![]() |
Heh mnie nikt nie przebije sprzedalem Crown armora za B ROBE !!! i 30 k to tak jak bym za 20 k dostal 60 :D i koles wcale nie byl noobem 60~ lvl pacc
|
Interes...
Kiedyś na rooku qmpel nauczył mnie robić chleb tylko musialem kupic scythe ( kose ) no to poszłem do sklepu kupiłem (bodajrze za 12 gp ) zrobilem troche chlebów i nie mialem cap'a a gość pisze "buy scythe" to ja zapytałem z ciekawości "offer" a on 77gp no i sprzedałem :p :]
|
Cytuj:
|
Moja najlepsza tranzakcja:
Kupno Fire Sworda za 3,5k a po chwili 16lvl knight kupie fire sworda ja sie pytam ile a on 10k a ja odrazu ok trade powiedział że niejest n00bem bo niemiał drobnych dał mi 1 crystalke ;) = 10k |
Tak, cud miód i orzeszki, tylko czy to nie sa zwykle wkrety?
Cieszy was to ze sprzedaliscie(chociaz i tak w to nie wierze) leather bootsy za 45k? Yours, Carker. |
ja przy dziurze jak sie idzie na vocation questa sprzedalem apple druidowi za 3k xD
|
ja kiedys kupilem 5 lin za 50 a potem sprzedalem za 250:evul:
|
Ja nie żartuje
sprzedałem w thais brass legs za 200gp+halabarde (halabarde sprzedałem u npc za 400 gp )wyszło na to że sprzedałem brass legs za 600 gp a za tyle to czasem uda się kupić plate legs :P server: empera :D :D :D :D :D :D :) :) ;) ;) :p :p :] :] :noob: |
Ja kupiłem 3 fish finy za 15k a sellnelem za 60k. :D own3d
|
Gram sobie moim pierwszym charkiem na Elysi i jest cos takiego : SELL TWO HANDED SWORD! FAST PLS :/ . No to sie pytam za ile. Usłyszałem : 450. Ja ofkoz niemiałem tyle bo nie było różdżek jeszcze. No to mu mówie że mam 100. On wkurzony mówi : Dobra! :/. I tak zyskałem Ths'a za 100 gp.
|
Pamiętam , jak dawno temu sprzedałem double axe kolesiowi za 1,5 k , typek sam taką propozycję wysunął :)
Inna sytuacja - pewien newbie chciał kupić scale armor , ja mu powiedziałem , że akurat mam na sell , on powiedział , że ma tylko 300 gp więc oczywiście się zgodziłem. Jak sobie coś przypomnę jeszcze , to dopisze. |
Cytuj:
watpie zeby ci sie chcielo 20 "flaszek" z krwia bo malo ludzi kupuje life fluidy (chyba ze chcilo ci sie kupowac te lifefluidy)X( X( X( X( X( X( |
Ja sprzedałem Document warty w sklepie 12gp za 300gp :)
|
Kupiłem demonke za 30k, po czym (newbie?) kupił za 44,6k(powiedział only)
Kupiłem AoLa za 40k, sprzedałem za 40k+100skór mino, po czym te mino skóry za 9k+tempesta, którego sprzedałem za 9k ;D Cyzli 14,6k+18k=32,6k na + w 3h :D |
hah:)
ja kiedyś kupiłem b robe za 39k i jeszcze dodałem kolesiowi k armor i tak sie podjarałem ze na ghoule poszedłem i ded. tak sie zagotowałem ze wyrzucilem wszystkie itemy. :(
|
sprzedałem p armor za 2k :p
a na poczatku swojej tibi kupilem plecak za 100 gp i jeszcze mnie koles okradl hehe stare dobre czasy :D |
<LOL0o>
A Ja Nabrałem Kolesia Ze Blue Robe Będzie Dawało Mu 5 Mlvl + Jak Kupi Ten
Steal Health Ring (Na Furorze Kosztuje Z 2k) Aon sie tak podjarał tym ze go kupił za 5k8o 8o 8o I do Selnałem Orcish Axe Za 500 gp :D I Na Galanie Kupiłem Wand Of COsmic Energy Za 500gp + Ice Rapier (LOL):p :] 8o Wymiatam!!!:cup: |
Ps :D
I Jescze Psypomniało Mi Się
:confused: Selnołem Mojemu Koledze Newbie Scale Arm za 500gp 8o :p |
a mnie sie kiedys na mainie udalo selnac longsworda za 826 gp 8o
|
carlin sword -10k (ze niby to bs, moze ktos zna takie sztuczki :D)
two handed sword (15k, to samo co up tylko ze to byl gs) noble arm 15k (c arm xD) |
Mace za 1gp :)
Na rooku kupiłem mace. Gostek chciał tylko 1gp B)
|
koles mi sprzedal dragon shielda za 350gp ;D
|
Cytuj:
Cytuj:
topic Nic ciekawego :( |
Ja może nie sprzedałem rzeczy aż tak drogo ale mialem 1 tylko taki przypadek gdzie gościu kupił ode mnie Blue Robe za 20k normalanca cena ok. 11k takie przypadki zdarzają sie raz na miesiąc może ale najważniejsze ze się zdarzają przynajmniej kasa leci:P:D :D
|
Ja kupilem tanio p-zeta. Tylko8k i dostyalem caly komplet i 3 hamy!:)
|
EEEE TAM!!! Ja dostałem crown helmet(za darmo8o 8o ) i sprzedalem za 5k może więcej :) :)
|
Dwarven shield za 3.5k, a 5 minut pozniej ziomek sam dal mi swoje passy...
|
ja raz sprzedałem noobkowi plate legi za 2k na mainie a na rooku katane za 800gpB)
|
:D Ja sprzedałem noobkowi za 1,8k wand of dragonbreath ;D i do tego ja nie proponowalem tej ceny :evul:
|
kiedys na mainie opylilem fire sworda za 9k a normalna cena byla 4k:D
|
ja kupiłem sniper gloves za 4k (normalnca cena to 6-7k) i dzień później sprzedałem za fs'a i k armor które opyliłem razem za 8k
|
Ja tam kupilem sniper gloves od noobka za 500gp :D
Normalnie to 4K chodzi :p Zresztą nie ma to jak kupywac od noobków ;s p0zdr0;) |
Ja rez sprzedalem jakiemus kolesiowi bp sd za 6k a 30 minut puzniej znalazlem jego zwloki z moim bp sd i innymi smieciami za 4k :P
|
Ja sprzedalem kiedys blue robe 2x drozej czyli 28 k :)
|
A ja calkiem niedawno kupilem 1 SD za 15 gp xD
Fakt 1 sd to tam nic nie zrobi ale normalnie stoi w sklepie ok. 225gp (nie wiem jak u playerow) Pozdr :P |
Kupiłem beholder shielda kiedys na Hibernie za 1,5k (to było dawno jakiś rok temu) a gość rzucił mi na dp Giant Sworda :o chyba mu się coś pomyło ale sie podnieciłem miałem wtedy 14lvl, była to moja 1 postać :cup:
|
Ja sprzedałem złoty bp za 1 k 8o
|
Ja sprzedalem bp z Liberty Bay za 3k bo powiedzialem ze u mikolaja za to sie super nagrody dostaje 8o
|
Ja dostalem klusz do fibuly za 1 meat
|
świeżutkie:
sprzedałem bow za 300gp. Kupiłem 260 bełtów za 150gp |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |