Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Tala Khan - Tuath ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77500)

freed 19-06-2006 21:26

omg..

MIt jak ty nic nie wiesz o tej Pandori.
po 1. Thaldus zabił Clastrola ponieważ tą postacią grał jego brat z rl ale sprzedał ją więc Thaldus postanowaił go ubić i słusznie
po 2. Boden ma hunta nie tylko od tych z Tuath ale od Tk też więc nic dziwnego że padł.
po 3. Jak masz zamiar pisać tutaj coś to sie najpierw czegoś dowiedz a nie piszesz wszyskich dedy. Dobrze mogę napisać o taki Ded.

Buffalo Soldiers: May 31 2006, 21:10:18 CET Killed at Level 10 by Nareli

więc..

Mithgar XX 19-06-2006 21:58

Po pierwsze, jakbyś zauważył, postanowiłem wklejać tutaj zgony ludzi 50lvl+ dla samego odzwierciedlenia, ilu ludzi dziennie pada przez nich. Nie interesuje mnie to, że np. Dragua zawinął lootbaga z OF, albo że Clastor padł, bo zrobił coś tam.

Poza tym, jak chyba każdy wie, to waste server, dziwi mnie jednak to, że ludzie obecnie na 40lvl, którzy nie mają zielonego pojęcia, co tu sie dzieje, dalej brną w to g**wno zupełnie nieświadomie, co ich czeka w przyszłości, jak ich poziom doświadczenia uwidoczni się w tabeli experience Pandorii.

Jestem też pod wrażeniem, że tylko 3-5 osób zagląda w ten temat, nawet nie ma z nikim podyskutować, a moderatorzy nie zamkną tego tematu, bo wystarczy jeden, zanim ktoś założy drugi, w którym dyskusja toczyłaby się zawsze wokół tego samego.

Juzek bananysty 19-06-2006 22:11

Wiesz co moze modki by juz zmakneli ten temat ale przez ciebie tego nie zrobia , bo jak juz temat praiwe sie zakurza to ty go znowu odswiezasz zeby napisac dedy jakis tam np Bonden Saturnus. A co nas to obchodzi , padl to padl trudno ale ty tak to przezywasz wszystko jakby byl to twoj drugi rownolegly swiat. FACET TO TYLKO GRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Zrozum to i przestan tak wszystko przezywac ;/

freed 19-06-2006 22:11

..

Jezus ty widzisz co piszesz??!! POwiedz mi w takim razie że jak ktoś zabije kumpla Narieliego itp. albo zabierze komuś loota z nich to powiedz mi czemu nie ma paść ??!! te osoby Clastrol i Bonden Padli bo był ewidentny powód tego.. po za tym myślisz że na Pandorii sie dzieją tylko takie rzeczy?? zobacz na Isare,Galana , TiTania i wiele innych serwerów. Przecież tam polacy też nie mają życia i co ktoś wypisuje ich dedy jak ty. Pomyśl troszkę zanim napiszesz kolejną bzdure.

Mithgar XX 19-06-2006 22:35

Jakbyś zauważył, to jest temat o Pandorii, który zresztą sam założyłeś, więc nie podpieraj się jakimiś przykładami z innych światów wymienionych przez siebie.

freed 19-06-2006 23:13

...

Ale gościu ten temat jest żeby gadać jak sie rozwija sytuacja a nie piszesz ded każdego noobka czy na innych tematach tak robią? :o Jak nie masz nic do powiedzenia to sie po prostu nie wypowiadaj.

Mithgar XX 19-06-2006 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez freed
Ale gościu ten temat jest żeby gadać jak sie rozwija sytuacja a nie piszesz ded każdego noobka czy na innych tematach tak robią? :o Jak nie masz nic do powiedzenia to sie po prostu nie wypowiadaj.

Wydaje mi się, że mam do przekazania w tym temacie nieco więcej niż ty.
Naucz się też pisać, przed napisaniem posta polecam tą stronkę Click! w celu sprawdzenia ewentualnych błędów.

@EDIT - zapomniałem dodać
Poznaj wreszcie definicję nooba.

freed 19-06-2006 23:58

Muahaha

i kto to mówi ty masz coś do dodania w tym temacie ?? wszyscy ci mówią że nic nie wiesz i rżniesz z siebie głupa.Ale niestety taki masz charakter jesteś IDEALISTOM wszystko twojim zdaniem co powiesz jest prawdą i jak ktoś probuje ci uświadomić że nie masz racji to ty sie nie zastanowisz na tym tylko odrazu ten ktoś nie ma racji Niestety Mit nie jesteś idealny i naprawde nic nie wiesz o Pandorii :( ale ty i tak będziesz twierdził że jesteś najmądrzejszy i wszytko wiesz i to ja jestem głupi i nic nie wiem.:(

Mithgar XX 20-06-2006 00:05

Niezupełnie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez freed
IDEALISTOM

Naprawdę polecam : -)

Juzek bananysty 20-06-2006 08:01

@up Jak cie zlysze to mi sie zygac chce ;/ . Iwogule sie niedziwie ze cie zabijali , popieram ich bo takiego czlowieka jak ty to sie nieda lubic a nawet trzeba tępic -.-

Mithgar XX 20-06-2006 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzek bananysty
@up Jak cie zlysze to mi sie zygac chce ;/ . Iwogule sie niedziwie ze cie zabijali , popieram ich bo takiego czlowieka jak ty to sie nieda lubic a nawet trzeba tępic -.-

Naucz się pisać, dzieciaku. I jakbyś wcześniej raczył zauważyć, już dawno temu skończyłem z tobą rozmowę. Do tego nie obchodzi mnie, co o mnie myślisz.

Juzek bananysty 20-06-2006 15:10

Zal mi ciebie . I ot tyle co mam do powiedzenia

freed 20-06-2006 15:25

Next..

Bonesrwij:Jun 20 2006, 14:29:56 CET Killed at Level 66 by Rhaldus

Juzek bananysty 20-06-2006 15:31

Omg , freed ty tez sie zmithafarowales ? -.- " koniec siwata

Mithgar XX 20-06-2006 16:05

@Bonesrwij
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1273282

Mithgar XX 20-06-2006 20:50

,

To prawda, miał kicka, wyrzucił z siebie wszystkie uhy, jakie miał.
A Rhaldus jak zwykle szuka sobie usprawiedliwienia, w które i tak noobki uwierzą.

Juzek bananysty 20-06-2006 21:43

Freed , ok ja was zlatwie ze wylecicice z tego tematu pierwsi i to z banami

freed 20-06-2006 22:02

Ok.

Juzek powiedz jaki masz nick na Pandorii. To wpadne po ciebie bo już nie wytrzymuje.:evul:

Dark'Conqueror 21-06-2006 00:56

Cytuj:

Freed , ok ja was zlatwie ze wylecicice z tego tematu pierwsi i to z banami

czy nie mógłbyś poprostu się przymknąć?
jak coś ci się nie podoba to się nie udzielaj na tym forum.
proste...?

Juzek bananysty 21-06-2006 10:30

Trudne.
Nierozumiem was ;/ja mowie tytlko prawde a wy sie zara obuzacie

Mithgar XX 21-06-2006 12:41

Cytuj:

Trudne.
Nierozumiem was ;/ja mowie tytlko prawde a wy sie zara obuzacie

Przyjmij moje najserdeczniejsze przeprosiny...

freed 21-06-2006 17:52

lol..

Juzek jak byś ty mówił prawde to by nikt nie miał do ciebie pretensji :]

Mithgar XX 21-06-2006 19:07

Tego już za wiele!
Kolejna osoba zalicza zgon!

Archer de'Sade: Jun 20 2006, 20:22:00 CET Killed at Level 68 by Relyt Ca

Btw. Tuath opuściło parę osób...

Juzek bananysty 21-06-2006 19:26

Ja sam widzielm jak archer pada :( , Relyt z kolegom 40+ sorc
zaskoczyli go w tombach uzywali fire bomb i magick wall zapedzieli go w slepa uliczke .
Wylootowali z niego b robe , p legi i bp sd, uhow itp.

Osiol221 21-06-2006 19:30

Omg..

Hans Shake:Jun 21 2006, 17:27:40 CET Killed at Level 85 by Exefs

Kurde na Pandorii potrzebna jest Wielka Rewolucja. Tylko nie ma kto jej zrobić ;/

pulse 21-06-2006 20:58

No fakt pare(dziesiąt) typów rozwala serwer po prostu i raczej bardzo ciężko będzie to zmienić, bo większośc high-levelowych postaci jest po złej stronie mocy hehe.A tak pozatym co da zabicie takiego Huggarna czy innego Exefsa?
Praktycznie nic.
Pewnie spadną mu statystyki,ktore szybko odrobi ,jak przestani expic na dobre po dedzie to bedzie pokowal dopuki sie go nie zjedzie do 20~~ lvl
(przykład Prix ,Rova Flame).Można powiedzieć serwer stracony.
Ale...nie wime czemu zawsze mam chęć odpalić postać na pandorii.
Przez pare ostatnich dni porzuciłem mojego Ed i zaczełem się się wachać na jakim serwerze robić nowego chara. Wybrałem znowu pandorie.Ten serwer ma jakąś magie, coś czego się nie czuje na innych serwerach.Może to kwestia tego że tu jest tyle znajomych tyle wspomnień.Naprawde nie wiem.Szkoda że jeden z naprawde fajnych serwerów jest tak beznadziejenie niszczony.

pulse 21-06-2006 20:59

Double post

Osiol221 21-06-2006 21:57

xD

:) Całkowicie zgadzam sie z Pulse tak samo ja mam co ile padne to się zastanawiam gdzie grać?? I nawet jak zaczne grać na innym serwerze to zawsze tęsknie za Pandorią i zawsze do niej wracam.Po prostu mam SENTYMENT do tego serweru, szkoda że kilku z j e b ó w psuje nam tą radość z grania na tym serwerze.

Mithgar XX 21-06-2006 22:15

Wy macie jeszcze jakikolwiek sentyment do tego serwera? LOL
Fakt, że jest trochę osób, z którymi można pogadać, którzy nie wchodzą nikomu w drogę, i tylko po to chce się grać, pograć w tą gierkę z kolesiami, których tu poznałeś.
W sumie, co za problem zabić takiego Exefsa? Zebrać co najmniej 6 typa i strapowac frajera w taki sposób, w jaki padł Kruuse albo w inny sposób
(obczaiłem kilka opcji).
Do tych, co mają hunta: co wam zależy trochę nabroić, i tak się nigdy nie wypłacicie, zawsze będziecie padać.
Co do nowego serwera----------> Ja już wybrałem xD. I mam się dobrze.
World trade zrobiony i jazda.

Osiol221 21-06-2006 22:24

=p

Ale zobacz ile osób pada polskich graczy na 60+ i dalej grają chociaż wiedzą że każdy dzień może przynieść kolejną śmierć lub hunta.Ale grają bo po prostu nie mogą sie roztać z tym serwerem, ponieważ tu mają przyjaciól itemy itp. to jest Prawdziwy SENTYMENT a ty mówisz że "wy macie jeszcze sentyment" bo ty twierdzisz że tylko Sentyment powinien być kiedy coś tylko dobrego sie dzieje. :] B)

Mithgar XX 21-06-2006 22:34

To jest beznadziejne!

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1274694

/\ Kolejny temat założony przez 84palka z Pandorii!! ,,Retired" , ,,Its the end!

Patrzę na jego postać i co widzę?

Hans Shake ======>ONLINE

A Rova Flame ( Sir Doll ) szwedzki frajer zaciesza ryja, jaki to on jest mocny i razem z tym Exefsem zacieszają dupy, jacy to oni są świetni i niesamowici!

Sami widzicie!

Dark'Conqueror 22-06-2006 00:50

ehh =(

w pełni zgadzam się z tym co napisał Pulse
Pandoria ma jakąś magiczną-przyciągającą moc
przykład: 50 ek i 50 ms na Aldorze i 61 rp na Pandorii ale nie wiem czemu ale na Pandori chce mi się grać najbardziej na Aldorze czuję jakoś nie swojo =(

Morgaroth 22-06-2006 11:13

Taaak PAndoria ma magię , ale nie można w nieskończoność na nią wracać... Po tym jak przeczytałem ostatnie wieści (zgony) , cieszę się , że już nie gram w tibie. Większość moich przyjaciół też odeszła , więc gra tutaj nie ma sensu , a inne serwery są NUDNE. Ludzie odejdźcie póki jeszcze możecie. Później możecie żałować , że "padliście przez kilku ludzi ze skrzywioną psychiką". PAndoria 4ever !

RETIRED

Mithgar XX 22-06-2006 12:31

Retired też.

Drafti 22-06-2006 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mithgar XX
Co do nowego serwera----------> Ja już wybrałem xD. I mam się dobrze.
World trade zrobiony i jazda.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mithgar XX
Retired też.

To możę się zdecydujesz czy grasz w tibie czy nie?:baby:

Mithgar XX 22-06-2006 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drafti
To możę się zdecydujesz czy grasz w tibie czy nie?:baby:

Retired na jednym accouncie?

Osiol221 22-06-2006 23:04

hmmm...

B) Powstała nowa gildi o bardzo ciekawej nazwie "Guild of war" może coś sie ruszy na Pandori?? ;D

Mithgar XX 22-06-2006 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221
B) Powstała nowa gildi o bardzo ciekawej nazwie "Guild of war" może coś sie ruszy na Pandori?? ;D

<zaciekawiony> Mam nadzieję, że coś się zmieni, może Thaldus i spółka wyruszą na polowanie i zabiją kilka złych osób m.in. Decoya (chociaż takiego nooba, co nie umie powiedzeić exura vita nie problem zabić ), Exefsa ( pełnego kompleksów 13letniego dzieciaka z Trinidadu i Tobago).
Szkoda, że Krawat Pogromca i jego współziom w PA-owaniu Zikk nie grają, btw ich zioma z osiedla wywalili z Tuath, może wiecie, kogo.
Fajnie by było, jakby popadali <zaciekawiony>

Osiol221 22-06-2006 23:56

;p

Mistyf i Zikzum to real Zikka , Tie nie miał kumpla z rl w TUath 8o

Dark'Conqueror 23-06-2006 00:19

-.-

ehh znowu nowe Fragi z tego co wiem to szwedzkie chłopaki się napiły za dużo alko =/

Smardek = = = Killed at Level 97 by Nareli
and by Thor Pee
Royal-Torlof= = =Killed at Level 67 by Exefs

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12.