![]() |
patrząc przez pryzmat nicości ... .
Wydaje mi sie ze mozesz :) |
;]
hahaha arad palqqqqq ;DDDD jak ja Cie dawno nie widzialem na RL :PPP musze wpasc kiedys Hondzina pojezdzic ;)))))
benson kochanie Ty moje !!! :gaylove: Magi ubij Kimi odrazu :PPP :love: Kubach Ty i matura?:DDD chyba egzamin dojrzalosci <first sex> xDDDDDD pozdro nOObki ;)) |
Wiec niebawem zobaczycie moje ss'ki:) ,a tera ide sie uczyc.
P.S Ma ktos jakies eq na start bo przypomialo mi sie ,ze eq oddalem koledze? Jak cos to wyslijcie Demoniczny Pyci/Thais |
Ma ktos cos na Candii? bo zrobilbym worldtrade :PP jakby cos to moj nick tam Estherious. Moze kiedys wejde na hiberne popkowac albo pogadac. Cya all
|
@Bobek:
Moze cos na Candii mam, tylko poszukac musze ;P @Maver: SIema siema. Fajnie ze wpadles ^.^ @Me (Talnivarr): Semi-retired z powodu szkoly ;P Czasem bede wpadac. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Nie bedzie talka bedzie spokoj na hibernie ^^
Magson kiedy mnie zjedziecie :>?? moze wkoncu sie wam uda bo juz niemam nawet exura vita, Gl |
Awansik!!
|
|
Kasetori lolololollollolollllollololllololol
zal fraga na takiego barana xd |
Cytuj:
Ahh te dawne czasy ... pamientam pierwszy guild quest :evul: 50 osób na questa na EF xD |
noo
no baaa Wahibi :**
pamietam jak ktos wtedy " on ue walnol?!" a wtedy co gfb walilem xDDDDD to byly czasy xD |
Cytuj:
A to coś przypominające tą chwilę :evul: http://img53.imageshack.us/img53/2431/efquesthd3.jpg Tu BloodHerb Quest xD Oczywiście zała ekipa :evul: http://img65.imageshack.us/img65/8068/boldherbsl3.jpg A Tu Jakis ss co znalazlem na dysku, jak trenowaliśmy :evul: http://img126.imageshack.us/img126/7493/shield50gd2.jpg |
:d
Hah jeszcze mashter kure......wka mala sie zalapala na fote ;DDDD wahibi zapodaj jeszcze jakies foty jak masz ( ze ma w plenerze of course :P ) i zagadaj na gygygygygygg 4446635 :)))
Musze Ci wyznac milosc...... :love: zawsze Cie kochalem ale sie wstydzilem ze jestem homo.... :gay: xDDDDD |
Heheh te czasy... wojtass vexiuuu ahhh ;( no coz czasy ida do przodu
http://forum.tibia.com/forum/index.p...9#post11637199 Let the best win |
21:09 Neo Sir [128]: exiva "templar mag
21:09 You see Neo Sir (Level 128). He is a royal paladin. He is Hierarch of the Arcane (Richie Rich). 21:09 Neo Sir [128]: haha 21:09 Neo Sir [128]: one more 21:09 Neo Sir [128]: to hunted 21:09 Neo Sir [128]: Xd 21:09 Templar Mag [74]: ? 21:09 Neo Sir [128]: 64 royal 21:09 Neo Sir [128]: hunted 21:09 Neo Sir [128]: xD 21:09 Templar Mag [74]: wh 21:09 Neo Sir [128]: Bober Master Palladyn 21:09 Templar Mag [74]: why 21:09 Master Cooperfield [123]: bober master hunted 21:10 Templar Mag [74]: you want 21:10 Templar Mag [74]: ? 21:10 Neo Sir [128]: why? 21:10 Neo Sir [128]: he is ur friend 21:10 Neo Sir [128]: and u are hunted 21:10 Neo Sir [128]: pay 50k 21:10 Neo Sir [128]: and all ok 21:10 Master Cooperfield [123]: Because you enter in his house and you are hunted 21:10 Neo Sir [128]: and we dont tell anyone 21:10 Hoxtra [73]: Pay boh and vampire shield Dobrze ze od kilku dni gram na candii :) Cya all i powodzenia w dalszej grze na tym servie :D |
ja tez ostatni dzienn pacc, malink , hunt cya hiberna good luck bede czasami tu wpadal i na tibie pogadac =*
|
Cytuj:
LOL hahha xD jutro pogadamy bo musze konczyc. A twój numer gg mam od dawna xDD |
|
Doom fighters
Ta guildia nigdy niepowroci to byal moja pierwsza guildia w jakiej bylem i i ile el maverick pomogl potem sie wygryzyzlem ahh nigdy tego neizapomne tych wspolnych wypadow a przypominam sobie jak kiedys bylem na poh a tu wpadl maver i mashter na gski poszli i wpadl ten noob bajen forsolof i co sski byly robione fajnie i milo bylo ale sie skonczylo kazdy poszedl w swoje slady niektorzy opuscili tamten serwer z wielu powodow haha;]]Pozdrawiam starszysnze tak jak i tych mlodszych
|
WOAH TEMPLAR O.o
Uwazaj zebys bana sobie nie wbil -.-' Sep 13 2006, 21:58:46 CEST Killed at Level 72 by Luthien Frostmourne Sep 13 2006, 21:50:27 CEST Killed at Level 74 by Master Cooperfield and by Neo Sir Damnnn.. respect.. a ten UE to boski Ci wyszedl nie chcialabym byc na nim ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |