Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Zen 22-08-2006 22:50

ja iwme czemu glaxu odpadl z guild :pppp no i dobrze by bylo gdyby nonix sie zmienil i wal na ludziach nie robil co mu placili za freeee.. Ps mooth odezwe sie do ciebie na PM sprawa prywantna

0lik 23-08-2006 18:44

LS Academy rozwiazane ;o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xolorian
That guild was to protect you, not let you power abuse. Bye noobs.

Nide Wune 23-08-2006 18:49

I to jest dobra decyzja, wiadomo jak było z LS Academy...

0lik 23-08-2006 18:51

mi tez sie wydaje ze dobra =d
bylo tam kilku normalnych graczy a reszta to wannabes ktorzy mysleli ze rzadza servem Oo

Da Brax 23-08-2006 21:10

Hmm należałem tam, i zgodze sie ż e było tam w chuy noobów, ale Nut~ gadała ż e poprostu wywali all -50 lvl a reszte zostawi .........

0lik 24-08-2006 08:15

ale tu niechodzi o level :P

adrian_gangster 24-08-2006 17:27

Nonix ma nie zabijac ludzi ?

A to co

Aug 24 2006, 14:31:22 CEST Killed at Level 60 by Steiner the slayer
and by Nonix Dark

i jeszcze mam płacic za friko 50K

mówiłem ze zapłace pózniej bo jestem po hacku a on nie

i jak tu grać

żal.pl;(

yours Daianka

Mooth 24-08-2006 20:26

20:21 Nonix Dark [117]: no bo bili juz ja
20:21 Nonix Dark [117]: to se mysle
20:21 Krzys Czarodziej [12]: hahah
20:21 Nonix Dark [117]: to jak huj ze zaplaci
20:21 Nonix Dark [117]: to ide pomoc
20:22 Nonix Dark [117]: bo nie mogli ubic haha
20:22 Krzys Czarodziej [12]: lol
20:22 Nonix Dark [117]: no i masz ci los xD
20:22 Nonix Dark [117]: ja tylko 1 albo 2 sd jeblem
20:22 Nonix Dark [117]: xD
20:22 Nonix Dark [117]: i bursta jednego
20:22 Nonix Dark [117]: xD

nie miej pretensji do Nonixa, on naprawde sie zmienil (hahahaha), poprostu chcial byc mily i wogole wiec pomogl kolegom.

adrian_gangster 24-08-2006 22:25

ale za friko ci koledzi mnie ujebali ;/ sie zdenerowowalem ;( ;(

0lik 25-08-2006 10:13

mooth zorganizuj hota quest dla ludzi :> ze sie zloza a ty z kimstam wyczyscisz

Bystry_Ruczaj 25-08-2006 11:47

ja tylko chce wiedziec czemu nonix mnie zabil...

Moj nick Levisto zobaczcie sobie..

Chyba dlatego ze zabilem 2 pekerow, ktorzy wyganiali mojego kuzyna z cave choc byl 1. :/

Ehh... jeszcze kaze placic 50k.. Moja historia z Kya sie konczy. HAIL AZERIS ! Hail Krakow ^^

Azeris 25-08-2006 19:32

To proste. Pkowali sobie jego koledzy ty ich zabiłeś i przyleciał po ciebie. I niech zgadne reason za co cie zabił "jego koledzy expili w cavie a twój kolega ukradł im lootbag"

Zen 25-08-2006 19:57

Defroy R.I.P

Jak wszyscy wiem Defroy nielubiany przez wiekszosc zlapal hacka i zaczol sie rookowac :p szkoda :/

pozdr.

Oficjalnie: Dzieki all za zajebista gre na kyrze xD

paior 25-08-2006 21:44

Szkoda ze nie mial bohow :<

Hythe 26-08-2006 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 955033)
Szkoda ze nie mial bohow :<

Szkoda, ze nie masz mozgu. Istnieje dla ciebie takie pojecie jak znaki interpunkcyjne?

Gedd 26-08-2006 03:18

niemasz sie do czego przyczepic?

Hythe 26-08-2006 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedd (Post 955359)
niemasz sie do czego przyczepic?

Poprostu niecierpie tego typa i wykorzystuje kazda sytuacje, zeby po nim pojechac...

Karrith 26-08-2006 11:00

to mu to napisz na gg a nie spamuj forum

Mooth 26-08-2006 14:55

"You are now the leader of the Last Stand..."

i stala sie wola boska

0lik napisz w grze w sprawie faraonow moze cos sie wymysli. Ktos jeszcze chetny na to ?:P hehe ile dajecie za 1 faraona ? :D

Mammnon 26-08-2006 23:59

Nonix dark mnei tez ubil a wiecie za co za to ze rhara sprzedal postac i new noob owner zaczol mnie lac i neiudalo mu sie mnie ubic i moothnost wpadl i go ubil! taki jest nonix dark jest najwiekszym PA na Kyrze a co do rhara to gra nim jakies dziecko ahha z rotwormow w venore kolo elf fortec uciekajac pzred rharem starcilem tlyko 7 uh powiedzcie ja 70 knight on 102 MS nieubil mnie lol! hyba neiwie do czego hotkeys sluzy ! ma do "kakowe oko" pvp:D to by bylo na tyle ! Nonix a tobie zycze jak najwiecej dedow, chacka, wyzucenia z serva i mega lagow itp:D nikomu tego nie zycze tak jak tobie!! kiedys sie to spelni:)

Mammnon 27-08-2006 00:03

no mooth~ zrob cos z nim! zobacz ilu ludzi sie skarzy na niego! wiec cos w tym jest on nie jest wpozadku graczem!!!!

Granteon 27-08-2006 09:51

Sry, nie tu miałem napisać posta...

0lik 27-08-2006 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mooth (Post 956002)
"You are now the leader of the Last Stand..."

i stala sie wola boska

0lik napisz w grze w sprawie faraonow moze cos sie wymysli. Ktos jeszcze chetny na to ?:P hehe ile dajecie za 1 faraona ? :D

8 faraonow 80k

Morximal 27-08-2006 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mammnon (Post 957154)
Nonix dark mnei tez ubil a wiecie za co za to ze rhara sprzedal postac i new noob owner zaczol mnie lac i neiudalo mu sie mnie ubic i moothnost wpadl i go ubil! taki jest nonix dark jest najwiekszym PA na Kyrze a co do rhara to gra nim jakies dziecko ahha z rotwormow w venore kolo elf fortec uciekajac pzred rharem starcilem tlyko 7 uh powiedzcie ja 70 knight on 102 MS nieubil mnie lol! hyba neiwie do czego hotkeys sluzy ! ma do "kakowe oko" pvp:D to by bylo na tyle ! Nonix a tobie zycze jak najwiecej dedow, chacka, wyzucenia z serva i mega lagow itp:D nikomu tego nie zycze tak jak tobie!! kiedys sie to spelni:)

ahAHAH zabawane ty mi powiedz jak 102 master moze ubic 70 knighta ktory ma ok 1,2k hp bo ja tego nie rozumiem, a co do tego ze rhara mogl spamowac hotkeya, ty mogles robic dokladnie to samo stymze na sd jest wieksze exausted, jednak padles jak newbie i dokladnie za ten post skonczyla sie gra dla ciebie na kyrze, mozesz mi zyczyc wrzystkiego nawet najlepszego ale szczerze mowiac nie interesuje mnie to ani troche=]

@Azeris

Musze ci odpowiedziec bo juz niewiem czy plakac czy sie smiac, jestes retired i pekujesz noob charami za kazdym razem cie zabijam i masz o to pretensje?
wyobraz sobie ze jak twoj owner wruci z angli i bedzie chcial zaczac grac to wezme pod uwage to wrzystko twoje jakze inteligetne posty pod uwage. :)
Wiec lepiej delikatnie mowiac przestan pisac opinie o sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia.

Do innych graczy ktorzy maja podobna opinie.

