Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

_WrD_ 07-12-2009 14:00

Enchancement* ;)

CytrynowySorbet 07-12-2009 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2700363)
Enchancement* ;)

ENHANCEMENT* ;)

_WrD_ 07-12-2009 16:02

Enczantment, proste :d

ponczus 07-12-2009 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2699276)
A nie uważasz, że ludzie zajmujący się codziennie theorycraftingiem i testujący wszystko wiedzą lepiej od ciebie?

Ale na mmo nie ma takich ludzi. BTW. jedyny post odnośnie ptra i rogala znalazłem właśnie na MMO stąd chciałem potwierdzenia, bo poziom wypowiadających się o ptr i tak dalej na forum mmo jest żenująco niski. Co do theorycraftingu to jest on tylko i wyłącznie odnośnie live serwerów, w dodatku samo elitist jerks (chyba najelpsze forum dotyczące mechaniki klas) SSIE pod względem opisu rogala. Roi się od błędów i sprzeczności.

ruszek 07-12-2009 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2700315)
bo na poczatku ty expij a nie na bg i hunty chodz, na to bd mial czas na 80 gdzie bedziesz mial to wszystko wrecz w nadmiarze.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefikk (Post 2700358)
Chciales shootera dostales - jest tez polaczenie ele z resto jednak ten build wyciaga piekny dmg na

do expienia najlepszy ENHANCMENET:
http://www.wowhead.com/?talent#hVMNq...busRuVo:fhNzmM

Po co do expienia, skoro jest max. lvl ? ^^ A z tymi BG i huntami na 80 lvlu, to właśnie chodzi mi o to, żeby nie wtopić teraz i miec potem konsekwencje w przyszłości. Biorę jednak ten ele build.

kołbaś 07-12-2009 18:19

ale talenty mozna resetowac, dowolna ilosc razy! tyle ze to kosztuje ale jak najpierw bd leciec w build do expienia, a potem zresetujesz na 80 za tego jednego golda do leczenia to masz koszt tego tylko 1g!

ruszek 07-12-2009 18:59

@

aha,to nie wiedziałem ^^ A tak właściwie, to co daje ten ench...echan...echena... Enehecement że jest taki pro, elo do expienia ? ;d

CytrynowySorbet 07-12-2009 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2700542)
@

aha,to nie wiedziałem ^^ A tak właściwie, to co daje ten ench...echan...echena... Enehecement że jest taki pro, elo do expienia ? ;d

Ele odpada, bo aż do Outlandu nie ma żadnych dobrych itemów ze spellpower. Resto to samo, tylko że dłużej.

Za to itemów z agi i ap jest dużo.

Aaaa i czemu nie odpowiadałeś na PMy moje.

ruszek 07-12-2009 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2700572)
Ele odpada, bo aż do Outlandu nie ma żadnych dobrych itemów ze spellpower. Resto to samo, tylko że dłużej.

Za to itemów z agi i ap jest dużo.

Aaaa i czemu nie odpowiadałeś na PMy moje.

Nie dostałem żadnego Peemu ^^ W grze, czy na forum ?

CytrynowySorbet 07-12-2009 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2700580)
Nie dostałem żadnego Peemu ^^ W grze, czy na forum ?

Na forum pytałem o realm i nick. Teraz jak masz już +10 lev to nie ma sensu bo nie będzie 3x expa.

_WrD_ 07-12-2009 20:37

Enhancement shamanem expi się po prostu najszybciej. Opis masz jedną albo dwie strony do tyłu, post eeriona bodajże.

Mefikk 07-12-2009 21:35

enh - dobre hity, stajesz na leczenie po maelstorm weapon nawet nie stajesz
to jest cos podobnego jak nie to samo co napisal Eerion

CzubiX 07-12-2009 23:27

Stormstrike +water shield + shamanistic rage + ewentualnie mana spring totem = niekończąca się mana. Od 60 jest kosmos, masz spirit wolfy, zwiększają Twoją szybkość, stunują przeciwnika i leczą Cię za tyle, za ile biją. Z własnego doświadczenia wiem, że w enh się expi bardzo szybko i przyjemnie. Szybciej leveluje chyba tylko retri pal i może feral druid.

eerion 08-12-2009 00:30

@up:
Jaki water shield? Ja od shamanistic rage i improved stormstrike przestałem tego używać, bo nie chciało mi się tego recastować. A totemy rzucałem tylko na elity :D
I tak nie miałem problemów z maną :P

ponczus 08-12-2009 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzubiX (Post 2700792)
Stormstrike +water shield + shamanistic rage + ewentualnie mana spring totem = niekończąca się mana. Od 60 jest kosmos, masz spirit wolfy, zwiększają Twoją szybkość, stunują przeciwnika i leczą Cię za tyle, za ile biją. Z własnego doświadczenia wiem, że w enh się expi bardzo szybko i przyjemnie. Szybciej leveluje chyba tylko retri pal i może feral druid.

DK jest szybszy. A ze sprzętem bind on acc warlock jest najszybszy.

CytrynowySorbet 08-12-2009 14:04

Hehe no to jutro patch ;D

ruszek 08-12-2009 14:49

\o/

Cytryn, pomóż mi w quest(ach), napisz na PW na forum, to się zgadamy na jakąś godzinę.

Co wprowadzili ciekawego w tym patchu ? Wydaje mi się że nowe bossy dla hordy. Tylko ?

CytrynowySorbet 08-12-2009 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ruszek (Post 2700927)
Cytryn, pomóż mi w quest(ach), napisz na PW na forum, to się zgadamy na jakąś godzinę.

Tylko jak skoro ty masz +10 lev a ja... nawet nie mam postaci tam gdzie grasz (gdziekolwiek grasz)? To było z zamiarem pomocy ci od samego początku, teraz nie ma jak.

Cytuj:

Co wprowadzili ciekawego w tym patchu ? Wydaje mi się że nowe bossy dla hordy. Tylko ?
http://www.mmo-champion.com/

Pierwszy post na głównej. Tyle, że po ang.

Grue 09-12-2009 16:55

Powiem wam ze patch daje rade, jeszcze tylu itemkow nie nalapalemco w nowych instach ;d
A i one sa zajebiscie zrobione :)

ponczus 09-12-2009 23:42

Pamiętacie farmę toc 10 i toc 25? No to zapomnijcie. Sprzęt o wiele lepszy wyciągacie z 5 mana. Broń MH lvl 251 plus reszta złomu lvl 232. A za emblemy lvl 260+. A co do trudności nowego raidu, normale są średnio trudne. Po jednym wipie na bossa.

To tyle jeśli chodzi o żenua i żal.pl a teraz samo dobre.

System dołączania do grupy i automatycznego robienia grupy - super sprawa. Znajduje, dodaje i teleportuje. Wygoda, szybkość i wygoda :P

Nowe instancej robią wrażenie. Do tej pory nie było niczego lepszego a scena z tunelem bije na głowę cokolwiek do tej pory widzieliście w WotLK. Czuć epickość.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29.