![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
prtzeczytaj swoja wypowiedz wyzej 3 razy a skapujesz o co nam chodzi:)
|
Vilum, dobrze że walczysz po stronie okhrany, już dawno powinna powstać gildia która chce i powinna wygrać te wojne... Unit to h*je nie wiem czemu niektórzy z was trzymają ich strone..
@ Lockhart sam kiedyś padłeś po SDku Vateriela za free, a potem mu sprzedawałeś runki... nice |
Kolos uwazaj bo powiesz cos zlego na Unitow to Seq lub Widakgay cie sprzeda xD
|
:p
Dla mnie to tylko gra, zresztą i tak już w nią nie gram :P Po za tym Unici raczej liczą się z tym że są niemile widzeni :) No może przez niektórych nie sa :D Oby więcej fragów dla Okhrany
|
Dzieki postaramy sie xDD
|
kolejny nab ;)
|
aha
Cytuj:
Czyli wg ciebie każdy kto udziela sie na forum jest nabem... |
Czas okaze co sie stanie Widagey trzymaj sie na bacznosci xDD
|
Dlaczego boski Emzy nie dodal ze Majejij padl na 120 od Vazz'a (czas kiedy zostal zhakowany). ;>?
|
a po co? przeciez wiadomo ze to unici shackowali majjeja;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:/
i co , po tym hacku może niektórzy inaczej spojrzą na "wszechmocny" Unit..
Widać że nie umieją przegrywać :( |
vilum pierdolisz tak jakbys byl niewiadomo kim w okrahanie no sry ale w moich oczach jestes dla nich tylko pionkiem
na dodatek mowisz w ich imieniu jakbys byl liderem albo conajmniej vice neiwiem czy by chcieli zeby taki palant sie wypowiadal sie jak ich przywodca pozdro |
po 1) Palanta masz w gaciach i tam go trzymaj
po 2) Jako nie liczny Polak w Okhranie mam prawo cos powiedziec na temat Okhrany w porownaniu do ciebie mam napewno wieksze prawa od jakies dupka jak ty ktory nawet nie gra na Titania w Okhrana kazdy jest rowny, bez wzgledu na level.. oczywiscie mamy dowództwo, ale nie jestesmy bezmózgimi zolnierzami którym sie zatyka mordy tak jak ludziom w Unicie czy ich lizdydupcom I cie nie Pozdrowie xD |
1) tak, w przeciwienstwie do ciebie- tranwestyto
2) lol, wydaje mi sie ze tam jest troche wiecej polakow niz "nie liczna ilosc" ja nie jade po Okrahanie tylko po tobie, ass lickerze, zlodzieju i przydupasie jakiego swiat niewidzial, a w tym wszystkim najlepsze jest to ze ty myslisz ze jestes prawdziwy playa i kazdy bedzie cie szanowal i gdyby Okrahanie udalo sie wyjebac unitow z serva to ty Vilumie myslisz ze bedziesz mial wladze i bedziesz mogl wyjebac wszystkich ktorych nielubisz i przez ktorych miales trudne dziecinstwo, gl pozdrawiam :) |
TAK! :D MOW MI DALEJ xD
Ale wiesz jakby doszlo do wygrania tej wojny w co watpie zdeczka na pierwszy ostrzal poszedlby Seq:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Utevo Gran Mas Vis """"Vilum style
|
Cytuj:
mam dzies screena dzie walisz z e wave za 120 we mnie kolo ab :P |
@up
muahauhauhauahuahauhauahuahauhauahauhauahauahuah vilum evul mastah z 30 m lvlem? x( |
Cytuj:
straszny niewbie wtedy;p edit: kurde nie mam tego ale za to mam jak wali z ue za e wave za 220 i z ue za 350;[ |
Cytuj:
|
:p
Cytuj:
|
Cytuj:
Troche realizmu, oprocz paru sneak walicie pz camp 24/7 co z tego ze zrobicie fraga jak ten wbija 2 lvl wiecej po kazdym dead? 156 lvl :D |
Morita ty lepiej uwazaj bo Acko podobno wraca na titanie uhaeuhae
|
Cytuj:
|
zawalcze z nim raz jeszcze ;) ciekawe kto teraz wygra 0o , on dostal rooka ;( co za szkoda ;/
|
Cytuj:
Widzialem ten filmik i jak ostatnia ciota padles ale ok xD |
Cytuj:
http://img475.imageshack.us/img475/1...yldead1im8.jpg http://img475.imageshack.us/img475/6...yldead2bq4.jpg Pozdro Czuper xD |
haha pamiętam to jak by to było wczoraj xD
No i dlatego uwarzamy że Kobylek to ciota i noob nie SeQu? xD Dołączam sie do pozdrowień ;) |
ye , to nie wina kobylka , tibia jest ulepszana wlasnie poto zeby nie powstawaly takie absurdy. Stad tez nowe update ktore niszcza takiego typu zagrania :)
|
Cytuj:
Tak to jest, że wtedy aby coś na servie PvP osiągnąć nie wystarczyło ośmiu 10-letnich maniaków Tibii, którzy sharują 22h/day. Na takich właśnie czekali ludzie typu Acko ;) |
Acko cie zlapal i to dwa razy na uhtrapie, jakim to trzeba byc kretynem lub jaki musi byc brak komunikacji pomiedzy 2 ownerami zeby nie uniknac tego ? he ? pozatym nie walcz z akiem bo i tak przegrasz ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:06. |