![]() |
Cytuj:
|
Voniu dupku :P spokojnie bydal rade
|
może mi ktoś podać mapkę tibia earth z gsem ??? na pacc area w takim pomieszczeniu do którego po schodach się włazi :P
|
50 knight pacc skills:67/66 prosze o opisanie ile expa na godzine
|
18 lv palek czy dam rade expić na dragach? ile bp manasow mam wziasc?xD
29 lv Elite Knight skile 58/57 czy dam rade expić na Thombackach? |
Cytuj:
Expic nie ma co (respią sie z wali na po jedynczych respach) ale tak zabić 1 na odelgość (jezeli potrafisz) to max 1-5 potionow Ci zejdzie liczcac dobre ksille |
Hero
Jak myślicie damy rade z kumplem ubić jednego hero. Ja 41rp(skile 68/51) a kumpel 45 ms? I ile hero tak średnio wali? Można go porównać do hitów jakie zadaje gs?
|
@up
Dacie spokojnie rade stego co wiem hero wiecej i to o dużo bije niz gs!! |
Cytuj:
|
44lvl knighta, skille 74/71... Da rade na OF expic na poziomie 0? no i czy waste czy niezly zarobek
|
20 lv RP skile 55/41
Czy dam rade na Cycliopolis? |
Cytuj:
Na -1 dasz rade ale weź poty w razie czego. Cytuj:
Pozdro ;) |
9 lvl pall
skile 34/26 czy mogę już skilować/expić na rotwormach? |
Cytuj:
Barbariany - 40-50 k/h Dragi 50-60 k/h Cytuj:
|
@Up
jesli 50 kinem z 66 skillem ataku wyciagniesz 50k na barbach (na malym i srednim za c*** tyle nie ma, a na duzym predzej padnie lol) albo 60k na dragach to gz... |
Gdzie tam na dużym padnie? A z tymi dragami to chyba rzeczywiście przesadziłem ; dd. Jeśli chodzi o duży barb camp to tam 32 RP expilem bez waste : )
|
RP się mocno różni od kiny, rly xP
Na takich edron dragach da sie z 100k/h wyciagnąć raczej np. ale nie 50 kinem xD majac 66 skilla i bądz co bądz, słabą broń. |
??
czy dam rade pokonac gs-a na 30 levelu skile 65/65 eq k set, v-shield, crusader helmet , fire sword z mozliwoscia zamienienia na bright sword , platinum amulet ,fur boots , ile bym musial wziasc potek czu uh i czy bedzie dze waste?? a i jeszcze jedno czy dam rade z 2xelf arcanist na raz
|
Cytuj:
Co do arcanów to tym bardziej dasz radę. |
Juz nie wazne sprawdzileem i na wejscie mam waste.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |