![]() |
Cytuj:
|
@Guardian
To jest ostatni post do Ciebie , bo już nie raz uwodniłeś , że jesteś idiotą i się z Ciebie całe forum śmiało. Jakbym chcial znim walić solo to by mnie napewno nie ubil w końcu by mu się sd skończyły , a pozatym LS solo nie umie walczyć oni tylko robią masslogi. |
Cytuj:
Jak nie jest się idiotą i posiada się powiedzmy 10 bp's uhs to niemożliwym jest zeby (118ms?) zabił 80 kina. |
Cytuj:
aha i jak widac wszytsko zalezy od WIELKIEGO CORSA 19:12 Corso of Darknes [82]: z gsa po 80+ bedziesz dostawac 19:12 Corso of Darknes [82]: i sie zlozysz cipo 19:12 Corso of Darknes [82]: se ignoruj 19:12 Corso of Darknes [82]: i tak padniesz 19:19 Corso of Darknes [82]: open battle plx No i jak jest tu wyzej napisane niemamy szans bo po 80 od corsa bedziemy dostawac z gsa ... po prostu przeje*ane lepiej od razu sie poddac ;( ;( ;( ( Mój kolega corso jest knajtem i wali ze słorda 8o ) aha a co do tego co napisal vata , napewno przyjdzie i czas na open battle to niezalezy odemnie ja jestem tylko malutkim sd shooterem B) |
Racja Croso, ale z tego co widziałem to Rizzlaa taki głupi nie jest i jak Był top frager w wojnie to o czymś świadczy.
|
Corso :) jeśli tak bardzo ci zależy nie ma problemu, moge sobbie zrobić sorca na berylii :)
A poza tym na Berylii grałem, lubie ten server :) i będe się wypowiadał bo to PUBLICZNE forum :) |
Kie pride dołączyło do wojny lol-.-
|
Cytuj:
\/ @down oczywiscie , ze im pomoze to sa takie wybotowane kh tylko mniejsze lvle :P |
:< dużo Kie~ pomoże Ruinsom?
|
Cytuj:
Jezeli niby grał a widac ze co nie co wie to niech dodaje swoje komentarze....:D Kie Pride tez walczy hm.. duzo osób angazuje sie w wojne.. a to ciekawe :D pOzDrOwIenIa.... |
Cytuj:
Kamils Thor ta? ;d a pamiętasz Rad'fah? xD Heh... :) załatwcie mi blokera na hydry na pare dni i zrobie se sorca :> |
Cytuj:
|
@Klucio: przepraszam ja bardzo, grałeś na Kamilsie? Czy jak, bom się pogubił..
Który owner, jeśli tak ? @Igrexou: świta mi ; ) |
Kie Pride od początku na wojnie było z KH (więcej fragów chyba nawet nabiło)
@Rev'ico Ja zanikogo wielkiego się nie uważam bo za dużo na tym servie nie zrobiłem jeszcze, ale zobaczymy jak będzie na open battle. Kh ciągle chce , wy nie. Była możliwość wczoraj i dzisiaj. @Igrexou No to rób sorca , co mnie to obchodzi ? Znasz Tinup Kith z Askary? @Misieek Ta szanuje go za to , wiem że ma dobre pvp, ale by niedałby mnie rady solo ubic raczej potrzebował by dużo run |
hmm..... mowa ciagle o tym open battle..... niespodzianki sa, ls nie chce walczyc
ale wydaje mi sie ze trudno sie walczy 25 z ls 50-70(80) levele pare 90+ na 25 z kh gdzie prawie all 90+... jak juz walczyć to byc przygotowanym i na równi (ale to tylko moje zdanie) xD łOlAbOgA :D |
Today:
Nov 13 2006, 20:20:55 CET Died at Level 55 by a vampire Nov 13 2006, 14:47:42 CET Died at Level 55 by a dragon Dzieki za wspólną gre, w szczególności big thx dla: -Bula De'Blade -Gold Fireblader -Czarnus -Komo Rnik -Elder Mark -Empereur Qwert Dzieki dla gildi: -Black Bushido |
Co do bezsensu wojny to jaka wojna ma sens :>
A co do open battle to niech mi ktos powie jaki idiota przyjmie wyzwanie wiedząc że przegra :> ? Bądz że walka będzie nierówna ? Unikanie OB to raczej przemyślana decyzja niż pokaz tchórzostwa, gdyby sytuacja była odwrotna podejrzewam że wszystko wyglądało by podobnie :] |
Cytuj:
|
up@
Popieram graj , tibia to zabawa nie przejmuj się dedami;p gorzej jakbyś padł od hita 80 ze sworda od Corsa:D:D |
Cytuj:
Tez padalem pare razy od 55 na 48 spadlem xDDDD to byl chyba ten czas gdzie update wchodzil paldem raz spadly mi 2 lvl wracalem po loota kick , kick , kick no i 48 lvl do tej pory , sry za maly offtopic xq |
Vata byś się zalogował na swój server macierzysty, a nie że my to od macochy :P Nie chce mi się robić chara na Berylii.
Swoją drogą, to KH dalej na *********** jadą ? I gdzie gra Ajo, jeśli w ogóle. |
@Silvaeris
Zawitam dziś do was :) Co do BlackD to oni się przestraszyli i go już chyba nie używają, a Knightsolo, Korobskura i Lanak mają ponoć bana na ip. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do kh i blackd to mysle ze dalej uzywaja tylko bardziej sie pilnuja i odpisuja jak sie do niech napisza badz podejdzie ;p A co do wojny to mi tam sie zawsze zdawalo ze ls nie ma szans ;p ale to tylko moje zdanie ;] Komo ~ |
Nie no, szanse mamy, ale trzeba zastosowac taktyke (której ofc nie zdradze ;P) i być moze wtedy wygramy wojne, bedziemy ich gnoić az im sie odechce :)
|
Cytuj:
Tak 50 polakow na 1 strzal zeby oni zrobili bana i wtedy wejdzie prawdziwe lifestyle :) lol |
No to tak:
@Rev'ico- gratz otrów :D @MasteR Driv3r- sam jesteś taktyka ;d Ciekawe jaką mamy taktykę ;/ Chyba pz camping :D Jak narazie Ruins biega bo się nie boją o to że padną im poprostu nie zależy. No ale jeżeli o LS idzie to nie mówie że jesteśmy bez szans ;] Raczej to wygramy ale nie pomogą kozackie akcje jakie robił dobry player Sucho ^^ kolo sobie za pz'tem biegał i go 2 razy dorwali ;P To dlatego siedzimy w pz a poza tym ruins ma duzo noob charow i często nimi ataki robią |
Korobskura i Daniel i Ajo mają bany na ip, ale łączą się przez proxy :)
więc cipsoft chuja może :) |
Cytuj:
A co do wojny to widzielismy co bylo gdzie ls mialo wiecej fragow a sie wyniesli. Natomiast kto ma wygrac ? Jesli wygra Ls to zacznie sie PA bo sa spragnieni, jesli Kh vel Ruin to jesli bedzie tak jak przed deletem Ajo i Fran to problemem ktory odczujem osobiscie byly tylko zajete expowiska. |
Cytuj:
@Guardian Jest to ostatni post poświęcony dla Ciebie , bo jest mi już żal Ciebie. Pozatym nie po to jest ten temat , żebyśmy się tyrali tylko o wydarzeniach z Beryli. A tak na koniec o Tobie , to nie ja w przeciwieństwie do Ciebie robiłem w 4 osoby 47 palka (Tathous) i to nie ja kupiłem 48 sorca (Guardian Anubite) poczym zjechali Cię do 37 lvl'a na wojnie. I to nie ja pisałem, że "Playing in memory of Nathocik" znaczy, że ktoś grał Nathocikiem :baby: :baby: :baby: Od teraz wszelkie Twoje idiotyczne posty w moją stronę , będę ignorował Pozdro :) |
up@
Zawsze myslałem że jestes głupi , zdrajca ale teraz doszło ze jesteś kretynem bez powodu na forum wogole nie związane z tematem piszesz poraz 10ty tą samą zmyśloną historię. Nie wiem co chciałeś przez to osiągnać ale jestes kretynem poprostu... Nie widzę innego dobrego słowa żeby opisać to co robisz... Anglista się znalazł co żeby z ksem gadać translatora używał :D:D:D i jak byś wiedział każdy może popełnic błędy nawet ja bo u mnie z językiem nie najlepiej ale ja tego nie wypominam innym ;] Teraz juz wiem że to oznacząło Grając dla uczczenia pamięci Nathocika ... ale wiesz.... zresztą co ja będe pisał :D Co do wojny ... pierwsze dni kilka fragów i narazie cisza... czy przed burzą to zobaczymy :D |
Cytuj:
Nooo ja zawsze z ortografji byłem "najleprzy" ^^:D a co do wojny , to spokojnie , nie nerwowo ;) |
Cytuj:
@Corso, wojna dopiero sie zaczyna, jak na razie wygrywamy we fragach, wczoraj bylo 8-5 :) dzis nie wiem ;p a taktyke zobaczysz jesli nam sie ja uda zastosowac :D |
Lifestyle z Knighthood wygrywalo fragami tak samo i przegrali.Kto lvlowal do czasu skasowania Lanak,Korobskura,Knightsolo,Eteneel
Fragi nie maja znaczenia w wojnach.Na wojnie jest wazne kto ile online jest i kto expi oraz kto open battle wygrywa x) off topic : tibia juz dziala |
Kajn wiem, to jest moja 3 wojna i troche juz przezylem ;p
|
Popieram Kajna ma rację w tej sprawie. Fragi nie są ważne.
Więc wszystko się już wyjaśniło. Lista osób które odeszły: Qnek(48 rp) Ariino Castorius (62sorc) Tytan Knight (70 ek) Etan Marth (76ek) Chepageno (56ms) Medicanka (65ms) Daemon Morth (58rp) @MasteR Driv3r To jest waszą taktyką ? |
Zal mi takich: dolaczaja a potem szybko uciekaja niech se ida na ots'y ;<
|
Cytuj:
Nom... troche ich odeszło... no ale cóz, moze gdy zobaczyli siłe kh a raczej ruinsów to sie troche speniali "z pozdrowieniami dla nich", zreszta kto by sie nie przestraszył gdyby zobaczył ponad 30 osób 90lvl+.... po drugie była podobno mowa ze teraz kazdy ma szanse zeby "ZA DARMO" wyjsc z gildii a co sie za tym ciagnie odejsc z wojny... wiec jak widac pare osób to wykorzystało... PzDr... |
Cytuj:
|
Cytuj:
pZdr...:] :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |