![]() |
Niekoniecznie, bo Puchy moze nawet tego nie zauwazyl ;) a zreszta jaka to roznica? omg juz chyba sie nie masz czego czepic...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zresztą wszystkie moje dane z profilu to dla śmiania tak wpisałem, nie miałem takich motywów jak Mariel, wiec sorry, ale to nie działa w obie strony. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ta ciebie to pewnie co chwile obrazaja, jestes taki przeciez znany na servie.... a potem tak im dojeb... na forum ze placza tak tak tak |
^
uwierz mi ze czesto sie zdarza jak jestem w thais/carlin/ab/venore ze jakies noobchary z ekipy remontowej badz inne cioty pisza takie teksty a co do mojego profilu to nie jest twoja sprawa. wole wpisywac jebac kurwy niz podpisujac sie nickiem kogos innego ;] Cytuj:
|
Mariel to ma dopiero ciężkie życie. Najpierw musi się powyzywać z noobami w dp thais, potem pochwalić się o tym na forum i na wojnę już nie starcza czasu.
Smutne :(. |
boze jaki ty glupi jestes. wytłumacze ci to inaczej. te fragmenty rozmow dawalem po to zeby ty i twoi koledzy zobaczyli ze to nie JA pierwszy wyzywam. a co do wojny to kazdy zrobil wiecej niz ty. w wakacje cale damageplan mowilo ze ma wakacje a teraz jak sie konczyly to nic ciekawego dalej sie nie dzieje z waszej strony i tylko turasy fraguja nie wy.
|
dobra juz skoncz pierdolic i sie tlumaczyc w dupie mam kto kogo wyzywa w dp thais i kto zaczal
wyzywaja cie to dajesz ignora i niech se pierdoli do woli |
Autodamaged post.
|
up@
ale ty jestes przezabawny |
@Kiksiu
Ta, już na czysto :] Aczkolwiek wcale nie narzekam na nadmiar czasu :S |
Cytuj:
|
Tak w ogóle to trochę nudne się to robi. Przynajmy, że wszyscy którzy grają na azurze i w ogóle w tę grę to idioci i tyle. I pogadajmy o... wojnie? :P Czy coś
|
Tylko, ze tak sie wlasnie konczy gadanie o wojnie, przynajmniej na azurze heh
|
Cytuj:
ale tu mamy problem.... kurde, jak sie dawalo ignore nie? ^.- hmmm...... wtf musisz miec spore dupsko zeby pomiescic jego glupote :d |
Idę się powiesić, każdy robi więcej niż ja ;<
|
Ostatnie XXX stron jest żenujące i nudne jak śledzik z nk. Pa.
|
Cytuj:
|
Panowie, skonczcie pierdolic o glupotach pokroju kto kogo wyzywa a kto kogo nie, komu nalezy sie szacunek a komu nie oraz o tym, ze niektorzy sa honorowi a niektorzy nie. To wszystko mija sie z celem. Zacznijcie dzialac w tibii a nie na forum. Kopnijcie 60% osob z gildii i ventrilo, zrobcie nowa gildie i zostawcie sobie tylko tych co faktycznie walcza, bo to ze 260rp czy 200ms boja sie wyjsc na akcje to jakas parodia. W ogole ile bedziecie zyc przeszloscia i siedziec w tym wygnajewie tureckim jakim jest Wanted?
Z takimi charami jakie maja obydwie walczace strony to powinna byc najlepsza wojna na tym servie, a tymczasem jest najbardziej zenujaca i pozostaje daleko w tyle za Punishersami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |