![]() |
Enchancement* ;)
|
Cytuj:
|
Enczantment, proste :d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Po co do expienia, skoro jest max. lvl ? ^^ A z tymi BG i huntami na 80 lvlu, to właśnie chodzi mi o to, żeby nie wtopić teraz i miec potem konsekwencje w przyszłości. Biorę jednak ten ele build. |
ale talenty mozna resetowac, dowolna ilosc razy! tyle ze to kosztuje ale jak najpierw bd leciec w build do expienia, a potem zresetujesz na 80 za tego jednego golda do leczenia to masz koszt tego tylko 1g!
|
@
aha,to nie wiedziałem ^^ A tak właściwie, to co daje ten ench...echan...echena... Enehecement że jest taki pro, elo do expienia ? ;d |
Cytuj:
Za to itemów z agi i ap jest dużo. Aaaa i czemu nie odpowiadałeś na PMy moje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Enhancement shamanem expi się po prostu najszybciej. Opis masz jedną albo dwie strony do tyłu, post eeriona bodajże.
|
enh - dobre hity, stajesz na leczenie po maelstorm weapon nawet nie stajesz
to jest cos podobnego jak nie to samo co napisal Eerion |
Stormstrike +water shield + shamanistic rage + ewentualnie mana spring totem = niekończąca się mana. Od 60 jest kosmos, masz spirit wolfy, zwiększają Twoją szybkość, stunują przeciwnika i leczą Cię za tyle, za ile biją. Z własnego doświadczenia wiem, że w enh się expi bardzo szybko i przyjemnie. Szybciej leveluje chyba tylko retri pal i może feral druid.
|
@up:
Jaki water shield? Ja od shamanistic rage i improved stormstrike przestałem tego używać, bo nie chciało mi się tego recastować. A totemy rzucałem tylko na elity :D I tak nie miałem problemów z maną :P |
Cytuj:
|
Hehe no to jutro patch ;D
|
\o/
Cytryn, pomóż mi w quest(ach), napisz na PW na forum, to się zgadamy na jakąś godzinę. Co wprowadzili ciekawego w tym patchu ? Wydaje mi się że nowe bossy dla hordy. Tylko ? |
Cytuj:
Cytuj:
Pierwszy post na głównej. Tyle, że po ang. |
Powiem wam ze patch daje rade, jeszcze tylu itemkow nie nalapalemco w nowych instach ;d
A i one sa zajebiscie zrobione :) |
Pamiętacie farmę toc 10 i toc 25? No to zapomnijcie. Sprzęt o wiele lepszy wyciągacie z 5 mana. Broń MH lvl 251 plus reszta złomu lvl 232. A za emblemy lvl 260+. A co do trudności nowego raidu, normale są średnio trudne. Po jednym wipie na bossa.
To tyle jeśli chodzi o żenua i żal.pl a teraz samo dobre. System dołączania do grupy i automatycznego robienia grupy - super sprawa. Znajduje, dodaje i teleportuje. Wygoda, szybkość i wygoda :P Nowe instancej robią wrażenie. Do tej pory nie było niczego lepszego a scena z tunelem bije na głowę cokolwiek do tej pory widzieliście w WotLK. Czuć epickość. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |