 01-04-2006 17:59

Nie wiem czy to z powodu ze dzisiaj 1 kwietnia i prima aprylis :P ale mam nadzieje ze to nie prawda bo moim zdaniem teraz jak jest teraz jest lepiej ja przewaznie gram wiecej niz 3h na dzien a teraz po ubdate bede musial czekac
bede musial sie troche ograniczyc i niestety grac 3h dziennie ;/

Everlasting Mercy 01-04-2006 18:04

To 100% na prima aprilis. Najpierw było by to powiedziane na www.tibia.com a potem dopiero tu :P

Costu 01-04-2006 18:04

A jeśli cześć tego co napisano to prwda?? :confused:

Lia Mne 01-04-2006 18:07

system anty-PG

eh jakby to byla prawda (system anty-PG) to taka osoba jak ja ktora gra tylko w weekendy musiala by opuscic tibie... ale poza tym to cipy ostatnio wymyslaja tylko jak utrudnic życie graczom a nie jak im w nim pomóc...
np. (znikajace oszczepy, soul pointsy itd.) naprawde wzieli by sie do roboty w końcu sporo osób im za to płaci! :confused:

Heliwurab 01-04-2006 18:11

Ech. Jak widze, moderatorzy nie rozpisują się za bardzo w tym temacie. A szkoda, to tylko utwierdza w przekonaniu że to dowcip ;)

Ale oby ten news był żartem.

Costu 01-04-2006 18:12

Wszystko na to wsakzuje...niebende sie rozpisywal bo mnie ubija guardy B)

Lopez_Guardia 01-04-2006 18:13

Mi sie nie podoba ten patent z zmniejszeniem doświadczenia po 3h grania :(:(
To bedzie lipa straszna :(:(

Costu 01-04-2006 18:16

To na 100% jest JOKE!! Moze ziarnko prawdy w tym jest ale wątpie 8o

Gazik_12 01-04-2006 18:17

eeehhh juz napisalem post ale nikt nie odpowiedzial..... co to jest to anty pg ???
edit: ooops...... niedoczytałem do końca newsa, myslalem ze to anty pg to co innego.... sorki za błąd.
A tak wogóle to ja gram max 3 godz. dziennie ale.... żal mi kolegów

Slyth 01-04-2006 18:19

najlepiej by było jakby chłopaki nie robili żartów i takie coś naprawde by wprowadzono :) :) :faceoff:
hehehe już widze wasze komentarze 8o :cygaro: :faceoff:
hehehehe
pozdro :D 1 kwietnia :]

gutek10 01-04-2006 18:22

Co?!?!?!??!

BEZNADIEJNE TO Z TYM EXPEM nie mozna se pgowac itd kur.a co ja mam zrobic w 2 godziny 40k expa?? lol slabo jak nie wiem co

Gradzik 01-04-2006 18:25

pewnie to joke , ale swoją stroną to moim marzeniem jest to żeby tylko grafika sie w update zmieniała! A NIE CIAGLE COS PSUJĄX( X( X( ! JAK NIE SPEARY TO SOULE A W KOŃCU CZARY!! Jedyne co dobrego zrobili to rody i wandy i może 1 czy 2 żeczy

atka 01-04-2006 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slyth
najlepiej by było jakby chłopaki nie robili żartów i takie coś naprawde by wprowadzono :) :) :faceoff:
hehehe już widze wasze komentarze 8o :cygaro: :faceoff:
hehehehe
pozdro :D 1 kwietnia :]

Ta moim komentarzem bylo by " a teraz kochane CipSofty pocalujcie mnie w d u p e " hrrrrri 20 euro za Pacca mniej:confused:
A na marginesie gratuluje wyobrazni i poczucia chumoru panom Moderatorom;]

gutek10 01-04-2006 18:26

Dzisiaj Prima Aprilis....

Mam nadzieje ze to tlyko zart tibi.pl bo naprawde by przesadzili ale cos czuje ze nie blagam powiedzcie ze chociaz z tym expieniem to zart :D:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:02.