![]() |
Cytuj:
Podobnie jak w przypadku 32k hajsu w 3 godziny czekam na filmik, wystarczy 30 minutowy. |
up iles tam razy :P
no wiec venderer. draga bralem z 3 uhami, nie expilem na nich tylko czasem lazilem <bo moze cos wypadnie:P> a ty mowisz ze na 63 expiles na dwarfach. ok . ale guard by cie jechal strasznie:P poza tym na jakim lvl miales te skille?? bo ja mowielm do Pana na 27 lvl ze skilami 60, a te nie sa za dobre jak na jego lvl ;/
@poisoner. my mowimy o knightach a chyba wiesz ze narazie najwyzszy m lvl knightem to 9< EO> |
Ja mam na 16 lvl-u 61(sword)\ 59, więc chyba nieźle...
|
ja na rotach z wh robie 12k/h i resp daje rade :)
up@ chyba nie... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2. Nie chodzi mi o expienie tylko czy w ogólne bede w stanie je zabić nie marnując bp UH Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ej człowieku nie chce mi sie już z tobą gadać pisz co chcesz... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
help
witam mam 23lvl skill 71/70 eq crut... helmet k armor f axe meduza shield szalik p legi buty gdzie expic
a)fast exp b)fast kasa |
@up
To jest temat o skillach knighta, a nie gdzie sie szybko/oplacalnie expi.. Wystarczy, ze wczesniej zboczylismy troche z tematu :P Ale.. jest duzo takich srednich miejsc odpowiednich dla ciebie, mysle, ze powinienes sie domyslec -.^ Na cos dobrego masz za maly lvl, skille ci teraz niewiele dadza. Kase zarobisz na czyms, co wyrzuca duzo smieci.. A co wyrzuca? Pomysl badz przeczytaj kilka stron wstecz, chiba ktos sie o to juz pytal.. (i dostal odpowiedz ;) ) |
Kurde masakrycznie czy wy tacy slabi jestecie czy mi sie tylko tak wyjdzje
?? ja mam 17 lev i mam skille 71/70 |
minosy
na którym moge walczyć z róznymi minosami???
|
@up Zależy z jakimi minosami ^^ Ale mysle że na soldiera 50/50 a na guarda 75 shielda i 35 lvl wystarczy w zupełnosci.
Ja na 9 lvlu mam 46/44 i jakoś nie narzekam |
Cytuj:
Tylko nie płacz i nie spamuj forum jak zginiesz. |
chyba zboczenie z tematu
Z tego co widze nikt prawie nie skilluje a jak juz ktos napisze ze ma np.15 lvl skille 70/70 to sie podnieca:baby: a to temat o tym kto ma skille na danym lvl:)
|
@pro shinok
hehe. mino soldiery <lol?> B) jak one wygladaja??;> PS jak ktos ma to niech da link do ss`a z Spider Chain Mail plz |
hmm..
no nie wiem...
żeby nie było ,że się z Was naśmiewam czy coś... ja mam 27lv i skille 86/87 i trenie dalej... za 3 tygodnie pacc'a kupuje i potem exp... myśle ,że jeżeli ktoś chce trenić expić trenić expić (na zmiane) to można zrobić tak: *15lv - 50/50 *20lv - 60/60 *30lv - 70/70 *50lv - 80/80 *70lv - 90/90 *90lv - 100/100 potem to już sam sword wchodzi ,nie? :]... jeżeli się myle to sorry ,ja wolę wersję ~90/90 i potem exp exp exp... no ale jak kto lubi... miłego tyrania slima ,powo~ ~eR~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:05. |