![]() |
@Eny~
Pojmuje sprawe i to chyba najlepiej z was wszystkich, znam badz znalem wiekszosc z DM, nie wspominajac o RoMie, i wiem jaka jest sytuacja na serverze. A co do mojego wczesniejszego postu, wszyscy chcieli wykurzyc RoM z serveru z powodu PA i jakis dziwnych pobodek rasistowskich, no bo to szwedzi. Wiekszosc postow w tym temacie dot. samej wojny tez kreci sie wokol PA robionego przez RoM, i tego, ze jesli wygra DM to zjawisko to zniknie z servera - bo przeciez jacy to oni nie sa swietni i wogole - to polacy! Wszyscy tylko potrafili narzekac, jak to bylo zle i jak bedzie cudownie po przegranej RoMu. No to macie i nie narzekajcie... macie swoja nowa ekstra wladze. PS: A ile to bylo watkow ciagnietych, ze jak polacy wygraja to PRZYNAJMNIEJ nie bedzie PA w nasza, czyt. polakow strone. Hahahaha! Narzekajcie dalej, ale nie w tym temacie kiedy dwa miesiace temu niektorzy z was pisali zupelnie odwrotne rzeczy... Aha, czytajac wasze posty kiedys i dzis to tylko jedno mi sie nasowa na mysl. Polak - choragiewka, gdzie strona przewaza, tam siedze i lize dupe. Pamietam te czasy, kiedy polowa polakow na Aurea biegalo za mna, albo za czlonkami RoMu i krzyczac 'Hail RoM _./', bo RoM wygrywal. Teraz widze niektorych 'z wtedy' na tym forum wyzywajacych mnie bo widac krotka macie pamiec i kiedy cos sie zmieni to wrocicie... Wiecej na temat PA, mentalnosci 90% polakow grajacych w Tibie i waszej wymarzonej Aurey nie bede dyskutowac bo tylko sie powtarzam. Powodzenia _./ RoM~ |
Przydaloby sie jakbys powiedzial kto jest ta "choragiewka" ... Tak btw to ktora gildia jak sie dorwie do wladzy na niej nie korzysta? :P PA bedzie zawsze czy tego chcemy czy nie. Tylko na serverach takich jak Premia etc. moze byc w stopniu minimalnym gdyz online jest tam max. 250 osob i nie ma nawet kogo PA.
Takze nawet jak beda probowac to i tak zostanie. Byleby temat Folariego nie skonczyl sie wyrobieniem monopolu przez trzy rzadzece gildie na PA - wszyscy ktorzy PA zostana zgladzeni a my do woli ... Welcome to Aurea ;> Ale gz za to ze probuja ... (Cokolwiek chca przez to osiagnac) xD ~EnyTheNoob |
@up
Tak, oczywiscie masz racje, kto sie dorwie to korzysta. Ja tez tak robilem, robiac PA na kim popadnie - i tego nie krytykuje. Przeszkadza mi jedynie to zmienianie zdan co przyslowiowe 5 minut. Nawet sobie nie wyobrazasz ile osob placilo mi z tych co sie tu wypowiadali i uciekali z podkulonym ogonem krzyczac 'przepraszam', a teraz kiedy DM wygrywa - prosze, jacy 'besciacy'. Az zal dupe sciska, ale pamietajcie, wroca lata chude i zobaczymy co mi wtedy powiecie. PS: Druga czesc mojego postu nie bylo bezposrednio kierowana do ciebie Eny~, wiec nie bierz sobie tego do siebie. Ide spac. _./ |
Ale się dyskusja na poziomie wywiązała ;d jak nigdy w tym temacie
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przy okazji, pragnę pogratulować tym którzy odłączyli się od jakuza noobs. /Kosher Pig |
lmfao hahahahahahahahahhaaha
hail heros =) |
Cytuj:
~Yours Jojo |
@Jojo Ktore PA kto woli to kwestia wyboru, chociaz jakos tak podswiadomie wydaje mi sie ze latwiej dogadac sie z rodakami ;)
@Dadi Powiedz co jest takie smieszne moze tez sie posmiejemy. Hail Almighty PG? -,- @Kosher ;o Ja cie zawsze kojarzylem z FaGiem, ale mi sie duzo rzeczy zdaje xD A lizanie dupy nie jest jedynym sposobem - co prawda ja na ten temat duzo rzeczy nie powiem, bo nikt 20~ sorca PA nie bedzie bo szkoda pisania, ale znam duzo osob ktore nie lizaly nikomu tylka a graly, expily, a skonczyly grac jak sie znudzily. @Gadziu Ten temat wyjatkowo spokojny jest... Poczytalbys sobie poprzedni ktory zamkneli ;p ~Eny. |
Czytałem wszystkie. Jeden lepszy od drugiego.
|
aka :
@ kidler
Stereotypy kidler ;-) ty juz sobie w bani tak ubzdurales ze Polacy to sa nooby i asslickers ;-). Chude czasy napewno przyjda :P. Taka jest gra >.> Kidler moze jakies info na temat kiedy Liam Darkcrosser znowu zacznie grac :P. @topic Z tematu zaczyna robic sie gowno;>. Wyzywajcie sie na pm. _/ROM _/DM~~ |
ahh
11 |
wy jestescie smieszni xddd
|
@Dadi "ok"
Tak poza tym to: Fast'keff Sep 02 2006, 05:08:44 CEST Killed at Level 68 by Dektral Wszystko zaczynamy od nowa? ;] |
Cytuj:
Hail MaC _/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
/Kosher Pig |
Jest już po wojnie dlatego duzo osób zakłada swoje gidlie aby muc być w jednej gildii ze swoimi kumplami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
masz klawiature skladajaca sie z 2-3 klawiszy?? h,a,u ?? Wnioskuje to po esencji ktora tkwi w twoich postach... Btw Kidler ciekaw jestem kto ci dupe lizal?? I co Cie to obchodzi czego mnie naucza w liceum?? Ciekawe ile ty masz lat ze pozwalasz sobie na tego typu komentarze... |
@up
Co do tego kto mi dupe lizal, to nie twoj interes. Zreszta, ty juz dobrze wiesz... Co do tego liceum, to mnie nie obchodzi czego cie ucza. Tylko mam nadzieje, ze przynajmniej w nadchodzacym roku szkolnym naucza cie czytac ze zrozumieniem. BTW: Zdania zaczyna sie z duzej litery, po przecinku stawia sie spacje, a na koncu zdania stawia jeden znak interpunkcyjny. Powodzenia w szkole. ;) Co do wieku, to jestem starszy od ciebie. |
Cytuj:
~Signed /Jojo |
@up
Oj, zal, zal! Soldek Sep 03 2006, 21:43:15 CESTKilled at Level 133 by Dektral and by Veiper Zevs~ Sep 03 2006, 21:24:04 CESTKilled at Level 134 by Liam darkcrosser and by Lagurus Vanhalo Sep 03 2006, 21:58:55 CESTKilled at Level 107 by Liam darkcrosser and by Dracozius Wakacje sie skonczyly, pora brac sie do roboty! |
joixazi fast'molt deeco james lome thor arteva
HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHA HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHA HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHA HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHA |
Rom :
Rhy Holy'Assiar Sep 03 2006, 21:43:44 CEST Killed at Level 108 by Vanhalo and by Medinka Fag : Deeco Sep 03 2006, 22:22:41 CEST Killed at Level 120 by Liam darkcrosser and by Lecther Tirado Soldek Sep 03 2006, 21:43:15 CEST Killed at Level 133 by Dektral and by Veiper Fast'Molt Sep 03 2006, 22:21:56 CEST Killed at Level 151 by Liam darkcrosser Zevs Mighty Thunder Sep 03 2006, 21:24:04 CEST Killed at Level 134 by Liam darkcrosser and by Lagurus Thor Arteva Sep 03 2006, 22:25:14 CEST Killed at Level 110 by Rusikow and by Deltarius James Lome Sep 03 2006, 22:25:23 CEST Killed at Level 108 by Liam darkcrosser and by Ozur Joixazi Sep 03 2006, 22:23:34 CEST Killed at Level 130 by Lecther Tirado and by Liam darkcrosser Vanhalo Sep 03 2006, 21:58:55 CEST Killed at Level 107 by Liam darkcrosser and by Dracozius Żal, 10:1, Mimo że jestem za stroną FAG uważam że to było żałosne, ciesz sie Kidlex ... póki możesz ; ) ~Yours Jojo |
|
@up
ladne fotki mlody... Grothunde hmmmm ciekawe co on tam robil ;> Kidlex szkoda ze nie wpadles na BF, bylo normalnie ArmaGiedon miss ya _./ |
Skoffer Boltalot
Sep 04 2006, 00:53:35 CEST Killed at Level 91 by Liam darkcrosser |
AHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHA HAH HAH AH AHHAHA~ etc No, nareszcie powrót do formy ;> Veiper ftw!!!!111111111111 xD |
Cytuj:
|
Huheuhee, wiadomo - byly wakacje, chlopacy z DM siedzieli po 24h przez 7 dni w tygodniu przy kompach to musieli zdominowac RoM, kiedy oni lezeli sobie cacy na plazy jak normalni ludzie. Nadeszla szkola, wszystko wroci do normy, niedlugo DM bedzie tylko w pz siedziec.
Hail _./ Sunday BLOODY Sunday. @up A, co Gadziu napisal takiego, zeby go przestac szanowac? Ze wyrazil swoje zdanie, i ze jest po stronie RoMu? Ta? Smieszny jestes chlopcze... |
[quote=kidler;972964]Huheuhee, wiadomo - byly wakacje, chlopacy z DM siedzieli po 24h przez 7 dni w tygodniu przy kompach to musieli zdominowac RoM, kiedy oni lezeli sobie cacy na plazy jak normalni ludzie. Nadeszla szkola, wszystko wroci do normy, niedlugo DM bedzie tylko w pz siedziec.
Hail _./ Sunday BLOODY Sunday. Myslisz ze jak przegrali 1 bitwe to sie skonczy wygrana RoMu?? Btw Malo mnie to interesuje ze jestes odemnie starszy.... Sadzac po twoich wypowiedzial osmiele sie twierdzic ze jestes typem studencika jezyka polskiego ktory jest kozak przy kompie.. a w rl robi za ciamajde (bez obrazy) |
Cytuj:
|
Mam dość was wszystkich :P Może ja mam pomysł, to jest temat o Aurea, jak coś sie dzieje to piszcie all prócz wojny, jak chcecie coś napisać o wojnie to tylko fragi okej? Bez żadnych komentarzy czy kontekstów, to może będzie spokuj tutaj.
Kto jest za? ~Yours Jojo |
[quote=ToMuS_Aurea;972990]
Cytuj:
Tak to napewno typ ala Studencik! i w rl ciamajda! (z obrazą) |
Cytuj:
|
@up
Dzizys, przeczytaj DOKLADNIE co ty napisales, to wtedy sie dowiesz... @down Akurat ja nikogo nie obrazilem, nawet nie mialem takiego zamiaru, przedstawiam fakty. |
może wyswiska i teksty kto ile ma lat przeniesiecie na PW, bo naprawde temat zamkną.
@topic: widać team Liama wrócił już z wakacji! /Kosher Pig |
Cytuj:
Cytuj:
myśle że zaszło tu nieporozumienie, mianowicie "myślisz że jak przegrali jedną bitwe ( DM nie ROM) to się skończy wygraną rom'u" w takich wypadkach radze używać polskich znaków. co do wojny jestem za tym co powiedział jojo z małą korektą. z checią obejrze filmiki , ew. poczytam o przebiegu bitew. |
Ciekawe co teraz robia chlopaki, odrabiaja straty czy obmyslaja nowa strategie :P.
Kidler za robote bys sie wzial studenciku!! @Jojo~ a co sie moze dziac ciekawszego od wojny na servie? tu nie ma o czym gadac. |
Cytuj:
~Yours Jojo |
Aurera all hunted hrhrh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:24. |