![]() |
ja lubie expic na zolwiach, male zolwie 90 expa, duze 150 , a blood craby 160, jest ich duzo i szybko sie respia, expi sie fajnie i na wyzszym lvl nie ma waste
|
Ja expie sobie na Tombie sorcerem dobrze tam jest, i nie raz jak mi sie nudzi to zółwie i dragi! dobre looty
|
Ja lubie demony najbardziej.
|
Szczerze :
"Dwarf Hunt..." (Dla Expa) A co lubię dla satysfakcji hmm... o wiem - Wyvern :] |
na wasp'ach :D
|
Lubie wyverny, dragi i cyklopy :)
|
dwarfy soldiery, guardy i ostatnio na wyverny chodze
|
DL'S&DRAGON'S spawns rlz _/...Po update to już wogóle bosko :).Samymi boltami mozna expić ,nie trzeba już używać HMM'ów..Hity boskie,waste 0 ..Uzywam 1 exury gran na DL'a,chyba że trafi we mnie f-wavem za 200-300,to vitke wrzuce B).Loocik jest zaje*** ,bo expie samymi boltami,broad swordy,wand of inferno i inne shity sprzedaje u Dijna, te wielkie shity shop,a jak dropnie Royal Helmet,DSM czy cos,to pokrzycze na trade i zaraz mam kupca ^_^.Jeżeli chodzi o przyjemność & funny ,to Demce z kumplami,niekonieczne dla lootu i expa,ale dla zabawy :)..Milo tak pobiegać po parhamencie xDD
|
Dwarfy i smoczki ^.^
|
A ja tez jade sobie na żółwikach i szybko mi sie lvl bije :)
Pozdro |
.
Lubie BK , Dragi , Wyverny no i Barbariany! :)
|
Moimi ulubionymi potworami sa dwarfy soldiery/guardy w miare expa i nawet dobry loot/// dragony (naprawde rox)
|
Dwarf Guards
Teraz po update'cie uwielbiam przebywać w dwarf mines (najniższe poziomy). Bijąc przy moich skillach (balanced fighting) mam prawie zerowy waste, raz na jakieś 30 minut użyję UH'a, a tk to tylko exura, exura i jeszcze raz exura :P
|
Kiedyś to expiłem na guardach teraz to na wyrvenach (dzisiaj wylootowalem wywerb fang:D)
|
najlepiej jest na mino kolo kazz
|
Beho. Fajny exp (jak dla mnie) i loot (jak dla mnie) xD
|
Fibula
Fibula a dokładniej roty. Po prostu jak jesteś sam (3 razy mi sie to zdarzyło) to exp leci leci i leci jakby miał "bochy" :p po prostu super później jednak beho i DS :)
|
Slimy
Lubię na slimy chodzić na lodowe wyspy na foldzie dużo expa ale niestety nie ma loota
|
ja najbardziej lubię cyce na poh...
jak zdarzy się że nikogo nie ma to nawet 30k/h można wyciągnąć i lot też całkiem całkiem |
Dla mnie Fibula i Ghostland jest THE BEST.
Dosyć fajny loot, a i expo nie głupie:) |
Hmmm trudny wybór ale najlepiej lubie polować na Larvy resp kolo dragów w ankh8o
|
słuchaj
na 41 lvlu drutem przed updatem solowalem dragi ale lepiej szlo na Dk czyli slimki beho oraz na POHu wyverny GSy i cycki ale teraz gram palkiem i z 13 lvl i skillami 70+ dysta wale wyvry zerki lidery i cyce na pohu ale expie kolo OF bo za schodami bym padl |
Człowieku to jasne że druid / sork bedzie expić na średnim levie na Guciach (dwarf Guard) :p
|
Roty i Soldki :)
|
Dwarfy amazonki, valkirie i ghoule :)
|
Ja Rotworm, Ghoul, Cyclops, Mummy, Dwarf Guard i Dragon.
Gilu |
Ja Rotworm, Ghoul, Cyclops, Mummy, Dwarf Guard i Dragon.
|
Dwarf Soldiery
|
hmm,dla expa:chckeny,sheepy,dogi i czasami penguiny
dla lota:weze,fire elementale i slimy |
Cyklops B) Dobry exp i kasa ;D
|
guardy
dragi zielone,dragi czerwone wielkie pajaki :D |
duze scaraby :D
|
Racja że na ghulach się fajnie zarabia można też na szkieletach :)
Ale najlepiej sie expi i zarabia na dC... chyba 8o |
Dragi rlz xD
Dragi ale na niskim levelu. Osobiscie jestem sorcem więc najlepiej bez summonów sam wand i hmm niezłe wrażenia. Manaski i Utamo Vita of course.
|
ostatnio lubie d lair w venore :)
|
Dla mnie dobry exp jest na małpach, piratach, dragach :]
|
EXTRA sie expi na mino guardach na cycach i na beho :D
|
Mam trzy ulubione kopalnie w kazzo ;)
D Hell, Labirynt i "słoneczko" (kopalnia z gsami) Niewiem skąd to się wzieło, ale od 25 levela expie na guardach i jak narazie nie zamierzam z nich rezygnowac. Na rookstayerze moim ulubionym expowiskiem są skeletony na Pacc Arena. Dobry loot i exp ;) |
tarpit tomb za tp teraz facc to chuj go wie xD
|
ice witche i wszystkie rodzaje smoków
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |