![]() |
@up
Jako gracz, który zaczął od początku Thorii (I miałem sporą przerwe, niestety), to powiem Ci: Stfu PM Sux, kto gra na Thorii i ma +40 lvl wie dlaczego... I nie dlatego nie będe się rozpisywał. Btw, czy Drasen naprawde dostał lanie? :) |
Cytuj:
B) |
Cytuj:
|
Zwycięstwo w open battle to przedewszystkim podniesienie morale.
|
Battle movie
A oto i filmik z dzisiejszej bitwy:
http://www.tibicams.tibianetwork.com...vies/show/9087 edit: co prawda niewiele tam widac ale zawsze cos... |
News: Style przylaczylo sie do PM oraz Twi dalo juz payment lista : P A oto on:
Cytuj:
Zauwazcie ze teraz jak sie padnie na potworku to sie ma Cytuj:
Teraz killed at.. jest tylko jak od jakiegos playera : P |
Obecnie gracze jak zwierzęta więc po co to było zmieniać;)
|
Cos sie nam ostatnio uspokoily dzialania wojenne. Mysle ,ze jest to spowodowane w duzej mierze ostatnim update (niektorzy ludzie nie potrafia grac bez botow).
|
W chwili obecnej ktos hakuje nam ,,naszego" Cwanisha. Kazdego jest zal w takim wypadku ale jego jakos mi niezbyt szczegolnie. Feawyn wydziera sie na trade ,ze robi to Airro.....
|
Name: Cwanish
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 35 World: Thoria Bye nooblet |
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
I gooooood 8o 8o 8o 8o 8o |
Cytuj:
|
Przynajmniej będzie na głównej stronie erig.net
Koniec terroryzowania 20stych lvli! lol |
Dobra raz niech bede mily dla niego
Rest In Peace @edit Jaki evulowy dzien 06.06.06 czyli dzien szatana xD 666 a Ja jeszcze napisałem 333 post czyli jestem w połowie szatanem xD Ale mnie jeszcze trzyma bomba xD |
Czyzby nic sie nie dzialo na Thorii : P?
|
Po ostatnim przegranym open battle gildia o nazwie TWI przestała istniec ,wojna raczej też jest już nieaktualna.
|
Widzialem ten filmik ; ) Tylko szkoda ze jakis 11lvlek nagrywal ; P I byly lagi na tym filmiku ale akcja niezle Slanesh padl : P Sneeak czy jak mu tam : P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |