Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

duuKi 02-07-2007 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xesovov (Post 1525430)
Ludzie, ja mysle ze jak by wiekrzosc "Polakow" zostalo w Fag'u to Rom by nic nie zrobil np. sam Piaty Jezdziec Apokalipsy 100+ Ms zawsze pomugl by Fag'owi. Wrzyscy Polacy powinni grac z Fag'iem takie jest moje zdanie.. No bo przeciez co to za gra jak wogole nie mozna wyjsc poexpic alni pograc normalnie jak pujdziesz expic to cie zciagna :D... wiec pomyslmy jak by bylo jak sami Polacy i sami Szwedzi :D By bylo.. "POLAND ROX!" :):p

Odezwal sie pker, ktorego na dodatek zabic jest banalnie latwo:P

@up
A ty nie filozofuj...
Jego zdanie nie obchodzi "Ciebie" nie nikogo, no chyba ze masz jakis dokument upowazniajacy cie do wypowiadania sie za innych...
Moze jego wypowiedz byla dosc glupia, ale chyba mozesz go poprostu poprawic, napisac jaka to jest wojna i o co wogule chodzi:P

Posowacz 02-07-2007 09:41

Witajcie!!!;)

Jak zapewne kazdy wie ze na aurea jest zawieszona wojna między Rom vs Fag.
Tak więc z tego miejsca chcialbym sie dowiedziec czy tej wojny juz nigdy nie będzie???..
Czy tylko do końca wakacij:confused:

@Elom~: poco ci te info na temat tej wojny skoro i tak juz na tym serwie niegrasz..B)

Hanys_Kce 02-07-2007 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Posowacz (Post 1525854)
Witajcie!!!;)

Tak więc z tego miejsca chcialbym sie dowiedziec czy tej wojny juz nigdy nie będzie???..

@Elom~: poco ci te info na temat tej wojny skoro i tak juz na tym serwie niegrasz..B)

Sam sobie chyba na to pytanie odpowiedziales jest zawieszona a to znaczy ze pewnie znow wroca do walki.

Xesovov 02-07-2007 13:31

Ey ty mnie tutaj nie pouczaj, bo dobrze wiem!! Gram na aurerze dluzej niz ty w tibie, wiec wez mi tu nie mow co sie dzieje..

Xesovov 02-07-2007 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1525667)
Odezwal sie pker, ktorego na dodatek zabic jest banalnie latwo:P

@up
A ty nie filozofuj...
Jego zdanie nie obchodzi "Ciebie" nie nikogo, no chyba ze masz jakis dokument upowazniajacy cie do wypowiadania sie za innych...
Moze jego wypowiedz byla dosc glupia, ale chyba mozesz go poprostu poprawic, napisac jaka to jest wojna i o co wogule chodzi:P

Jestem pewien ze ty tylko taki madry w gembie. Banalnie latwo to mnie zabij... :D ty sie nie wyglupiaj dziecko...

Xtremello 02-07-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Posowacz (Post 1525854)
Witajcie!!!;)

Zakład .? <10 znakuf>

duuKi 02-07-2007 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xesovov (Post 1526287)
Jestem pewien ze ty tylko taki madry w gembie. Banalnie latwo to mnie zabij... :D ty sie nie wyglupiaj dziecko...

No jak chcesz, dozobaczenia:]

dudek_lfc 02-07-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xesovov (Post 1526287)
ty sie nie wyglupiaj dziecko...

UHEHEUHAEHEUAHEUHEAUEHAEUHEUAEHUAEHAUEHEA ?

13 lat masz i wyzywasz innych od dzieci? wez czlowieku wypier.

Xesovov 02-07-2007 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudek_lfc (Post 1526409)
UHEHEUHAEHEUAHEUHEAUEHAEUHEUAEHUAEHAUEHEA ?

13 lat masz i wyzywasz innych od dzieci? wez czlowieku wypier.

MuhahBuahahahaha ja mam 13 lat mhahabahaha!!??!! 19 a 13 to chyba pewna roznica..! I dobra Koniec klutni...

duuKi ja do ciebie problemow nie mam ale nie wypowiadaj sie na temat jak mnie mozna latwo zabic :D I koniec Klutni

Russ'el 02-07-2007 14:57

To czemu zmieniłeś wiek z 13 na 19 lat ??

Knoxy 02-07-2007 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Russ'el (Post 1526485)
To czemu zmieniłeś wiek z 13 na 19 lat ??

Proste przecież wiadomo, że u niego mijaja lata jak u psów:). Raxef już pokazałes jaki jesteś kolejny idiota typu ELOMA, który moze jednym postem zwalic z nóg

Xesovov 02-07-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knoxy (Post 1526592)
Proste przecież wiadomo, że u niego mijaja lata jak u psów:). Raxef już pokazałes jaki jesteś kolejny idiota typu ELOMA, który moze jednym postem zwalic z nóg

No dobra jaki jestem taki jestem, ale ja przyokazi nie mam 2 ojcow!!! I zmnienilem wiek bo mam mniejszego brata i to jego palel... Wiec uspokuj sie..
X(X(X(

Hanys_Kce 02-07-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xesovov (Post 1526729)
No dobra jaki jestem taki jestem, ale ja przyokazi nie mam 2 ojcow!!! I zmnienilem wiek bo mam mniejszego brata i to jego palel... Wiec uspokuj sie..
X(X(X(

Panie 19-latku wyjdz stad bo powaznie wiecej debili nam nie potrzeba.
Najwieksze kurestwo w*******ac sie do starych idz pierdolnij sie wleb i
zastanow sie nad soba.

elton 02-07-2007 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knoxy (Post 1526592)
Proste przecież wiadomo, że u niego mijaja lata jak u psów:).

ahahhahah dobre :D rozbawiło mnie to :D kocham Cię za to

Xesovov 02-07-2007 18:04

Dobra uspokuj sie juz... Koniec zajmij sie tym co lubisz :D

Iron'knight 02-07-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xesovov (Post 1526814)

Problem w tym ze ulubionym zajeciem forumowiczow jest jeżdżenie po sobie :P juz po tobie stary !

Xesovov 02-07-2007 18:59

Oj ale sie wpakowalem :(:( ja na Forum nie jestem zbyd dobry zawsze cos walne glupiego.. :( DOOBRA SORRY ALL ZA TA PRZYCZYNE :( Ale nie mam co robic to se chcialem tu pogadac ale no widac co sie dzieje :(

DemonstaR 02-07-2007 21:32

@UP
Skoro masz 19 lat to dlaczego Twoja ortografia ogranicza sie do 3-4 klasy podstawówki ?...

No chyba że masz dysleksje to zwracam honor.

dudek_lfc 02-07-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DemonstaR (Post 1527254)
@UP
Skoro masz 19 lat to dlaczego Twoja ortografia ogranicza sie do 3-4 klasy podstawówki ?...

No chyba że masz dysleksje to zwracam honor.

Dysleksja od niczego nie zwalnia. Zawsze moze napisac to w Wordzie.

Dobra koniec Off-topu bo to przeciez temat o wydarzeniach z Aurei ;]

G_o_t_i_c 02-07-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xesovov (Post 1526814)

Ja tu mowie stop -,- xD

@UP
Hmm..koniec wydarzen z Aurei poczatek offtopu?
JEEEEEEEDZIEEEEEEMY HANYS SLONKO MOJE DAJESZ !!!!!!!!!!

@ALL
A co to nowego pajaca mamy w ekipie z Aurei czy to elom albo moort new konto zalozyli? Bo pajacow mamy wystarczajaco , ale coz ...jeden w ta, jeden z tamta . ( Dobra wiem, tak powiedzcie mi, ze jestem pajacem, niech Wam ulzy)

@AUREA
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMS PAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMS PAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMS PAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP SAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPAMSPAMSPSAM

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.