![]() |
:)
Moje to:
Adori Gran ""Robi to ham :) Utevo lux "" Cipsoft sux :o Utani Hur ""Sajonara Kate Wam spierd***" Adevo mas hur ""W piz*e damy , spierd*alamy, w morde damy, uciekamy " :evul: Adori gran flam "" XXX to ham" |
Moj fejwrit
uTani gRan huR "" now u can call me "zapier***acz" |
Cytuj:
|
Utevo lux "And i see your uougly face"
Utevo lux "CIIICHO za prąd nie płace już 3 miesiące" Exura "dziękuje mamusiu, do dla ciebie |
Tu mam tylko moje :
exura " shit skills noob" exura vita " AAA!!! MAMO NIE BIJ NIE BIJ..." utevo lux " gdzie jest moja stara ???" adevo mas hur "roz**bie tym mur !!! " |
z mojej prywatnej kolekcji
utevo gran lux "" jest swiatlo jest osram" adori gran ""hmmm to jest hmm adori gran flam "" firewerki adevo mas hur "" to bomba....i to jaka adori vita vis "" przywitaj sie z moim kolega utani gran hur "" mnie nie dogoniat exura vita "" lekarz.. gdzie jest lekarz |
utevo res "demon skeleton " ""hitler comes back! runnn ! :evul:
|
Ja tam mam
Utevo lux ""ywruK co ukradly Hip-Hop odnajde..."" |
Exevo Pan ""Kto zamawial hamburgera
Exevo Gran Mas Vis ""Shut up, dog Exevo Mort Hur ""No nie, znowu kopnalem pradem Exevo Gran Mas Pox ""Kolejna epidemia wscieklizny Exana Pox ""Szczepionka Utevo Res Ina "Wolf" ""Zgadnij, ktory jest chory na wscieklizne"" Utevo Lux "Nie boje sie gdy ciemno jest bo ojciec benzyna polewa mnie Exevo Con "Only 15...Cip SuX Exevo Con Flam "Oh, zapal sie, baby Exevo Con Vis "raz a dobrze Adori Gran "kolejne male <cenzura> Adori Vita Vis "Tele do templa Exura Vita "Niemiecka sluzba zdrowia rox Exevo Pan "Udko mialo byc pieczone, a nie surowe |
Utevo Lux "Nie boje sie gdy swiatlo znika bo mam latarke Panasonica"
Utevo Lux "Kto zgasil swiatlo ? -.-" Adori Gran "Szlam xD" Exura "Apap i po bolu" Utani Hur "Brum Brum xd" |
Utevo lux ""i stala sie jasnosc""
|
Ja używam:
Exura Vita ""i'm 2 young to die :)"" Utani Gran Hur ""Cya Cya all :P"" Adori Vita Vis ""Time to die"" Exevo Gran Mas Vis ""BU ****A BU!!"" |
utevo lux ""dance into the light"
utani gran hur ""N.O.S." adori vita vis "zaden madafaka nie podskoczy do polaka" |
Utewo lux "ja mam siłe ja mam moc ja wytrzymam cała noc"
|
Exani tera "rope me plx!!!
Utevo gran lux " Ej zobacz puszek zrzarł żarówke! |
Utani Hur ""Stefan Spier****my paly jada ^^
|
Utani Gran Hur """Zabili go i uciekl"""
Utani Hur """Abra Kadabra""" Utevo Lux """Hokus Pokus""" Exura """Czary Mary""" |
Utevo lux " i wsystko jasne
Adori gran " Go! Go! Power rengers! exura ""vita exura gran "bóg zapłać exura vita " nich bedzie pochwalony jezus chrystus maryja zawsze dziewica a józef prawiczek utani hur " łapać ch**a zapomnialem zaklecia na niewidzialnosc " amafatima bylo i nima |
AdOrI vIta ViS "" hmmm, nigdy nie lubiłem tego pieska co tu lazi
Utana Vid "" o k****, gdzie ja jestem? Utani gran hur "" Ograniczenie predkosci?!??!!??!?! CO!!!!!!!????? ILE??!!!! TO SKANDAL, TYLE KASY ZA PRZEKROCZENIE PREDKOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! utevo res "monk" "" Ommmmmmmmm Utamo Vita "" Missiles? what missiles? Utana Vid "" Predator attacks! exevo flam hur "" sorry, missclick Utevo res ina "fire elemental" "" nowy Utevo lux!!!!!!! kosztuje 100 many a daje malutko swiatla!! 8o |
utani hur''''run forrest, run
<Cool> |
to ja mam tak...
Exiva "Nick" ""Nowhere to run...nowhere to hide"" aDoRi vItA vIs ""Death awaits you...with nasty big pointy teeth"" aDoRi gRaN ""strange grey stone...I COMMAND U...GIVE ME THAT PURPLE ONE!!!"" eXeVo mOrT hUr ""Let The Force Flow Through You"" Exevo Gran Vis Lux ""In The Name Of Satan...FEEL MY WRATH"" Utamo Vita ""In The Name Of Satan...LET THE MAGIC BY MY GUARD"" eXuRa vItA ""Blessed By Satan"" eXaNa pOx ""In The Name Of Satan...CLEAR MY VEINS!!!"" |
z tym sf sie zgodze ;)
Rubera rox |
po pierwsze, rubera rulez :D
Adori gran """i need ammo""" Adori Mas flam """weekendowe grillowanie""" Adori gran FlAm """achtung, handgrenade!!!""" Adito grav """disarm the dinamite :D""" Exana pox """mmm... ziółko""" Exura Vita """i need medic""" Adori Vita Vis """call the alltilery""" Utevo Res "potwór" """czy to zima czy to lato, bij pk zawsze łopatą""" to by na tyle... |
Exura"" Gożdzikowa miała racje...
Utevo lux"" Mamo, napromieniowałem się :P Exana pox"" A mama zawsze mówiła, myj ręce zanim coś zjesz :P Utevo gran lux"" a ja byłem na czarnobylu |
utevo lux "" jak zobaczysz tunel to nie idz w strone swiatla""
|
exevo gran mas close topic "" bardziej spammerskiego tematu nie bylo?
|
Utevo Lux ""Wokol wzburzone morze....
Exura ""Gozdzikowa przypomina - na bol glowy Etopiryna |
exura vita """" ma dupa zbita*
exana pox """ lepiej leczy od stu tysięcy mleczy utvo lux """ nieboje sie gdzy ciemno jest bo mam latarke i GPS adori vita vis""" Gincie!!!* adori gran flam""" daj troche ognia* *- sam te wymyśliłem i ich używam |
utevo lux """olsniewajacy usmiech
exura"""omijaj szpitale |
Utevo lux""CIEMNO JAK W D**** JAK TORCHA NIE KUPIE""
|
exura""pora na zaszczyk aaaa
Exevo Con""Super ekstra hipek strzałka Utana Vid"" raz jeste a raz mnie nie ma Adori Vita Vis""teraz zaden nob mi nie naskoczy Exevo Gran Mas Vis""wow ale fajny bajer |
moje wtroce :P
Niewiem czy to sie juz powturzylo ale:
oto moje: Exura Gran ""Padles? Powstan! POWERATE"" -moje ulubione Adori Vita Vis ""I SUMMON POWERS OF DEATH"" Adevo Grav Vis ""I SUMMON POWER OF ENERGY!!"" Adori Gran ""let 's do money and weapon"" Adori Gran Flam "" ŁAP TO!"" to narazie by bylo na tyle moze jeszcze sobie cos przypomne ;) :) |
utani gran hur "gdzie jest nemo?
Utevo lux "zenek znowu za światlo nie zaplaciles |
Utevo Lux ""I wszystko jasne
|
Tylko jeden czar :(
Adori Vita Vis ""It's a UH I promise! JUST STAND STILL !! -.0 |
X(
Cytuj:
I coś ode mnie: utevo lux ""dzieci słońca exura ""hospicjum to też życie Tak mało bo knightem gram :p |
Utevo Lux ""Podaruj dzieciom słące""
Utevo Lux ""Nieboje się gdy światło znika(...)"" Exevo Pan ""Co ja Caritas"" Adori flam ""Czyli rozpier..cha na małym oprzaże"" :evul: Uwaga jestem Człowiekiem więc mam prawo do pomyłki |
Utani Hur utani gran hur ""Nie *******, ze mnie widziałeś"
|
Exevo Gran MAs Vis \
Exori /'' Bo zupa byla za slona |
adura vita ""vis""
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |