![]() |
Cytuj:
Ja proponuje dragi na edron a jeśli nie masz pacca to dragon lair,OF |
@Cool: Edytuj posty
@Zaszczyk: Możesz spróbować slimy w podziemiach foldy ;) A poza ty to soldki i katedra :p @Kusto: To samo co Zaszczyk @ksalk: IMO to on nie mówił o soldkach w podziemiach tylko o Mount Sertum która jest na północny wschód od Thais |
Gdzie expic 19 knightem...
Witam Wszystkich
Chciałbym sie dowiedzieć gdzie mozna najlepiej expić 18lvl knajtem ze skillami 50/48. Nie wiem za bardzo na jakie potworki mm chodzić a nie chcę za bardzo dednąć ;) Pomóżcie i napiszcie gdzie i na jakich potworkach expić najlepiej :p a jesli taki temat juz był to bardzo przepraszam i do zobaczenia :D |
20 royal - skill 55 dyst... ???
20 royal - skill 60 dyst... ??? W razie czego gram na Kyrze więc propozycje w miare rozsądne.. ;] Z góry ty. |
@Elite~: Możesz spróbować soldki a jak nie to zamek EB
@Dico~: Zależy jak długiego masz PACCa i czy planujesz go przedłużyć Jak Ci się ma niedługo skończyć to palecam exp a trenić będziesz jako FACC A jeśli będziesz się cieszył PACCem (zakupionym przez tibia.pl ofcourse) to nejpierw treń a potem exp ;) |
Palladyn
FACC 53/40 Poziom 16 P-Set, Dark Helmet... Gdzie expic? Czy moze dalej trenowac? Na kim sie lepiej treni? Z kumplem najtem czy na potworkach (wlasnie na orki chodze ze sperami)? Pozdro. |
@DJ~: Jak masz dużo spearów to lepiej się treni z kumplem... Ale jak nie masz żadnych zapasów to bij trolle ze spearów ;)
Ja bym radził dalej trenić ;) |
Cytuj:
Pozdrawiam. |
IMO skille idą tak samo szybko z potworem jak i z ludźmi
|
na czym moge expic
CHce sie zapytac na jakich potworkach moge expic.
Skile 61/60 Jestem knight. :) |
@Jack~: Bierzesz bp UH i jedziesz na katedre ;)
|
jasne z takimi skilami to mozesz lac 5 guardów na raz
|
@UP: Że co ?..twoje skille są.. bez obrazy.. nie za dobre;]
|
Cytuj:
|
mam 9 level i skille 60/45 ( juz prawie tyle mom ) i na co mam gram na swiecie pvp - enfored wiec nie chcialbym sie zbytnoi oddalac od Ab :)
Sprzent : plate amor, brass legi, soliders helemt, leather boots i crosbowa i bolty :D |
Skille
:baby: :baby: :baby: Leonardo Nik co ty zrobiles z sildingiem ?? taka roznica !!! :baby: :baby: :baby:
moje eq to p-set d-hammer dvarwen shild :baby: dark helmet bootki :P ja mam skille 55/55 i dobrze sobie radze z Cyckami dopiero po 3 mam yellow hp. Solidery i Zwykle Dwarfy to dla mnie pikusie nie zdaza zadac mi ciosu a juz padaja. Wiem ze nie opłaca sie chodzic na Orc Ridery bo to strata hp i czasu bo daja mał expa a sa bardzo silne nie raz walneły mnie po 50, 60 i 70 ale zawsze wychodzilem calo a Orc Rider niee :) Zerk to jest juz makabra 195 expa nie jest warte takiego poswiecenia dopiero od naprawde dobrego shilda mozna na niego chodzic zeby w miare nie zadawal dozych obrazen. Pozdrowienia i powodzenia w robieniu duzych lvli |
Cytuj:
|
omg po co palkowi shieldnig jak i tak ma kusze i to nic nie daje.. omg pozatym wbije na zamku 15 level kupie bp uhow i na dragi ... :D
|
Witam. Mam pytanie - mam 15 lvl druida z 11 mlvl. Expie na soldkach w kopalniach Kazo. Czy jest jeszcze jakieś inne ciekawe miejsce do expienia? Mam Moonlight Rod, oczywiście :D.
|
hmm niewiem czy bys zabił na przykład cycka ale penie tak najlepiej isc na połodnie od thais tam jest ich duza a jednoczesnie jest duzo miejsca na uciekanie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |