Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Pawio 17-07-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Nic mi o tym nie wiadomo. Ale na pewno w zeszłe wakacje w lipcu po ubiciu Konda Rivenn był w Patriotach!!

Ja wtedy zaczynałem gre na Galanie. Pamietam ze w community wpisałem Konda. Zauważyłem że padł od kogoś. Kliknąłem na nick (Rivenn) i pokazało że byli obaj w All Saints to pomyślałem że ubił go niechcący na jakimś huncie ;).

Satan666 17-07-2006 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
Ja wtedy zaczynałem gre na Galanie. Pamietam ze w community wpisałem Konda. Zauważyłem że padł od kogoś. Kliknąłem na nick (Rivenn) i pokazało że byli obaj w All Saints to pomyślałem że ubił go niechcący na jakimś huncie ;).

no i po co sie klocic AS a Patsi to to samo tylko pod inną nazwą...

Ajron 88 18-07-2006 02:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satan666
no i po co sie klocic AS a Patsi to to samo tylko pod inną nazwą...

Nie wydaje mi sie zeby oni sie klocili , chyba ze dla cibie kazda wymiana zdan miedzy dwoma cywilizowanymi osobnikami to klotnia :l

Fixi 18-07-2006 12:20

Demi wbil 100 dist.Gz dla niego:cup:

Xairax_pl 18-07-2006 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fixi
Demi wbil 100 dist.Gz dla niego:cup:

Fixi ale z ciebie noob -.-
Demi wbił 100 dista ponad miecha temu, potem go stracił, a po miesiącu jakiś noob podbił posta.

Pawio 19-07-2006 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xairax_pl
Fixi ale z ciebie noob -.-
Demi wbił 100 dista ponad miecha temu, potem go stracił, a po miesiącu jakiś noob podbił posta.

Życzymy mu tego znowu ;) Jest osobą która naprawde stara się o Galane bez PA itd. Oby Dominion wygrało!! :)

jastr 19-07-2006 19:59

ehh nie nawidze wojny ale cuz zycie jest jak g.wno -.-. Wczoraj siedzę sobie na necro juz 1h jak zwykle nic nie wypada (jakies smiecie +500gp) widze ktos sie zjawil Deviladon z red sqlem patrzę 40 lvl e tam expie dalej pyta sie jak dlugo (nie chcailo mi sie juz siedzie pomyslalem sobie wybije jeszcze ze 2-3 spawny) napisalem 30 minut. Ok wybijam 1 spawn i cos mie zdziwilo bo podchodzil za blisko mysle cos kombinuje moze chce cos z loota zwinąć ale co mi tam expię dalej. Ide jak zwykle 2 necro na raz się zrespiły zabijam 1 i po ponad godzinie huntu wypadł w końcu mystic turban podnoszę go patrze co do diaska 2 fe za plecami. Combo pare razy vite rzucilem mana shield utani gran hur ale niestety nie udalo się (380 hp to nie wiele za malo zeby się zdążyć uhnąć bez boota przy takim combie -.-) Myślę sobie załatwie gościa ale nim doszedłem minęło 15 minut i dał loga ktoś mi powiedział żeby lepiej go nie ruszać bo ma qmpli w hwl ( a parę osób znam które przez podobne sytuacje mieli hunta-.-) Nic co było a nie jest ... myślę odrobię raz dwa. Dzisiaj płynę do veno (spadł mi k armor a w veno mam parę p armow ) wychodzę z depo idę na zachód i ... deviladon zytane i wojtix -.- tu już niestety nawet do depo nie zdążyłem dojść wzięli mnie na combo. Nie rozumiem ludzi ani nie obrażam zawsze gram fair i ... i jak zwykle galana jest do bani. Nie rozumiem po co psuć zabawę innym :/ retired forever 9lub do zwycięstwa dominion :) cya all :D

Kurier 19-07-2006 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
ehh nie nawidze wojny ale cuz zycie jest jak g.wno -.-. Wczoraj siedzę sobie na necro juz 1h jak zwykle nic nie wypada (jakies smiecie +500gp) widze ktos sie zjawil Deviladon z red sqlem patrzę 40 lvl e tam expie dalej pyta sie jak dlugo (nie chcailo mi sie juz siedzie pomyslalem sobie wybije jeszcze ze 2-3 spawny) napisalem 30 minut. Ok wybijam 1 spawn i cos mie zdziwilo bo podchodzil za blisko mysle cos kombinuje moze chce cos z loota zwinąć ale co mi tam expię dalej. Ide jak zwykle 2 necro na raz się zrespiły zabijam 1 i po ponad godzinie huntu wypadł w końcu mystic turban podnoszę go patrze co do diaska 2 fe za plecami. Combo pare razy vite rzucilem mana shield utani gran hur ale niestety nie udalo się (380 hp to nie wiele za malo zeby się zdążyć uhnąć bez boota przy takim combie -.-) Myślę sobie załatwie gościa ale nim doszedłem minęło 15 minut i dał loga ktoś mi powiedział żeby lepiej go nie ruszać bo ma qmpli w hwl ( a parę osób znam które przez podobne sytuacje mieli hunta-.-) Nic co było a nie jest ... myślę odrobię raz dwa. Dzisiaj płynę do veno (spadł mi k armor a w veno mam parę p armow ) wychodzę z depo idę na zachód i ... deviladon zytane i wojtix -.- tu już niestety nawet do depo nie zdążyłem dojść wzięli mnie na combo. Nie rozumiem ludzi ani nie obrażam zawsze gram fair i ... i jak zwykle galana jest do bani. Nie rozumiem po co psuć zabawę innym :/ retired forever 9lub do zwycięstwa dominion :) cya all :D

Zawsze najgorsi sa frajerzy z niskim lvlem zaslaniajacy sie kims wyzszym, ktorzy cwaniakuja...
Coz miales pecha.. nic dodac nic ujac.. czysta galana...

dressu 19-07-2006 22:06

chcieliscie by hwl wygralo? tak narzekaliscie na Dominion ze PA? To teraz macie swoja lepsza galane kiedy hwl jest przy wladzy , obyscie sie skarżyli teraz , tak jechaliscie na dominion

Kurier 19-07-2006 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
chcieliscie by hwl wygralo? tak narzekaliscie na Dominion ze PA? To teraz macie swoja lepsza galane kiedy hwl jest przy wladzy , obyscie sie skarżyli teraz , tak jechaliscie na dominion

Ja nikogo nie jechalemB)
Dla scislosci dla mnie bez roznicy kto wygra.. w zasadzie i tak mam spokoj...
Co nie zmienia faktu ze w Dominion mam wiecej znajomych..
Dla mnie najlepiej bylo by gdyby byly 2 gildie rzadzace.. obie silne lecz na tyle slabe b sie zniszczyc wzajemnie.. wtedy bylo by lepiej dla ogolu i zachowana byla by rownowaga..

Hani2006 19-07-2006 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr

Podaj mi swoj nick zalatwie zeby cie nie bil :>

Pawio 19-07-2006 23:32

OMG Deviladon Vallianto.. to frajerzy bija ludzi bez powodu.. niedługo padną zobaczycie(noobcharami z fe :)).. polacy nie lepsi Agardo itd to to samo tylko w polskim wydaniu (czyt :Gorsze)

Juan 20-07-2006 00:52

Konda padł, podobno go otoczyli z HWL. Nastały chyba cięzkie czasu dla do Dominiom??

Fixi 20-07-2006 01:13

Konda
Jul 20 2006, 00:07:14 CET Killed at Level 174 by Chazed
and by Wanos Elstar

Padl dzis Konda:(

PS: Ma ktos moze filmik jak go ubijaja??

Fabolous 20-07-2006 01:24

~~Dominion~~

Lady Jah
Jul 20 2006, 00:18:15 CET Killed at Level 76 by Grudging
and by Begger inco

Kiggan
Jul 20 2006, 00:23:49 CET Killed at Level 99 by Nuskei
and by Gaostic

Grunni
Jul 19 2006, 23:46:50 CET Killed at Level 45 by Nuskei

Bebe-galana
Jul 20 2006, 00:04:55 CET Killed at Level 92 by Grudging
and by Begger inco

Raven Proitzen
Jul 20 2006, 00:03:00 CET Killed at Level 95 by Nuskei
and by Begger inco

Konda
Jul 20 2006, 00:07:14 CET Killed at Level 174 by Chazed
and by Wanos Elstar

~~HWL~~

Rivenn
Jul 20 2006, 00:03:19 CET Killed at Level 91 by Oen

Rybzor 20-07-2006 01:44

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10084
konda raczej nie mial szans, wpakowal sie w szambo i za to zaplacil, widac nawet ladne fragi ;)

Harry Xin 20-07-2006 10:36

Ta potyczka o porażka Dominion

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10084
konda raczej nie mial szans, wpakowal sie w szambo i za to zaplacil, widac nawet ladne fragi ;)

Padli tacy dobry gracze, że możemy już powoli żegnać spokojną grę na Galanie. ;(

Fixi 20-07-2006 12:42

Kolejna open batle przegrana:( Hwl ma ogromna przewage,jesli Dominon nie wezimie sie do roboty to moga pozegnac sie z servem.

Zimpa 20-07-2006 12:54

Cytuj:

OMG Deviladon Vallianto.. to frajerzy bija ludzi bez powodu.. niedługo padną zobaczycie(noobcharami z fe :)).. polacy nie lepsi Agardo itd to to samo tylko w polskim wydaniu (czyt :Gorsze)

pewnie tutorem nie jestes zapozycze ci ladny ss polazujacy ze fe to staroc

http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...d=180826&stc=1

draggy dostal za 400 i za 300 a poison to cos wali do 20 wiec do boju

Water massive elemental -700 mana summon /800 exp do boju dzielni PK

Morbom 20-07-2006 13:13

@up
Tylko na tescie można to summować, bo jest za silne....

Zimpa 20-07-2006 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom
@up
Tylko na tescie można to summować, bo jest za silne....

poco mieli by robis summony na Tescie skoro na RL tibii mialo by tego nie byc to bedzie normalny potworek do summonowania a jego sila bedzie mogla zagrazac wlascicielowi poison jak widac na ss ma duzy zasieg wave tez
sadze ze tego naprawde mozna sie spodziewac na rl tibii

Morbom 20-07-2006 13:35

Oj Zimpa mylisz się widziałem 2 ssy Modernatora na forum tibia.org.pl jak miał summonowane 2 WME, napisał on, że taki 50 lvl MS padał w pare sekund..
Jeszcze myśląc, taki ,,pker" może walić Sdki na battle to by wyolbrzymiło magiczne postacie, tibia stała by się beznadziejna, nie było by knightów, paladynów :)

Fixi 20-07-2006 15:49

Dzis moglem sie przekonac ze Hwl to pk and pa.Moj kumpel szedl sprzedac loota do Ven i podrodze zaczeli go klepac Knight of martz i Xilain Elstar.Chcieli go uuwielbiam jeść bananyac dla run bo to drut ale on w ostatniej chwili przed dedem wszystko wywalil do wody.

Bartol1 20-07-2006 18:20

Sama zmiana lidera nic nie pomoze................. Musza zmienic wiele innych rzeczy

Fixi 20-07-2006 18:30

Dominon powinno miec lepsza organizacje i taktyke bo ta ktora teraz jest,jest po prostu zalosna.

Ivanov 20-07-2006 21:26

Co do organizajci teraz na Open battle była lepsza niż ta poprzednia co all z Dominion biegali sami i Hwl pokolei ich wybijało.Szkoda ,że Konda dał sie trapnać.:(

Fixi 20-07-2006 21:41

Starszy Kerilleto: Demi,Hybrid and Oen dp veno.
Starszy Kerilleto: Demi dont have bless.
Starszy Kerilleto: Toxo if u need me i come and trap them.
Starszy Kerilleto: GOGO HWL.

Oto polak asslickier:D .Wchodzi im w dupe bo wygrywaja wojne ale mam nadzieje ze jeszcze pare razy za to padnie od Dominion.

sliver 20-07-2006 22:26

Wiem ze to juz po fakcie ale zawsze wiadomo bylo ze Konda wykorzystywal swoja szybkosc. Zastanawialo mnie co bylo przyczyna tego ze wpadl w trapa

wg mnie jak widac na filmie zapomnial poprostu ze po tych krzaczkach nie da sie biegac ale od kolegi Ryby uslyszalem ze on nie jest tak glupi jak ja :D:D:D

Rybzor 21-07-2006 01:10

Wydaje mi sie, ze hwl specjalnie wybrala walke na edron, gdzie Konda i inni maja mniejsze mozliwosci manewrowe i latwiej strapowac, jak widac ladnie to wykorzystali

Ivanov 21-07-2006 12:55

11:30 Najkas: plz
11:30 Najkas: master
11:30 Najkas: i love you

To przykład Polaka który liże Dupe Begger inco ;/.Miejmy nadzieje ,że Dominion wygra to wtedy ja sam all takich noobów co liżą dupe wybije!!

Ivanov 21-07-2006 13:21

Co do tego ,że all zabije co liżą dupe to był Joke.NIe ubije ich bo mam za niski lvl.Ale ja nie rozumiem tylko jednego czemu Polacy nas zdradzaja :(

Hani2006 21-07-2006 13:53

A kto lubi takich "polaczkow"? Ja tam wole hwl
Demiphant wozi sie bo ma konde w gildi
Lord Hybrid mysli ze sie boje jak podbil do kazo i txt domnei czy nieche wpizde
Sir Zemus gz pvp :D
Lady Slodziutka jak sama powiedziala sux pvp
Potempik~ help fast
Rumcio sharerze uwielbiam cie szczegulnie tego 7 ownera

PLX HUNT ME PLX

Pawio 21-07-2006 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hani2006
A kto lubi takich "polaczkow"? Ja tam wole hwl
Demiphant wozi sie bo ma konde w gildi
Lord Hybrid mysli ze sie boje jak podbil do kazo i txt domnei czy nieche wpizde
Sir Zemus gz pvp :D
Lady Slodziutka jak sama powiedziala sux pvp
Potempik~ help fast
Rumcio sharerze uwielbiam cie szczegulnie tego 7 ownera

PLX HUNT ME PLX

To zobaczymy jak hwl wygra ;) chyba że ich znasz bo ja niemam zamiaru padac za free od np Deviladona -.- potem niemoge sie odwdzięczyć bo on ma ziomków w HWL :D

Fabolous 21-07-2006 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivanov
Co do tego ,że all zabije co liżą dupe to był Joke.NIe ubije ich bo mam za niski lvl.Ale ja nie rozumiem tylko jednego czemu Polacy nas zdradzaja :(

zdradzaja ??

Rozumiem gdyby to byla wojna polsko jakas tam. Poza tym kazdy ma prawo do wyboru strony.

A komu maja byc wierni polakom takim jak Sir Zemus, Dray'Hubertos ?? im ??
Jedyne co od nich mozna dostac to hunta za byle gowno.

Hani2006 21-07-2006 14:33

Cytuj:

To zobaczymy jak hwl wygra ;) chyba że ich znasz bo ja niemam zamiaru padac za free od np Deviladona -.- potem niemoge sie odwdzięczyć bo on ma ziomków w HWL :D

owszem znam deviladona to moj dobry kolega -.-" zreszta jak polowa hwl

Dymas16 21-07-2006 14:35

-.- To ty nie rozumiesz ze jak Hwl wygra to Galana spadnie na psy ;/

Ajron 88 21-07-2006 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hani2006
owszem znam deviladona to moj dobry kolega -.-" zreszta jak polowa hwl

Kiedy HWL zrobi rozpiżdziel na serverze zwiekszy sie liczba ludzi ktorzy odejda / przestana traktowac Galana powarznie , co bedzie mialo wplyw na drastyczny wzrost random pk'erów , niechce być zlym prorokiem ale każdy dostanie w p***e , czy zna HWL czy nie.

Pare postów Up :

Zapomniałes dodac ze Sir Zemus gra na Potempiku Silnym.

Harry Xin 21-07-2006 15:26

Otóż to

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dymas16
-.- To ty nie rozumiesz ze jak Hwl wygra to Galana spadnie na psy ;/

Mimo, iż to HWL obecnie narzuca warunki to jestem za Dominion. Przy nich przynajmniej można jeszcze jakoś grać. :p

Hani2006 21-07-2006 15:32

Nie sadze ze jak hwl wygra to bedzie gorzej niz jakby Dominion wygralo :)
Trzeba bedzie poprostu nie lapac pz i te uh na hot key'u i uciekac

Dymas16 21-07-2006 17:05

No właśnie a nie wiem co wy mieliście jak Dominion żądził.Dało się chociaż Exp.A teraz Hwl chodzi swoimi Noobcharami na Pk!Wiem bo sam zostałem zabity.Hwl zabija dla run wiec teraz Druid i Sorcerer nie ma życia jeśli nie ma znajomości w Hwl.

Go!Go!Dominion

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46.