![]() |
recruting
Rekrutacja !! prosze o szybkie odpowiedzi !
Bohater: Western Bohater: Kiriki Bohater: Argall Diabeł: Veruis Anioł: Rayza Kat: -- Pogromca Smoków: -- Grabarz: -- Strażnik -- Strażnik -- Król -- Kapitan statku: Thor Nephihean Kapitan -- |
Diabel plx!
|
Cytuj:
Będzies Miał Wroga Veruis :D THX !!! Można tak Anioła z czymś Niebieskim |
Kapitan Statku jeżeli nie jest jeszcze zajęty :\ .
Edit: Zapomniełem mój nick kamintol. |
recruiting
Rekrutacja !! prosze o szybkie odpowiedzi !
Bohater: Western Bohater: Kiriki Bohater: Argall Diabeł: Veruis Anioł: Rayza Kat: -- Pogromca Smoków: -- Grabarz: -- Strażnik -- Strażnik -- Król -- Kapitan statku: Thor Nephihean Kapitan -- |
Pogromca smoków:
Nick: Sławek lub Slawekmag |
Król ;/ ...
|
pogromcom smokowow moge ja byc??
|
Ja bym prosił o grabarza jesli można
nick - Ivan |
A ja robie rekrutacje do fejka Opamietnienie.
1.2 bohater??.... 2.Ojciec Erinexa... 3.Piec wiesniakow. 4.1 Grabiarz 5.dziewczyna erinexa.... 6.Wladca Miasta.... I to na tyle pisac tu lub na gg 843064. |
@up
2 bohater plax ;p |
ok
Erinex mi daj Władce Miasta :)
|
Cytuj:
|
1.2 bohater??Wardi nick w Fejku Wardi:P
2.Ojciec Erinexa...Vansider 3.Piec wiesniakow. 4.1 Grabiarz 5.dziewczyna erinexa.... 6.Wladca Miasta....Western I to na tyle pisac tu lub na gg 843064. |
Western, ja chcę być katem!
Down: Przez "p", jeśli łaska... |
Hlep
ok Hleb bedziesz katem ale w III lub IV odcinku mego fake Bitwa Bogów.
|
Cytuj:
|
5116909
Zgloszenia Only Na Gg ! 5116909
|
Cytuj:
|
Spoko
2.Ojciec Erinexa...Vansider 3.Piec wiesniakow. 4.1 La Hire Grabiarz 5.dziewczyna erinexa.... 6.Wladca Miasta....Western I to na tyle pisac tu lub na gg 843064. |
Hmmm... No to ja w takim razie jestem Piecem wieśniaków, cokolwiek to znaczy...
|
Cytuj:
|
Zabujca smokow ja jestem!!
|
IJAIJAO! Ja kcem być capitain of ship!
|
Ja chce!! :D
Jeśli jest miejsce, to chciałbym zostać kopmpanem Kirikiego;outfit:
http://img208.imageshack.us/img208/3...joutfitdk7.png Teraz krótka charakterystyka: Rydzev ( chcialbym takie imie ) pochodzi z ubogiej rodziny, od nieznajomego dostal miecz, tarcze i czaszke na glowe . Z poczatku byl knightem, lecz postanowił zagłębić się bardziej w tajemnice bycia druidem. Tak więc przybrał futra. Zawsze ma przy sobie parę run yak na "wszelki wypadek"... Potrafi się sam leczyć. Może być? :) ( jeśli to jest w ogole aktualne ) - Ghand EDIT: @Wardi Curve to po angielsku łuk/krzywa, a po włosku zakręt :P Mam nadzieje ze to miales na mysli :) |
Cytuj:
|
Kiriki@
Brontozaur - Me! Me!! :D Lubię dinozaury;D |
Teraz juz nic nie kapuje ale Kiriki jak jest miejsce to prosilbym o Twojego kolege... nick Aardin badz Aveus... jak Ci lepiej pasuje... a jak zajete to jakas rolka moze by sie znalazla... moze klamka od drzwi lub parapet ?
edit@ Knight jak co xD |
zglaszac sie plxx
:D B) |
@Kiriki
Velicikaptor jesli mozna nick Ivan |
Kriki, daj mnie na kogoś.
|
Niestety juz wszystkich mam:(
|
Przygody Undena
Szukam 2 ludzi do roli :
-Ojca Seza- Ivan of Fortera (Ivan) -Czarny Charakter- Vansider Z czasem bedzie wiecej ról |
Czarny charakter.
|
ojciec seza
nick- Ivan |
Planuję zrobić fejka... niewiem czy wyali, ale mam 4 role.
Główni bohaterowie: Wojownik z włócznią i tarczą Mag-Kamintol Łucznik-Rydzev Ciemny charakter: Wojownik zła z mieczem-Ivan |
Mag.
Mogę nawet zginąc w 1 części byle tylko, żebym był jak najszybciej w fake.:p Edit@ Kamintol. |
Ajajaj, zapomniałem dopisać, żebyście podawali nicki :)
|
To ja moge być wojownikem zła z mieczem(troche głupio to brzmi ale niech bedzie:p )
nick:Ivan |
Hmmm, to ja proszę łucznika :D
Nick ; Rydzev |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |