Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1807)

Cool 19-01-2006 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Apon
Druid 34 lvl 37 m lvl ( nie mam czasu go bić) tempest rod , b robe, crown legi,crus helet,scarf,vampke,bohy gdzie expic ( dyspozycja 43 k ) :p

Ja proponuje dragi na edron a jeśli nie masz pacca to dragon lair,OF

Xan Arcanist 19-01-2006 17:39

@Cool: Edytuj posty

@Zaszczyk: Możesz spróbować slimy w podziemiach foldy ;) A poza ty to soldki i katedra :p

@Kusto: To samo co Zaszczyk

@ksalk: IMO to on nie mówił o soldkach w podziemiach tylko o Mount Sertum która jest na północny wschód od Thais

Elite Rax 19-01-2006 17:53

Gdzie expic 19 knightem...

Witam Wszystkich
Chciałbym sie dowiedzieć gdzie mozna najlepiej expić 18lvl knajtem ze skillami 50/48. Nie wiem za bardzo na jakie potworki mm chodzić a nie chcę za bardzo dednąć ;) Pomóżcie i napiszcie gdzie i na jakich potworkach expić najlepiej :p a jesli taki temat juz był to bardzo przepraszam i do zobaczenia :D

Dico De'Line 19-01-2006 17:55

20 royal - skill 55 dyst... ???

20 royal - skill 60 dyst... ???

W razie czego gram na Kyrze więc propozycje w miare rozsądne.. ;]

Z góry ty.

Xan Arcanist 19-01-2006 18:22

@Elite~: Możesz spróbować soldki a jak nie to zamek EB

@Dico~: Zależy jak długiego masz PACCa i czy planujesz go przedłużyć
Jak Ci się ma niedługo skończyć to palecam exp a trenić będziesz jako FACC
A jeśli będziesz się cieszył PACCem (zakupionym przez tibia.pl ofcourse) to nejpierw treń a potem exp ;)

Dj Nekro 19-01-2006 18:39

Palladyn
FACC
53/40
Poziom 16
P-Set, Dark Helmet...

Gdzie expic? Czy moze dalej trenowac? Na kim sie lepiej treni? Z kumplem najtem czy na potworkach (wlasnie na orki chodze ze sperami)?

Pozdro.

Xan Arcanist 19-01-2006 19:14

@DJ~: Jak masz dużo spearów to lepiej się treni z kumplem... Ale jak nie masz żadnych zapasów to bij trolle ze spearów ;)
Ja bym radził dalej trenić ;)

Dj Nekro 19-01-2006 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xan Arcanist
@DJ~: Jak masz dużo spearów to lepiej się treni z kumplem... Ale jak nie masz żadnych zapasów to bij trolle ze spearów ;)
Ja bym radził dalej trenić ;)

Speary to zawsze moge uzbierac :) z kim lepiej trenic, z kim szybciej skile ida? Z kumplem czy potwory? ;)

Pozdrawiam.

Xan Arcanist 20-01-2006 08:28

IMO skille idą tak samo szybko z potworem jak i z ludźmi

Jack frost 20-01-2006 12:58

na czym moge expic

CHce sie zapytac na jakich potworkach moge expic.
Skile 61/60
Jestem knight. :)

Xan Arcanist 20-01-2006 13:20

@Jack~: Bierzesz bp UH i jedziesz na katedre ;)

Jack frost 20-01-2006 13:22

jasne z takimi skilami to mozesz lac 5 guardów na raz

Gallar 20-01-2006 13:52

@UP: Że co ?..twoje skille są.. bez obrazy.. nie za dobre;]

Dj Nekro 20-01-2006 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Nekro
Palladyn
FACC
53/40
Poziom 16
P-Set, Dark Helmet...

Gdzie expic? Czy moze dalej trenowac? Na kim sie lepiej treni? Z kumplem najtem czy na potworkach (wlasnie na orki chodze ze sperami)?

Pozdro.

Moze pomozecie? :D

Leonardo Nik 20-01-2006 18:00

mam 9 level i skille 60/45 ( juz prawie tyle mom ) i na co mam gram na swiecie pvp - enfored wiec nie chcialbym sie zbytnoi oddalac od Ab :)
Sprzent : plate amor, brass legi, soliders helemt, leather boots i crosbowa i bolty :D

Filpex 20-01-2006 19:47

Skille

:baby: :baby: :baby: Leonardo Nik co ty zrobiles z sildingiem ?? taka roznica !!! :baby: :baby: :baby:

moje eq to
p-set
d-hammer
dvarwen shild :baby:
dark helmet
bootki :P

ja mam skille 55/55 i dobrze sobie radze z Cyckami dopiero po 3 mam yellow hp. Solidery i Zwykle Dwarfy to dla mnie pikusie nie zdaza zadac mi ciosu a juz padaja. Wiem ze nie opłaca sie chodzic na Orc Ridery bo to strata hp i czasu bo daja mał expa a sa bardzo silne nie raz walneły mnie po 50, 60 i 70 ale zawsze wychodzilem calo a Orc Rider niee :) Zerk to jest juz makabra 195 expa nie jest warte takiego poswiecenia dopiero od naprawde dobrego shilda mozna na niego chodzic zeby w miare nie zadawal dozych obrazen.

Pozdrowienia i powodzenia w robieniu duzych lvli

Dj Nekro 20-01-2006 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filpex
:baby: :baby: :baby: Leonardo Nik co ty zrobiles z sildingiem ?? taka roznica !!! :baby: :baby: :baby:

moje eq to
p-set
d-hammer
dvarwen shild :baby:
dark helmet
bootki :P

ja mam skille 55/55 i dobrze sobie radze z Cyckami dopiero po 3 mam yellow hp. Solidery i Zwykle Dwarfy to dla mnie pikusie nie zdaza zadac mi ciosu a juz padaja. Wiem ze nie opłaca sie chodzic na Orc Ridery bo to strata hp i czasu bo daja mał expa a sa bardzo silne nie raz walneły mnie po 50, 60 i 70 ale zawsze wychodzilem calo a Orc Rider niee :) Zerk to jest juz makabra 195 expa nie jest warte takiego poswiecenia dopiero od naprawde dobrego shilda mozna na niego chodzic zeby w miare nie zadawal dozych obrazen.

Pozdrowienia i powodzenia w robieniu duzych lvli

Z takimi skilami to ja radze tylko kazo i na soldki, dobij sobie 65/65 lub 70/70 i idz na pierwsze pietro katedry ;)

Leonardo Nik 20-01-2006 20:15

omg po co palkowi shieldnig jak i tak ma kusze i to nic nie daje.. omg pozatym wbije na zamku 15 level kupie bp uhow i na dragi ... :D

mattiz 21-01-2006 09:55

Witam. Mam pytanie - mam 15 lvl druida z 11 mlvl. Expie na soldkach w kopalniach Kazo. Czy jest jeszcze jakieś inne ciekawe miejsce do expienia? Mam Moonlight Rod, oczywiście :D.

Filpex 21-01-2006 10:57

hmm niewiem czy bys zabił na przykład cycka ale penie tak najlepiej isc na połodnie od thais tam jest ich duza a jednoczesnie jest duzo miejsca na uciekanie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55.