![]() |
Ej ty benkart co się za mnie podszywasz, przynajmniej byście więcej wódki postawili na tym stole bo takiego zdjęcia z taka obsadą to ja bym nawet na fotka.pl nie dał. W ogóle chcesz może moje skarpety? albo bardziej osobistą bieliznę? może lepiej Ci się zrobi...
|
<dziesienc znakuf>
|
Cytuj:
Gz Perogan, dedy widze Cie nie zniechecily. :] |
Cytuj:
@up thAnks xd |
Anzay idzie w ślady Aurotha?
Real name: Ivan Location: Spain Banished: permanently because of invalid payment |
Nio fajnie, jednej kurwy mniej
|
pamientacie to ;D
|
|
Dodam ze czarne garnitury <w moim przypadku to byla garsonka ; ]]]> załozylismy w żałobie za Artha.
Btw ladny masslog. Shisco ded mam nadzieje ze DMz go pomsci :D "We are only here to take over." <- opis Phantasmagorii. Cos tak czułem. Hail them. |
dm sie zesralo UASHaUShaUS A
|
Cytuj:
|
oiiiii anzay deleted konta jak mi przykro ahahha , jednej szmaty mniej !! co serogan? juz mu dupy nie polizesz? no chyba ze na rl ale w to juz nie wnikam! ale nie przejmuj sie.... jeszcze jest duzo osob ktorym mozesz rodzyny zjesc z dupy :)
|
@omnadren
smieszne..... anzay juz niema delejta lole ;] |
:( serogan sobie nie poradziłby gdyby taka osoba w którą może tak pchać wazelinke...
|
Zabka tonie w betonie.
|
oO dzieki chlopaki za ss dla mnie :D
a ja dam ssik jak podbijalismy iridie ;; http://images32.fotosik.pl/266/4f7a1cf80b6cb74e.jpg |
|
Arth nieodchodz co prawda mało cie znam ale to niepowód zebys odchodzil nieodchoc
Ps. Sry za błendy ale naszybko pisalem a i tak pozatem all uwazaja mnie za analfabete |
Cytuj:
@arth nie iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidz.... a jak juz idziesz to moze wszyscy chodzmy na iridie? :> |
@up
55 clarr dzieki za to ze chciales pomoc, doceniam to :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |