![]() |
Dwarven ring za ile sprzedam w sklepie 2k moge sprzedac za 50gp jak koles chcial kupic to oferowal 200 gp mi sie wydaje zo zdecydownie za malo ???? napiszcie po ile sprzedam dvarwen rings
|
@up:
100gp-300gp(potrzebny ci spory fart) Sharker |
Cytuj:
|
Knight
Siemka. Posiadam 18 knighta, i zastanawiam sie jakie kupić EQ oraz broń (axe user).
Do wydania mam 40k co polecacie? z góry thx |
Wiec lecimy:
(pisze nie biorac pod uwage ceny promotion jesli masz zamiar kupowac w najplizszym czasie) Vampirka 16k-17k, Crus helmet 6k-7k, K set 11k-12k, Knight Axe 2k-3k, A potem kolejne topory na level. Jesli nie bedizesz expic super szybko(tylko exp) to bez problemu zbierzesz kase. Sharker |
ty
@up Thx. Narazie skilluje i jak wbije ~60-65 zacznę expić
|
OdpowiedŹ
Cytuj:
|
Cytuj:
Oraz jest lżejsza. ;p |
Cytuj:
|
Poziom: 21 Knight
Swiat: Astera no-pvp Skille/Mlv: Club User 50/55 3 mlvl Posiadany Eq: plate legs, scale armor, soldier helmet, dwarven shield, battle hummer( w depo jest dragon), leather boots Il. dostępnej kasy: 200k (jestem 3 miechy po haku i kumpel mnie wspomogl:D) Chce kupić: DSM, BOH, Crown legs, Crown helmet, Demon shield Co o tym sadzicie? Dobre rzeczy do kupienia czy wrecz odwrotnie? EDIT: a moze zamiast demonki vampirke a DSM golden armor?? |
Witam mam Dla ciebie reklame na start 7,5 zl
Chcesz zarobić w dzień 50 zl to tylko kilka klikow .Mozesz w mieściąc zarobić 3 tysioce zl . To łatwe i proste zarabianie pięniedzy możesz wynieść z tej reklamy milon złoty także polecam. To nic prostrzego zapisz się .Potem przyjdzie na twojom poczte formularz który musisz wypełnić Zycze dużo zarobionych pięniedzy .. http://bitmails.info/pages/index.php?refid=rabiola Wejdz to nic nie kosztuje . |
Nie polecam noszenia takiego eq na tym lvl, wystarczy kick\długi freez i nawet na średnich potworkach możesz padnąć. W zupełności wystarczy axe na lvl, knight set, crown helmet i dragonka (mowa o dobrym, ale nie przesadnym eq).
|
Mam pytanko.Moim rp na 39 lvlu posiadam eq :Crusader Helmet,Paladin Armor,Blue Legs,BoH,Vampire Shield,Platinum Amulet.Chcę tu jeszcze coś poprawić no i tak
-Crusader Helmet-mógłbym wymienic na rh -Paladin Armor-nie ma narazie lepszego dla pala prócz Master Archer's Armor -Blue Legs-Yalahari Leg Piece od 80 lvla jak się nie mylę -BoH-narazie nie planuję zakupu softów -Vampire Shield-mogę wymienić na demonke I się teraz zastanawiam- czy wpierw wymienić vampirke na demonke, czy crusa na rh Pomóżcie :) P.S : I po zmianach jakie mi zaproponujecie, napiszcie czy opłaca mi się nosić aol |
Co kupić ? Mam 5k w banku (wiem, ze to mało, ale ostatnio miałem mały kryzys) i takie EQ:
Dark helmet Wand of Draconia Noble Armor Dragonka Plate legs Leather boots FAST!!! |
@redloheb:
Crown Helmet 2-3k(starczy na dlugo) Spirit Cloak (takze starczy na dlugo na tym levelu co masz przydaje sie mlvl W dodatku z tego co pamietam masz pacca to tym bardziej hity wieksze z czarow i leczenie lepsze) Sharker |
-14 sorcerer
-Swiat PvP -8 mlvl -6k w kasie +100 kamykow+jakis loot ~8,8k -Co mam sobie kupic? Chodze w czapce maga <3 arm>,peleryne maga <6 arm> Studded legs,leather boots,dwarven shield. Nosze takie eq ze wzgledu na pk ale mysle ze moge kupic lepsze ale nie wiem co wybrac,chce zeby bylo dosyc lekkie... Srednio arma i srednia cena mam ~8,8k Wiec nie moge zaszaleć , Ale mysle ze prawie 9k to i tak duzo na 14 lvl (nie kozystalem z niczyjej pomocy):baby: Igim |
Bij lvl i lataj w eq takim jakie masz. Trochę później kup bohy (25-30 lvl, lub jeśli jesteś pewien swojego pvp około ~20).
|
wg mnie kup sobie plate secika dwarven-guardian shielda dark helmeta i lataj tak ile sie da to w koncu pvp jak cie dednom nie bedzie szkoda:p
|
Mms
Ile kosztuje mms na Candii?
|
Witam.
Ostatnio jako że, ujrzałem przyjemny dostatek gotówki sprawiłem sobie dwa addony i następujący ekwipunek: - Crusader Helmet - Blue Robe - Vampire Shield - Blue Legs - Boots of Haste Mam pytanie do was, drodzy użytkownicy - zacząć nosić AOL'a czy zmienić/dokupić jakieś inne eq, żeby żadna część z tego nie wypadła? Mam do dyspozycji 18k. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |