Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125457)

Lord Dreathan 12-05-2008 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2053122)
grałem w tego Wowa.... jezu... ale to masakryczna.. gra aż szkoda mi sie na ten temat wypowiadać :/

Pewnie opis questa za trudny bo to po angielsku napisane, a brak dobrej polskiej strony z tlumaczeniami questow;p

Vil 12-05-2008 14:03

albo lipa bo trzeba stac przodem do przeciwnika zeby moc go atakowac.

Lord Dreathan 12-05-2008 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2053268)
albo lipa bo trzeba stac przodem do przeciwnika zeby moc go atakowac.

nie znasz sie:D, pewnie gral warriorem i bedac w miescie jadl jedzenie, A TU SIE MANA NIE REGENERUJE

Matilus 12-05-2008 14:33

Polecicie jakiś dobry priv serwer? Tak żeby był w miarę blizzlike i żeby nie było dc co parę minut... ; )

@down
:<

Lord Dreathan 12-05-2008 14:47

Jedyny dobry server, to global server:D

Bluray 12-05-2008 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2053122)
grałem w tego Wowa.... jezu... ale to masakryczna.. gra aż szkoda mi sie na ten temat wypowiadać :/

Ten pan (?) gra w GW, nic dziwnego, przecież GW jest po Polsku i chłopak (?) się przeraził widząc że literki nie składają żadnego znanego mu słowa :<

Vil 12-05-2008 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matilus (Post 2053295)
Polecicie jakiś dobry priv serwer? Tak żeby był w miarę blizzlike i żeby nie było dc co parę minut... ; )

zalezy jaki blizzlike cie interesuje, bo niektore z exp rate x3 tez sa blizzlike i nie lazi sie solo na bossow.

WoWlegion generalnie nie ustepuje najlepszym blizzlikom, level bije sie szybko i nie traci za duzo czasu na dochodzenie do sedna gry.

Vrael 12-05-2008 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2052172)
lev 70 nabija sie w bardzo roznym czasie. Noliferzy jak ja potrafia naprawde szybko.

Hej! Niektórzy po prostu mają talent do szybkiego bicia lvli! xD

A co do DK, to coś czuje, że będzie op w ch*j... Połączenie warriora, priesta, locka, rogala, maga i cholera wie czego - gorsze niż druid!

Matilus 12-05-2008 15:49

Dzięki. Właśnie zakładam konto na Wowlegion!
FOR THE HORDE! xD

Grue 12-05-2008 16:00

Zacznijmy od tego, ze GW to nie RPG tylko zręcznościówka.... Z WoWem ma tyle wspólnego co rum z rumakiem xD

_Cyrus_ 12-05-2008 17:44

xD! <znaki>

_WrD_ 12-05-2008 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grue
Zacznijmy od tego, ze GW to nie RPG tylko zręcznościówka...

Ta, trzeba robić szybkie uniki, żeby wielkie statki kosmitów w ciebie nie trafili - co level rakiety lecą coraz szybciej...
GW to RPG, tyle, że nie MMORPG, ale CORPG.

@Racon
Lol, od razu widać, że DK będzie zajebiście op ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki

Bo po angielsku?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matilus

@down
:<

WoWLegion (www.wowscape.net) ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grue
Z WoWem ma tyle wspólnego co rum z rumakiem xD

xD

_Cyrus_ 12-05-2008 18:12

Jak zrobic tego qwa triala na TBC? Da sie wogule oO? Mam nadzieje se pograc Be :S

Lord Dreathan 12-05-2008 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Cyrus_ (Post 2053716)
Jak zrobic tego qwa triala na TBC? Da sie wogule oO? Mam nadzieje se pograc Be :S

www.trywarcraft.com

_WrD_ 12-05-2008 18:15

@2up
Żeby zagrać na trialu TBC, musisz mieć aktywne, oficjalne konto WoWa :P

Grue 12-05-2008 18:38

Cytuj:

Ta, trzeba robić szybkie uniki, żeby wielkie statki kosmitów w ciebie nie trafili - co level rakiety lecą coraz szybciej...
GW to RPG, tyle, że nie MMORPG, ale CORPG.
A tam godosz, dla mnie to jest pakman, a BE male sa sexi xD!

Marchewki 12-05-2008 22:46

ushahahaha ta gra jest beznadziejna... lipnie sie porusza.... walczy jeszcze gorzej .... tibia nie i niegram bo to zal.... Silkroad podobna do wowa... tez tylko skille i zabijanie... pffff zal kazda gra 3 d zaczyna byc taka sama i taka nudna... questy po angielsku stary .. i co z tego że być nawet po hiszpansku i tak za duzo rozumiec w dzisiejszych czasach nie trzeba jak masz rózne strony fankowskie...:/

Grue 12-05-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2054337)
ushahahaha ta gra jest beznadziejna... lipnie sie porusza.... walczy jeszcze gorzej .... tibia nie i niegram bo to zal.... Silkroad podobna do wowa... tez tylko skille i zabijanie... pffff zal kazda gra 3 d zaczyna byc taka sama i taka nudna... questy po angielsku stary .. i co z tego że być nawet po hiszpansku i tak za duzo rozumiec w dzisiejszych czasach nie trzeba jak masz rózne strony fankowskie...:/

Ty też jestes beznadziejny i żałosny. Idz gdzieś indziej sie pożalić np. do mamy, trollq...

@down
Kajulec masz u mnie litra czystej :d

Kajulec 12-05-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marchewki (Post 2054337)
ushahahaha ta gra jest beznadziejna... lipnie sie porusza

Lipnie? Biegasz, skaczesz, plywasz, latasz.. duzo wiecej niz w wiekszosci MMO.
Cytuj:

.... walczy jeszcze gorzej ....
Oh rly? Grales w WoWa w ogole?
Cytuj:

tibia nie i niegram bo to zal.... Silkroad podobna do wowa... tez tylko skille i zabijanie...
I o to chooodzi, PvE, PvP, questy, zabijanie, skille, magia, topory, cuuuuda..
Cytuj:

pffff zal kazda gra 3 d zaczyna byc taka sama i taka nudna...
WoW ostro odstaje od wiekszosci MMO, rozmach wszystkiego jest namacalny, az czuc to w powietrzu.
Cytuj:

questy po angielsku stary .. i co z tego że być nawet po hiszpansku i tak za duzo rozumiec w dzisiejszych czasach nie trzeba jak masz rózne strony fankowskie...:/
O ile zalezy ci tylko na odfajkowaniu kolejnego questa to droga wolna, ale zapominasz, ze MMO to nie tylko kolejny level i kolejny zaliczony quest, ale glownie calosc rozbija sie na fabule, historii, czyms co trzeba zrozumiec, a nie tylko odjebac od punktu A do punktu B.

PLague 13-05-2008 06:26

Cytuj:

U made my day. ty.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38.