![]() |
Skoro brakuje wam ludzi dajcie passy dla Filusha moze on zalatwi wam ekipe która zdoła wyjebac Interregnum z serwera? :]
|
Wczoraj wykopali mnie z miasta ... :S
Arcy Filu VII poległ, Arcy Filu VIII sie narodził... |
hahahahahahahahahahaha filu dedl hahahaa!!!! noooob!!!!!! chyba ci elfbot nie zadzialal buhahahaha albo hiberny nei bylo hahahaha noob zaaaaaal
|
Notop w kazdych postach pokazujesz wyzszosc nad mlodszymi jaki tty jestes dorosly itp, i przez to stajesz sie lepszy ? Jak tak jest powinnies byc wyksztalcony miec zone i dzieci i wtedy ok szacun:)
Dokladnie kazdy kto go krytykuje jest idiota...................... a ja mam tylko to do niego ze udaje chuj wie kogo a tak na prawde wojny nie sa jego mocna strona .................................................. ........................................... |
Cytuj:
|
Verudur :<
|
Buksl naprawde mi zalezy na tym zeby taka osobo jak ty mnie kochala... to prestiz zeby buksl kochal; ) postaram sie to naprawic!
Wojna nabrala rozpedu :D dzis w dzien 4 ludzi z lr online :D co to bedzie co to bedzie :D |
jgbmtptwatmwmpjmj.ampgjmktla5mdj
|
Cytuj:
SMOKUUU TO SHAVENIS |
Witam ponownie po dosc długiej przerwie....ahhhh świeży powiew jeszcze bardziej skopanej Tibi;)...oj smokuu smokuu,skoro SB było takie złe,to czemu LR tak od początku chciało naszej pomocy?:).Przecież LR chce dobra arcani,to po co im tacy KRYMINALIŚCI jak byli Sbcy;D.Pozdrawiam;]
gdyby to odemnie zalezało takie programy wykrywajace bota w tibi,updatowałbym codziennie:]...i gra znów miałaby sens;]...i tak,biłem tych sorcow i druidów dla lepszej tibi,zdanai nie zmienie;] |
Cytuj:
a wymienilem SB bo cyce od was wala scieme ze tylko pa bylo w LR wiec chcialem poddac przykładow ze Pa jest po dwoch stronach, kazdy jest dobry w te klocki :) ROOOOOOOOTFL , przestancie sie przekrzykiwac kim jestem, Ani zaden ze mnie shavenis, ani tym bardziej verudur, i sua jako ze ty jedyny czytasz dosyc czesto te posty,usun wkoncu bartkowi opis z venta cytuje co nastepuje "smokuuztibia.pl Verudur" :D |
Cytuj:
Nikt cie nie prosil o zdanie technoje*ie:), A co do ludzi z LR to moze niektorzy poejchali na wakacje wiesz Sarnus? Nie siedza cale wakacje, dnie i noce przy Tibii i nie patrza w piksele jak ty, Plan Edson, Manndy i caly twoj mastah team.. |
biala kurteczka, wloski na zel i bansujemy uauauauauaua!!!!!!1
|
manndy dzis pojechal do babci na 2 tygodnie xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przeciez jego babcia to Bubble... lol -.-
|
haha cicho bo sie wyda
|