![]() |
z tego co wiem od brata Ajo to gra on na wielu swiatach i na wielu ma wysoko levelowe chary, wrogow i kumpli
wiec nie mozna powiedziec ze gra tylko na Berylii |
Cytuj:
|
Hmm co się na berylii dzieje. Bo z Dennisem mi się kontakt urwał a to nowinki słyszę jakieś
; 12:03 Alicus of dark [135]: he is hunted 4 ever 12:03 Alicus of dark [135]: xd 12:03 Alicus of dark [135]: he is out of this server 12:03 Alicus of dark [135]: xd |
Cytuj:
|
ale mi konkretnie chodzi jaki riszyn jest, bo mi Alicus iść musiała, a Byna 'nie pamięta mnie', Delvines siedzi offline, i nie mam sie od kogo dowiedzieć; <
Ojos Rojos cos narzekały, ze KH ubiło RLów Excaila, tak to szło? |
Varariel out !?
KH wyjebuje z serwa na zbity pysk polaczków nie obchodzi ich czy są neutralni czy tez walczyli przeciwko Im Berylia Smell:
VATARIEL: dead Mar 30 2007, 11:49:33 CEST Killed at Level 139 by Dakituconelwo and by Seismo and comment in tibia.com 11:51 Balin barbol [91]: Remembering 11:51 Balin barbol [91]: You was on fibula 11:51 Balin barbol [91]: You are out of the server Polaczki strzeście się;) Bedzie new war ? BERYLIA SMELL!!!:( |
Excail gra w WOW teraz a itemy z tibi z beryli sprzedaje.
|
Cytuj:
to bylo oczywiste , tylko niewiadomo bylo kiedy dokładnie to sie stanie :) ale spoko z tego co wiem vatariel ma zapewnione miejsce z jego ziomkami na innym servie :) |
A wiec jest tak jak wszyscy mowili . Vatariel etc co nie chcieli (bali sie walczyc) teraz i tak poleca z serva .
|
Cytuj:
TO BYŁO OCZYWISTE ! GDYBY WSZYSCY PO TYM 1 OPEN SIE NIEWYPLACILI TO TERAZ PRZYNAJMNIEJ BYLABY ZABAWA... a takto po prostu dobranoc :) PS. Jestem pewien ze komandos , armageddon i kauczuk tez wkrotce wyleca z kh , jak tylko kh nabieze wiekszej penwosci siebie i wiecje lvli.. a co do corsa to niewiem byc moze jego zostawia , jest mistrzem w swoim fachu ( wtajemniczeni beda wiedziec o jaki fach chodzi ) Pozdro |
bye bye vatariel:( mowilem ze ci moj gsa sie nie przyda haha
|
Corso wyleci z serva bo jak KH samo mowilo .. dla niektorych z nich nie jest "prawdziwym KH"
|
Pall Xito - ded
Theolus - ded Anezis - DED nastepni wkrotce ... |
Cytuj:
|
Ja widze KH sie podzielil na mniejsze gildie . Byc moze tylko dlatego z ejuz po wojnie i maja taki kaprys. Lecz moze wyszlifowaly sie ekipy i kazda chce byc sama i mozliwe ze wyje..c reszte z serva ^^ Ciekawe : P
|
Vatariel masz nauczkę - internetowi znajomi są...
@Exodus Nie zapominaj że ajo ma władze na tym serwerze |
Cytuj:
Morda Qrwa albo spadaj jak nie masz nic ciekawego do napisania na kazdym forum tylko spamujesz, masz wszęzie po 30lvlu i kozaka strugasz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bardzo ambitna wypowiedz, tylko pogratulować. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |