![]() |
Powstala nowa gildia - Opiekuncze Niedzwiadki. Najciekawsze jest to, ze w jej sklad wchodza miedzy innymi Czipsu, Moczykij i Imargam. Czyzby jakis konflikt nam sie szykowal? ;p
|
Cytuj:
|
Nic nie bedzie ... ta gildia to kaprys, prawdopowodnie zeby kogos pojechac. Juz raz tak zrobili i nazwali sie avis :) jakos w grudniu chyba
|
Dokladnie. Najprawdopodobniej chodzi o zabicie Nackersa ktory zaplacil za wolnosc i... ciagle jest huntowany. Moze chodzic tez o osoby z Sun~ ktore zaplacily za wolnosc.
Tak czy inaczej za kilka dni osoby te znowu wroca do dusk~ |
Ale, nie mowcie ze w duss nie ma poważnych wewnętrznych promblemow. ;>
|
[quote=Kapucha]lol, 210lvl (czy ktory on tam ma) z 2bp uh? wy widzicie co piszecie?
Napki PLx stop....widzielsicie kiedys jakis filmik jak probowali zabic taifa na Dragon lair w veno..??Czy on wtedy uzyl na 150 lvl jakiegos ucha..??on ma 70+ mlvl on IH-em sie kurwa uleczy ze japierdykam albo Exura gran za 40 manny:D po huj mu u-ha:/:/:/ |
Z pewnych zrodel wiem, ze Taifun wykopal Czipsa z wrl. Czips sie zbuntowal i zalozyl nowa gildie, do ktorej dolaczyli inni.
|
lol? nawet jesli to byloby dziwne - taif i czips to rl, poza tym harcesh to rl imargama a zostal...
Zreszta mogl dostac tajna misja "hack & rook" ;p, a moze jak bedzie war bedzie amnestia ;p To tylko domniemania a fakty czas pokaze :) |
09:27 Rat plague in Thais!
|
Caltus-Jun 11 2006, 05:02:45 CET Killed at Level 92 by Czipsu
Ciekawe jak do tego doszło? nie udany snake atack? |
Moze tym razem to caltus stone skina nie zalozyl:P
|
omg sry double cos sie je*** z explorerem-.- nie pokazalo mi mojego wczesniejszego ktory myslalem ze nie doszedl:P
|
Hahah own3d internnet explorer ;D.
zeby nie bylo offtopa to Pharikor Ludio wraca do gry ^^ |
Taifun Devilry level 216;]
|
Cytuj:
P.S. opuść ten temat |
Cytuj:
Reasumując: Wstan, wyłącz za sobą swiatlo i wyjdz :). Btw: Da ktos link do naszego price lista? :> |
ależ prosze bardzo :)
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1057881 |
Cytuj:
|
p-list obowiązuje tylko dla itemków wartych 100k+, a czipsu odszedl z Duss~ przez wrl
czipsu byl tam okolo 5 rano, wbil sie taifun i powiedzial ze ma wrl zajete do jakiegos tam lvlu pytałem ludzi czy będzie wojna, ale tylko Harcesh albo Zaidek(nie pamiętam) powiedzili że będzie wojna, inni mówią że pokój prędzej czy później wrócą do Duss~ albo będzie wojna (i hope taif~ loose:)) |
Czipsu wrócił do Duss~:)
|
Zadna rewelacja...''ja wiedzialem ze tak bedzie:D''
|
Starach patrzeć co dzieje sie z tym servem. Najmilej wposminam tego serva, a teraz nie moge sie na to patrzeć. Wojny, niewojny, pa i wiele innych, a pomyslec ze ten serv mial kiedys przyszlosc...:(
Szykam kontaktu z Knight'Bloodem:PP |
Yeebak wraz z Haaskym zadeklarowali wojne przeciwko gildii Noctrum. Najciekawsze jest to, ze beda walczyc we 2. W koncu Yeebak bedzie mogl sie pochwalic swoim megapvp.
|
a wiecie może kidy wyjdą nowe serwy?;)
|
Jutro o 15:23.
|
na pewno z kond to wiesZ?? ;)
|
ja tesz slyszalem ze jutro o pientnastei dwadziescia trzy wyjdom nowe serwery! ale rozpoczniemy nowe pegie! i niehcemy NoObuw!
B) |
Cytuj:
nie Yeebak tylko Baku avalar, ktory kupil te postac na ok 75 lv od prawdziwego ownera. |
X( Miały wyjść nowe serwy a jakoś ich nie widze ;/
|
omg to był joke!
a zeby nie było offtopa to Laaco nadawalby sie do War Kids bo tez pkuje nefby:) |
Dzufikx spytaj sie mamy czy wie kiedy beda nowe servery, jak wie to niech ci powie, a jak nie to nikt procz Cipsoftu ci nie powie. ;) Taka prawda i nie ma sensu zebys pytal sie na tym forum, lepiej zebys wyslal e-mail do cipsoft, jak bedziesz mial szczescie to ci odpowiedza.
@topic Watpie zeby Yeebak i Haasky sobie poradzili w tej wojnie :/ |
Omg po**balo mi sie calkiem juz:P
Nie ma to jak byc najebanym po egzaminie:P |
Bzdura ! Prawdziwy Yeebak (Grzesiek) sprzedał swojego chara na 74 lvlu bo wiedział że neta mu odetną na kilka miechów. Co się stało z charem później to pytajcie obecnego ownera.
|
ee, niewazne, jaki user, wazne ze jest wojna :evul:
|
omg.... 10 znakow :P
|
Wojna
Wojny juz nie ma!
Noctrum sie poddalo, lider rozwiazal gildie :) 2 palkow vs ~30 osob.. wielu mowilo ze sie nie uda B) a jednak! Hail Pink Riders =p |
udało sie udało.. nie ma to jak odejście osób z gildii ktore miały w comment wpisane Loyal to the friends albo Always with friends:P napewno ktos taki sie trafi :>
|
pooooor Harcesh Eh?=))))))))))))))))))
|
ale by bylo jakby ojebal taifuna xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:27. |