![]() |
Cytuj:
|
Zdjęcia Drunka ownują : >
|
apropo przenoszenia z klasy do klasy (sorki że trochę tak puźno):
Nauczycielka pierwszej klasy, Pani Magda miała ciągłe kłopoty z jednym z uczniów. Spytała więc: - Jasiu, o co ci chodzi? Jasiu odpowiedział: - Jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie, a ja jestem mądrzejszy od niej! Mylę, że też powinienem być w trzeciej klasie! Pani Magda miała dosyć. Zabrała Jasia do gabinetu dyrektora. Kiedy Jasiu czekał w sekretariacie, nauczycielka wyjaśniła dyrektorowi całą sytuację. Nauczyciel powiedział pani Magdzie, że chciałby zrobić chłopcu test i jeśli nie odpowie na żadne pytanie będzie musiał wrócić do pierwszej klasy i nie sprawiać więcej żadnych kłopotów. Nauczycielka się zgodziła. Jasiowi wytłumaczono wszystkie warunki i zgodził się na przeprowadzenie testu. Dyrektor: - Ile jest 3 x 3? Jasiu: - 9. Dyrektor: - Ile jest 6 x 6? Jasiu: - 36. I Jasiu odpowiadał na każde pytanie, które wymyślał dyrektor uważając, że trzecioklasista powinien znać odpowiedzi. Dyrektor spojrzał na Panią Magdę i powiedział: - Mylę, że Jasiu może iść do trzeciej klasy. Pani Magda spytała czy i ona może zadać Jasiowi kilka pytań. Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili się. Pani Magda spytała: - Co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa? Jasiu, po chwili: - Nogi. Pani Magda: - Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam? Jasiu: - Kieszenie. Pani Magda: - Co zaczyna się na "K" kończy na "S", jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn ? Jasiu: - Kokos. Pani Magda: - Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące? Oczy dyra otworzyły się naprawdę szeroko, ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź Jasia, Jasiu powiedział: - Guma do żucia. Pani Magda: - Co robi mężczyzna stojąc, kobieta siedząc, a pies na trzech nogach ? Dyrektor ponownie otworzył szeroko oczy, ale zanim zdążył się odezwać... Jasiu: - Podaje dłoń. - Pani Magda: - Teraz zadam kilka pytań z serii: "Kim jestem?", dobrze? Jasiu: - OK. Pani Magda: - Wkładasz we mnie swój drąg Przywiązujesz mnie. Jest mi mokro wcześniej niż tobie. Jasiu: - Namiot. Pani Magda: - Palec wchodzi we mnie. Bawisz się mną, kiedy się nudzisz. Drużba zawsze ma mnie pierwszą. Dyrektor patrzy niespokojnie i widać, że jest nieco spięty. Jasiu: - Obrączka ślubna. Pani Magda: - Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz się dobrze. Jasiu: - Nos. Pani Magda: - Mam twardy drążek. Mój szpic zagłębia się. Wchodzę z drżeniem. Jasiu: - Strzała. Dyrektor odetchnął z ulgą: - Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań tez źle odpowiedziałem ! |
Cytuj:
Ogólnikowo sympatyczny rzekłbym uniform :) dasz namiary na krawca który ci to szył ^o? Też chce mieć takie coś ! |
@Maniack
Rozwaliłeś mnie tym. :D @Dr.Unkown Przed ostatnie zdjęcia powala na kolana. :P Spoko wyszedłeś. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A panterkę mam po ojcu z czasów, jak był w policji. <edit> Cytuj:
@Down Mówi się "puścić wodzę fantazji". |
Cytuj:
|
Czesterka, za dużo zdjęć dajesz, już połowę forum ręka boli
|
Cytuj:
|
Łoja! ile foto fłiliii ;o!
:x: :x: :x: :x: |
@ Pani K.
Zejdz ze mnie dziewczyno ; ] |
@Max121
Ale z was punki, jaki zespół udawaliście? :) Kiedyś w mojej szkole łebki udawali Beatlesów xP |
Cytuj:
|
@ Fiszbin
Ty chyba emo nie widziales. u mnie udawali Dode ; <<< ksiadz mial rradoche jak na to patrzyl... |
Mój ksiądz ma radoche za każdym razem, jak ktoś coś powie, zrobi, spojrzy się na niego.
|
Chesterkaa:
nie wchodzę na pseudo punków, wybacz. |
Jazda na komunikator z tymi "-naprawdę? -naprawdę!".
|
@MasteR Driv3R:
Wyglądasz trochę jak płacząca Danuta Stenka. |
Gallar, nerdy wąsik.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |