Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Articuno 24-09-2007 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1665542)
lol1337!

Do Michniewicza dzwonili z Bukaresztu czy nie poprowadziłby Steauy,.. lol

ale po co im trener? Przecież u nich to prezes ustala skład. Patrz: Golański i ten drugi. Bo niby czemu odszedł Hagi?

Calen Futh 24-09-2007 08:33

O, nawet Wielki Real zgubił punkty :) Kurde jak miło :) Milan remis, Real remis, Chelsea porażka, Manyoo wygrana - No tym razem mogę powiedzieć, że lepiej być nie mogło w tej kolejce ^^"

Dark Sven 24-09-2007 15:38

Oprócz Milanu i Mayoo(nezu), to kolejka faktycznie... całkiem całkiem.

Doom Terror 24-09-2007 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1665847)
Oprócz Milanu i Mayoo(nezu), to kolejka faktycznie... całkiem całkiem.

Mi tam do kolejki calkiem calkiem braklo wygranej Inter'u i Romy (romy ze wzgledu na mecz z beniaminkiem z turynu...)

BlueMaster 24-09-2007 16:19

Rugbiści z nowej zelandi (bo nie starej) pokonali szkotów 40-0
Go go go All Blacks

Calen Futh 24-09-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1665872)
Rugbiści z nowej zelandi (bo nie starej) pokonali szkotów 40-0
Go go go All Blacks

Nie wiem czemu, ale nie znoszę czytać Twoich postów ;<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror
Mi tam do kolejki calkiem calkiem braklo wygranej Inter'u i Romy (romy ze wzgledu na mecz z beniaminkiem z turynu...)

Kocham to określenie Juventusu xddd

@topic: Jutro nasze Złotka grają z Serbią. Oby podtrzymały dobrą passe, bo fajnie się ogląda ich mecze ;)

Yoh Asakura 24-09-2007 21:44

Cytuj:

Łukasz Fabiański zadebiutuje w drużynie "Kanonierów" we wtorkowym meczu 3. rundy piłkarskiego Pucharu Ligi z Newcastle United, poinformował manager naszego zespołu Arsene Wenger.
Będzie ciekawie. Ale szczerze, to mam nadzieję, że Arsenal odpadnie z Carling Cup. Mniej meczy do rozegrania i zawodnicy będą bardziej wypoczęci, a wszyscy wiedzą, że CC to taki puchar o nic.
@Down:
Pipo, odwal mi się od Calena !!!11

BlueMaster 24-09-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1666135)
Nie wiem czemu, ale nie znoszę czytać Twoich postów ;<

Kocham to określenie Juventusu xddd

@topic: Jutro nasze Złotka grają z Serbią. Oby podtrzymały dobrą passe, bo fajnie się ogląda ich mecze ;)

Ja twoich :<

gyagen 25-09-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1665666)
O, nawet Wielki Real zgubił punkty :) Kurde jak miło :) Milan remis, Real remis, Chelsea porażka, Manyoo wygrana - No tym razem mogę powiedzieć, że lepiej być nie mogło w tej kolejce ^^"

Tylko że Real nadal liderem :D

Calen Futh 25-09-2007 00:44

@up: Oczywiście. Jak Real jest pierwszy to znaczy, że zasłużyli sobie na to. Mam nadzieje, ze w tym sezonie liga hiszpańska będzie taka ciekawa jak w tamtym roku, bo i Barcelona powoli dochodzi do siebie po słabym starcie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh
@Down:
Pipo, odwal mi się od Calena !!!11

@BlueMaster: No wlasnieee!!111 OdczEp SieM odeMnie!!111

Hellraiser 25-09-2007 01:39

Cytuj:

Polski obrońca, Bogdan Zając zdobył bramkę dla Shenzhen Shangqingyin w zremisowanym 1-1 (0-1) meczu 24. kolejki chińskiej ekstraklasy z Xiamen Lanshi. Polak trafił do siatki rywali w 86. minucie spotkania zapewniając drużynie z Shenzhen cenny punkt w walce o utrzymanie w lidze.
Skurczybyk jak on tam wlazł?

Calen Futh 25-09-2007 09:09

@up: Eee...Gdzie? w Lidze Chińskiej? Na 100 % był już tam wcześniej, bo grał przeciwko Manchesterowi w ramach Asia Tour. Hymmmm...Chyba tam jego brat jeszcze gra, o ile mnie pamięć nie myli.

Yoh Asakura 26-09-2007 00:07

Druga połowa meczu Arsenal - Newcastle. Trzymajcie kciuki za Sroki, niech Arsenal odpadnie z CC, bo to taki puchar o nic.
@Edit:
Lol...2:0. Bendtner i Denilson ;d

BlueMaster 26-09-2007 11:16

Go Go Arsenal ;)Fabiański nie stracił bramkii z tego co widze

Parys 26-09-2007 12:25

Podobno Fabiański udany debiut zaliczył, wie ktoś coś więcej?

Hellraiser 26-09-2007 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parys (Post 1668413)

Tja, wybronił jakieś 2 sytuacje, wyciągał wszytskie piłki po dośrodkowaniach tyle sam wywnioskowałem z meczu.

@Liverpool

Jest tu jakiś kibol The Reds?, bo taktyka Beniteza naprawde ssie, gdyby w pucharze nie grali z Reading który strzelił w lidze narazie chyba najmniej bramek, nie ważne, odpadli by z kretesem w następnej kolejce grają z Wigan i myśle że tu może wydarzyć się wszystko.

@Puchar Polski

Poznań i Bełchatów za burtą szkoda że Lubin nie odjechał bo te kluby to nie są jednak na Europejskie Puchary, oczywiście ja tak sądze.

Yoh Asakura 26-09-2007 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parys (Post 1668413)

Ponoć angielskim komentatorom z relacji radiowej występ Fabiańskiego bardzo się podobał.
@Edit:
Everton zapłacił za Lukasa Jutkiewicza milion funtów. Już niedługo 18-latek powinien zadebiutować w Premiership. Urodził się i wychował w Anglii. Nigdy nie był w Polsce, ale chce grać dla naszego kraju!
- Nie znam polskiego, ale szybko się nauczę. Powaga! Bo już zdecydowałem, że wolę grać dla Polski niż Anglii. To moja niezależna decyzja, nikt mnie do niczego nie namawiał - mówi "Super Expressowi" Lukas Jutkiewicz, 18-letni napastnik Evertonu i jedna z nadziei tego klubu na przyszłość.

Tego lata Everton nie wahał się ani chwili i wyłożył okrągły milion funtów za piłkarza czwartoligowego Swindon Town. Dzięki pieniądzom z tej transakcji były klub Jutkiewicza ma środki na funkcjonowanie przez najbliższe... sześć lat.
Niewykluczone, że jeśli wszystko pójdzie dobrze, to za kilka lat będziemy nazywać Jutkiewicza polskim Rooneyem. Bo Lukas stara się iść śladami piłkarza Manchesteru United. W 2004 roku został najlepszym strzelcem turnieju Milk Cup w Irlandii Północnej, na którym 4 lata wcześniej błyszczał właśnie Rooney. Teraz Jutkiewicz trafił do Evertonu, a dokładnie w tym klubie pierwsze kroki stawiał słynny Wayne. Mimo młodego wieku Jutkiewicz ociera się już o pierwszy zespół. W sparingu, w debiucie, strzelił gola dla Evertonu, a w meczach Premiership i Pucharu UEFA siada już na ławce rezerwowych.

Źródło: onet.pl
No, no, życzymy powodzenia Jutkiewiczowi.

Hellraiser 26-09-2007 17:16

@Up.

No to go łykam w Fantasy Premier League.

Calen Futh 26-09-2007 18:16

Pewnie dlatego chce grać dla Polski, bo mu sie będzie łatwiej do kadry załapać :)

Rukahs 27-09-2007 00:36

Palermo 2:1 Milan

Juventus 4:0 Reggina

Inter 3:0 Sampdoria

Super kolejka ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10.