Nie zabijam nigdy bez powodu, watpie ze ktokolwiek jest swiety, pamietajcie ze moneta ma 2 strony, i ze przykladowo jesli ktos biega pod dp w carlin ze skullem i leje mniejsze lvle od siebie potem wpadam Ja "najwiekszy PA" i go ubijam to oczywiscie ja jestem PA. Co do Mammnon zabilem go tylko dlatego ze mooth zabil rhare i nie oddal jego loota to byl rewanz z mojej strony. A tak na marginesie TIBIA TO TYLKO GRA i mysle ze kazdy z was chcialby kiedys byc "pa" a nawet jakby niechcial i dostal by sie do wlacy to by sie nim stal :). Gram troche czasu w ta gre i juz naprawde ze tak powiem z doswiadczenia chociarz moze nie jest to powod zeby sie chwalic wiem jak ludzie sie zachowuja i troche znam sie na nich. Widze ze po odejsciu Tetra zostalem ze tak powiem jego nastepca chodz zupelnie bez powodu.
Prawda jest taka ze nie bardzo obchodzi mnie ta gra i ze jesli by ktos sprobowal sie ze mna dogadac to jest to bardzo latwe :). Jakos pomimo moich wybrykow ciagle mam przyjaciol ktorzy by zrobili wiele dla mnie.

Zen 27-08-2006 11:33

@up

to nie zmieni faktu ze jestes PA i ze sie z toba dogadac nie idzie, bo dogadac sie nie idzie.
BTW jak moothonost nie chcial oddac lota to czemu jego nie zabiles Xezbeth?

Mammnon 27-08-2006 11:50

no walsnie skoro mooth~ nie chcial oddac loota dlaczego mnie ubiles? przeciesz na tym nic nie zyskales? nie kleje tego:> nie jestem pierwsza i ostania osoba ktora pzrez ciebie odeszla z serva:/ keidys przyjdzie czas na ciebie na kyrze jak to na arcani bylo:> a co do hlvl bijacym mniejsze lvle pod dp nigdy tego nie robilem a ty mnie ubiles jak szlem na dragi za nic!! czep sie moot~ a nie mnie czemu do mootha~ nie wyskoczysz skoro on ma jego loot?
pis;]

Mammnon 27-08-2006 11:53

a ik co mojego deda to nie padlem jak noob:/ troche sie meczylsiice zanim mnie ubiliscie i se na priv pisaliscie ze musiecie sie bardziej zgrac bo jak waliliscie jeden po driugim UE to sie wyuhalem:> asz wkoncu fartem wam sie udalo 2sd i 2UE rownoczesnie puscic i sie wylozylem bo niewyuhalem:) to tyle:> padlem ale nie bez walki:D
pozdro

Azeris 27-08-2006 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morximal (Post 957521)
ahAHAH zabawane ty mi powiedz jak 102 master moze ubic 70 knighta ktory ma ok 1,2k hp bo ja tego nie rozumiem, a co do tego ze rhara mogl spamowac hotkeya, ty mogles robic dokladnie to samo stymze na sd jest wieksze exausted, jednak padles jak newbie i dokladnie za ten post skonczyla sie gra dla ciebie na kyrze, mozesz mi zyczyc wrzystkiego nawet najlepszego ale szczerze mowiac nie interesuje mnie to ani troche=]

@Azeris

Musze ci odpowiedziec bo juz niewiem czy plakac czy sie smiac, jestes retired i pekujesz noob charami za kazdym razem cie zabijam i masz o to pretensje?
wyobraz sobie ze jak twoj owner wruci z angli i bedzie chcial zaczac grac to wezme pod uwage to wrzystko twoje jakze inteligetne posty pod uwage. :)
Wiec lepiej delikatnie mowiac przestan pisac opinie o sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia.

Do innych graczy ktorzy maja podobna opinie.

Nie zabijam nigdy bez powodu, watpie ze ktokolwiek jest swiety, pamietajcie ze moneta ma 2 strony, i ze przykladowo jesli ktos biega pod dp w carlin ze skullem i leje mniejsze lvle od siebie potem wpadam Ja "najwiekszy PA" i go ubijam to oczywiscie ja jestem PA. Co do Mammnon zabilem go tylko dlatego ze mooth zabil rhare i nie oddal jego loota to byl rewanz z mojej strony. A tak na marginesie TIBIA TO TYLKO GRA i mysle ze kazdy z was chcialby kiedys byc "pa" a nawet jakby niechcial i dostal by sie do wlacy to by sie nim stal :). Gram troche czasu w ta gre i juz naprawde ze tak powiem z doswiadczenia chociarz moze nie jest to powod zeby sie chwalic wiem jak ludzie sie zachowuja i troche znam sie na nich. Widze ze po odejsciu Tetra zostalem ze tak powiem jego nastepca chodz zupelnie bez powodu.
Prawda jest taka ze nie bardzo obchodzi mnie ta gra i ze jesli by ktos sprobowal sie ze mna dogadac to jest to bardzo latwe :). Jakos pomimo moich wybrykow ciagle mam przyjaciol ktorzy by zrobili wiele dla mnie.

Jak ja Pkuje i gine od ciebie czy kogoś to nie mam do nikogo pretensji o deda i nawet nie pisze w tej sprawie. A jak mój kolega został zabity na kopalni przez twojego zioma to wszystko było wpożądku i jak go atakowałem to lałes mnie z SD.

Mooth 27-08-2006 12:40

" Jakos pomimo moich wybrykow ciagle mam przyjaciol ktorzy by zrobili wiele dla mnie. "

haha kto ? xD mi nic o tym nie wiadomo

Zen 27-08-2006 13:04

Powiem jedno, Kyra to beznadziejny serwer. poprostu tu sie nie da grac, w glebi serca ciesze sie ze moja postac zrookowali, przynajmniej nie bede musial patrzec na tych zalosnych "przyjaciol" ktorzy pomoga w kazdej potrzebie muhauhauah :|
Serwer kyra wypelniony jest hlvlowymi noobami, ktorym po raz 1 udalo sie wybic i mysla ze "zlapali Boga za noge" wg. mnie najlepiej na kyrze bylo jak rywalizowaliscie pomiedzy soba ludzie z Famili i AIE. Wtedy byl spokoj.
Serwer skonczy jak Isara, bedzie max 200 graczy online, glownie LS ktorzy pozniej i tak sie rozlamia oczywiscie z noodow :p

@Moothonost
Wedlog mnie powinnes wyjebac Nonixa z guild wraz ze Stainerem the slayerem bo sa gorsi od Tetra!!

@Nonix
Nie pal tyle ziola bo widze ze zapominasz o ludziach ktorzy u ciebie sie wykupili
pusta palo!!:baby:

Morximal 27-08-2006 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 957793)
Powiem jedno, Kyra to beznadziejny serwer. poprostu tu sie nie da grac, w glebi serca ciesze sie ze moja postac zrookowali, przynajmniej nie bede musial patrzec na tych zalosnych "przyjaciol" ktorzy pomoga w kazdej potrzebie muhauhauah :|
Serwer kyra wypelniony jest hlvlowymi noobami, ktorym po raz 1 udalo sie wybic i mysla ze "zlapali Boga za noge" wg. mnie najlepiej na kyrze bylo jak rywalizowaliscie pomiedzy soba ludzie z Famili i AIE. Wtedy byl spokoj.
Serwer skonczy jak Isara, bedzie max 200 graczy online, glownie LS ktorzy pozniej i tak sie rozlamia oczywiscie z noodow :p

@Moothonost
Wedlog mnie powinnes wyjebac Nonixa z guild wraz ze Stainerem the slayerem bo sa gorsi od Tetra!!

@Nonix
Nie pal tyle ziola bo widze ze zapominasz o ludziach ktorzy u ciebie sie wykupili
pusta palo!!:baby:

Chciales powiedziec postac twoja i twoich kolegow bo o ile mi wiadomo to defroy mial wiecej ownerow niz ja w swoim zyciu ludzi zabilem a sami napisaliscie za zabijam duzo xDD btw dzieki za tego 70 knighta na isarze, kiss

Zen 27-08-2006 18:14

Ale ty glupi jestes muhauahua pedale. Defroy mial 2 ownerow a o ile mi sie zdaje to ty juz zabiles okolo 1000 osob, i non stop straszyles mnie huntem, dostales postac na isazre ale ona miala bardziej przejebane niz gluchyy na kyrze :) takze sprzedasz ja na allegro to sobie opinie spierdolisz zreszta ty i tak masz spierdolona. I gdybym chcial to bym ciebie mogl zabic ze 3 razy albo wiecej, ale za duzo membersow bylo co jak mowisz "oddadza za ciebie wszystko" czy jakos muhauhaua. Cya na nowym serwie bo dlugo tu nie pograsz. Pozdr

Gedd 27-08-2006 19:31

"Cya na nowym serwie bo dlugo tu nie pograsz. Pozdr"

masz na mysli kyre?:D

Zen 27-08-2006 21:30

Ale ty Xolorian jestes debil :* Love U ! cos ci sprzedaz chara nie poszla. Na nowym serwie sie rozliczymy, a ty jak tak kochasz nonixa to jedz do holandii sie moze z nim ozenisz :ppp

Morximal 27-08-2006 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 958492)
Ale ty Xolorian jestes debil :* Love U ! cos ci sprzedaz chara nie poszla. Na nowym serwie sie rozliczymy, a ty jak tak kochasz nonixa to jedz do holandii sie moze z nim ozenisz :ppp

lol dzieciaku smucisz tylko dookola, ja w przeciwienstwie do ciebie nie sprzedawalem i odzyskiwalem chara, nie dawalem passow gluchemu, nie placilem za wolnosc 4x i nie pisalem ze moge 80 palkiem zabic 100 mastera, a btw zabilem cie 3 razy i zabil bym wiecej jakbym mial okazje. Na nowy server nie pojde bo gram na kyrze i jesli skoncze grac na kyrze to skoncze z tibia. Przykro mi ze nie spotkamy sie na nowym serverze bo tak predko go nie bedzie nawet jakbym tam poszedl to bys se dlugo nie pogral. PARODIA wes sie nie osmieszaj a i pamietaj ze 1 z twoich ownerow gra na glaxu wiec domysl sie jak twoje postowanie tutaj sie skonczy, kiss.

Zen 28-08-2006 00:34

no to pojechali na mnie inteligenci az mi w piety weszlo :/ teraz chodzic nie bede mogl:( kurwa nonix obys szybko sonczyl z tibia. pozatym stary owner nonix darka byl 200x bardziej spoko od ciebie. a ty na huj sprzedawales xezbetha? wiec glupio nie pierdol ze ni elamiesz tez tibia rulez. to na tyle koniec z kyra. Bajoo moze kiedys sie spotkamy i pogadamy o wirtualnych klotniach.

pozatym Gluchyy nie gral defem!! po raz 100 mam ci to mowic? nie dociera "dzieciaku"? Koniec tematu!
BAJOOOOOOOOOOO

Mammnon 28-08-2006 10:49

po jakiego walka piszecie ile kto ma ovvnerow? i tlyko jeszce bardziej se opinie psujecie? ;p;
pzdro

majk 30-08-2006 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 958772)
no to pojechali na mnie inteligenci az mi w piety weszlo :/ teraz chodzic nie bede mogl:( kurwa nonix obys szybko sonczyl z tibia. pozatym stary owner nonix darka byl 200x bardziej spoko od ciebie. a ty na huj sprzedawales xezbetha? wiec glupio nie pierdol ze ni elamiesz tez tibia rulez. to na tyle koniec z kyra. Bajoo moze kiedys sie spotkamy i pogadamy o wirtualnych klotniach.

pozatym Gluchyy nie gral defem!! po raz 100 mam ci to mowic? nie dociera "dzieciaku"? Koniec tematu!
BAJOOOOOOOOOOO

no napewno inteligentniej mowia od ciebie:P
zdania nie potrafisz zlozyc:P

Zen 30-08-2006 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez majk (Post 962085)
no napewno inteligentniej mowia od ciebie:P
zdania nie potrafisz zlozyc:P

zamknij ryj wiesniaku. Temat byl zamkniety to na huja go roztrzasasz?!:D

paior 31-08-2006 09:55

Safi padl ;] Gz calej akcij

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12.