![]() |
2 mecze do końca, 4 pkt przewagi nad drugim zespołem.
Witaj 7 ligo :D |
gladkie zwyciestwo Bobek Footbal Team nad ogorkami 7-1 i 4,5kk w banku mam i mysle czy nie pozbierac wiecej by za dwa sezony nie kupic paru grajkow i walczyc o awans do V
|
|
3 miejsce i raczej się już nie zmieni(5pkt przewagi drugiej drużyny), 2 ostatnie wygrane mecze i wygrany sparing z drużyną hoomika. standardowym składem ofc
No i wzrósł poziom szkółki juniorów do znakomity, a od 3 miechów na mecze przychodzi 12k widzów. Chyba muszę rozbudować stadion. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Która liga btw? |
Cytuj:
|
też za tydzień jestem chętny zagrać sparing pierwszymi składami
|
W00t!
http://img91.imageshack.us/img91/3366/treninkvb0.png Pierwszy to 20 letni treningowy wafel, drugi to 18 letni napastnik. Tak więc czas wrzucić trening podań :) |
gdzie moge sprawdzic jaka umiejetnosc i kto poprawil? Bo widze w osiagnieciach ze jakis zawodnik poprawil umiejetnosc juz jakis czas temu ale nie wiem gdzie to dokladniej sprawdzi like @up
|
Musisz miec supportera
|
Zacząłem grać w sierpniu- 3 kolejki przed końcem rozgrywek zapewniony awans do 8 ligi więc nie jest chyba tak źle :)
Przez cały czas grałem ustawieniem 4-3-3, teraz na ostatni mecz z vice liderem ustawiłem 3-5-2 najmocniejszym składem i postawa drużyny na MOTS, zobaczymy jak mój team zagra tym ustawieniem. Dodam tylko, że jest to mecz o pierwsze miejsce w tabeli :) Ja mam 33pkt. a vice lider 31 :) Jaki w tym cel? Awans i tak już mam pewny więc chce zobaczyć jak mój team poradzi sobie tym ustawieniem w meczu z dobrą drużyną. |
Cytuj:
|
kurcze, ja chyba za pozno zaczalem grac w lidze bo nie zdarze zdobyc 1 miejsca a wszystkie mecze w lidze wygralem, zostanie mi 3 miejsce i znowu sie bede kisic w ostatniej lidze o.O
|
Jutro mecz o awans, dac w ustawieniach taktyki "mecz sezonu" czy normalne ? Najmocniejszy sklad wystawiony, Bogu dzieki ze dwoch najlepszych moich obroncow wyzdrowialo po kontuzji ;P 4-4-2 czy 5-3-2 ? jak myslicie ?:P
|
Jak masz pewna wygrana w ostatnim meczu to szkoda marnować motsa, lepiej sobie zostawić dobre morale na przyszły sezon, poza tym radze ci grac 3-5-2 , nie warto stawiać na obronę , 3-5-2 najlepiej wychodzi w praktyce :P
|
Ja jutro ostatnia kolejka jak wygram to witam 8 lige B)
Do ludzi z 3-6 lig co trenować bo mam narazie cały czas dośrodkowania?:o |
tzn 3-5-2 mialo byc :P pomylilo mi sie, a wygranej nie mam pewnej bo na 4 rozegrane sparingi z nim 2 remisy 1 moja i 1 jego wygrana :p wiec raczej mamy wyrównane szanse :P
|
to uzywanie 'meczu sezonu' zmniejsza morale? czemu? mozna wiecej razy uzyc w lidze 'meczu sezonu'?
|
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym jak już używać motsa, to lepiej w meczu, który grasz u siebie, przez co pomoc wzrasta o cały jeden skill. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |