![]() |
Cytuj:
FUHRER Zobacz kiedys napisalem to wtedy byl dzien po ich marnym masslogu jak to mozna tak nazwac... Co do Beda to moze probowac expic bo fosa go raczej solo nie ubije na takie ek potrzeba dojsc duzo osob |
no dzisiaj Keno, Nocta~ i Xaiderek zrobili jazde w biały dzień (sam tego doświadczyłem :P) i jakos turtlesi nie mogli ich dorwać :|
|
o.o
Fosa left turtle o.o moze new owner muhuahau ;d
ciekawe czemu o.o fosaldinho-nobolinho |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;d
lizodupy spadac z serva! razem z fosa :D
ja ci dam fosa nie lubiec BARCY! ;d raz juz padles z mojego fe :P szkoda ze teraz nie mam sorc;d |
A no war a ile osob Co sa hunted powroci i do tego pewnie beda po stronie fosfika ;> Polacy moga jedynie zalowac ze huncili swoich rodakow teraz kazdy pll z polski bedzie wazny
|
o.o
Cytuj:
|
hm... zawsze walczyli przeciwko niemu bo to on ich wyjebal wiec watpie ;P
|
Cos zaczyna sie dziac na Arcani tylko jezeli ktos moze podac jakies dokladniejsze info na temat tego co sie dzieje w tej chwiili :)
|
juz wczoraj gdy widzialem szefo i dart gato w veno wiedzialem ze sie cos kroi ;p tzn uwazalem to za jakis znak :P oj bedzie ciekawie , az dreszcze mnie przechodza , pomimo tego ze mnie to niedotyczy :P jezeli sie kroi wojna kraj vs kraj to GL POLACY !
|
zaraz, zaraz ja już się pogubiłem. Keno i Nocta~urąbali Małego i Thesika. Fosfik opuścił dpft, ale przecież już wiele razy tak robił :/ DLaczego on wzasadzie odszedł ? poszło o coś ? sry ale ja się zgubiłem ;P
|
Dzis padli Divox'roy and Haalis i jakos nocty nikt nie zajebal.. Fosfik odszedl i zrobili jakas Gildie Beach w ktorej siedza jacys non pl tubylce . A no i Xaiderek dolaczyl do Ibizy to all info z tego co sie dzialo dzisiaj a przed nami jescze noc .
|
Polacy vs. Hiszpania no to by mi sie podobalo...
|
Cytuj:
;p |
Cytuj:
|
Nic sie nie dzieje ; ) Panowie wyluzujcie ;]
|
Get the bodies on the floor! :flaga_pl:
|
Zresztą mamy leszcza , aata podszkoli pvp , przekupi sie tego araba co kupił bedka. Możemy lecieć.
:wiking: |
Cytuj:
|
Fos zrobił gildie z samymi Hiszpanami ale narazie niemamy deklaracji o niczym więc tzra czekać ..... B)
|
No nie z samymi hiszpanami bo jest tam jeden tubylec od nas aka Arowix ;>
|
o.o
Cytuj:
nie tubylec tylko lizodup fosfika;| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehh kazdy wojna, wojna a ja nic niewidze fosa wyszedl wziol friends i zalozyli gildie i tyle kazdy tak zrobic moze... Nikt nieche wojny jezeli woja sie odbedzie to bedzie najgorsza wojna jaka kolwiek byla na arcani jezeli strona polska przegra zycze powodzenia z masslogami atyy i meda jezeli polacy wygraja fosa i reszta tez nie beda odpuszczac wiec to mysle ze byla by dluga wojna ktorej nikt niechce.
Powodem odejscia fosy byl kick millowin (nie powiem za co) ktory zalozyl nowa gildie nie dla wojny tylko ze nie rozumieli sie poprostu i tyle czas pokaze co bedzie ... Arowix doszedl do nich moze dlatego ze ich poprostu lubi a nie koniecznie doope im lize ja szanuje jego decyzje i nie zmieni to mojego nastawienia do niego bo go szanuje jako gracza .. |
zabolalo arowix nie? ale taka jest prawda ze zamiast trzymac sie z polakami ty wolisz lizac dupe esponolom. honor i PATRIOTYZM chlopie, zapamietaj lepiej
|
kazdy ma prawo wyboru i niepowinnismy tego kwestionowac uszanujmy jego decyzje
|
Cytuj:
|
Czasami tacy hiszpanie są lepsi od Polaków -.- Potrafią uszanować gracza, oczywiście nie wszyscy. Jak można porównywać patriotyzm do gry ? :S Czasami mi głupio za polaków, dziecinne teksty itp.. To że Arowix poszedł do hiszpańskiej gilidii to już jego sprawa. I nie wiem czemu się akurat teraz go czepiacie :/
|
o.o
Cytuj:
|
Cytuj:
widac ze jednak boli cie to skoro tak zawziecie odpowiadasz na nasze posty. zal mi ciebie bo opusciles pare najwazniejszych lekcji. nie uczyli ce rodizce o patriotyzmie?? nie?? tak myslalem... no trudno rob jak chcesz tlyko zebys pozniej nie plakal jak padniesz na wojnie (jesli bedzie ofkoz) btw. co do jajek, to nie boj sie maja wloski. moze ty jednak masz 16 lat? |
Cytuj:
@Retukss Word. |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie no oczywiscie, myslisz ze jak lizesz dupe fosfikowi to nikt cie nie ubije???spoko koles, jeszcze zrobi to polak. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |